Huoneistomarkkinat Oy LKV
Huoneistomarkkinat Oy LKV

Omakotitontti

Nepontie 68, Hirvensalo / Tammisto, Turku

Hinta

980 000 €

Koko

5 900

Upea 5.900 neliön merenrantatontti Hirvensalon Tammistossa. Kiinteistö on ollut vapaa-ajan käytössä, mutta osayleiskaavan mukaan on muutettavissa poikkeusluvalla ympärivuotiseen käyttöön. Osayleiskaavan sallima rakennusoikeus ympärivuotiseen käyttöön on asuinrakennuksen osalta 400 k-m², päärakennuksen lisäksi olemassa olevalle rakennuspaikalle saa rakentaa saunarakennuksen enintään 25 k-m², vierasmajan enintään 20 k-m² ja muita talousrakennuksia enintään 50 k-m². Vierasmajan tulee sijoittua samaan pihapiiriin päärakennuksen kanssa, eikä sillä saa olla itsenäisen vapaa-ajan asunnon tunnusmerkkejä. Rakennuspaikalla saa sijaita enintään kolme talousrakennusta. Maasto on pääosin tasainen ja loivasti rantaan viettävä. Omaa rantaviivaa on noin 80 metriä, tie kiinteistölle asti on asfaltoitu. Haarlan Delille ja kouluihin on matkaa vain noin kolme kilometriä. Tervetuloa tutustumaan kiinteistöön paremmin paikan päälle, lisätiedot ja esittelyt: Rani Lohi, 0407799511, rani.lohi@huoneistomarkkinat.com Marko Karppinen, 0407799502, marko.karppinen@huoneistomarkkinat.com

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80346191
Sijainti
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Rakennusvalvonnan rekisterin mukaan vapaa-ajan rakennukset kerrosalaltaan noin 63m² ja 46 m², rantasauna 45 m², varasto 29 m² ja leikkimökki 26m². Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu ja voivat poiketa oleellisesti ilmoitetusta.
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

980 000,00 €

Velaton hinta

980 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

473,43 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Tiemaksu: 151.84

Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Vaatii oman järjestelmän. Veden laatu ja riittävyys: Kiinteistöllä ollut käytössä vain kantovesi ja rengaskaivosta saatava vesi.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Nykyinen sähköliittymä 3x25A.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
853-467-1-11
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
5 900 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Pääosin tasainen tontti joka viettää loivasti rantaa kohden. Aurinkoinen ja suojaisa tontti, jonka maasto on osin kallioinen.
Rasitteet
Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Kiinteistöllä osuus yhteisiin vesialueisiin (Meltoisten yhteinen vesialue), tieoikeus sekä oikeus veden ottamiseen.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Ympärivuotisen asuinrakennuksen kerrosala enintään 400 k-m2. Päärakennuksen lisäksi olemassa olevalle rakennuspaikalle saa rakentaa saunarakennuksen enintään 25 k-m², vierasmajan enintään 20 k-m² ja muita talousrakennuksia enintään 50 k-m². Vierasmajan tulee sijoittua samaan pihapiiriin päärakennuksen kanssa eikä sillä saa olla itsenäisen vapaa-ajan asunnon tunnusmerkkejä. Rakennuspaikalla saa sijaita enintään kolme talousrakennusta. Olemassa olevan vapaa-ajan asunnon käyttötarkoituksen muuttaminen pysyvään asumiseen ja sen vähäistä suurempi laajentaminen edellyttävät ennen rakennuslupaa poikkeamispäätöstä (MRL 72 ja 137 §). Myös uuden ympärivuotiseen asumiseen tarkoitettu asuinrakennus edellyttää poikkeamispäätöstä. Lähiympäristössä on useampi ympärivuotisessa käytössä oleva kiinteistö, joihin on myönnetty poikkeamispäätös.
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki. Yleiskaavan mukaan kiintiestö sijaitsee RA-1 alueella, joka on yleiskaavamerkinnältään loma-asuntoaluetta. Olemassa olevalla rakennetulla rakennuspaikalla vapaa-ajan asuinrakennuksen kerrosala saa olla enintään 150 k-m². Ympärivuotiseen käyttöön hyväksytyn asuinrakennuksen kerrosala saa olla enintään 300 k-m². Alle 2 000 m²:n rakennuspaikoilla vapaa-ajan asuinrakennuksen kerrosala saa olla enintään 100 k-m² ja ympärivuotisen asuinrakennuksen kerrosala enintään 150 k-m². Yli 5 000 m²:n rakennuspaikoilla vapaa-ajan asuinrakennuksen kerrosala saa olla enintään 300 k-m² ja ympärivuotisen asuinrakennuksen kerrosala enintään 400 k-m². Päärakennuksen lisäksi olemassa olevalle rakennuspaikalle saa rakentaa saunarakennuksen enintään 25 k-m², vierasmajan enintään 20 k-m² ja muita talousrakennuksia enintään 50 k-m². Vierasmajan tulee sijoittua samaan pihapiiriin päärakennuksen kanssa eikä sillä saa olla itsenäisen vapaa-ajan asunnon tunnusmerkkejä. Rakennuspaikalla saa sijaita enintään kolme talousrakennusta. Loma-asunnon käyttötarkoituksen muuttaminen ympärivuotiseksi asunnoksi edellyttää, että - teiden rakentaminen, vedensaanti ja viemäröinti on järjestettävä pysyvän asumisen mukaiselle tasolle aiheuttamatta kaupungille erityisiä kustannuksia - hälytysajoneuvoilla pääsee rakennuspaikalle tieverkkoa pitkin Uusia rakennuspaikkoja ei saa muodostaa.
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava
Palvelut
Palvelut: Haarlan Deli noin 3 km etäisyydellä.
Koulut: Haarlan koulu noin 3 km, Syvälahden koulu noin 6km.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla Lähimmät bussipysäkit Tammistontiellä noin 600 metrin etäisyydellä.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Meri
  • Omaa rantaviivaa noin 80 metriä, on mahdollista vesijättöä.
Tiedustelut
Rani Lohi, 040 7799 511, rani.lohi@huoneistomarkkinat.com

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Hirvensalo, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Rani Lohi

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, vastaava hoitaja, osakas

Huoneistomarkkinat Oy LKV

Huoneistomarkkinat Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.