RE/MAX Rubiini | Kiinteistönvälitys Ruby LKV Oy

Kerrostalo | 2h + kk + s + las.parv

Tammistonkatu 19 B, Tammisto, Vantaa

Hinta

214 000 €

Koko

46 m²

Vuosi

2007

Valoisa hyvin hoidetun yhtiön kaksio maltillisin vastikkein Tammistosta! Tämä ensimmäisen kerroksen viihtyisä kaksio tarjoaa heti valmiin muuton seuraavalle ostajalleen. Asunnossa on reippaan kokoinen lasitettu parveke, josta saa mukavasti lisäneliöitä ympärivuotiseen käyttöön. Lasitetun parvekkeen kautta pääsee myös puikahtamaan asunnolle käyttöön tarkoitetun pihan kautta suoraan ulos! Asunnon kylpyhuoneen yhteydessä on oma sauna ja kylpyhuoneesta löytyy paikkaa pesutornille. Säilytystilaa löytyy makuuhuoneen kaapistoista ja eteistilan komeroista. Sen lisäksi yhtiö tarjoaa varastointitilaa kullekin huoneistolle. Tämä omalla tontilla ja rakennusvuodelta 2007 oleva asunto-osakeyhtiö on hyvin hoidettu. Yhtiö käsittää 50 asuinhuoneistoa ja hoitovastike on tällä hetkellä maltilliset 4.00€m2/kk. Luonnonläheinen ja rauhallinen Tammisto sijaitsee hyvällä paikalla Helsingin rajan tuntumassa. Tammistosta ja lähialueilta löydät kaiken tarvittavan vauvasta vaariin. Lapsille löytyy päiväkoteja, kouluja ja ulkoleikkipaikkoja sekä Superpark-liikuntakeskus. Pääset ulkoilemaan rentouttavissa joki- ja peltomaisemissa vaikka Haltialan eläintilalla tai Tammiston luonnonsuojelualueella. Muitakin monipuolisia harrastusmahdollisuuksia löytyy lähistöltä runsaasti. Tammisto tarjoaa laajan valikoiman kauppoja, erikoisliikkeitä, outlet-myymälöitä, ravintoloita ja huoltoasemia tai kuntosaleja. Lähikauppoina toimii Lidl ja 24h K-Citymarket. Lähettyvillä on myös kauppakeskus Jumbo sekä viihdekeskus Flamingo. Sijaintia ei voi tarpeeksi korostaa- julkiset ja oman auton kanssa kulkeminen onnistuu suuntaan kuin suuntaan. Henkilöautolla pääsee helposti pujahtamaan Kehä III:lle ja Tuusulanväylälle. Alueelta on myös hyvät bussiyhteydet Rautatientorille tai lentoasemalle tiheästi ja ympärivuorokautisesti liikennöidyllä runkolinja 600:lla. Asunnon läheltä kulkee myös muita bussivuoroja, joilla pääsee esimerkiksi Tikkurilaan. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan tähän Tammiston kotiin! Esittelyvaraukset, kysymykset ja asiakirjatilaukset: lauri.kukkonen@remax.fi 0442374001

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80348598
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kk + s + las.parv
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
46 m²
Kokonaispinta-ala
46 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
1/4
Rakennusvuosi
2007
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

