Kerrostalo | 4 h, k, ruokailuhuone / halli, kph / wc, erillinen wc ja vh

Tarkk'ampujankatu 7 A, Ullanlinna, Helsinki

Hinta

1 050 000 €

Koko

114,5 m²

Vuosi

1928

Tarjolla toisen kerroksen (kolmas kerros katutasosta) läpitalon huoneisto keskeisellä sijainnilla Ullanlinnassa. Asunto muodostuu olohuoneesta, keittiöstä, kolmesta makuuhuoneesta, ruokailuhuone/hallista, kph/wc:stä, erillisestä wc:stä ja vaatehuoneesta. Asunnossa on tehty mittava remontti vuonna 2020, jolloin muun muassa asunnon pohja muokattiin, uusittiin keittiö kodinkoneineen, remontoitiin kph/wc ja erillinen wc. Tyylikkään keittiön kaapistot ovat Noblessa-keittiön mallistosta. Vetimettömät kaapistot ovat ajattomat, tasot laadukasta kvartsikomposiittia ja laskutilaa on mukavasti. Kodinkoneet on integroitu kalusteisiin. Olohuone on tilava, makuuhuoneita on kolme. Ruokailuhuoneen/hallin toimintakuntoinen takka tuo lämpöä ja tunnelmaa. Hiljattain remontoidut kph/wc ja erillinen wc helpottavat arkea. Säilytystilaa on runsaasti asunnon kaapistoissa, kiinteissä komeroissa, asunnon vaatehuoneessa ja yhtiön tarjoamissa kellarikomeroissa (2 kpl). Huoneiston keittiön ja kahden makuuhuoneen ikkunat aukeavat rauhalliselle sisäpihalle. Olohuoneesta ja yhdestä makuuhuoneesta on puolestaan kaupunkinäkymät Tarkk'ampujankadulle. Asuntoon on kaksi sisäänkäyntiä. Asunto sijaitsee vuonna 1928 valmistuneessa kerrostalossa Ullanlinnassa. Samaa lähes 100 vuotta vanhaa arvokasta tunnelmaa huokuvat yhtiön kaunis rappukäytävä, syvät ikkunalaudat, mukava huonekorkeus (2,9 metriä) ja vanhat peiliovet. Yhtiö on säännönmukaisesti hoidettu, muun muassa vesi- ja viemärijohdot on uusittu vuonna 1998. Yhtiöllä on huomattavia vuokratuottoja (69 671,24 euroa vuonna 2022) ja vastike on alhainen, vain 3,50 euroa/m2. Lisämukavuutta tuo taloyhtiön tarjoama mahdollisuus sisäpihan autopaikkaan. Alue on rauhaisaa kaupunkiasumista arvostavan unelma, kuitenkin miltei kotiovellasi ovat Korkeavuoren- ja Fredrikinkadun palvelut, kaupat, kahvilat, ravintolat ja apteekki. Design- ja Arkkitehtuurimuseo, teatterit, jooga- ja kuntosalit, ruokakaupat, Alko, Vanha Kauppahalli ja Kauppatori ovat muutaman sadan metrin säteellä. Upea Tähtitorninmäki, ranta ja meri ovat nekin kävelyetäisyydellä. Esplanadit puolestaan saavutat muutamassa minuutissa. Lähettyvillä on niin suomen- kuin ruotsinkielisiä kouluja sekä päiväkoteja. Ullanlinnasta ovat tiheästi liikennöidyt julkisen liikenteen yhteydet raitiovaunulla ja linja-autolla. Ullanlinnasta on myös hyvät pyöräilyreitit moneen suuntaan. Esittelyvaraukset Maija Lukkari-Nyman/Maijan Maailma LKV, P. 0401464688

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80348229
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4 h, k, ruokailuhuone / halli, kph / wc, erillinen wc ja vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
114,5 m²
Kokonaispinta-ala
114,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Pinta-ala on myyjän ilmoittama, yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukainen, ei tarkistusmitattu. Mainittu pinta-ala saattaa tämänikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
2/5
Rakennusvuosi
1928
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

