Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku
Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Omakotitalo | 4 h, + k + wc + s + apukeittiö + toimistotila´

Tapalantie 203, Koski TL

Hinta

92 900 €

Koko

75 / 104 m²

Vuosi

1949

Etsitkö "rintamamiestaloa" isolla tasaisella tontilla ja hyvillä monikäyttöisillä piharakennuksilla? Täällä se on, Koskella. Talo rakennettu v.1949 ja laajennettu v.1991. Alkuperäisessä talossa ollut 4 huonetta ja keittiö. Nykyisin ruokailuhuone ja olohuone yhdistetty yhdeksi huoneeksi, mutta edelleen jaettavissa kahdeksi. Olohuoneen takkaa on aikanaan lämmitetty puilla, mutta toimii nyt helppohoitoisesti sähkövastuksilla. Keittiö on tilava, runsain kaappi- ja laskutiloin. Lämpöä tuottavana ja sähköäsäästävänä voi valita puulieden ja helppona vaihtoehtona sähkölieden yhdellä tai kaksoisuunilla. Yläkerrassa on kaksi tilavaa makuuhuonetta. Toisessa varaava puulämmitteinen takka. Alakerrassa sähkökiukaalla varustettu sauna pesutiloineen. Eteistilasta käynti laajennusosaan, jossa on toiminut apukeittiö ja toimistotila. Apukeittiössä on valmiina vesipisteet ja viemäröinti. Peruskorjauksia on tehty v. 1970-1980 luvuilla, v. 1991 eristetty yläkerran toinen makuuhuone lämpimäksi ja 1990 luvun lopulla tehty myös pintaremonttia. Asuinrakennuksen takaseinään uusittu eristeet ja laudoitus v. 2021. Pihapiirissä idyllinen, tunnelmallinen hirsirakennus, jossa pieni tupa ja käyttökunnossa oleva puulämmitteisellä kiukaalla varustettu sauna. Pihalla v. 1997 valmistunut hallirakennus n. 200 m², josta n. 35 m² on lämpöeristettyä tilaa. Isot korkeat teräsovet (3 kpl) helpottavat tavaroiden siirtoa. Toinen v. 2004 valmistunut hallirakennus, pohja-alaltaan 6x9 m, on rakennettu kolmeen kerrokseen ja hyödynnettävissä monin tavoin. Molemmissa hallirakennuksissa on sähköt ja voimavirta sekä ulko- ja räystäsvalot. Lisäksi vielä pieni varastorakennus. Tontilla on puutarhaa ja vähän peltoa viljelyyn tai laitumeksi. Tällä paikalla on potentiaalia, joten monenlaisten mahdollisuuksien paikka. Elinvoimainen Koski Tl tarjoaa asukkailleen monipuoliset palvelut ja runsaasti erilaista toimintaa. Täällä asukkaat viihtyvät ja nauttivat hyvästä elämästä ja maaseudun rauhasta. Tervetuloa esittelyyn ja ihastumaan tähän kohteeseen. Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaika: anneli.saario@solidhouse.fi tai p. 040 0624 928 ja mennään yhdessä katsomaan!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80348576
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4 h, + k + wc + s + apukeittiö + toimistotila´
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
75 m²
Muiden tilojen pinta-ala
29 m²
Kokonaispinta-ala
104 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Omistajalta saatujen tietojen mukaan omakotitalon pinta-ala 75 m² ja laajennuksen pinta-ala 29 m², yht. 104 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1949
Vapautuminen
1kk kaupasta

Hinta

Myyntihinta

92 900,00 €

Velaton hinta

92 900,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

132,07 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Kiinteistössö ei ole ollut vakituista asumista v. 2020 jälkeen, joten ei ole ollut kulutustakaan verrattuna normaaliin asumiskulutukseen. Ylläpitolämmitys on ollut käytössä. Jokaisella perheellä on omat kulutustottumukset, joten asumiskulujen lukemat eivät ole vertailukelpoisia nykyisiin kulutuslukemiin. Kiinteistöstä menevä varainsiirtovero on 3%. Kaupanvahvistajan palkkio 128 €.

