Kuuru LKV Oy
Kuuru LKV Oy

Mökki tai huvila | Oh + k + rt + 2mh + kh + s + wc + khh / oh

Valkeisvaarantie 10, Rukatunturi, Kuusamo

Hinta

759 000 €

Koko

120 / 154 m²

Vuosi

2023

Nyt olisi tarjolla upea moderni huvila vaaran harjanteella omalla rannalla! Uskomattomat näkymät kantavat pitkälle horsiontiin ja ympäröivä tunturiluonto värjäytyy upeasti vuodenaikojen mukaan. Tämä huippumoderni näköalahuvila omalla rannalla sijaitsee kauniin vaaran harjanteella Rukan upean tunturiluonnon syleilyssä. Tontti laskeutuu vaaran harjanteelta Viipusjärveä kohti omaan rantaan, jonka ansiosta huvilasta on upeat näköalat. Huvila omalla rannalla on vertaansa vailla. Henkeäsalpaavan hulppeat maisemat avautuvat kymmenien kilometrien päähän ja kirkkaalla säällä voit ihailla tunturin siluettia ja maisemia omalta sohvaltasi. Näyttävän huvilan kruunaa avara ja valoisa olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan käsittävä korkean huonekorkeuden omaava yhtenäinen tila, missä kelpaa viettää aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Tunnelmaa pimeneviin iltoihin ja lämpöä tilaan tarjoilee tyylikäs takka, jonka ääreen on mukava kokoontua yhdessä. Lähes kattoon asti ulottuvista ikkunoista avautuva upea näkymä kantaa kilometrien päähän. Tyylikkään mustan keittiön laadukkaat kodinkoneet täyttävät vaativammankin kokkailijan tarpeet ja saareke jakaa tilan mukavasti. Ruokailutila kylpee valossa ja ikkunoista sisään tulivat upeat maisemat kruunaavat yhteiset ruokailuhetket. Ruokailutilan vierestä löytyy myös mukavan kokoinen terassi, jossa voi nauttia kevään ja kesän lämpimistä päivistä. Huvilasta löytyy kaksi avaraa ja valoisaa makuuhuonetta. Isot ikkunat tuovat ympäröivän tunturiluonnon tyylikkäästi läsnä myös makuuhuoneisiin. Kaapeista löytyy hyvin säilytystilaa, joten omat tavarat saa näppärästi purettua kaappiin loman ajaksi. Kellarista löytyvä saunaosasto ei jätä ketään kylmäksi. Huvilan alimmasta kerroksesta löytyy saunan lisäksi kylpyhuone, oleskelutila, josta löytyy myös kodinhoitohuoneen ominaisuudet kuten pesukone ja kuivauskaappi, sekä lasitettu patio jossa on tyylikäs poreallas sekä tulisija. Myös täältä alimman kerroksen lasitetultaterassilta avautuvat hulppeat maisemat tunturiluontoon. Huvilassa on lisäksi toinen erillinen wc. Tämän tyylikäs ja näyttävä huvila on valmistunut 2023. Huvilan värimaailma huokuu tyylikkyyttä ja materiaalit ovat laadukkaita. Huvila sijaitsee kauniin vaaran harjanteella tarjoten upeat maisemat ympäröivään luontoon ja kilometrien päähän. Viereinen Viipusjärvi tarjoaa mahdollisuuden kalastukseen ja vesistöstä nauttimiseen monin tavoin. Hiihtoladulle, patikointireitille ja kelkkareitille päässe siirtymään suoraan omasta pihasta, joten harrastusmahdollisuuksia löytyy jo omalta ulko-ovelta. Tämä huvila sijaitsee rauhallisella tontilla, mutta kuitenkin lyhyen ajomatkan päässä kaikista palveluista. Kysy lisää tästä ylellisestä kohteesta ja tutustutaan tähän uniikkiin huvilaan yhdessä!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80347748
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh + k + rt + 2mh + kh + s + wc + khh / oh
Huoneita
4 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
120 m²
Muiden tilojen pinta-ala
34 m²
Kokonaispinta-ala
154 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneistoala yläkerta 79m2 + alakerta 41m2, lisäksi täysin lasittettu patio 20,3m2 ja ulkovarastot yhteensä noin 14 m2. Kerrosala yläkerta 93m2 + alakerta 55,5m2.
Rakennusvuosi
2023
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

