RE/MAX Loiste | Kiinteistönvälitys Loiste Oy LKV

Rivitalo | 5h, k, s, 2 kph, 2 wc, parveke, piha, at

Rastilantie 17 A, Vuosaari, Helsinki

Hinta

359 000 €

Koko

140 m²

Vuosi

1980

Tässä kodissa on kodikas tunnelma, runsaasti valoa ja pohja, joka taipuu moneen tarpeeseen ja elämäntilanteeseen. Kotiin saavutaan läpi tilavan ja hijattain remontoidun eteisen. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta sekä kylpyhuone-saunaosasto. Toisen huoneen tunnelmanluojana on kaunis takka ja toisessa on poikkeuksellisen reilusti tilaa. Alhaalta löytyy myös monen perheen tarpeisiin ihanteellinen lämmin varasto. Yläkertaan saavuttaessa vastaan tulee läpitalonhuoneiston upea valoisuus. Olohuoneen koko seinän mittainen ikkunarivistö tarjoaa valoa ja kaunista sisäpihan näkymää. Avaran olohuoneen yhteydestä on käynti parvekkeelle. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, joista toinen toimii nykymuodossaan ruokailutilana. Kaunis vaalea keittiö on remontoitu kauttaaltaan 2018. Kylpyhuoneet vuonna 2001-2003. Vuonna 2023 uusittu ilmalämpöpumppu tuo helpotusta kesähelteille, takka tunnelmaa talvi-iltoihin. Iltapäivä-auringon puoleisella parvekkeella on ihana viettää aikaa ja omaa pihaa muovata omanlaisekseen. Asunnon käyttöön kuuluu myös paikka yhtiön autotallista. Arjen palvelut ovat lähellä. Kävelymatkan päässä on ruokakaupat, päiväkodit ja koulut. Bussi kulkee lähes portin edestä ja metrollekin on matkaa alle 1km. Alueen upeat ulkoilumaastot kutsuvat nauttimaan luonnosta!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80348107
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, s, 2 kph, 2 wc, parveke, piha, at
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
140 m²
Kokonaispinta-ala
140 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1980
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