214 000,00 €

Velaton hinta

214 000,00 €

219 000,00 €

Neliöhinta

4 652,17 €/m²

Vastike

Hoitovastike

184,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

184,00 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

17,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 25 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen: -Varustus: Siivouskaappi, korkeakaappi.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Keittiön kuvaus
-Lattia: Parketti. -Seinät: Maalattu. -Välitila: Kaakeli. -Tasot: Puu. -Varustus: Uuni, astianpesukone, jääkaappi +pakastin.
Kylpyhuoneen kuvaus
-Lattia: Laatta. -Seinät: Kaakeli. -Varustus: WC-pönttö, bidee-suihku, pesuallaskaappi altaalla+ hana, peilikaappi, suihkuseinä, pyykkikaappi, paikka pesutornille.
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
-Lattia: Parketti. -Seinät: Maalattu. -Sisäänkäynti parvekkeelle/pihalle.
Makuuhuoneiden kuvaus
-Lattia: Parketti. -Seinät: Maalattu. -Varustus: Korkeakaapit.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
092-050-0040-0013
Isännöitsijän yhteystiedot
Myyrmäen Huolto Oy, Mika Manninen, mika.manninen@myyrmaenhuolto.fi, 095306140/+35895306140
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: -Lämmitysjärjestelmä: Vesikeskuslämmitys. -Vakuutus: Täysarvovakuutus (LähiTapiola Pääkaupunkiseutu). Sen lisäksi voimassa on AsumisPLUS ja HallitusPLUS- lisävakuutukset. -Osakkeenomistajien käyttöön varatut muut tilat: ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja, varastointitilat. Kuivaushuoneet, lastenvaunuvarasto, jätehuone joka on yhteiskäytössä naapuritaloyhtiön kanssa. -Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV (Elisa). Taloyhtiön lisätiedot: -Rakennusten yhteisomistus, omistajien tiedot, ehdot ja hallinnonjakosopimuksen rekisteröinti: Asunto Oy Vantaan Tammistonlilja on hyväksytty sitovaksi 19.12.2005 allekirjoitettu yhtiön tontin 0092-050-0040-0013 ja tontin 092-050-0040-0014 välinen rasitesopimus koskien pelastusreittiä, ajo- ja kulkuyhteyttä autopaikoille ja muita yhteisjärjestelyjä. -Taloyhtiön lainat: 1. Rakennusaikainen laina Lainan nostopäivä/päättymispäivä: 1.6.2023 / 28.3.2033 Lainatyyppi: tasalyhennys, rahoituslaina. Korko: 12kk Euribor + 0,80% Rahoitusvastike/vastikeyksikkö: 1,9000€ / os.lkm Lainan saldo / saldopäivä: 163989,61€ / 29.2.2024 Varainsiirtoveron alainen: Kyllä Yhtiön pitkäaikaiset lainat yhteensä 163989,61 €. Taloyhtiön kiinnitykset: 3 559 000 €
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: -Viimeisimmän varsinaisen yhtiökokouksen 8.5.2023 yhteydessä päätettiin valtuuttaa hallitus suunnittelemaan sähköauton hidaslatauspisteiden toteuttamista taloyhtiön hallinnoimille autopaikoille. Hankkeen toteutuksesta ja rahoituksesta päätetään myöhemmin yhtiökokouksessa. Isännöitsijän 5.3 vastauksien mukaisesti seuraava yhtiökokous olisi tarkoitus pitää 9.4.2024 (Odottaa pöytäkirjan allekirjoituksia). Yhtiön hallitus on työstänyt sähköautojen hidaslatausjärjestelmiä ja niistä olisi tarkoitus päättää tulevassa yhtiökokouksessa. -Yhtiön autopaikkasääntöjen mukaisesti: Vapautunut autopaikka tarjotaan vuokrattavaksi jonotuslistan etuoikeusjärjestyksen mukaan ensisijaiselle oikeutetulle vuokraajalle. 5.3.2024 päivätyn isännöitsijän vastauksen mukaisesti autopaikkojen tilanne on ollut hyvä (10 vapaata paikkaa).

Tehdyt remontit
Kunnossapitotarveselvityksen 2023-2027 mukaisesti sekä isännöinnin vastauksien mukaisesti:
-2023: Porraskäytävien ja yleisten tilojen valaistusten uusiminen
-2023: 2-vuotis takuukorjaukset/ kiinteistön julkisivun vesitiiveyden parannustyö, vastaanotto 6/21, takuuaika päättyy 17.6.2023.
-2023: Parvekkeiden korjaussuunnittelu*
-2021: Ulkopenkkien ja pöytien puuosien kunnostus.
-2021: Kiinteistön julkisivun vesitiiveyden parannustyö.
-2020: Lämmitysjärjestelmän toimivuuden selvitys.
-2019: Ulkoverhouksien puuosien (etelän puoli ja päädyt) ja parvekkeiden puuosien huoltomaalaus. Ulko-ovien kunnostusmaalauksia (8kpl)
-2018: Porraskäytävien huoltomaalaus.
-2016: Kuntoarvio ja rakennuttajan 10v. takuukorjaukset, ilmanvaihtokanavien puhdistus ja venttiilien säätö.
-2014: Etelä- ja länsipäädyn ulkopuolisten puuosien maalaus.

*Isännöitsijän 5.3 vastauksien mukaisesti seuraava yhtiökokous olisi tarkoitus pitää 9.4.2024. Yhtiökokouksen yhteydessä vahvistetaan ja käsitellään parveke- ja julkisivukorjaukset sekä pysäköintialueen painautumat olisi tarkoitus korjata tilikauden aikana, mikäli yhtiökokous näin päättää.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvityksen 2023-2027 ja isännöitsijän vastauksien mukaisesti:
-2023: Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja venttiilien säätö.
-2023: Sähköautojen latausjärjestelmän jatkosuunnittelu ja/ tai alkuinvestointi.
-2024: Asfaltoinnin paikkakorjaukset. Kerroskohtaisten sulkujen uusiminen. Kiinteistön kuntoarvio. Lämmitysjärjestelmän tasapainoituksen suunnittelu ja toteutus. Lämmönvaihtimen kuntoarvio. Parvekkeiden teräsrakenteiden ja puuverhouksen maalaus. Ulkokalusteiden ja aitojen huoltomaalaus.
-2025: Julkisivun puuosien maalaus. Porrashuoneiden maalaus. Sähköautojen latausinfran, hanke- ja tarjontakartoitus sekä toteutusuunnitelman laatiminen.
-2027: Lämmonvaihtimien uusiminen.
Energialuokka
D (2018), Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 12.06.2033
Tontin koko
5 795 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki/ asemakaava
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Vantaan Tammistonlilja

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Tiedustelut
Lauri Kukkonen, 044 237 4001, lauri.kukkonen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Tammisto, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Lauri Kukkonen

Myyntineuvottelija, Partner

RE/MAX Rubiini | Kiinteistönvälitys Ruby LKV Oy

RE/MAX Rubiini | Kiinteistönvälitys Ruby LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.