1 050 000,00 €

Velaton hinta

1 050 000,00 €

Neliöhinta

9 170,31 €/m²

Vastike

Hoitovastike

400,75 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

400,75 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Autopaikkamaksu: 150,00
Lisätietoja maksuista: -Vesimaksu 18 euroa/hlö/kk -Autopaikka 150,00 euroa/kk autopaikan varanneille

Tilojen kuvaus
Ruokailutila/halli: Parkettilattia, tapetoidut seinät. Takka. Eteinen: Parkettilattia, tapetoidut seinät. Vaatehuone: Parkettilattia, tapetoidut seinät. Hyllytilaa ja tilaa ripustettaville vaatteille.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA Welho. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Lunastuslauseke, yhtiöjärjestyksen 17 §: Osakkeen omistusoikeuden siirtyessä sellaiselle siirronsaajalle, joka ei ole yhtiön osakas, yhtiön osakkailla on lunastusoikeus seuraavasti: Lunastusoikeus ei koske saantoja, jossa osakkeen saaja on luovuttajan aviopuoliso, veli tai sisar taikka se joka on häneen suorassa ylenevässä tai alenevassa sukulaissuhteessa. Lunastus oikeus syntyy, kun osake siirtyy kaupan tai vaihdon nojalla. Kun osake siirtyy uudelle omistajalle, siirrosta on kirjallisesti ilmoitettava viipymättä yhtiön hallitukselle. Yhtiön hallituksen tulee tällöin viikon kuluessa siitä, kun sai tiedon, toimittaa yhtiön osakkaille tieto osakkeen siirtymisestä lähettämällä ilmoitus kirjallisesti osakeluetteloon merkityllä tai muuten yhtiön tiedossa olevalla osoitteella. Ilmoituksen tulee sisältää: 1. siirtäjän ja siirronsaajan nimet 2. päivä jona lunastusvaatimus viimeistään on tehtävä 3. kauppahinta tai muu sovittu vastike sekä muut sellaiset seikat, joilla saattaa olla merkitystä lunastushinnan määräytymisessä. 4. siirtyneiden osakkeiden numerot Lunastusvaatimus on kirjallisesti esitettävä yhtiön hallitukselle neljäntoista (14) päivän kuluessa siitä, kun osakkeen siirtymisestä ilmoitettiin yhtiölle. Jos useammat osakkaat haluavat käyttää lunastusoikeuttaan, on lunastamiseen oikeutettujen keskinäinen etuoikeus ratkaistava arvalla. Arvanvedon tulee tapahtua hallituksen kokouksessa ja toimittaa sen, jos asianomaiset itse siitä kieltäytyvät, joku hallituksen jäsen. Lunastushinta on sovittu kauppahinta tai jos kauppahintaa ei ole määritelty, osakkeen käypä arvo. Lunastushinta on suoritettava yhtiön hallitukselle käteisenä rahana tai pankin varmentamalla shekillä viimeistään kolmantena päivänä lunastusvaatimukselle asetetun määräajan päätyttyä tai lunastushintaa tai lunastusta koskevan riidan tultua lainvoimaisesti ratkaistuksi.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla 14 päivän lunastusoikeus.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Yhtiön kosteuskartoitus: Katso taloyhtiön kylpyhuoneiden kosteuskartoitusraportti.
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Raportin saa välittäjältä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiilimuurausrunko
Keittiön kuvaus
