RE/MAX Noste | Noste Oy LKV

Rivitalo | 3h, k, wc, kph, s, vh, kylmiö, terassi, varasto

Eeronkatu 13 D, Jalkaranta, Lahti

Hinta

179 000 €

Koko

90 m²

Vuosi

-

Kahden makuuhuoneen hyvän pohjaratkaisun omaava rivitalohuoneisto Jalkarannasta! Tämä peruskuntoinen koti pitää sisällään toimivat ja käytännölliset tilat. Kaksi tilavaa makuuhuonetta, keittiön, jossa oma selkeä paikka ruokapöydälle, ison olohuoneen, vaatehuoneen, erillisen wc:n sekä kph- ja saunatilat sekä takaterassin ja autokatoksen. Kylpyhuone ja wc alkuperäiskuntoiset mutta yhtiö kustantaa lähes kokonaan kph:n ja wc:n remontin kustannukset ( kts lisätiedot kph:n kuvauksesta). Tämä koti vapautuu heti kaupanteossa uudelle omistajalle. Lisätiedot ja esittelypyynnöt: Pauli Kaarre 0406808565, Myös Whats App! pauli.kaarre@remax.fi Suunnitteletko oman asuntosi myyntiä ja haluat asunnollesi laajan näkyvyyden? Pyydä minut ilmaiselle arviokäynnille. Saat samalla tietoa asuntomarkkinoiden tämän hetkisestä tilanteesta ja myyntisuunnitelman kodillesi!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80347336
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, wc, kph, s, vh, kylmiö, terassi, varasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
90 m²
Kokonaispinta-ala
90 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

166 010,31 €

Velkaosuus

12 989,69 €

Velaton hinta

179 000,00 €

Neliöhinta

1 988,89 €/m²

Vastike

Hoitovastike

252,00 € / kk

Pääomavastike

157,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

409,50 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Vaatehuone, lattiassa muovimatto.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Ennen vuotta 1994 valmistuneiden tai saneerattuihin kohteisiin on tehtävä asbestikartoitus ennen pintojen avauksia ja rakenteiden purkutöitä. Mikäli asbestia löytyy, purkutyöt saa suorittaa vain rekisteröity toimija. Lisätietoja isännöitsijältä. Osakkaan on ennen muutostöihin tai huoneistoremontteihin ryhtymistä tehtävä asunto-osakeyhtiölain mukainen ilmoitus isännöitsijälle. Ennen tarjouksen jättämistä tutustu seuraaviin dokumentteihin: Myyntiesite, Isännöitsijäntodistus, toimintakertomus ja tilinpäätöstiedot, yhtiöjärjestys ja energiatodistus.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnallistekniikka.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja tiili
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Maalattu/tapetoitu, kph ja wc laatta/paneeli Pintamateriaalit (lattia): Laminaatti, kokolattiamatto, muovimatto. Kph laatta
Keittiön kuvaus
Peruskuntoinen keittiö, jossa alkuperäiset kaapistot ja astianpesukone. Keraaminen liesi, jääkaappi.
Kylpyhuoneen kuvaus
Erittäin tilavat pesutilat, jossa rättipatteri ja pesukoneliitäntä. Yhtiö vastaa pesuhuoneen remontin kustannuksista perustasoon asti: Kylpyhuoneremontin osalta kustannukset tulee tosiaan pitkälti taloyhtiön kustannettavaksi. * purku ja pintabetonilaatan poisto * uudet lattiakaivot * pintavalu * Vesikiertoinen lattialämmitys matalalämpöverkkoon. Tässä yhteydessä suuri rättipatteri jää pois käytöstä. Pienempi vessan rättipatteri jää käyttöön. * vesieristeet * laatoituksen osalta sovittu, että seinälaatasta korvaus n. 25 euroon/m2 ja lattialaatasta n. 40 euroon/m2 asti. Mikäli asukkaalla halu kalliimpaan, niin ylimenevä osuus jää asukkaalle. Myös, jos asennustyön määrä lisääntyy merkittävästi, (esim. jokikiviä lattiaan) niin niistä kuluja asukkaalle. * kattopanelointi (en muista oliko joku tarkka summa keskusteltu aikanaan (varmaan n. 25e?) * vesikalusteet on kuuluneet yhtiölle (lähtökohtaisesti vain, jos ovat hajonneet). Putkiremontin yhteydessä vaihdettu uudet suihku ja allashana, nämä toiminevat edelleen remontinkin jälkeen. ja mikäli vaihdettaisiin, niin ns. Oraksen halvin malli. * wc-istuin voidaan laittaa/kuuluu taloyhtiön kustannuksiin. * käsienpesuallas ja muut kalusteet näkisin asukkaalle kuuluviksi. * sauna (paneloinnit ja lauteet) eivät kuulu taloyhtiön kustannuksiin.
WC-tilojen kuvaus
Siisti wc jossa kaapistot ja peili. Yhtiö vastaa wc remontin kustannuksista perustasoon asti (vesikiertoinen lattialämmitys, valu, vesieristeet, laatoitus ja kattopanelointi).
Saunan kuvaus
Siisti sauna jossa sähkökiuas.
Olohuoneen kuvaus
Valoisa ja tilava olohuone josta kulku takapihan terassille.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaksi tilavaa makuuhuonetta.
Kattotyyppi
Aumakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Lahti toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Asukasisännöinti, Lauri Ojanen, lauri.ojanen@gmail.com, 0400980118
Huolto
Asukkaat
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 3

Tehdyt remontit
Ikkunat uusittu tarpeen mukaan vuosina 1991-2015, sokkelin vierustan maa-ainesten laskeminen 25cm 1998, Ulko-ovet uusittu 2006, Kattohuopa uusittu, välipohjaan lisätty 15cm puhallusvillaa, 2008, jätekatos uusittu 2008, Ulko-ovien lukot sarjoitettu Abloy Sento 2015, Ilmanvaihtokanavien puhdistus 2017, Putkiremontti (käyttövesiputket, patteri, matalalämpö) petteriventtiilit, lämmönvaihtimen uusiminen 2018, Antennijärjestelmä uusittu ( +valokuitu ja atk-valmius ) 2019, kellaritilojen uusiminen, öljysäiliön purku, kiinteistön sähkökeskus uusittu 2019, Huippuimurit vaihdettu 2017-2020, Tonttivesijohdon uusiminen 2019, Ulkovalaisimien vaihto 2020, Radonmittaukset 2022, Energiatodistus 2023, Sisäpihan puoleisen julkisivun uusiminen 2022-2023 ( eristeet, tuulensuojalevyt, laudoitus ).
Energialuokka
C (2018), Energialuokka: C2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 15.08.2033
Tontin koko
2 670 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As. Oy Lahden Eeronkatu 13

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Tiedustelut
Pauli Kaarre, 040 680 8565, pauli.kaarre@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lahti

Asuinalueena Jalkaranta, Lahti

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pauli Kaarre

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, Kaupanvahvistaja, PVS, Myyntijohtaja

RE/MAX Noste | Noste Oy LKV

RE/MAX Noste | Noste Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.