Uudenmaan Viva Oy Lkv, Suur-Helsinki

Omakotitontti

Lapinkylän rantatie 7, Lapinkylä, Kirkkonummi

Hinta

99 000 €

Koko

14 600

Noin 7000 m² rakennuspaikka omakotitalolle Kirkkonummen Lapinkylästä läheltä Espoon rajaa. Valmiiksi haettu suunnittelutarveratkaisu 200 m²:n asuinrakennukselle ja 100 m²:n talousrakennukselle. Kiinteistölle on valmis tieliittymä ja se on liitettävä Lapinkylän vesiosuuskuntaan. Tiedustelu ja myynti: Jyrki Aarnio, 040 716 5025 tai Antti Virtanen, 050 592 9492

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80348710
Sijainti
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

99 000,00 €

Velaton hinta

99 000,00 €

Vesihuollon kuvaus
Lisätietoja vesijohdosta: Liityttävä Lapinkylän vesiosuuskuntaan.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
257-454-1-117
Tontin pinta-ala
14 600 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräala. Lisätiedot tontista: Noin 7000 m²:n määräala kiinteistöstä 257-454-1-117. Omakotitalon rakennuspaikka. Määräalaa lohkottaessa on liitekartan mukainen alue ensisijainen tieto ja pinta-alatieto toissijainen tieto. Tarkka pinta-ala selviää lohkomistoimituksessa.
Rasitteet
Kiinnitykset: 133600, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Kaksi tieoikeutta, tierasite, oikeus talousveden ottamiseen ja johtamiseen, venevalkamaoikeus. Oikeus yhteiseen vesialueeseen, venepaikkaan ja maa-alueeseen.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kirkkonummen rakennusjärjestyksen mukainen rakentamisen määrä: Omakotitalo enintään 600 k-m², sivuasunto enintään 100 k-m² sekä enintään 100 k-m²:n yksikerroksisia kellarittomia talousrakennuksia, jotka muiden kuin saunarakennuksen osalta saa olla yhteensä 150 k-m². Määräalalle haettu suunnittelutarveratkaisu 200 k-m²:n omakotitalolle ja 100 k-m²:n talousrakennukselle. Päätös on voimassa 28.11.2024 asti.
Kaavoitustiedot
Lapinkylän osayleiskaava. Erillispientalojen alue (AO/10). Rakennuspaikalle saa rakentaa yksiasuntoisen pientalon, siihen liittyviä talous- ja varastotiloja sekä ympäristöhäiriöitä tuottamattomia työtiloja pääasiassa rakennuspaikan omistaja tai haltijan omaa pienyritystoimintaa varten. Ulkovarastointia rakennuspaikalla ei sallita. Rakennuspaikan rakennusoikeus on enintään tehokkuusluvun 0,10 mukainen, muilta osin rakentamisessa noudatetaan rakennusjärjestyksen määräyksiä. Numero merkinnän perässä ilmoitta rakennuspaikkojen enimmäismäärän alueella. WC:n ja pesukoneen jätevedet tulee pääsääntöisesti johtaa tyhjennettävään umpikaivoon. Muut jätevedet on mahdollisuus käsitellä kiinteistökohtaisestimaaperäkäsittelyn kautta, mikäli maaperätutkimuksin se osoitetaan mahdolliseksi. Rakennuspaikan ollessa kooltaan vähintään 10000 m²ja sijaitessa riittävän laajaan M-, MU- tai MT-alueeseen rajoittuen voidaan harkita kaikkien jätevesien käsittelyä kiinteistökohtaisesti, mikäli maaperätutkimukset osoittavat sen mahdolliseksi. Osayleiskaavan hyväksymisajankohdan mukainen pinta-alaltaan yli 7500 m² voidaan jakaa kahdeksi rakennuspaikaksi, mikäli molemmat rakennuspaikat liitetään alueelliseen viemäriin.
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava
Tiedustelut
Jyrki Aarnio, 040 716 5025, jyrki.aarnio@vivalkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kirkkonummi

Asuinalueena Lapinkylä, Kirkkonummi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jyrki Aarnio

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Uudenmaan Viva Oy Lkv, Suur-Helsinki

Uudenmaan Viva Oy Lkv, Suur-Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.