RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Kerrostalo | 4h + k + kph / wc + erill.wc + lasit.p.

Ormusmäentie 8 D, Malmi, Ala-Malmi, Helsinki

Hinta

217 000 €

Koko

82,5 m²

Vuosi

1985

Viihtyisä kulmahuoneisto toimivalla pohjaratkaisulla. Päätyikkunoiden ansiosta vaikutelma on tilava ja valoisa. Asuinkorttelin rakennukset ovat sopivan etäällä, joten asunnossa saa nauttia yksityisyydestä sekä avarasta kaupunkimaisesta näkymästä. Taloyhtiötä hoidetaan hyvin ja kunnostustöitä on viety läpi säännöllisesti! Putkiremontti ei ole tässä 1985 valmistuneessa taloyhtiössä ajankohtainen vielä vuosiin. Yhtiön omistuksessa olevista liiketiloista saadaan vuokratuottoja. Asunnon pohjaratkaisu on fiksusti rytmitetty. Olohuone muodostaa keittiön ruokailutilan kanssa yhtenäiset puitteet seurusteluun sekä yhdessäoloon. Reilun kokoinen lasitettu parveke toimii luontevasti oleskelutilan jatkeena. Käytännöllinen keittiö tarjoaa kokkaukseen sekä puuhailuun kaiken olennaisen ja suurempikin ruokailuryhmä asettuu ikkunan äärelle. Kolme makuuhuonetta mukautuvat käyttötarkoituksen mukaan, huoneissa kaapistojen ansiosta säilytystilaa. Kylpyhuone/wc on reilun kokoinen, joten sinne mahtuvat loistavasti kodinhotoon liittyvät toiminnot, pesukoneelle sekä säilytyskalusteille on hyvin tilaa. Erillinen wc sujuvoittaa arkea! Yleisilme on siisti ja haluttuun tasoon päivittämällä saa luotua todella upean kokonaisuuden. Samassa rapussa sijaitsee toinen taloyhtiön saunoista sekä huoneistokohtaiset varastot ja ulkoiluvälinevarasto. Käytettävissä on lisäksi taloyhtiön pesutupa. Sijainti on lapsiystävällinen sekä rauhallinen, alueella on erinomaiset liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Kaikki palvelut sekä monipuoliset liikenneyhteydet ja kevyen liikenteen väylät löytyvät lähietäisyydeltä. Malmin juna-asemalle on noin 10 minuutin kävely ja sieltä on yhteys myös lentokentälle. Omalla autolla kulkevalle on tarjolla parkkipaikka ja yhteydet pääväylille, Lahdenväylä ja Kehä I, ovat sujuvat. + Käytännöllinen pohjaratkaisu + 2 wc:tä, suuri kph + Rauhallinen sijainti + Hyvä taloyhtiö + Loistavat liikenneyhteydet Kiinnostuitko? Otathan yhteyttä, niin sovitaan esittely. MYYNTI JA LISÄTIEDUSTELUT: Silja Santala-Mäkinen, laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT silja.santala@remax.fi, 050 381 4519

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80346497
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + kph / wc + erill.wc + lasit.p.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
82,5 m²
Kokonaispinta-ala
82,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi olla siis esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
3/3 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1985
Vapautuminen
2-3 kk kaupanteosta, sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

217 000,00 €

Velaton hinta

217 000,00 €

Neliöhinta

2 630,30 €/m²

Vastike

Hoitovastike

406,25 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

406,25 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 25,00 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista: Laajakaistavastike 5,00 €/kk Pesulamaksu 8,00 €/kk Autopaikka kylmä 5, 00 €/kk Autopaikka lämpöpistokkeella 15,00 €/kk Hallitukselle myönnettiin valtuudet tarvittaessa tarkastaa ja päivittää hoito- ja pääomavastikkeita mahdollisten kustannusten muuttuessa (valtuutus voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka). Myönnettiin hallitukselle valtuudet periä tarvittaessa kahden kuukauden ylimääräiset hoitovastikkeet taloudellisen tilanteen sitä vaatiessa. (valtuutus voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka).

