Omakotitalo | 4 x 1h + k + kph, 4x 2h + k + kph, kahvila, juhla / jumppasali, sauna / huoltotilat

Kontioniementie 26 a, Kontioniemi, Kontiolahti

Hinta

375 000 €

Koko

557 / 1 220 m²

Vuosi

1958

Löydä uusi kotisi Kontiolahden sydämestä, jossa historia ja nykyaika kohtaavat ainutlaatuisella tavalla. Tämä monipuolinen kiinteistö tarjoaa tilaa ja mahdollisuuksia niin suurperheelle, yrittäjälle kuin sijoittajallekin. Vuonna 1958 rakennettu ja vuonna 2021 uudistettu talo kätkee sisäänsä neljä yksiötä ja neljä kaksiota, jotka on varustettu nykyaikaisin mukavuuksin. Lisäksi kiinteistöön kuuluu viihtyisä kahvila sekä juhla- ja jumppasali, jotka tarjoavat upeat puitteet niin arjen askareisiin kuin erityistilaisuuksiinkin. Tämän ainutlaatuisen kohteen sydämessä on sen ilmavat ja korkeat huoneet, jotka luovat avaran ja valoisan tunnelman. Modernit asunnot on varustettu laadukkailla keittiökoneilla ja kylpyhuoneissa on kaikki tarvittava mukavaan arkeen. Rakennuksessa on myös kaksi yhteiskäytössä olevaa saunaa, jossa voit rentoutua päivän päätteeksi. Kiinteistö sijaitsee rauhallisella ja viihtyisällä Kontioniemen alueella, jossa luonnonläheisyys ja palvelut yhdistyvät saumattomasti. Suuri 5000 m²:n tontti, jolla on runsaasti pysäköintitilaa, 12 pistokepaikkainen matkaparkki sekä mahdollisuuksia yritystoiminnan ja vapaa-ajan toimintoihin. Lisäksi kiinteistössä on valokuituyhteys, joka takaa nopeat internetyhteydet niin työhön kuin vapaa-aikaankin. Tämä kohde ei ole vain koti, vaan se on mahdollisuus elää ja yrittää historiallisessa ympäristössä, jossa jokainen päivä on ainutlaatuinen. Tartu tilaisuuteen ja tule osaksi Kontiolahden elävää yhteisöä. Tutustu tähän kotiin tarkemmin Joensuun Kotimaiseman videoesittelyn ja virtuaalisen 3D-esittelymateriaalin avulla, ota yhteyttä ja kokeile virtuaaliesittelyä tai sovi esittelystä! Joensuun Kotimaisemalta löydät paikalliset kiinteistönvälittäjät, jotka tuottavat ilman extrahintaa asunnon myyntiä vauhdittamaan upean 3D-taloesittelyn, videoesittelyt & ilmakuvausmateriaalit. Virtuaalinen taloesittely on tulevaisuutta

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80348286
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4 x 1h + k + kph, 4x 2h + k + kph, kahvila, juhla / jumppasali, sauna / huoltotilat
Asuintilojen pinta-ala
557 m²
Muiden tilojen pinta-ala
663 m²
Kokonaispinta-ala
1 220 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1958
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

375 000,00 €

Velaton hinta

375 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

953,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Öljyä noin 6000 l/v, Kokonaissähkönkulutus noin 50000 kWh/v. Vesi ja jätevesi kulutuksen mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Laajakaistaliittymä: Elisa, 100/10 Mt, Valokuitu, Asukas tekee oman sopimuksen. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Kauppahinnan ja varainsiirtoveron lisäksi ostajan maksettavaksi tulevat kaupanvahvistajan palkkio, sähköisessä kaupan käynnissä sähköisen kaupankäynnin kulut (sis. lainhuudatusmaksun) Maanmittauslaitoksen ja ostajan pankin veloitusten mukaisesti.
Tehdyt remontit
2021 rakennettu luokkahuoneisiin asuinhuoneistoja. Käyttövesiputket uusittu, vanhat viemärit sukitettu. Sähköjä uusittu osittain. Rakennettu pihaleirinnän huoltotilat.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta, Energiatodistus tekeillä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Öljy, Ilmalämpöpumppu, varaus pelettilämmitykselle
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan. Lisätietoja vesijohdosta: Päävesiliittymä on yhteinen hallinnanjakosopimuksella olevan naapurin kanssa ja sijaitsee myytävän kohteen hallitsemalla alueella. Molemmille rakennuksille on oma veden mittaus.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Elisa Oyj valokuituliittymä.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Maalia, tapettia, laattaa, paneelia. Pintamateriaalit (lattia): Linoleumia, vinyyliä, kosteissa tiloissa laattaa, muovimattoa.
Keittiön kuvaus
2021 rakennettujen asuntojen keittiöiden varustuksena jääkaappipakastin, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone. Kahdessa vanhemmassa asunnossa jääkaappipakastin, keraaminenliesi+uuni ja toisessa on astianpesukone, toisessa ei.
Kylpyhuoneen kuvaus
2021 rakennettujen asuntojen kylpyhuoneissa wc-istuin, suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, peilikaappi, pesuallas, allaskaappi. Kahden vanhemman asunnon kylpyhuoneista toisessa wc-istuin, suihku, peilikaappi, pesuallas ja toisessa suihku, suihkuseinä, erillinen wc.
Saunan kuvaus
Asunnoissa ei ole omaa saunaa, mutta rakennuksessa on kaksi yhteiskäytössä olevaa saunaa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
276-412-63-1
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
5 000 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräosa. Lisätiedot tontista: Tontti jaettu hallinanjakosopimuksella. Kaupan kohteen tontin pinta-ala noin 5000 m2, koko tontin pinta-ala yhteensä 8740 m2.
Rakennusoikeuden pinta-ala
3000 m²
Rasitteet
Kiinnitykset: 200000, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Hallinnanjakosopimus
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Osayleiskaavan mukaisen P/AP alueen rakennusoikeuden (k-m2) enimmäismäärä.
Kaavoitustiedot
Kontioniemen osayleiskaava. Kaavamerkintä P/AP.
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava
Rakennukset
Varastokontti
Pihan kuvaus
Piha-alueella on 12 pistokepaikkaa matkailuajoneuvoille.
Tiedustelut
Janne Hiltunen, 0400 173 893, janne@joensuunkotimaisema.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kontiolahti

Asuinalueena Kontioniemi, Kontiolahti

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Janne Hiltunen

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV

Joensuun Kotimaisema Oy

Joensuun Kotimaisema Oy
Joensuun Kotimaisema Oy
SKVL jäsenyritys

Länsikatu 15, 3E119,
80110 Joensuu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.