RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy

Omakotitontti

Kunnaantie 6, Hakkila, Vantaa

Hinta

114 000 €

Koko

528

Kaunis rakennuspaikka puistojen ja joen läheisyydessä. Lähes tasainen rakennuspaikka Vantaan Hakkilassa. Pihapiiriä kaunistaa rakennusperintökohde. Kaunis vehreä ympäristö ja myös vanhaa arkkitehtuuria heti pihassa. Kaupungin maalajikartan mukaan tämän pitäisi olla hiekkapohjaista aluetta, joten rakentaminen voi tässä olla edullista. Asemakaavan alue A4 II, e=0,25. Määräala 528 m2, jolla kaavan mukaista rakennusoikeutta 132 k-m2. Paikalle voi rakentaa omakotitalon, jonka ulkokuori tulee soveltua museoviraston ohjeistuksen mukaisesti alueen ilmeeseen. Museovirasto on antanut asiasta lausunnon, lisätietoja välittäjältä. Alue on rauhallinen, jossa laajat ulkoilualueet lähes pihapiirissä. Metsät ja lenkkeilypolut lähellä. Tikkurilan palvelut ja juna reippaan kävelymatkan etäisyydellä tai helposti läheiseltä bussipysäkiltä. Lisätiedot ja esittelyt SUORAAN VÄLITTÄJÄLTÄ: sam.kamras@remax.fi TAI PUH 040 837 3465. Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen, niin otan yhteyttä. Myös maksuton hinta-arvio nykyisestä asunnostasi. Tutustu välittäjään: www.samkamras.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80347293
Sijainti
Vapautuminen
enintään 3 kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

114 000,00 €

Velaton hinta

114 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Kiinteistövero vuonna 2023 on 827,10 eur, joka kattaa kantatilan ja myytävän määräalan yhteensä

Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Siirtyvät liittymät
Ei siirtyviä liittymiä
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
92-402-1-202
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
528 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräala. Lisätiedot tontista: Tontilla sijaitsee muinaismuistolailla (295/1963) suojeltu kiinteä muinaisjäännös, kivikautinen asuinpaikka Stenkulla.
Rakennusoikeuden pinta-ala
132 m²
Tehokkuusluku
0.25
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Keravanjoki noin 230 m. Jokiniemen muinaispuisto noin 350 m. Kymppi Satomäki noin 650 m. Tikkurilan keskusta noin 1,5 km. Laurea kampus noin 1,7 km.
Koulut: Ala-koulu Tikkurila noin 700 m. Jokiniemen koulu noin 1,3 km. Vantaan ammattiopisto Varia ja Tikkurilan lukio noin 1,4 km.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet Lähin bussipysäkki noin 180 m. Tikkurilan rautatieasema noin 1,5 km. Helsinki-Vantaan Lentoasema noin 7 km.
Tiedustelut
Sam Kamras, 040 837 3465, sam.kamras@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Hakkila, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sam Kamras

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT

RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy

RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.