759 000,00 €

Velaton hinta

759 000,00 €

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Tilava eteinen yhdessä pohjakerroksen aulan kanssa tarjoaa avaran sisääntulon huvilaan. Pohjakerroksesta löytyy myös oleskelutila, joka toimii myös kodinhoitohuoneena. Lisäksi pohjakerroksesta löytyy noin 20m2 täysin lasitettu patio, jonka varustukseen kuuluu tulisija ja poreallas.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kalusteet ja varusteet sopimuksen mukaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni (TV). Lisätietoja terassista: Yläkerrassa ruokailutilan vieressä on mukavan kokoinen terassi, jossa voi nauttia kevään ja kesän lämpimistä päivistä.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, Ilmalämpöpumppu
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnallistekniikka.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäriliittymät
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja puu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Seinät pääosin maalattu, pohjakerroksessa puupaneelia. Kosteissa tiloissa kaakeli ja saunassa puupaneeli. Pintamateriaalit (lattia): Lattiat pääosin laattalattioita, makuuhuoneissa vinyylilaattaa. Pintamateriaalit (katto): Katot puupaneelia.
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Kivi. Upeasti huvilan sävymaailmaan istutettu tummakeittiö on varusteltu kattavsti. Avokeittiö sijaitsee yhdessä olohuoneen ja ruokailutilan kanssa muodostaen upean tilakokonaisuuden.
Jääkaappi, uuni, liesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, keittiösaareke ja jääkaappipakastin (Jääkaappipakastin löytyy alakerran khh/oh tilasta)
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Spahenkisiin pesutiloihin on ammennettu kauniisti luonnonläheinen värimaailma ympäröivästä luonnosta. Pesutilat yhdessä lasiseinällä erotetun saunan kanssa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen. Rentoutumiskokemuksen kruunaa viereisellä lasitetulla patiolla sijaitseva ulkoporeallas.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, lattialämmitys, peili, pesuallas, allaskaappi, bidee-suihku ja poreamme
WC-tilojen kuvaus
Huvilasta löytyy kaksi wc:tä, toinen yläkerrasta ja toinen pohjakerroksen pesutiloista.
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Tunnelmallisessa reilunkokoisessa saunassa löylyistä mahtuu nauttimaan koko perhe yhdessä. Komea pylväskiuas tarjoaa mukavat löylyt. Saunan viereiselle patiolle on helppo hilpaista vilvoittelemaan ja rentoutumaan ulkoporealtaaseen.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Pohjakerroksesta löytyy viihtyisä oleskelutila, joka kätkee sisäänsä kodinhoitohuoneen toiminnallisuudet kuten pesukoneen ja kuivasukaapin.
Seinämateriaali: Maali
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukone, pesukoneliitäntä, kuivauskaappi, lattialämmitys, pesuallas, lattiakaivo, pyykkikaapit ja pöytätaso
Olohuoneen kuvaus
Upean avara olohuone kylpee luonnonvalossa suurten lattiasta kattoon ulottuvien ikkunoiden ansiosta. Kaunis metsäinen vaaramaisema vaihtaa väriä vuoden aikojen mukaan. Reilut tilat yhdessä keittiön ja ruokailutilan kanssa tarjoavat hulppeat puitteet illan viettoon ja oleskeluun isommallakin seurueelle. Olohuoneen kruunaa komea takka.
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Huvilassa on kaksi makuuhuonetta, joista avautuu upeat maisemat ympäröivään luontoon. Molemmissa makuuhuoneissa on parivuoteet ja mukavasti säilytystilaa kaappien muodossa. Lisää nukkumapaikkoja on pedattavissa pohjakerroksen oleskelutilan vuodesohvalle.
Lattiamateriaalit: Vinyyli
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kylmä ulkovarasto, kaapistot ja Autokatos
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
305-416-22-180
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
8 150 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Upea tunturiluonnon ympäröimä tontti vaaran harjanteella. Tontti rajoittuu osin Viipusjärveen.
Rakennusoikeuden pinta-ala
150 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennuoikeus 150 kem + ta100 kem (talousrakennus).
Kaavoitustiedot
Viipusjärven ranta-asemakaava. Lisätietoja kaavoituksesta Kuusamon kaupungilta.
Kaavoitustilanne
Ranta-asemakaava
Palvelut
Palvelut: Kaikki Rukan matkailualueen kattavat palvelut löytyvät muutaman minuutin automatkan päästä.
Paikallistiedot: Huvila sijaitsee kauniin vaaran harjanteella tarjoten upeat maisemat ympäröivään luontoon ja kilometrien päähän. Viereinen Viipusjärvi tarjoaa mahdollisuuden kalastukseen ja vesistöstä nauttimiseen monin tavoin. Hiihtoladulle, patikointireitille ja kelkkareitille pääsee siirtymään suoraan omasta pihasta, joten harrastusmahdollisuuksia löytyy jo omalta ulko-ovelta.
Liikenneyhteydet
Hyvät pyöräilytiet, sujuvat yhteydet omalla autolla ja lentokenttä
Pihan kuvaus
Piha on autopaikan ja kulkureittien osalta sorastettu, muuten kunttapohjaista metsämaata.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Kiinteistöllä on noin 80 metriä omaa rantaa Viipusjärvellä. Rantaan menee huvilalta pitkät portaa, joten kuntoportaatkin löytyvät omasta takaa. Rannassa on tulistelupaikka ja mahdollisuus uida ja säilyttää venettä tai muita vesiurheilu välineitä.
  • Viipusjärvi
Tiedustelut
Antti Suhonen, +358 40 753 5050, antti@kuurulkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kuusamo

Asuinalueena Rukatunturi, Kuusamo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Antti Suhonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Kuuru LKV Oy

Kuuru LKV Oy
Kuuru LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Rukatunturintie 9,
93830 RUKATUNTURI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.