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet niissä ikkunoissa, joissa valmiiksi asennettu. Eteisen erillinen liukuovikaapisto sekä pienempi kaappi.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni ja kaapeli-tv.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Kylpyhuoneiden kunnon kartoitus 12.-13.3.2018
Asbestikartoitus
  • Kohde on valmistunut ennen vuotta 1994 eikä asbestikartoitusta ole tehty. Osakkaan on teetettävä asbestikartoitus purettavista materiaaleista ennen remontin aloitusta.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja tiili
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): SEINÄT: Maalattu ja osittain tapetoitu. Kylpyhuoneessa maalatut seinät (kasettikylpyhuone ja wc). Pintamateriaalit (lattia): Koko huoneistossa on laminaattiparketti (tiedossa ei ole onko alkuperäinen lattiamateriaali poistettu laminaatin alta). Kylpyhuoneessa laattalattia. Erillisessä wc:ssä alkuperäinen muovimatto. Pintamateriaalit (katto): Katot on maalattu.
Keittiön kuvaus
Keittiö on käytännöllinen ja avara. Kaapistot tarjoavat runsaasti säilytystilaa. Valoisa ruokailutila yhdistyy luontevasti olohuoneeseen, joten tilaa on suuremmallekin ruokapöydälle. Boschin täyskorkeat jääkaappi ja pakastin. Astianpesukone (uusittu v. 2019) on Boschin ja perinteinen keraaminen liesi Electroluxin. Upon liesikupu, suodatin. Välitila on laatoitettu, työtasot laminaattia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone on reilun kokoinen ja sinne mahtuvat kaikki arjen toiminnot. Pesukoneelle on oma paikkansa. Erillisille säilytyskalusteille on tilaa, wc-istuin sekä pesuallas (hiushalkeama) ja peili ovat perustasoa. Lattia on laatoitettu (kunnostettu 2000-luvulla, tarkka ajankohta ei ole tiedossa), seinät maalattu. Kylpyhuone on lattiaa lukuun ottamatta alkuperäisessä kunnossa. Yleisilme on siisti ja omien mieltymysten mukaan päivittämällä tästä saa hyvän kokonaisuuden. Putkiremontti ei ole ajankohtainen vielä vuosiin.
WC-tilojen kuvaus
Arkea sujuvoittaa erillinen tilava wc, jossa on peili, pesuallas ja käsisuihku. Seinät on maalattu ja lattiassa on muovimatto. Kunto on alkuperäinen. Yleisilme on siisti ja päivitettävissä haluttuun tasoon.
Olohuoneen kuvaus
Valoisa olohuone muodostaa ruokailutilan kanssa yhtenäisen kokonaisuuden, joten seurustelulle on mielekkäät puitteet. Olohuoneesta on käynti tilavalle lasitetulle parvekkeelle, joka toimii mukavasti oleskelutilan jatkeena kesäkaudella. Seinät on maalattu ja osittain tapetoitu. Laminaattiparketti.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaksi käytännöllisen kokoista makuuhuonetta sijaitsevat vierekkäin. Huoneet on vaivatonta sisustaa käyttötarkoituksen mukaan ja molemmissa on kaapistojen ansiosta säilytystilaa. Suurin makuuhuoneista sijaitsee asunnon toisessa päädyssä Säilytystilaa on koko seinän levyisen kaapiston ansiosta. Seinät on maalattu ja osittain tapetoitu.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Huoneistossa säilytystilaa kaapistojen ansiosta. Kellarikomero, samassa rapussa pohjakerroksessa. Osakkailla käytössä ulkoiluvälinevarasto.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
91-38-184-1
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöinti Luotsi Oy, Jorma Vilén, jorma.vilen@isannointiluotsi.fi, 010 207 5300
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Osakkailla käytössä ulkoiluvälinevarasto sekä huoneistokohtaiset kellarikomerot. Kaksi saunaa, joista toinen tämän D-rapun pohjakerroksessa. Pesutupa. Taloyhtiön lisätiedot: Tilikausi 1.8.-31.7. Parvekelasitukset osakkaan vastuulla kts. Yj 19§ Ilmalämpöpumpun saa asentaa tekemällä vaadittavan lupa- ja muutostyöilmoituksen. Lisätiedot isännöitsijäntoimistolta. Muutostyöt huoneiston suihku- tai kylpyhuonetiloissa. Suihku- tai kylpyhuonetilojen rakentaminen tai muutostyöt sanotuissa tiloissa edellyttävät yhtiön hallituksen luvan. Rakennelmien hyväksymisen edellytyksenä on suunnitelman esittäminen ennen työn aloittamista ja vesieristyksen tarkastuttaminen yhtiön edustajalla ennen pintamateriaalien asennusta. Menettelytavoista ja tarkastuksista voi sopia isännöitsijän kanssa. Vastuu suihku- ja kylpyhuonetilojen remontoinnista aiheutuneista kiinteistövahingoista tai vahingoista kolmannelle osapuolelle on rakennushankkeeseen ryhtyvällä osakkaalla. Taloyhtiön kiinnitykset: 1 289 800 €
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Autopaikat jaetaan jonotusperiaatteella. Lisätietoja isännöitsijäntoimistolta.

