Lomahuoneisto | 4h + k + kph + wc + varasto

Lännentie 5 A, Ylläs, Kolari

Hinta

390 000 €

Koko

87,2 / 92,7 m²

Vuosi

2025

Nyt olisi tarjolla upea uudiskohde loistavalla sijainnilla aivan Ylläksen juurelta. Uniikki sijainti yhdellä Ylläksen upeimmista paikoista tuo niin aktiviteetit kuin myös palvelut muutaman sadan metrin päähän ulko-ovelta. 

 Tämän modernin loma-asunnon sydämenä toimii olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan muodostama avara kokonaisuus, jonka korkea kattokorkeus viimeistelee upeasti. Tilan suurista ikkunoista säteilee upeasti valoa sisään ja vuodenaikojen mukaan vaihtuvat maisemat maalaavat kuvankauniisti maiseman. Tyylikkäät materiaalivalinnat luovat modernin ja lämminhenkisen tunnelman reilun kokoiseen ja näyttävään tilaan. Yhtenäinen avoin tila mahdollistaa kokkailun modernissa ja hyvin varustetussa keittiössä samalla perheen ja ystävien kanssa seurustellen. Tyylikäs saareke toimii erinomaisesti niin näyttävänä tarjoilupöytänä kuin mahdollistaa lisää istumapaikkoja suuremmalle seurueelle. Keittiössä on laadukkaat integroidut kodinkoneet ja kodinkoneet on varusteltu uusimmalla teknologialla. Näyttävistä maisemista pääsee nauttimaan helposti omalle näköalaterassille, joka toimii etenkin kesällä yhtenäisen tilan jatkeena. 

 Yläkerrasta löytyy kaksi reilunkokoista makuuhuonetta, joista toisessa on lisäksi oma erillinen vaatehuone. Lisäksi yläkerrasta löytyy myös loma-asunnon toinen wc sekä näppärä aula, joka on tyylikkäästi osin auki alakertaan. Alakerran makuualkovi tarjoaa lisää petipaikkoja, joten tässä loma-asunnossa majoittuu helposti isompikin seurue tai perhe. Tyylikkäät materiaalivalinnat jatkuvat myös eteisessä, josta on kulku lämminhenkiseen pesuhuoneeseen ja saunaan. Suuret tummansävyiset laatat yhdistettynä lämpimiin puupintoihin tekevät tilasta todellisen rauhan tyyssijan. Tämän saunan voit napsauttaa valmiiksi päälle vaikka ladulta tai rinteestä omalla puhelimellasi. Tilava eteinen kätkee reippaasti tilaa ulkovaatteille ja kuistin vieressä olevassa lämpimässä varastossa on näppärä säilyttää harrastusvälineitä. 


 Ota yhteyttä ja tutustutaan yhdessä lisää tähän uniikkiin kohteeseen erinomaisella sijainnilla!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80347590
Sijainti
  • Kolari Ylläs
  • Lännentie 5 A, 95980
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + kph + wc + varasto
Huoneita
4 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
87,2 m²
Muiden tilojen pinta-ala
5,5 m²
Kokonaispinta-ala
92,7 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu
Rakennusvuosi
2025
Vapautuminen
Uudiskohde. Rakentaminen aloitetaan 2024.

