NiceHouse LKV Oy
NiceHouse LKV Oy

Rivitalo | 2-3h + avokeittiö + wc + kph-wc + et + katettu terassi

Santapellonkuja 6, Saunalahti, Espoo

Hinta

329 000 €

Koko

63 / 67 m²

Vuosi

2016

Kaunis Espoon Saunalahden Helmi sinulle, joka etsit rauhallista asuinympäristöä vehrein näkymin tyylikkäässä ja modernissa kodissa. Tämän huoneiston tonttiosuus on lunastettu eli tontti on oma! Viehättävällä paikalla sijaitseva tyylikäs ja moderni rivitalohuoneisto, 63 m2, sisältää 2-3h+avokeittiö+kph+wc. Olohuoneen korkea huonekorkeus, isot ikkunat vehrein pihanäkymin ja kodin vaaleat pinnat tuovat ilmavuutta ja tilantuntua tähän kauniiseen kotiin. Sisääntulokerroksen keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden oleskelulle. Olohuoneesta on käynti ihastuttavalle takapihalle. Terassialue muodostaakin oleskelutilojen jatkeen keväästä pitkälle syksyyn. Yläkertaan omaan rauhaan sijoituu tilava makuuhuone, missä on hyvin kaappitilaa. Huone on erittäin valoisa isojen ikkunoidensa ansiosta. Makuuhuoneen vieressä on erillinen wc. Yläkerran aulatilaan tuo luonnonvaloa olohuoneen isot ikkunat. Aula toimii loistavasti työ-, vieras-, harraste tai makuutilana asukkaidensa tarpeiden mukaisesti. Taloyhtiö on uudehko, rv.2016, ja tiedossa on huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin. Kuukausittaiset asumiskustannukset ovat pienet. Yhtiössä on lämmitysmuotona kaukolämpö. Kodin välittömässä läheisyydessä on hienot ulkoilumaastot, esim. Espoon rantaraitti ja valaistu kuntorata. Lähialueella on paljon harrastusmahdollisuuksia ja lähipalvelut löytyvät lähistöltä. Tervetuloa ihastumaan tähän kauniiseen kotiin! Ensitiedustelut ja esittelyt: Nina Käppi Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT 044 5784 699 nina@nicehouselkv.fi www.nicehouselkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
80346983
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2-3h + avokeittiö + wc + kph-wc + et + katettu terassi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
63 m²
Muiden tilojen pinta-ala
4 m²
Kokonaispinta-ala
67 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ulkovarasto on noin 4m2
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2016
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

329 000,00 €

Velaton hinta

329 000,00 €

Neliöhinta

5 222,22 €/m²

Vastike

Hoitovastike

214,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

214,20 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Ennakkovesimaksu 20e/hlö/kk, tasaus kulutuksen mukaan. Yhtiössä huoneistokohtaiset vesimittarit, laskutus lukemien perusteella 2x vuodessa. Ylimääräinen tasaus pyydettäessä erillishintaan. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta kaupan jälkeen. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröimiskustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisen hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Tilojen kuvaus
Avokeittiö-olohuone-ruokailutila muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden. Tilava aulayläkerrassa toimii monikäyttöisenä tilana asujansa tarpeiden mukaisesti. Eteisessä on säilytystilaa sisäänkäynnin yhteydess.
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Elisa, 10M, Elisa taloyhtiölaajakaista, Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Katettu terassi sekä sisäänkäynnin puolella että takapihalla. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: ei.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Tulisija
Ei takkaa
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kaupungin.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): maali kaakeli Pintamateriaalit (lattia): laminaatti laatta Pintamateriaalit (katto): paneloitu
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti. Avokeittiö muodostaa yhtenäisen tilan olohuoneen ja ruokailutilan kanssa.
Jääkaappipakastin, erillisuuni, keittiösaareke, pesuallas, hana, yläkaapistojen alla valaisimet, liesituuletin ja astianpesukone (kalusteisiin integroitu)
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Kaakeli ja maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesuhuoneen yhteydessä on alakerran wc ja tilaa pyykin pesulle.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, pesuallas, peili, suihkuseinä (kääntyvä) ja allaslaatikostot, hana
WC-tilojen kuvaus
Erillinen wc on yläkerrassa makuuhuoneen vieressä.
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa on korkea huonekorkeus ja isot ikkunat. Olohuoneesta on käynti ulos takapihalle.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuone sijaitsee yläkerrassa omassa rauhassaan. Lisämakuutilan saa helposti yläkerran aulaan. Makuhuoneessa on runsaasti kaappitilaa.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
huoneistokohtainen ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
0049-0042-0304-0001
Isännöitsijän yhteystiedot
MTR-Isännöinti Espoo Oy, Juha Leksis, asiakaspalvelu@mtr.fi, 09 838 7250
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Väestönsuoja, ulkovarasto ja Kerhohuone, jätekatos
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Vastikkeenmaksuvelvollisuus (ml. vesimaksunmaksuvelvollisuus) ovat yhtiöjärjestyksen ja asunto-osakeyhtiölain mukaan nimenomaan osakkeenomistajalle kuuluvia velvoitteita. Yhtiön tulee siksi osoittaa vastikelaskut aina sille osakkaalle, jonka omistusaikana lasku lähetetään/erääntyy. Myös mahdolliset liikaa maksetuista vastikkeista tulevat palautukset kohdistetaan palautushetkellä osakkaana olevalle (vaikka liikaa maksanut osakas olisi edellinen omistaja). Tämä koskee siis myös vesimaksun tasauslaskuja, jotka yhtiöjärjestyksen mukaisesti tasataan määräajoin. Uusi ja vanha osakas joutuvat sitten tarvittaessa keskenään selvittämään raha-asiat sen mukaisesti kuin ovat esim. kaupan yhteydessä sopineet. Taloyhtiössä on huoneistokohtaiset vesimittarit. Vesilaskutus mittarilukemien perusteella suoritetaan isännöitsijätoimiston toimesta kaksi kertaa vuodessa koko yhtiölle. Lasku osoitetaan huoneistoa laskutushetkellä hallinnoivalle osakkeenomistajalle. Mikäli osakas haluaa ylimääräisen välilaskutuksen, veloitetaan häneltä sen tekemisestä. Varsinaisen yhtiökokouksen päätös -21: taloyhtiön osakkaat saavat asentaa sähköauton lataustolpan. Ehtona tolpan asennukselle on osakasmuutostyöilmoituksen tekeminen, sopimus sähköautopaikkojen latauksesta Keravan energia Oy:n kanssa sekä Keravan energian latauslaitteen käyttö. Osakkaan myös tulee huomioida muiden autopaikkojen käyttävien lataustarpeet. Osakas, joka asentaa lataustolpan vastaa kaikista tolppaan liittyvistä kuluista. Taloyhtiön kiinnitykset: 14 015 118 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 66 Parkkipaikkoja: Vuokrattavat autopaikat 20 kpl Huoneistokohtaiset autopaikat 55 kpl Autokatospaikat osakkeina 11 kpl

