RE/MAX Asuntokulma | Asuntokulma Oy LKV

Rivitalo | 5h, k, 2kph, s, piha, kylmä at

Rastilantie 17, Vuosaari, Helsinki

Hinta

335 000 €

Koko

140 m²

Vuosi

1980

Tämä tilava 140 neliön paritalokoti sijaitsee taloyhtiön suojaisassa pihapiirissä, rauhallisella alueella Vuosaaressa. Tämä koti on ihanteellinen valinta isoa työhuonetta kaipaavalle etätyöntekijälle, kotiyrittäjälle tai lapsiperheille, jotka arvostavat tilaa, reilunkokoisia huoneita, toimivaa pohjaratkaisua ja omaa rauhaa. Tilava olohuone on valoisa ja kutsuu rentoutumaan ja viettämään yhteistä aikaa. Avokeittiö on käytännöllinen ja hyvin varustettu. Tässä kodissa on kolme tilavaa makuuhuonetta (joista yhden saisi jaettua vielä kahdeksikin) sekä makuuhuone / takkahuone, jota voi hyvin käyttää makuu- tai vieras/työhuoneena. Alakerrassa on kylpyhuone ja sauna, yläkerrassa toinen kylpyhuone suihkulla. Asunnon kirsikka kakun päälle on sen suojaisa, aidattu takapiha, joka tarjoaa turvallisen ympäristön lemmikeille tai lasten leikeille. Vihrepeukalolle riittää tilaa istutuksille. Lisäksi asunnon käyttöön kuuluu autotalli. Ilmalämpöpumppu sekä varaava takka lämmittävät talvella ja pitävät asumiskustannukset kurissa. Alueen palvelut, kuten päiväkodit, koulut, kaupat ja ulkoilumahdollisuudet sekä julkiset liikenneyhteydet, ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Metrolle on kävelymatkaa alle 1km eli n. 10 minuuttia. Myynti ja esittely: Nina Schönberg, Kiinteistönvälittäjä LKV/LVV, Kiinteistöarviointimestari PVS 0400250885, nina.schonberg@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
su 28.4. 11:30 - 12:00
Esittelijänä Nina Schönberg
p. 040 025 0885

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80346278
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, 2kph, s, piha, kylmä at
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
140 m²
Kokonaispinta-ala
140 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1980
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

335 000,00 €

Velaton hinta

335 000,00 €

Neliöhinta

2 392,86 €/m²

Vastike

Hoitovastike

220,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

220,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Vesimaksu maksetaan 6kk välein (perusmaksu + kulutuksen mukaan): 41,43€/as perusmaksu 4,06 eur/m3. Huoneistokohtaisen mittauksen mukaan perustuen HSY:n 2024 vahvistettuihin hintoihin. Käyttö- ja lämmityssähkö kulutuksen ja oman sähkösopimuksen mukaisesti. Nykyisellä omistajalla kulutus ollut v. 2023 n. 11.000 kWh. (sisältäen lämmitys- sekä käyttösähkön). Sähkön kokonaiskulutuksella on sähkön keskimääräinen kustannus noin 119,17 €/kk sisältäen sähköenergian sekä sähkön siirron. Tässä laskelmassa on sähkön hintana käytetty 8,00 c/kWh ja sähkön siirtohintana 5,00 c/kWh. Esitetyt sähkön kulutustiedot perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, kulutustottumuksista ja palveluntarjoajasta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Huoneeseen suoritettiin myyntiä varten kosteusmittaus Kartoittaja Markku Mäkisen toimesta. Raportti saatavilla välittäjältä. Mittauksessa ei todettu vaurioita tai normaalista poikkeavia kosteusarvoja. Raportin huoltosuosituksien johdosta tilattu isännöitsijän toimesta huolto. Mm. bidee-suihku vaihdettu, uusitaan silikooneja yk. kph:ssa yms. Tarkemmat tiedot välittäjältä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu
Tulisija
Varaava takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili ja puu
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Kivi.
Jääkaappipakastin, liesi, astianpesukone, liesituuletin ja uuni
Lattiamateriaalit: Muovimatto
Seinämateriaalit: Kaakeli ja Tiili
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerran kylpyhuoneessa suihku, WC, bidee, lattialämmitys, lavuaari, allaskaappi. Alakerran kylpyhuoneessa suihku, WC, lattialämmitys, kaappeja, kodinhoitotaso, pesukoneeliitäntä (tilaa tornille), lavuaari, allaskaappi, peilikaappi
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali, tapetti ja Tiili
Makuuhuoneiden kuvaus
Alakerrassa 2 makuuhuonetta, joista yhdessä takka. Yläkerrassa 2 makuuhuonetta.
Lattiamateriaalit: Laatta, laminaatti ja muovimatto
Seinämateriaalit: Maali ja Tiili
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, häkkivarasto ja kaapistot
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Jenni Most, jennimirjami@gmail.com
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Urheiluvälinevarasto ja Huoneistokohtaiset lämpimät verkkovarastot taloyhtiön urheiluvälinevaraston yhteydessä
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Yhtiölle lain mukaan kuuluvista velvoitteista korjausten suhteen vastaa yhtiö. Muista velvoitteista vastaavat osakkeenomistajat. Yhtiö on velvollinen korjaamaan rakenteista johtuvat sisäpuoliset viat sekä pitämään kunnossa huoneistoon asennetut sellaiset lämpö-, sähkö-, tiedonsiirto-, vesi-, viemäri-, ilmanvaihto- ja muut sen kaltaiset johdot ja kanavat sekä vesihanat, jotka on asennettu samantasoisina rakennuksen huoneistoihin. Osakkeenomistajat ovat vastuussa muusta viasta sekä huoneistojen korjaamisesta, kuten huoneistojen kiinteät kalusteet ja laitteet (katso tarkemmin yhtiöjärjestyksestä). Taloyhtiön kiinnitykset: 80 000 €.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Jokaisen huoneiston käytössä on yksi autotallipaikka (sähkötolpallinen) yhtiön kylmässä autotallirakennuksessa. Vieraat voivat pysäköidä Rastilantien varteen.