Muuta kauppaan kuuluvaa
Matontamppausteline, pihavarusteet, istutukset. Polttopuut eivät kuulu kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Valokuituliittymä on lähellä tonttia.
Tehdyt remontit
Asuinrakennus on peruskorjattu vuosina 1970-1980.
Asuinrakennukseen lisätty laajennus (valmistuskeittiö v.1991).
Keittiö remontoitu v. 1982, 1989 ja 2010. Katto uusittu v.1982. Asuinrakennuksen takaseinällä on uusittu eristeet ja laudoitus v. 2021.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Energialuokka
  • E (2018)
  • Energialuokka: E2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 27.02.2034
Asbestikartoitus
  • ”1.1.2016 voimaan tulleen asbestilain mukaisesti ennen vuotta 1994 rakennettuihin kiinteistöihin tulee ennen remonttiin ryhtymistä varmistua, sisältääkö purettavat rakenteet asbestia tai muita haitta-aineita. Lain edellyttämää asbestikartoitus ei ole tehty vuoden 2016 jälkeen suoritettujen remonttien yhteydessä.”
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Puu
Tulisija
Olohuoneessa takka, jossa sähkövastukset. Yläkerrassa varaava takka.
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja betoni
Keittiön kuvaus
Keittiön kaapistot, jääkaappi, viileäkaappi, pakastekaappi, sähköliesi, sähköliesi 2:lla uunilla, puuliesi, liesituuletin(suodatin), liesikupu, mikroaaltouuni, pöytätasot laminaattia. Lattia muovimatto, seinät maatattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, suihku, kiinteä valaisin, pesukoneliitäntä. Lattia laattaa, seinät puuta. Erillinen wc, wc-istuin, pesuallas, peili, kiinteä valaisin. Lattia muovimatto, seinät maalattu. Lämminvesivaraaja 100 l.
Olohuoneen kuvaus
Lattia parkettia, seinät tapettia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Mh:t 1-2: lattiat muovimattoa, seinät tapettia. Mh 3: lattia lautaa, seinät tapettia.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
284-414-1-100
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
6 282 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Tasainen tontti
Rasitteet
Kiinnitykset: 158837.59, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Rasitteet, käyttöoikeudet ja käyttörajoitukset 1) Maantien suoja-alue (000-2009-K31521). Rasitettu: 284-414-1-100 Putkonen. MMLm/11681/33/2008 Kiinteistötoimitukset ja virainomaispäätökset 1) Maantien rajaaminen ja liittäminen. Maapinta-alan muutos: -0,0138 ha. MMLm/11681/33/2008 2) Pinta-alan korjaus. Maapinta-alan muutos: +0,0120 ha. MMLm/11681/33/2008 3) Rajankäynti. MMLm/11681/33/2008 4) Alueellinen yksityistietoimitus koko rekisteriyksiköllä. MMLm/2444/33/2018
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusvalvonnasta saadun tiedon mukaan rakennusoikeus koko kiinteistöllä 15% pinta-alasta. Ilman lupamenettelyä voi haja-asutus alueelle rakentaa esim. kylmän talousrakennuksen alle 50m², mikäli rakennus on tätä suurempi tai käyttötarkoitukseltaan moottoriajoneuvosuoja/sauna, on se luvanvarainen rakennus.
Kaavoitustiedot
Kosken Tl / kaavoitus
Kaavoitustilanne
Haja-asutusalue
Palvelut
Palvelut: Palvelut: K-Market Munkki, Sale, terveysasema, kirjast, liikunta
Paikallistiedot: Koski Tl - kunta joka keskellä kaikkea ja jossa on monenlaista harrastetoimintaa vapaa-ajan viettoon.
Yrjö Liipolan taidemuseo ja Hevonlinnan ulkoilukeskus, jonka alueelta löytyy mm: beach volley -kenttä, kuntoportaat, hiihtoladut, pulkkarinteet, 24-väyläinen frisbeegolfrata, grillikatos, näköalatorni, laavut, bio-WC, hevosparkki, huoltorakennus, Hevonlinnan ulkoilualueen tupa keittiöineen ja wc.
Koulut: Talolan koulu Arkkilantie 2 Koski Tl, Kosken seudun yläaste Lampitie 3 Koski Tl, Lukio Lampitie 3 Koski Tl.

Liikenneyhteydet
Oma auto.
Pihan kuvaus
Nurmikkoa, kesantoa.
Tiedustelut
Anneli Saario, 040 062 4928, anneli.saario@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Koski Tl

Asuinalueena Koski Tl

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anneli Saario

Asuntomyyjä, partner

Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.