Hima&Huvila LKV
Hima&Huvila LKV

Kerrostalo | 3h + avok + kph + wc + p + terassi

Graniittikaari 7 A, Itäsatama, Hanko

Hinta

596 000 €

Koko

74,5 m²

Vuosi

2021

Hangon Laiturin rakennukset sijaitsevat Itäsatamassa aivan meren äärellä. Tästä tyylikkäästä lähes uutta vastaavasta asunnosta aukeaakin upeat näköalat merelle ja Itäsataman vierasvenelaitureille. Näin merellisistä tunnelmista pääset harvemmin Hangossakaan nauttimaan! Asunnon helmi on noin 19m2 lasitettu parveke ja sen vieressä oleva noin 35m2 kokoinen oma avoterassi, joilla nautit aamuauringon ensisäteistä aina lempeään ilta-aurinkoon asti. Etelään päin aukeava huoneisto jää myös Itäsataman humulta piiloon - täällä nautiskelet Hanko-päivistäsi omassa rauhassasi. Asuntoon on jo rakennusvaiheessa valittu tyylikkäät materiaalit ja korkealaatuiset varusteet. Vaalea Noblessan avokeittiö Mielen kodinkoneilla muodostaa valoisan oleskelutilan kanssa tämän kodin sydämen. Kaksi erillistä makuuhuonetta ja kylpyhuone saunaosastoineen nostavat asunnon omaan luokkaansa. Mikä on saunan jälkeen istuskellessa omalla parvekkeella ja katsella, kun laivat lipuvat hitaasti satamaan! Lisätiedot ja esittelypyynnöt: Unelmakauppias Nana puh. 0400942052 nana@himajahuvila.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80347524
Sijainti
  • Hanko Itäsatama
  • Graniittikaari 7 A, 10900
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + avok + kph + wc + p + terassi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
74,5 m²
Kokonaispinta-ala
74,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
2021
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

596 000,00 €

Velaton hinta

596 000,00 €

Neliöhinta

8 000,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

335,25 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

335,25 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Mediamaksu 15€/kk, saunamaksu 10€/kk mikäli käyttää taloyhtiön saunaa, vesi kulutuksen mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä Noblessan kiinteät kaapistot.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Laajakaistaliittymä: 10/10, Valokuitu. Lisätietoja terassista: Harvinainen oma avoterassi n. 35m2 jää taloyhtiön kahden rakennuksen väliin omaan suojaansa. Aurinko paistaa terassille aamulla mereltä päin ja vielä illalla Kuningattarenvuoren takaa. Terassin vieressä on oma lasitettu parveke n. 18m2. Parvekkeella ajastinkytkin, pistorasia ja parvekelämmitin.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys.
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Seinät maalattu Tikkurilan vaaleanharmaalla G486 Myötätuuli -sävyllä. Keittiössä ja toisessa makuuhuoneessa tehosteseinän sävynä M497 Tuhka. Pintamateriaalit (lattia): Parketti Tarkett 7877040 Vintage Tammi Copenhagen. Märkätiloissa Laattapisteen Rocks Grey 60X60 -laatta.
Keittiön kuvaus
Tyylikäs vaalea Noblessan keittiö, johon valittu laadukkaat Mielen kodinkoneet ja näyttävä Tulikiven vaalea kvartsitaso. Varusteisiin kuuluu: induktioliesi, kiertoilmauuni pyrolyysitoiminnolla, itsesulattava integroitu jääkaappipakastin, integroitu astianpesukone 60cm, pieni viinikaappi (Temptech) ja liesituuletin aktiivihiilisuodattimella (Brasserie E-malli). Keittiössä Damixan Osier -hana ulosvedettävällä pesimellä. Kaapistoihin valittu Line N -mallin ovet (matalampi sokkeli, enemmän kaappitilaa). Kaapistoon integroitu myös kätevä aamiaiskaappi. Lisäksi siivouskaappi pistokkeella.
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilavassa kylpyhuoneessa on näyttävä Laattapisteen Rocks Grey 60X60-laatta seinä seinillä että lattiassa. Varusteisiin kuuluu kääntyvät suihkuovet, unidrain-mallinen lattiakaivo, allaskaapisto, peilikaappi, Rimless seinämallinen wc-istuin soft-close kannella ja pk-liitäntä. Sähköinen lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Toinen wc sijaitsee eteisen yhteydessä. Varusteisiin kuuluuRimless seinämallinen wc-istuin soft-close kannella ja allaskaapisto. Lattiassa Laattapisteen Rocks Grey 60X60-laatta, seinä maali/laatta. Sähköinen lattialämmitys.
Saunan kuvaus
Omasta saunasta saa makeat löylyt Helon-sähkökiukaasta. Ja jos saunojia on enemmän, taloyhtiön saunaosasto on vastapäätä!
Olohuoneen kuvaus
Tämän olohuoneen maisemat ovat kuin taulu! Alas asti tulevat ikkunat päästävät luonnonvalon ja vieressä kimaltavan merimaiseman sisälle asti. Olohuoneen edessä on iso koko olohuoneen levyinen lasitettu parveke, jonka saa avattua lasiliukuovilla osaksi oleskelutiloja. Olohuoneessa myös ranskalainen parveke omalle avoterassille päin.
Makuuhuoneiden kuvaus
Päämakuuhuone sijaitsee sisäpihalle ja omalle terassille päin ja ranskalainen parveke tuo meri-ilman sisälle. Varusteisiin kuuluu myös kiinteät Noblessan kaapistot. Toinen makuuhuone/työhuone on olohuoneen yhteydessä ja merelle päin on ranskalainen parveke lasiovin. Yhdellä seinällä on rivistö tyylikkäitä ja käteviä Noblessan liukuovikaappeja.
Säilytystilojen kuvaus
Häkkivarasto ja kaapistot
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Isännöitsijän yhteystiedot
Ab Lillolle Oy, Olle Johansson
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Urheiluvälinevarasto ja Kellarikerroksessa huoneistokohtaiset varastot ja varastotilaa
Tehdyt remontit
2022 Kalterivarastot 4 kpl + kalterien lisäys pyörävarastoon.
Tulevat remontit
Ei isoja korjaustarpeita 5:n vuoden sisällä.
Energialuokka
B (2018), Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 23.06.2031
Tontin koko
2 214 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Hangon Kuningattarenvuoren Laituri 1

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Kesäisin Itäsatamasta löytyy kahvilat, ravintolat, pikku putiikit, padel-kentät ja iltatori sekä suosittu vierasvenesatama. Osa ravintoloista on auki ympäri vuoden.
Tiedustelut
Nana Hyry, 0400 942052, nana@himajahuvila.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hanko

Asuinalueena Hanko

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Nana Hyry

Unelmakauppias YKV, LKV, LVV, FM Kaupanvahvistaja

Hima&Huvila LKV

Hima&Huvila LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.