RE/MAX Onni | Oy Dealvia Ab

Mökki tai huvila | Takkah, oh, k, välih, wc (purettava) / suihku, parvi, p + saunarakennus (s, psh, pkh, var, tekn)

Pihapuuntie 7, Röylä, Lohja

Hinta

83 000 €

Koko

64 / 78 m²

Vuosi

1989

Kesä tulee kohisten ja jos kaipaat paikkaa, jossa ihan kaikki ei ole priimasti kunnossa ja haluat kiinnittää uumallesi työkaluvyön, järjestää paikalle sähköalan ja putkihommien ammattilaiset, työntää kädet multaan ja maaliämpäriin, katsella kattojenkin perään, huhkia, suunnitella, tutkia, purkaa, poistaa ja asentaa, viilata, höylätä ja olla yhteistyössä rakennusvalvonnankin kanssa, niin nyt nappasi! Hiidenveden kupeessa, ei aivan rannalla, mutta lähellä kuitenkin, sijaitsee tämä paikka, jonka myyjät eivät ole tietoisia kaikesta, mitä tänne on viimeksi omistaneen tai sitä ennen omistaneen toimesta tehty. Puuhapetejä ovat olleet, sen huomaa. On panostettu mukavuuteen ja mm. lämmitysmuodoksi on rakentunut hybridiversio: Sähkö, ilmalämpöpumppu, kaksi varaavaa takkaa, leivinuuni ja aurinkopaneelit. Lattialämmityksetkin on asennettu sekä vesikiertoiseksi, että sähköiseksi. Vesi wc tänne on myös tehty, vaan se on kaavan vaastainen ja on varauduttava siihen, että se saatetaan joutua purkamaan pois. Äiti on aina sanonut, että ”pala kerrallaan” ja niin se tämäkin paikka pelkästään jo siistimisenkin kautta kuoriutuu pala kerrallaan mainioksi ja todella toimivaksi paratiisiksi vielä. Loma-asuinrakennus ja saunarakennus vaikuttavat molemmat pintapuolisesti tarkasteltuina olevan ihan ookoo lomakunnossa. Sanotaan vielä, että kyllä vain on sääolosuhteet jo vaikuttaneet ulkopintoihin eli pinnat kaipaavat huoltoa. Minkäänlaista hajuhaittaa ei tarkkanenäinen välittäjä ole täällä haistellut ja oikein on ollut hyvä hengittää. Muutoinkin rakennukset seisovat paikassaan ryhdikkäinä ja täällä on paljon paljon hyvää ja moni asia myös mukavassa kunnossa. Tarkemmin saat ja pitääkin aivan itse ja omalla kustannuksella tutkia ja tutkituttaa molemmat rakennukset ennen kuin voimme kätellä kaupoilla. Tontti on huikean hieno ja aurinkoinen ja sijaintikin on monen mielestä loistava. Kuten tuossa edellä kerroin, täällä on selvitettävää, mistä johtuen hintakin on kohdillaan. Mikään ei kuitenkaan voita tunnetta sen jälkeen, kun olet selvittänyt haasteet ja istut puusaunan löylyjen jälkeen terassilla ilta-auringon paisteessa ihastelemassa kättesi työn jälkeä. Tässä sinulla pitää olla ennakkoasenne positiivisesti kunnossa eli työtä ei saa pelätä ja on suotavaa, että tulet paikalle hihat käärittyinä ja valmiina tarttumaan toimeen. Tarkoitus siis on, että sinä saat tästä kivan lomapaikan ja rahoitat tarvittavat työt muulla tavoin kuin pyytämällä kaupan jälkeen rahaa myyjältä. Ne, jotka eivät pelästyneet edellistä, ovat lämpimästi tervetulleita tänne ja voivat varata minulta aikaa privaattikäynnille, sillä yleistä esittelyä tänne ei järjestetä. Omatoimimatkailu on alueella sallittua, vaan pihapiiriin en ilman seuraani suosittele astumaan. Kohteessa on valvonta. Soittele Minnalle ja jutellaan lisää P. 0449724489