Tehdyt remontit
Vesikaton uusiminen 2004, ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen 2009, ulkoseinien tiilisaumausten korjaus 2009, sisääntulon ja autotallin edustan asfaltoinnin ja sadevesikaivon uusiminen 2013, roskakatoksen uusiminen 2013, ovien ja lukituksen uusiminen 2014, harava-antennin uusinta/päivitys 2014, ulkoseinien tiilisaumausten korjaus 2015, lämminvesivaraajat B&G 2020, harava-antennin uusinta/päivitys 2022, putkiston kuvaus ja huuhtelu 2022 (viemärikuvausraportti saatavilla), 2024 ennaltaehkäisevää viemärinhoitoa puhdistusliuoksella tarpeen mukaan.

Huoneistoon tehdyt tiedossa olevat remontit: Huoneiston keittiö on uusittu 2004 (PUUSTELLI:n mallistoa). Takkahuone on pintaremontoitu lähivuosina. Ilmalämpöpumppu asennettu 18.9.2022 (ilmoitettu taloyhtiölle). Alakerran suihkutilan silikoonit uusittu 2v sitten. Myyntiä varten tehdyn kosteuskartoituksen suosituksen mukaan on äskettäin vaihdettu bideesuihkun pää vessassa ja kiinnitetty pesuallas paremmin. Isännöitsijälle ilmoitettu, että yläkerran pesualtaan poisto täytyy massata (eli tiivistää) ja että yläkerran lattiakaivosta puuttuu rassausaukon tulppa. Massataan sekä asennetaan.
Tulevat remontit
Parvekkeiden kunnostus (lähinnä sivulaudoitukset). Viemärikuvauksessa löydettyjen epäkohtien sukitus suunnitteilla (sukitustarjouksia kilpailutetaan parhaillaan ja ajankohdasta sekä toteutustavasta päätetään vasta myöhemmin. Ensimmäinen tarjous koko yhtiölle 68 100,00 €, mikä tarkoittaisi tälle huoneistolle arviolta 8500,00 € osuutta urakasta, jos se päätettäisiin toteuttaa ko. tarjouksen mukaisesti). Taloyhtiössä päätetty (hallituksen kokous 12.2.2024) tehdä koko yhtiön kattava kuntokartoitus keväällä 2024, jonka perusteella KPTS päivittyy.
Energialuokka
E (2018), Energialuokka: E2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 03.11.2033
Tontin koko
3 249 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Rastilantien talo

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Alueen palvelut, kuten päiväkodit, koulut, kaupat ja ulkoilumahdollisuudet sekä
julkiset liikenneyhteydet, ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla Metrolle on kävelymatkaa alle 1km, eli n. 10 minuuttia.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneiston käytössä on kylmä autotallipaikka yhtiön autotallirakennuksessa. Tallissa on valot sekä sähkötolppa ja riittävästi säilytystilaa tallin perällä esimerkiksi renkaille.
Pihan kuvaus
Suojaisa huoneistoa kiertävä, aidattu piha. Terassi ja istutuksia.
Tiedustelut
Nina Schönberg, 040 025 0885, nina.schonberg@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Vuosaari, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Nina Schönberg

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja, LVV, PVS

RE/MAX Asuntokulma | Asuntokulma Oy LKV

RE/MAX Asuntokulma | Asuntokulma Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.