Parkettilattia, maalatut seinät. Noblessa-keittiöiden kaapistot. Bosch-merkin mikroaaltouuni/uuni-yhdistelmä, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappi ja pakastin. Viinikaappi Temptech. Keittiötasot Tulikiven kvartsikomposiitti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone/wc: Seinät ja lattia laatoitettu. Sadesuihku, käsisuihku, suihkulasiseinä, allas, allashana, allaslaatikosto, peili valotoiminnolla ja seinäkiinnitteinen wc-istuin. Pesukoneliitäntä ja sähkötoiminen lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Lattia laatoitettu. Allas, allashana, peili ja wc-istuin.
Olohuoneen kuvaus
Parkettilattia, maalatut seinät.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuone 1: Parkettilattia, maalatut seinät. Vaatekaapistot mittatilaustyönä. Makuuhuone 2: Parkettilattia, maalatut seinät. Vaatekaapistot. Makuuhuone 3: Parkettilattia, tapetoidut seinät. kiinteä komero. Toinen sisäänkäynti.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Säilytystilaa on runsaasti asunnon kaapistoissa, kiinteissä komeroissa, asunnon vaatehuoneessa ja yhtiön tarjoamissa kellarikomeroissa (2 kpl).
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Aarre Isännöinti Oy, Jaakko Havia, asiakaspalvelu@aarre.com, 0201986700
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Ulkoiluvälinevarasto (2 kpl) ja kellarikomerot. Taloyhtiön lisätiedot: Yhtiön lisätietoja: Yhtiöjärjestyksessä on asunto-osakeyhtiölaista poikkeavia määräyksiä. Katso yhtiöjärjestys. Isännöitsijäntodistuksen pakollinen liite on yhtiöjärjestys. Lunastuslauseke, yhtiöjärjestyksen 17 §. Kunnossapito ja muutostyöt: Huoneiston kunnossapidosta ja muutostöistä on ilmoitettava etukäteen taloyhtiölle kirjallisesti ja saatava muutostöille taloyhtiön hyväksyntä ennen töiden aloittamista (AOYL II osa 4.luku 7§ ja 5.luku 2§). Yhtiöjärjestyksessä määrätään kunnossapitovastuun jakautumisesta yhtiön osakkeenomistajan välillä. Yhtiöjärjestyksen 19 § Kiinteistön tulisijojen kunnossapitovastuu kuuluu osakkeenomistajille. Yhtiön on pidettävä kunnossa kiinteistön savuhormit. Kiinteistöön myöhemmin rakennettujen tulisijojen savuhormien kunnossapitovastuu kuuluu osakkeenomistajille. Ullakko- ja kellarikomerot: Huoneistolle kuuluu kellarikomero. Osakehuoneiston hallinnan siirtyessä on osakkeenomistajan huolehdittava, että huoneiston käytössä oleva mahdollinen ullakko-/kellarikomero on tyhjennetty ja lukitsematta uudelle käyttäjälle, myös komerotilan sijainti on todennettava. Vastuu komerotilaan jätettyjen tavaroiden poistamisesta on viime kädessä osakkeenomistajalla. Yhtiökokousten päätöksiä: Yhtiökokous 2.6.2021 - hyväksyttiin kokouskutsun liitteenä olevat autopaikkasäännöt. - valtuutettiin hallitus valmistelemaan yhtiöjärjestyksen muutosta. Ylimääräinen yhtiökokous 10.11.2021 -hyväksyi uuden yhtiöjärjestyksen. Taloyhtiön kiinnitykset: 280 016,09 €
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Yhtiöllä on 5 autopaikkaa sisäpihalla. Autopaikkajono. Katso autopaikkasäännöt. Katupysäköinti. Asukaspysäköintitunnus C.