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80346932
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Takkah, oh, k, välih, wc (purettava) / suihku, parvi, p + saunarakennus (s, psh, pkh, var, tekn)
Huoneita
Kaksio
Asuintilojen pinta-ala
64 m²
Kokonaispinta-ala
78 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Asuinpinta-alana ilmoitettu rakennuspiirrosten rakennusala 64 m². Alkuperäisessä rakennusluvassa (30.5.1983) pinta-alaksi on ilmoitettu 80 m², rakennustietorekisterissä kerrosalaksi on ilmoitettu 78 m² ja rakennuspiirroksissa 78,4 m². Ilmoitetut pinta-alatiedot vaihtelevat tiedon lähteestä riippuen. Pinta-alat on saatettu mitata jonkin muun kuin SFS 5139 standardin mukaisesti ja pinta-alatiedot saattavat poiketa merkittävästi todellisesta. Ostajan halutessa varmistua pinta-alasta, suosittelemme SFS-standardin 5139 mukaista pinta-alamittausta.
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1989
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan / noin 1 kk kaupanteosta (riippuu ostajan toivomasta tyhjentämisen määrästä)

Hinta

Myyntihinta

83 000,00 €

Velaton hinta

83 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

387,30 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Sähkön kulutus 2021-2023 (noin 3 v) on ollut keskimäärin 12000 kWh/v (1 hlö). Sähkön kulutukseen vaikuttavat merkittävästi mm. asumistottumukset, henkilölukumäärä ja lämmityskauden olosuhteet. Sähkön hinta voi vaihdella suurestikin. Voit arvioida sähkönkulutustasi: https://vare.fi/sahkonkulutus/laskuri. Talousjätekustannukset (2024 perusmaksu 1,46€ ja jätepistemaksu 6,91€), katso lisää: https://rosknroll.fi/perusmaksu/. Lisäksi vakuutukset sekä polttopuut, joita toki tontilla on nyt varattuna pitkäksi aikaa. Tiemaksuja peritään vuosittain sen mukaan, mitä toimenpiteitä tielle on tarvetta suorittaa ja nyt myytävän kiinteistön tiemaksu on 2023 ollut 68,11€. Hiidenniementien tiekunta, tieisännöitsijä Jari Hakala 0440777095, hakalajarip@gmail.com.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Parvi, jonne kulku olohuoneesta. Parven keittiön päällä oleva osuus on tehty luvatta ja tämä osuus tulee joko poistaa tai sille on haettava lupa. Luvalliselta parven osuudelta on kulku parvekkeelle. Viherhuone (nykyisin välitila/työtila), jonka terassin puoleinen ikkuna-aukko on peitetty sisä- ja ulkopuolelta.
Parveke
Asunnossa on parveke
Muuta kauppaan kuuluvaa
Ostaja voi halutessaan neuvotella myyjän kanssa kaikista kiinteistöllä olevista kalusteista ja tavaroista. Muutoin kauppaan kuuluu: kaikki valaisimet, sälekaihtimet, ilmalämpöpumppu, naulakot, saunatuvan kalustus (pl. pakastin ja pyykinpesukone). Polttopuut. DSC-hälytysjärjestelmän laitteisto. Myyjä vähentää irtaimen tavaran määrää ja irtaimen määrä on voinut muuttua siitä, mitä se oli ostajan tutustuessa kiinteistöön.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni (antennipistokkeita on useita) ja satelliittiantenni. Lisätietoja terassista: Terassin levyinen markiisi (kangas vaihdettavassa kunnossa), manuaalinen mekanismi on toiminut sitä viimeksi käytettäessä. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Myyjä ei ole tietoinen kaupan kohteen kunnosta, järjestelmien (kuten kaivot, kv-putkistot, jätevesijärjestelmä, sähköt, lämmitysjärjestelmät) ja laitteiden kunnosta taikka toimivuudesta, sillä myyjä ei ole asunut kiinteistöllä. Myyjällä ei ole tarkkaa käsitystä rakennusten rakentamistekniikoista taikka -tavoista. Vaikka myyjä ei olisi raportoinut ongelmia taikka puutteita laitteiden ja järjestelmien toimivuudessa, ei tämä tarkoita sitä, etteikö näissä voisi olla puutteita taikka toimimattomuutta. Ostajaa kehotetaan joka tapauksessa tutustumaan kiinteistöön ja siihen kuuluvaan tarpeistoon erityisellä huolellisuudella ja teettämään omalla kustannuksellaan tarvittava kuntoselvitys. Ostajan tulee hyväksyä kiinteistöön ja sillä oleviin rakennuksiin ja niiden järjestelmiin liittyvät kaikki epävarmuustekijät. Kohteen hinnoittelussa on otettu huomioon tulevien remonttien tarpeet ja olemassa olevien epävarmuustekijöiden, kuten ilman rakennuslupaa tehdyt työt, myöhemmin aiheuttamat kustannukset.
Tehdyt remontit
2013: Keittiöremontti.
Vuosista ei tietoa: Seiniä ja lattioita lisäeristetty (rakenteet avattu) ja lattioihin on asennettu valmiiksi vesikiertoiselle järjestelmälle putkistot ja lisäksi asennettu sähköiset lattialämmitykset. Tehty yläparvi keittiön yläpuolelle.
-----------------------------
Aiemman omistajan aikana: Tehty wc/suihkuhuone. Tehty jätevesijärjestelmä.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Ei tietoa kunnosta. Lisätietoja kunnosta: Myyntiesitteellä ilmoitettu kuntoluokitus on subjektiivinen käsitys kunnosta, eikä sitä tule sekoittaa rakennusalan ammattilaisen tekemän kuntotarkastuksen, -tutkimuksen tai -arvion kuntoluokitukseen.
Energialuokka
  • Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta
Asbestikartoitus
  • Ennen vuotta 1995 rakennettujen rakenteiden purkutöitä ja remontteja, tulee tehdä haitta-ainekartoitus. Mikäli rakenteista löytyy asbestia, tulee purkutyöt teettää asianmukaiset luvat omaavalla urakoitsijalla.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Puu, Ilmalämpöpumppu, Aurinkopaneelit (käyttövesi), lämmönjakotapana sähköiset/vesikiertoiset lattialämmitykset
Tulisija
Varaava takka, leivinuuni ja puuhella
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Rengaskaivo. Veden laatu ja riittävyys: Vesi ei ole juomakelpoista ja kaivo kaipaa kunnostamista. Vesi johdettu kaivosta maanalaisin putkin. Painesäiliö saunarakennuksen pukuhuoneessa ja lämminvesivaraaja saunarakennuksen varastohuoneen teknisessä tilassa (käytössä). Toinen varaaja saunarakennuksen suihkutilassa (ei tietoa onko käytössä vai ei). Vettä voidaan lämmittää myös aurinkopaneeleilla verkkosähkön lisäksi. Myyjä ei ole tietoinen järjestelmän toimintaperiaaatteista taikka toimivuudesta ja ostaja ottaa vastatakseen epävarmuustekijät, jotka liittyvät vesi- ja lämmitysjärjestelmiin.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Hirsi
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Sisäpinnat paneloituja ja osittain hirttä. Keittiön tulisijojen ja kalustevälitilojen taustalla kivilaattaa. Pintamateriaalit (lattia): Alakerran asuinhuoneissa parkettia, yläkerrassa laminaattia ja lautaa. Keittiön tulisijojen edessä kivilaattaa, samoin pesuhuoneessa.
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktioliesitaso. Työtason materiaali: Nero Afrika kivitasot 30 mm. Remontoitu 2013. Pääsääntöisesti Electrolux kodinkoneet.
Jääkaappipakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni (integroitu), erillisuuni, liesituuletin (Franke) ja Puuhella ja leivinuuni
Kylpyhuoneen kuvaus
