Kiinteistö Pi-Re Oy
Kiinteistö Pi-Re Oy

Kerrostalo | Oloh, 2x makuuh, keittiö, kylpyh, sauna ja parveke.

Saarnitie 2 E18, Paavola, Forssa

Hinta

53 000 €

Koko

79,5 m²

Vuosi

-

Jos haluat tehdä itsellesi oman näköisen asunnon, niin tässä olisi saunallinen kolmio 79,5 m²:n parvekkeella, joka kaipaa päivitystä. Asunto sijaitsee Paavolan vehreällä asuinalueella, jossa hyvät ulkoilu mahdollisuudet. Maalämpötalo, käyttövesi, katot, ikkunat, julkisivut, parvekkeet ym. tehty. Piha ja parvekkeet uusittu. Kun päivität vielä asunnon, niin mikäs täällä on asutella.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80348155
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oloh, 2x makuuh, keittiö, kylpyh, sauna ja parveke.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
79,5 m²
Kokonaispinta-ala
79,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Olohuone, 2x makuuhuone, keittiö, eteinen, pesuhuone, wc, sauna 79,5 m² + parveke.
Kerrokset
1/2
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan. Myydään vuokrattuna.

Hinta

Myyntihinta

50 000,00 €

Velkaosuus

3 000,00 €

Velaton hinta

53 000,00 €

Neliöhinta

666,67 €/m²

Vastike

Hoitovastike

227,25 € / kk

Pääomavastike

107,06 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

334,31 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: VESIMAKSU: 25 €/hlö/kk SÄHKÖ: Maksetaan sähköennakkoa aiemman kulutuksen perusteella ja tasataan vuosittain. AUTOPAIKKAMAKSU: Autopaikka/tolppa 20 €/kpl/kk.

Kohteen lisätiedot
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Kaipaa päivitystä kauttaaltaan.
Olohuoneen kuvaus
MAKUUHUONE: Makuuhuoneissa muovimatto lattiassa ja seinissä tapetti/maali, kaapistot. OLOHUONE: Lattiassa parketti ja seinät tapetoidut. Olohuoneesta käynti parvekkeelle. KEITTIÖ: Varustuksena jääkaappi, pakastin, sähköliesi/-uuni ja astianpesukone. Lattiassa parketti ja seinät maalattu. Keittiön jatkeena ruokailutila. PESU / WC-TILAT: Lattiassa laatat ja seinissä kaakeli/muovitapetti. Pyykinpesukoneelle liitos. Erillinen wc, jossa laatta lattiassa ja seinät maalattu. SAUNA: Oma sauna sähkökiukaalla. Lattia laatoitettu, seinät ja katto paneloitu. ETEINEN: Avara eteinen, jossa hyvin kaappitilaa. PARVEKE / TERASSI: Kunnostettu parveke. SÄILYTYSTILAT: Makuhuoneessa ja eteisessä kaappeja. Huoneistokohtaiset varastot.
Isännöitsijän yhteystiedot
Hämeen IAT-isännöinti, Ilkka Tuovinen.
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: RAKENNETTU: 1982. TONTTI: Taloyhtiöllä on oma 5994 m²:n tontti. RAKENNUSAINE: Betoni, harjakatto peltikatteella. LÄMMITYS: Maalämpö, jakotapa pattereilla. ILMANVAIHTO: Koneellinen poisto. VESI / VIEMÄRI: Forssan Vesihuoltoliikelaitos Oy:n vesi ja viemäri. HUONEISTOT: Rakennuksia 6, kerroksia 2, porrashuoneita 5, huoneistoja 20 kpl. AUTOPAIKAT: Toteutuneet autopaikat tolpat 20 kpl, vieraspaikat 5 kpl. YHTEISET TILAT: Urheiluvälinevarasto, erillinen pihavarasto, puutarhavälinevarasto, huoneistokohtaiset varastokomerot. ENERGIALUOKKA: E/2013. LUNASTUSOIKEUS: Ei ole. MUUTA: Kaapeli-tv (DVB-C).
Tehdyt remontit
2010 Lämmitysjärjestelmän sähkölämmityksestä maalämpöön. 2011 Piha-aidan uusiminen. 2012 Maanpinnan muotoilu, jatkuva tarve, kustannukset n. 100 €/vuosi. 2013 Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen. 2014 Ulkopuolisen viemäriverkon ja kaivojen huuhtelu. Sadevesijärjestelmän huuhtelu ja kaivojen tyhjennys. 2016 Piha-aidalle asennettu uudet metalliset jalat. 2017 Varastorakennusten korjaus. Puiden kaato (vesikaton uusimisen yhteydessä). Vesikattojen uusinta. Elementtisaumauksen uusiminen. 2018 Kaikkien huoneistojen muovisten WC-venttiilin vaihto. Ilmanvaihtokanavien puhdistus, mittaus ja säätö. Maalämmön varajärjestelmän uudistaminen. 2019 Pihan kulkuväylien leventäminen / muurikiveysten muutostyöt. Maalämpöjärjestelmän lisävastusten asennus. Parvekkeiden kuntotutkimus. 2020-2021 Maaläpöputkiston eristeiden uusinta ja vauriokorjaus. Huoneistojen käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmän tarkastus ja korjaus. 2021 Parvekkeiden peruskorjaus (julkisivumaalaus Nurmilaakso Oy). Maalämmön kiertovesipumpun uusinta, kompressorin värinävaimennuksen korjaus.
Tulevat remontit
2023 Tontin lounaisrajan aidan välttämätön kunnostukset tai purku. Parvekeurakan 2 v. takuuajan tarkastus. Jätekatoksen verkotus ja lukittava ovi, tarkastellaan tarvetta vuoden ajan. 2024 Käyttövesi, viemäri ja lämmitysputkiston kuntotutkimus. 2025 Porraskäytävien huoltomaalaus (FAI opiskelijatyönä). Maalämpöpumppujen kompressorien / laitteiston uusinta, älytermostaatit huoneistoihin. 2026 Alapohjan kuntotutkimus (painumat, eristävyys, toimenpidesuositukset). 2027 Lämmitysverkoston tasapainotus tarvittaessa. 2028 IV-kanavien nuohous (ed. kerta 2018). Kulkuväylän leventäminen D- ja E- rapuille mahdollisen P-alueen peruskorjauksen yhteydessä.
Energialuokka
E (2013), Energialuokka: E2013
Tontin koko
5 994 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Forssa, Paavola, asemakaava. Lisätietoja kaavoituksesta Forssan kaupungilta.

Asunto Oy Forssan Saarnitie 2.

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Keskustaan / torille noin 3 kilometriä.
Tiedustelut
Jani Hirsimäki, +358 40 773 3430, jani.hirsimaki@kiinteistopire.com

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Forssa

Asuinalueena Paavola, Forssa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jani Hirsimäki

Myyntineuvottelija, IAT

Kiinteistö Pi-Re Oy

Kiinteistö Pi-Re Oy
Kiinteistö Pi-Re Oy
SKVL jäsenyritys

Rautatienkatu 12,
30420 Forssa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.