Tehdyt remontit
2021-2022 Useamman huoneistokohtaisen vesivahingon korjaus (rakennuttajan vastuu)
2021 Vuositarkastustöiden loppuun saattaminen (Ilmanvaihdon säätö)
2020 Perustajaurakoitsijan suorittamat asuntokauppalain mukaiset vuositakuisiin liittyvät loppukorjaukset.
2018 Perustajaurakoitsijan vuositarkastukseen liittyvät korjaustyöt aloitettu
2018 Vuositarkastus
Tulevat remontit
Hallituksen kunnossapitotarveselvityksen mukaisesti.
Energialuokka
C (2013), Energialuokka: C2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 28.11.2026
Tontin koko
18 747 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Espoon Saunalahti

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: kirjasto
K-Market
Saunalahden neuvola
Alueella on pizzerioita, kukkakauppa ja kampaamo.
Paikallistiedot: Espoon Saunalahti on vehreä ja uudistuva kaupunginosa merenlahden tuntumassa. Lähimaaston upeat ulkoilureitit ja alueen rannoille päättyvä Espoon rantaraitti tarjoavat ulkoilijalle paljon nähtävää ja koettavaa. Peruspalvelut ovat hyvät, ja esimerkiksi neuvola, päiväkoti, koulu ja S-market ovat lyhyen matkan päässä. Muutaman kilometrin etäisyydeltä löytyvät myös kaikki Espoonlahden kaupunginosan monipuoliset palvelut. Saunalahden liikenneyhteydet ovat toimivat ja suorat bussilinjat vievät matkaajan esimerkiksi Kamppiin tai Matinkylään.

”Parasta on kävelymatkan päässä oleva meri. Lyhyen matkan päässä on kauppakeskus Iso Omena, jossa kaikki mahdolliset palvelut, mitä voi tarvita.”
Koulut: Saunalahden koulu, n. 500m

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet Bussipysäkki lähellä, Juna Kauklahdessa, Metro Kivenlahdessa
Ajo-ohjeet
Navigaattoriin Santapellonkuja 6 Espoo. Myynnissä oleva huoneisto sijaitsee piha perällä. Viimeisten autokatosten jälkeen käännytään oikealle.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneiston autopaikka on numero 32. Huoneistojen osakaskohtaiseen välittömään hallintaan kuuluu yksi huoneistokohtainen varasto, autokatospaikka ja huoneistopiha.
Pihan kuvaus
Upea, vehreä ja monimuotoinen piha. Suojaisan takapihan puolella ei ole taloja.
Tiedustelut
Nina Käppi, 044 578 4699, nina@nicehouselkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Saunalahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Nina Käppi

Kiinteistönvälittäjä LKV ja LVV pätevyys, KiLAT, Kiinteistönvälitys-liiketoiminnan ammattitutkinto

NiceHouse LKV Oy

NiceHouse LKV Oy
NiceHouse LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Ongenkoukku 31,
01490 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.