LOMA-ASUINRAKENNUS: Tilat on tehty ilman asianmukaista rakennuslupaa. Suihkulle on mahdollista hakea huoneen käyttötarkoituksen muutosta. Toimenpide vaatii asiantuntijan arvion vedeneristysten oikeanlaisesta toteutuksesta. Lupamuutos maksaa noin 700-800€ + asiantuntijan arvio. Luvan saannille ei ole varmuutta.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, suihkuseinä (2 kääntyvää kaariseinää), pesuallas, peilikaappi, bidee-suihku ja lattialämmitys
Saunan kuvaus
Erillinen saunarakennus, jossa pukuhuone, pesutilat, löylyhuone sekä varasto ja tekninen tila. Pesuhuoneessa on tilaa kodinhoidolle. Tässä rakennuksessa lupa-asiat ja lopputarkastukset ovat kunnossa.
Varusteet: Kiuas: Puukiuas
Olohuoneen kuvaus
Keittiöön avoimesti yhteydessä olevasta oleskelutilasta on kulku yläparvelle ja aurinkoiselle terassille.
Makuuhuoneiden kuvaus
1 korkea makuuhuone/takkahuone, jossa varaava takka ja kulku ulos. Huoneeseen on rakennettu pieni varastointikäyttöön sopiva parviosuus, jonne on kulku katosta laskettavia portaita käyttäen.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Lohja toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
444-445-1-100
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
2 570 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rasitteet
Kiinnitykset: 278591.96, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: RASITTEET: Kiinteistörekisteriotteella mainittu: "Aikaisemmin perustetut rasitteet koskevat tätä rekisteriyksikköä". Oletettavasti kyse on 19.2.1973 tilan alueella kulkevaksi merkitystä posti- ja lennätinlaitoksen maakaapelista. Ostaja voi halutessaan pyytää asiaan tarkempaa selvitystä välitysliikkeeltä, joka on oikeutettu perimään ko. selvitystyön mahdolliset kustannukset ostajalta. RASITUKSET: Kiinteistö vapautetaan ostajalle myyjän mahdollisista lainoista vapaana ja olemassa olevat panttikirjat (kiinitykset) ovat ostajalle valmista lainan vakuutta.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Loma-asuntoalueella rakennusoikeus on 80 m² vapaa-ajan asuinrakennuksia sekä 40 m² talousrakennuksia. Tontilla ei käytännössä ole rakennusoikeutta jäljellä. Lisää saattaa saada, mutta tällöin myös muille alueen kiinteistöille pitäisi sallia sama määrä rakennusoikeutta. Luvan hakeminen maksaa 1500€ saa luvan tai ei (tieto 01/2024 ja kustannus voi olla muuttuva)
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako)(444-RK003). Kaaavamerkintä RH (loma-asuntoalue). Lisätietoja: https://www.lohja.fi/asuminen-ja-ymparisto/kaupunkisuunnittelu-ja-kaavoitus/
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Hiidenveden rantamilla sijaitseviin Kahvila-ravintola Hiidenpirttiin ja Hiidenveden Grillille matkaa on noin 1,5 km. Nummelaan noin 11 km. Lohjalle noin 19 km. Helsinkiin noin 50 km. Turkuun noin 110 km.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä Lähimmälle linja-autopysäkille noin 300 m (Hiidenhuippu).
Pihan kuvaus
Aurinkoinen piha, jossa runsaasti marjapensaita, kriikunapuita ja mansikkamaa.
Ranta
  • Oikeus vesialueisiin
  • Vesialueoikeudet sijaitsevat läheisellä Hiidenvedellä. Lisätietoa esim; https://www.maanmittauslaitos.fi/kiinteistot/tietoa-kiinteistoista/yhteiset-alueet
  • Hiidenvesi
Tiedustelut
Minna Hankola, 044 972 4489, minna.hankola@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lohja

Asuinalueena Röylä, Lohja

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Minna Hankola

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, NHS, Myyntijohtaja / Oy Dealvia Ab

RE/MAX Onni | Oy Dealvia Ab

RE/MAX Onni | Oy Dealvia Ab

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.