Hinta

Myyntihinta

390 000,00 €

Velaton hinta

390 000,00 €

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Sisääntulon vieressä kuistilla on suurehko 5,5m2 lämmin varasto. Täällä säilytät hienosti sukset, pyörät ja muut liikuntavälineet. Myöskin suksien huollon mahtuu mainiosti suorittamaan kyseisessä tilassa.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Polttopuut eivät kuulu kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Lisätietoja terassista: Takaterassilla poreammevaraus.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Tulisija
Takkavaraus
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnallistekniikka.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Kipsilevy maalattu, pesutilat/wc laatta. Pintamateriaalit (lattia): Asunnon lattia: Kovetettu puulattia Bjelin Tammi Steninge 3.0 Misty White, mattalakattu: saatavilla eri sävyvaihtoehtoja Pintamateriaalit (katto): Huoneiston sisäkatot: Kylpyhuoneessa paneelikatto, saunassa paneelikatto. Oleskelutilta/yläkerran aula: paneelikatto Makuuhuoneet: maalattu kipsilevykatto 2kpl WC: maalattu kipsilevykatto Korkean tilan katto, sekä yläkerran aulan rimapaneeli: Cent STP Valeura 15x95 useita sävyvaihtoehtoja – vakiona tammisävyyn
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti. Kohteeseen tulee laadukas keittiö ja kodinkoneet on varustettu nykypäivän viimeisimmällä tekniikalla. Tässä keittiössä on hulppeasti tilaa lomakokilla touhuta herkut isommallekin seurueelle, samalla leppoisasti keskustellen ystäviesi kanssa.
Uuni (Integroitu uuni, pyrolyysillä), mikroaaltouuni, astianpesukone, keittiösaareke, jääkaappipakastin ja liesi (Keraaminen liesitaso tuulettimella)
Lattiamateriaalit: Bjelin kovetettu puulattia
Kylpyhuoneen kuvaus
Jos olet haaveillut näyttävistä pesutiloista niin täältä ne löytyvät. Upeat laattapinnat seinillä ja lattioissa, lasinen seinä pesutilan ja saunan, täällä kelpaa hiihtolenkin jälkeen istahtaa lauteille. Tämän saunan voit napsauttaa päälle ladulta tai rinteestä omalla puhelimellasi ja voit sujahtaa suoraan lämpöön aktiviteettien jälkeen.
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku, lattialämmitys ja pesukoneliitäntä
WC-tilojen kuvaus
Loma-asunnossa on kaksi erillistä wc:tä, molemmissa kerroksissa omansa. Wc tiloissa on upea laatoitus myös päätyseinässä sekä moderni kalustus. Muut seinät ja katto on maalattua kipsilevyä.
Seinämateriaalit: Laatta
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Upeassa saunassa lattia on laatta, seinät ja katto lämpöhaapaa. Epäsuora valaistus luo ihanan lumoavan valon ja saunahetkesi tulee olemaan täydellinen. Harvian laadukas pilarikiuas tarjoaa pehmeät löylyt ja tämän kiukaan saat etäohjattua puhelimellasi vaikkapa rinteestä käsin.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas ja Etäohjaus, käynnistä kiuas puhelimella.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitotila sijaitsee pesuhuoneen päädyssä, jossa on liitäntä pesukoneelle sekä kaappitilaa.
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Tämän loma-asunnon sydän on upea tupa. Kerrankin tilaa on riittävästi, sitä löytyy reilut 37m2. Huonekorkeus on hulppeasti noin 5,5 metriä, joten avaruutta riittää. Suuret ikkunat, kattoon asti, tuovat Lapin taianomaisen luonnon suoraan luoksesi oleskelutilaan. Revontulet, käkkyrämännyt ja upea Ylläs kruunavat näkymän. Kyllä kelpaa kääriytyä viltin lämpöön päivän päätteeksi ja vain katsoa ulos, kuunnella kuinka pohjoisen hiljaisuus ja rauha kuiskaavat, vain tuulen kainosti tuivertaessa tunturin laidalla.
Lattiamateriaalit: Kovetettu puulattia, Bjelin Tammi
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneita löytyy kolme kappaletta, joista kaksi isompaa sijaitsee yläkerrassa. Alhaalla on pienempi alkovi -tyyppinen makuutila. Yläkerran toisessa makuuhuoneessa sijaitsee erillinen vaatehuone. Sama laadukkuus ja moderni tyyli jatkuu myös makuuhuoneissa. Yläkertaan johtavat umpiportaat, jotka ovat korkealaatuiset ja tammiaskelmin varustettu.
Lattiamateriaalit: Kovetettu puulattia, Bjelin Tammi
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone ja lämmin ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
273-402-107-223
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 220 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Vuokraoikeus. Lisätiedot tontista: Tontin vuosivuokra 2024 on 9000€ (3000€/huoneisto). Tontin voi halutessaan hankkia myös omaksi.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
Metsähallitus
Tontin vuokra
9 000 € / vuosi
Palvelut
Tämä loma-asunto nousee yhdelle Ylläksen upeimmista paikoista. Näkymät ovat hyvät, ollaanhan tässä ihan Ylläksen juurella. Harrastajalle kohde on unelmasijainnilla, hiihtolatu kulkee 100 metrin päässä, lähin hissi on 200 metrin päässä. Eikä Saaga-hotellillekaan tule kuin reilut 500 metriä. Saagan pihapiiristä löydät kattavasti palveluita, ravintola, Hesburger, kahvilaa, baaria, kylpylää yms, yms.

Tästä ei sijainti enää parane!
Liikenneyhteydet
Ylläkselle voit saapua useilla eri tavoilla. Lähin lentoasema sijaitsee Kittilässä, josta loppumatka taittuu bussilla. Tai junalla pääset Kolariin, josta viimeiset kilometrit taittuvat näppärästi myös bussilla. Tokihan Ylläkselle on helppoa saapua myös omalla autolla tai vaikkappa autojunalla.
Pihan kuvaus
Sora, luonnontila.
Tiedustelut
Kimmo Virtasalo, 0407185146, kimmo@kuurulkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kolari

Asuinalueena Kolari

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kimmo Virtasalo

Kuuru LKV Oy

Kuuru LKV Oy
Kuuru LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Rukatunturintie 9,
93830 RUKATUNTURI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.