Solid House Helsinki Oy, Helsinki
Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Omakotitalo | 6h + k + th + saunaos + 2kph + 4wc, (200 + 90)

Jalmarinpolku 4, Kauniainen, Kauniainen

Hinta

987 000 €

Koko

290 m²

Vuosi

1982

Valoa ja avaruutta, tilaa ja sen muunneltavuutta- näistä elementeistä on tämä ihastuttava koti tehty. Talosta on pidetty huolta. Sitä on modernisoitu ja kunnostettu viimeisten lähivuosien aikana niin tekniikan, kuin sisä- että ulkoremonttien muodossa. Kauniaisten Jalmarinpolku vie konkreettisesti huipulle. Granin mäki ja sen huippu on kiven heiton päässä, josta voit lasketella Suomen ensimmäistä ja vanhinta laskettelurinnettä alas. Granin rinne on toiminut monen enemmänkin lajia harrastavan kotimäkenä, mutta harvempi on voinut kävellä sukset olalla omasta pihasta. Voimassa oleva asemakaava on pitänyt korttelialueen väljänä ja niinpä tämänkin kodin osittain luonnotilassa oleva sisäpiha muistuttaa todellisuudessa aivan muuta kuin kaupungin asemakaava-alueella olevaa omakotitalon pihaa. Aamukahvin voit juoda oman pihakallion kupeessa ja metsäkauris saattaa vierailla seurana. - kahden erillistalon muodostama asunto-osakeyhtiö (ostajan varainsiirtovero 2%) - molemmat talot huolehtivat omista rakennuksista , niiden kunnossapidosta ja korjauksista - saatavilla taloon liittyvä kattava korjaushistoriaseloste - neljä makuuhuonetta, neljä wc:tä ja paljon oleskelutilaa - ihastuttava moderni keittiö, jossa tilaa ruuanlaittajille - kolme kerrosta mahdollistaa niin vauva- kuin teini-ikäisille oman tilan ja rauhan - iso piha, jonka viherpeukalo voi muokata oman näköiseksi tai jättää luonnotilassa olevaksi - kahden auton autotalli (sähköovi) - koulut ja liikunta- ja harrastepaikat kodin lähellä Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan. Otathan yhteyttä, niin sovitaan esittelyaika. Raila Perttilä LKV, LVV, partner 0500 775488 // raila@solidhouse.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80347341
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h + k + th + saunaos + 2kph + 4wc, (200 + 90)
Asuintilojen pinta-ala
290 m²
Kokonaispinta-ala
290 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Talon B pinta-alatieto yhtiöjärjestyksen mukaan: - asuinpinta-ala n. 200 m2 - kellari (sauna, taloustila) n 60 m2 - autotalli, varastotila n 30m2
Kerrokset
1/3
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1982
Vapautuminen
sop muk mutta viim 3kk kaupasta