359 000,00 €

Velaton hinta

359 000,00 €

Neliöhinta

2 564,29 €/m²

Vastike

Hoitovastike

220,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

220,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Kulutuksen mukaan
Lisätietoja maksuista: Vesimaksu 4,06€/m3 + 41,43€/as perusmaksu. Huoneistokohtaisen mittauksen mukaan perustuen HSY:n 2024 vaihvistettuihin hintoihin. Maksetaan puolivuosittain. Käyttö- ja lämmityssähkö kulutuksen ja oman sähkösopimuksen mukaisesti.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Kodin tilava eteinen on remontoitu vuonna 2017. Tällöin tilaan on asennettu lattialämmitys, laattalattia. Uusittu säilytysjärjestelmä sekä maalattu pinnat. Kodin pihalle on kulku erillisen sisäänkäynnin kautta, ulkokautta johtavan portin lisäksi.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: sisäänvedetty
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, kiinteät valaisimet, verhotangot, pyykinpesukone, huoneistokohtainen ilmalämpöpumppu (uusittu 2023). Liukuovikaapistojen säilytysjärjestelmät.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni (Yhteisantenni, harava).
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Tehty huoneiston keittiö- ja eteisremontin yhteydessä, remontissa tarvittavilta osin.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys.
Tulisija
Varaava takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Keittiö on erittäin siisti ja hyväkuntoinen, remontoitu kauttaaltaan vuonna 2018.
Jääkaappi, erillinen pakastin, liesi, astianpesukone, liesituuletin (hormi), erillisuuni ja Erillinen korkea kaapisto
Lattiamateriaalit: Vinyylikorkki
Seinämateriaalit: Tapetti
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerran kylpyhuone on saneerattu vuonna 2001. Täällä varusteina: wc, suihku, suihkuseinä, lattialämmitys (sähköinen), peili, allaskaappi, kylpyhuonekaapisto. Alakerran kylpyhuone sekä sauna on saneerattu vuonna 2003. Varusteina: wc, suihku, peili, allaskaappi, kiinteät valaisimet, pesukoneliitäntä, lattialämmitys (sähköinen), pyykinpesukone. Saunassa sähkökiuas.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Kodin olohuone on tilava ja koko seinän levyinen ikkunarivistö tarjoaa runsaasti valoa sekä kaunista näkymää sisäpihan suuntaan.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, toisessa näistä kaunis toimiva varaava takka. Lattiat parkettia, seinät maalattu tiili. Yläkerrassa on nykymuodossaan yksi makuuhuone mutta nykyisin ruokasalina toimiva huone on ennallistettavissa makuuhuoneeksi. Yläkerran lattiamateriaalina parketti, seinät tapetoitu.
Säilytystilojen kuvaus
Häkkivarasto erillisessä varastorakennuksessa. Lisätietoja säilytystiloista: Kodissa on runsaasti säilytystilaa. Alakerran makuuhuoneessa kaapistot, alhaalla myös erillinen lämminvarasto. Yläkerran kahdessa huoneessa vaatekaapistot.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Asukasisännöinti, Jenni Most
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Ulkovarasto ja urheiluvälinevarasto
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Yhtiöjärjestyksessä pykälät §14 kunnossapidosta sekä yj §15 korjausvastuusta. Lisätietoja yhtiöjärjestyksestä ja välittäjältä. Taloyhtiön kiinnitykset: 80 000 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 8 Parkkipaikkoja: Jokaisen huoneiston käytössä yksi autohallipaikka (sähkötolpallinen) yhtiön kylmässä autotallirakennuksessa. Vieraat voivat pysäköidä Rastilantien varteen.

Tehdyt remontit
Vesikaton uusiminen 2004, Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen 2009, sisääntulon ja autotallin edustan asfaltoinnin ja sadevesikaivon uusiminen 2013, roskakatoksen uusiminen 2013, ovien ja lukituksen uusiminen 2014, harava-antennin vahvistimen uusinta 2014m ulkoseinien tiilisaumausten korjaaminen 2015, lämminvesivaraajat 2020, putkiston kuvaus ja huuhtelu 2022, harava-antennin vahvistimen uusiminen.
Tulevat remontit
Taloyhtiön kuntokartoitus 2024, jonka pohjalta KPTS tulee tarkentumaan. Ennaltaehkäisevää viemärinhoitoa puhdistusliuoksella tarpeen mukaan 2024. Parvekkeiden kunnostus ja viemärikuvauksesta löydettyjen epäkohtien sukitus (sukitusta ei olle tällä hetkellä suunnittelmassa). Vesikaton uusiminen 2039.
Energialuokka
E (2018), Energialuokka: E2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 03.11.2033
Tontin koko
3 249 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Rastilantien talo ja kotipaikka Helsingin kaupunki

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Lapsiperheidenkin suosimalla asuinalueella on arjen palvelut lähellä! Bussi 813 kulkee liki portin vierestä. Ruokakaupat Lidl ja Alepa ovat kävelymatkan päässä. Kauppakeskus Columbuksen kattavien palveluiden äärelle on matkaa noin 1,5km. Lähellä sijaitsee useita päiväkoteja sekä peruskoulut ja lukio. Alueen upea luonto tarjoaa mahtavat ulkoilumaastot niin kesäisin kuin talvisin.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneiston käytössä on kylmä sähkötolpallinen autotallipaikka yhtiön autotallirakennuksessa.
Pihan kuvaus
Kodin yhteydessä on suojaisa piha-alue.
Tiedustelut
Kristiina Horsma, 040 725 0555, kristiina.horsma@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Vuosaari, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kristiina Horsma

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

RE/MAX Loiste | Kiinteistönvälitys Loiste Oy LKV

RE/MAX Loiste | Kiinteistönvälitys Loiste Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.