Tehdyt remontit
HALLITUKSEN KIRJALLILLINEN SELVITYS YHTIÖSSÄ TEHDYISTÄ KUNNOSSAPITO-, MUUTOS- JA
KORJAUSTÖISTÄ
2023
Ulkoiluvälinevaraston kunnostus
2022
Tonttivesijohdon uusiminen
Pesulan koneiden uusiminen
2021 Lämmönjakolaitteisto uusittu. Patteriverkoston perussäätö. Käyttövesiverkoston säätö. B- ja C-talojen ovet katoille uusittu 1.krs parvekkeiden kunnostus
2020 Keinu uusittu. Saunojen kunnostus.
2019 Porrashuoneiden valaistukset muutettu led-liiketunnistinvalaisimiksi
2018 Puistonpuoleisen pihan kunnostus. B-talon (Pekanraitin puoleisen) seinän saumojen uusiminen
2016 Julkisivun kunnostus. Ikkunat ja parvekeovet uusittu. Ilmanvaihtokoneet uusittu. Ilmanvaihdon nuohous ja säätö
2015 Julkisivun korjaussuunnittelu
2014 Pihan kunnostus (paikoitusalueet)
2013 Pihan kunnostus aloitettu. Julkisivun kuntotutkimus
2012 Soneran kaapeli Tv:hen ja internettiin liittyminen. Viemäreiden huuhtelu ja kuvaus.Pihan kunnostuksen suunnittelu
2011 Elementtisaumat uusittu. Sisääntulokatokset uusittu. Kuntoarviokorjauksia. Pihakunnostuksen suunnittelu. Hissikonehuoneiden ulko-ovet kunnostettu. Ilmastointikoneet maalattu. Sauna B:n löylyhuoneen puuosat uusittu
2010 Antenniverkon kunnostus
2009 Parkkipaikan korotus. Porrashuoneiden kunnostus
2008 Katon kunnostus
2007 Hissien vaijerit uusittu
2006 Parvekkeiden kunnostus. Ikkunoiden huoltomaalaus. Salaojituksen ja pihan kunnostus puiston puolelta
2005 Parvekeremontin suunnittelu. Lukituksen uusinta
2004 Nuohous, B-portaan saunaremontti. Lämmönjakokeskus, patteriventtiilit. Elementtisaumaukset. Pesutuvan koneet uusittu. Pesuhuoneiden lattioiden laatoitus.
2003 Pesuhuoneiden lattioiden laatoitusten kuntoarvio
2002 D-portaan saunaremontti
1999 B-portaan saunan peruskorjaus
1997 Ilmanvaihtohormiston nuohous ja säätö. Ikkunoiden maalaus
Tulevat remontit
Hyväksytty hallituksessa 11.10.2023. Käsitelty yhtiökokouksessa 30.11.2023


HALLITUKSEN KUNNOSSAPITOTARVESELVITYS
Tämä on asunto-osakeyhtiölain 6 luvun 3 §:n tarkoittama hallituksen
kunnossapitotarveselvitys, josta ilmenee seuraavan viiden vuoden kunnossapitotarve.
Yhtiökokous merkitsee hallituksen selvityksen tiedoksi. Käynnistettävien toimenpiteiden suunnittelusta,
toteutuksesta ja rahoituksesta päätetään yhtiökokouksessa erikseen.
Kuntoarvion 2018 pohjalta hallituksen arvio seuraavalle 5 vuodelle:
2024
Ilmanvaihtokanavien puhdistus. Kellaritilojen valaistus
2025
Salaojien tarkistus. Viemäreiden huuhtelu ja kuvaus. Kellarikäytävien lattioiden kunnostus/pinnoitus
Sähköautojen latauspisteiden asentaminen
Energialuokka
E (2018), Energialuokka: E2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 15.09.2033
Tontin koko
5 117 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki www.hel.fi Pikitehtaankortteleiden alueelle suunnitellaan uutta asuntorakentamista sekä nykyisten asuin- ja pienteollisuustonttien täydennysrakentamista ja kehittämistä. Asemakaavassa ratkaistaan alueen läpi kulkevan Viikin-Malmin pikaraitiotien linjaus sekä raitiotiepysäkin sijoitus. Tavoitteena on monipuolinen asuntovaltainen nykyistä kaupunkirakennetta täydentävä alue palveluineen ja työpaikkoineen. Asemakaavaluonnosvaiheen jälkeen Pikitehtaankortteleiden kaava-alue jaettiin kahteen osaan. Teerisuontien ja Tullivuorentien etelä- ja länsipuolen alueiden suunnittelu jatkuu luonnosvaiheessa esitetyn ratkaisun pohjalta omana kaavaprosessinaan. Lisätietoja antaa Arkkitehti Valtteri Heinonen, p. (09) 310 64795
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
37 745,52 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2045

Asunto-oy Ormusmäentie

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Malmin sairaala ja terveysasema, Malmin kirjasto 800 m. Malmin uimahalli, Malmitalo, jossa kulttuuritarjontaa. Malmin Nova kauppakeskus, K-City Market Malmi, Prisma sekä muita päivittäistavaramyymälöitä kävelyetäisyydellä.
Paikallistiedot: Alueella monipuoliset palvelut, erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja harrastamiseen. Kahviloita ja ravintoloita.
Koulut: Kotinummen koulu, Hietakummun ala-aste, Malmin peruskoulu Pohjois-Helsingin lukio Tapanila. Staffansby lågstadieskola. Hyvät yhteydet lähialueen kouluihin.

Liikenneyhteydet
Sujuvat ja monipuoliset liikenneyhteydet. Useita bussilinjoja, Malmin asemalle n. 10 minuutin kävely, junayhteys myös lentokentälle. Hyvät kevyen liikenteen väylät eri puolille kaupunkia. Omalla autolla Kehä I, Lahdenväylä.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Piha-autopaikat jaetaan jonotusperiaatteella.
Tiedustelut
Silja Santala-Mäkinen, 050 381 4519, silja.santala@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Malmi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Silja Santala-Mäkinen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.