Hinta

Myyntihinta

987 000,00 €

Velaton hinta

987 000,00 €

Neliöhinta

3 403,45 €/m²

Muut maksut

Kiinteistövero

1 650,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Kulutuksen mukaan
Lisätietoja maksuista: Vesi: Oma mittari Muut maksut / lisätietoa maksuista: Yhtiövastiketta ei kerätä, vaan molemmat talot vastaavat omista kustannuksistaan, jotka eriteltynä seuraavasti (perheessä 4 henkilöä): - sähkö n 28 818 kwh/ vuosi - vesi n 120m3 / vuosi - tiemaksu 66 e/ vuosi - kiinteistövero 1650 e/ vuosi (talo B osalta) - puhtaanapito (jätemaksu) 14 e/ kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Talon sisääntulo on loistava "käyntikortti" koko talon ilmeestä! Ihastuttava eteishalli, jonka kaapistot kätkevät huomaamattomasti tilaa perheen ulkovaatteille. Mustaksi maalattu avara portaikko johtaa yläkerran aulaan, joka sekin tarjoaa perheen tarpeiden mukaan lisätilaa oleskeluun tai vaikkapa etätyöpisteen. Portaikon alakerran päähän jää juuri sopiva tila perheen pupulemmikeille. Alakerran saunaosaston viereen kätkeytyy tilava tv-/ oleskeluhuone, jonka äänieristeet antavat mahdollisuuden elokuvan katseluun täysillä ääniefekteillä häiritsemättä yläkerrassa nukkuvia! Tilassa takka ja kulku yhdistetyn eteiskäytävä/ varastotilan kautta ulos pihalle ja autotalliin. Alakerrassa myös erillinen varastohuone ja tekninentila/ kodin pyykin huoltonurkkaus.
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Kuntotarkastukset 2019. Edellisen asuntokaupan yhteydessä 2019 on suoritettu valesokkelirakenteen ja maanvastaisen seinärakenteen kunnon lisäselvitystä, jotka on todettu riskirakenteeksi 3.6.2019 tehdyssä kuntotarkastuksessa. (Suomen talokatsastus Oy) Valesokkelirakenteen rakenneavaus suoritettiin olohuoneen päädyn ja ruokailutilan osalla, jossa sokkeli on matalin. Maanvastaisen seinärakenteen kuntotutkimus tehtiin kellarikerroksen huoneessa. Tutkimukset suoritettiin rakenneavauksin ja kosteusmittauksilla ja aistinvaraisin menetelmin. Yhteenveto ja johtopäätelmät: Valesokkelirakenne Ulkoseinän alaosan puurakenteissa ja eristetilassa ei havaittu vaurioita tai kosteutta tarkastushetkellä. Tehtyjen havaintojen mukaan rakenne ei vaadi korjaustoimia. Maanvastainen seinärakenne Seinärakenteen eristetilassa tai puurakenteissa ei havaittu poikkeava hajua tai kosteutta tarkastushetkellä. Tehtyjen havaintojen mukaan rakenne ei vaadi korjaustoimia. RAPORTISTA HUOLIMATTA SUORITETTIIN PARANNUSTYÖT-> katso korjaushistoriaseloste.
Kuntotarkastus
Tehty 31.12.2018
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu, Poistoilmalämpöpumppu, Upvari; ilmalämmitysjärjestelmä
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili ja puu
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Kivi. 2019 Keittiöremontti. Kauniin harmaat, mittojen mukaan puusepän työnä teetetyt kaapistot; ovet täyttä puuta. Kodinkoneet Mielen huippumallistoa, kylmäkalusteet Festivo. Lattia laatta. Seinät maalattu.
Liesituuletin, jääkaappi, astianpesukone, mikroaaltouuni, liesi, erillisuuni ja pakastekaappi
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Kaksi kylpyhuone/wc:tä yläkerrassa, joista toinen masterbedroomin yhteydesää ja toinen aulatilassa, palvellen kolmen muun makuuhuoneen asukkaita. Masterbedroomin kylpyhuoneen laatoitukset uusittu 2017. Varusteet molemmissa: - suihku, pesuallas, wc- istuin - peilikaappi, allaskaapisto Lattia laatta. seinät kaakeli.
WC-tilojen kuvaus
Talossa neljä wc:tä; kaksi yläkerran kylpyhuoneiden yhteydessä, yksi keskikerroksessa ja yksi alakerrassa. Lattiat laatta. Seinät kaakeli.
Saunan kuvaus
Alakerrassa ajaton ja tyylikäs saunaosasto, joka remontoitu edellisen omistajan toimesta 2004. Alakerran aulatilassa, saunaosaston läheisyydessä erillinen wc, joka uusittu kokonaisuudessaan 2019. - tilava pukeutumistila - kahden suihkun kylpyhuone - löylyhuone sähkökiukaalla Lattiat laatta. Seinät laatta/ puupaneeli ja pukeutumistilassa kaluste- rimaseinä.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitotila siirretty 2020 tehtyjen remonttien yhteydessä alakerran tekniseen tilaan. - pesukoneliitäntä - pesutorni
Olohuoneen kuvaus
Sisääntuloaulasta avautuu iso, avara ja valoisa olohuone! Huoneen länteen suuntautuvat isot ikkunat tuovat valon lisäksi uskomattoman luontomaiseman ja oman piha-alueen ihailtavaksi. Olohuoneeseen kuljetaan kauniiden kaariholvien läpi niin eteishallista kuin ruokasalista- kaksi porrasaskelta alemmaksi. Kauniin näkymän lisäksi, huoneen toisena katseenvangitsijana on valkoiseksi rapattu massiivinen avotakka. Huoneen jatkeena ollut erillishuone on remonttien yhteydessä avattu samaan tilaan kuuluvaksi, joka nyt pianon soittajan nurkkauksena. Lattia parketti (uusittu 2019). Seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa neljä tilavaa makuuhuonetta , joista isoin master bedroom yksityisen kylpyhuoneen kera. Talon jyrkkäharjaisen muodon vuoksi huoneissa osin viistokatot, jotka tuovat kotoisan persoonallisen tunnelman. Lattiat vinyyli. Seinät maalattu/ tapetoitu.
Säilytystilojen kuvaus
Kolme lämmintä varastoa, jotka kaikki talon alimmaisessa kerroksessa. Lisätietoja säilytystiloista: Kolme lämmintä varastoa, jotka kaikki talon alimmaisessa kerroksessa.
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
tiili
Isännöitsijän yhteystiedot
Hallituksen puheenjohtaja, Jukka Pelkonen
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Taloyhtiössä kaksi erillistä omakotitaloa, jotka molemmat hoitavat ja vastaavat yj:n ja sen liitteenä olevan vastuujakotaulukon / hallintakartan mukaisesti omistamansa osakkeen hallintaan kohdistuvista rakennuksista/ piha-alueista, sekä vastaavat niiden kunnossapidosta ja korjauksista ja vastaavat niistä mahdollisesti aiheutuvista kustannuksista. Yhtiössä on tehty yhtiöjärjestyksen liitteeksi erillinen vastuujakotaulukko ja hyväksytty hallituksen kokouspöytäkirjan mukaisesti 27.2.2023. Yhtiöjärjestykseen liitteeksi lisätty vastuujakotaulukko on toimitettu Patentti- ja reksiterihallitukseen kirjattavaksi. Taloyhtiön lisätiedot: Tietoja sopimuksista: Taloyhtiössä kaksi erillstä omakotitaloa, jotka molemmat hoitavat ja vastaavat yj:n ja sen liitteenä olevan vastuujakotaulukon ja hallintakartan mukaisesti omistamansa osakkeen hallintaan kohdistuvat rakennukset/ piha-alueet sekä vastaavat niistä aiheutuvat kunnossapito- ja korjauskustannukset.
Tehdyt remontit
YLLÄPIDOT JA REMONTIT EDELLISEN OMISTAJAN AIKANA:
2004: Sauna, kph, khh, sisäovet, seinät, katot
2005: pihakuusi kaadettu, muuri korjattu, autotallin eristevillat vaihdettu ja kattohuopa uusittu
2008: kattotiiliä vaihdettu. Katto pesty ja myrkytetty, ulkoraput korjattu
2015: pihakivet asennettu
2016: puita kaadettu, parvekeseinä maalattu
2017: käyttövesiputket uusittu koko taloon. Katto pesty ja käsitelty sammaleenpoistoaineella. Rännit puhdistettu. Yk, kylpyamme poistettu suihku asennettu
2018: valokuitu