Tehdyt remontit
-1984 Sähköjohdot A-porras
-1985-86 Sähköjohdot B-porras
-1989 Kaukolämpölaitteet
-1990 Julkisivu, kadunpuolen julkisivujen rappaus ja maalaus
-1991 Porraskäytävä, porraskäytävän maalaus
-1994 Julkisivu, julkisivujen rappaus- ja maalaus
-1998 Poistohormit, poistohormien puhdistus- ja nuohous
-1998 Kattovarusteet, vesikattovarusteiden uusiminen (kulkusillat, lape- ja piipputikkaat)
-1998 Vesi- ja viemärijohdot, vesi- ja viemärijohtojen uusiminen
-1999 Pihan asfaltointi
-1999 Porrashuoneiden valaistus, porrashuoneiden lisävalaistus
-1999 Portin asennus
-1999 Julkisivu, Johanneksen kirkon puoleisen seinän kalkkimaalaus
-2000 Porrashuoneiden aulat, porrashuoneiden sisääntuloaulojen entisöintimaalaus
-2001 B porrashuone, B-portaan maalaus ala-aulasta ylöspäin
-2002 A porrashuone, A-portaan maalaus ala-aulasta ylöspäin
-2003 Pyörävarasto, lämmönjakohuoneen yläosatilan muutos pyörävarastoksi
-2003 Parvekeikkunat, parvekkeiden ikkunoiden ja ovien kunnostus- ja maalaustyöt
-2003 Patteriventtiilit, patteriventtiilien uusiminen
-2005 Hissit, A- ja B-portaiden hissien peruskorjaus
-2006 Ikkunat, kadun puolen ikkunoiden ulkopuolen puupintojen ja vesipeltien maalaus
-2007 Lämmönjakolaitteet, lämmönjakolaitteiden uusiminen
-2008 Ikkunat, pihan puolen ikkunoiden ulkopuolen puupintojen ja vesipeltien maalaus
-2009 Wc tulovesiputket, wc-istuinten vesisäiliön tulovesiputkien uusiminen
-2009 Ikkunat, Johanneksen kirkon puoleisten ikkunoiden ulkopuolen puupintojen ja vesipeltien maalaus
-2011 Alipainetuulettimet, alipainetuulettimien asennus B-portaan ullakolle
-2012 Huoneiston lattioiden korjaus, Tanssiopistolle vuokratun huoneiston lattioiden korjaus
-2013 Katto, vesikaton peltipintojen kunnostus- ja maalaustyöt
-2014 Ikkunat, kadun ja pihan puolen ikkunoiden huoltomaalaus
-2015 Huoneisto B6, taloyhtiön omistaman huoneiston B6 kunnostus- ja maalaustyöt
-2016 Huoneisto B5, taloyhtiön omistaman huoneiston B5 kunnostus- ja maalaustyöt
-2017 Ajoportti, ajoportin automatisointi
-2017 Poistoilmahormit, poistoilmahormien osittainen kunnostus
-2017 Ikkunat, Johanneksen kirkon puoleisten ikkunoiden maalaus (2-vuoden takuuaika)
-2019 Pihaseinät, pihaseinien paikkarappaus & maalaus
-2020 Antenniverkon tarkastukset
-2021 Normaaleja kunnossapitotoimia
-2022 Vesivahingon korjaus A13, ja A 17
-2022 Takallisten huoneistojen nuohous, kunnossa A 20, ja A 32, käyttökiellossa A 24, A 28, ja B 49-50, ei suositella käyttöä B 39
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys:
-2023 Kuntoarvio (10 v PTS) ja kaikkien huoneistojen ja vuokratilojen märkätilakartoitus
-2023 Ilmanvaihtohormien puhdistus
-2023 Takkahormien nuohous (takalliset huoneistot)
-2024 Lämmitysverkoston tasapainotus ja säätö
-2024 Takkahormien nuohous (takalliset huoneistot)
-2024 Kuntoarvion mukaisia korjauksia
-2025 Takkahormien nuohous (takalliset huoneistot)
-2025 Kuntoarvion mukaisia korjauksia
-2026 Takkahormien nuohous (takalliset huoneistot)
-2026 Kuntoarvion mukaisia korjauksia
-2027 Takkahormien nuohous (takalliset huoneistot)
-2027 Kuntoarvion mukaisia korjauksia
Energialuokka
F (2013), Energialuokka: F2013
Tontin koko
841 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista:
Kaavoitustiedot
Kaavoitus: Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto P. (09) 310 1673 -Ajantasakaavat ja kaavamuutosehdotukset https://kartta.hel.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto-osakeyhtiö Tarkk'ampujankatu 7 - Bostadsaktiebolaget Skarpskyttegatan 7

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut, päiväkodit, ruokakaupat, julkinen liikenne ja muut palvelut lähietäisyydellä.
Tiedustelut
Maija Lukkari-Nyman, +358401464688, maija@maijanmaailma.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Ullanlinna, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Maija Lukkari-Nyman

+358401464688

Maijan Maailma LKV

Vironkatu 6 A 15 a,
00170 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.