TIIVISTELMÄ UUSIMMISTA REMONTEISTA JA YLLÄPIDOISTA.
- 2019 Keittiöremontti puusepän työnä mittojen mukaan, umpipuuovet. Keittiön koneet Mielen huippumallistoa, Festivo kylmäkalusteet.
- 2019 keskikerroksen laatoitus, korkeakiiltoinen valkoinen iso 60x60 laatta.
- 2019 kaikkien kerroksien seinien ja kattojen maalaus
- 2019 keskikerroksen parketti, Hollantilaiskuvio, savutammi
- 2019 yläkerran kalanruoto lattia, vinyylilaminaatti, harmaa.
- 2019 sisäportaiden maalaus, tuulikaapin maalaus + uusi ikkuna.
- 2019 Pohjakerroksen WC uusiminen
- 2019 Pohjakerroksen kattojen akustointi (elokuvahuone + käytävä)
- IV-kanavien puhdistus ja ilmamäärän säätö.
- 2020 alakerran sähköt uusittu. Sähkövedot, maadoitus ja uppovalaisi
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
2 624 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kauniaisten kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Bostads Ab Hjalmarstigen 4

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Tiedustelut
Raila Perttilä, 0500 775 488, raila.perttila@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kauniainen

Asuinalueena Kauniainen

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Raila Perttilä

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, partner

Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Solid House Helsinki Oy, Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.