RE/MAX Power | Homes and More Oy

Kerrostalo | 3 h + k + kph + s + wc + p

Runeberginkatu 4 b A, Kamppi, Helsinki

Hinta

498 000 €

Koko

78 m²

Vuosi

1988

Kampissa on nyt myynnissä avara ja valoisa kolmannen kerroksen läpitalon kolmio. Asunnossa on olohuone, olohuoneeseen yhdistyvä keittiö ruokailutiloineen, kaksi reilunkokoista makuuhuonetta, erillinen wc sekä kylpyhuone, jonka yhteydessä on sauna. Lisätilaa yhteisen ajan viettoon keväästä pitkälle syksyyn tuo asunnon sisäpihalle avautuva tilava, lasitettu parveke, jonne on käynti asunnon olohuoneesta. Kaupungin monipuolinen kulttuuritarjonta, kattavat keskikaupungin palvelut, ravintolat, kaupat, loistavat liikenneyhteydet ja kulman takana kulkeva kevyen liikenteen väylä Baana. Lenkki- ja ulkoilumaastoja kaipaava suuntaa vaikkapa Lapinlahden ja Hietaniemen rannoille. Kampissa asut keskellä kaikkea! Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja remonteista on huolehdittu ajallaan. Varaa oma yksityinen esittelyaikasi! Lisätiedot: katja.helminen@remax.fi / 0400 204 507.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80349300
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3 h + k + kph + s + wc + p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
78 m²
Kokonaispinta-ala
78 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
3/8
Rakennusvuosi
1988
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

498 000,00 €

Velaton hinta

498 000,00 €

Neliöhinta

6 384,62 €/m²

Vastike

Hoitovastike

401,62 € / kk

Tontin vuokravastike

261,61 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

663,23 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

100,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 26 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA, 10 M, Asukas tekee oman sopimuksen.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja Elementti
Keittiön kuvaus
Keittiön varustukseen kuuluu keraaminen- ja kaasuliesi (kaasupullo), erillisuuni, liesituuletin, jääkaappi/pakastin, mikroaaltouuni sekä astianpesukone. Laminaattia olevat työtasot, astianpesukone, erillisuuni ja jääkaappipakastin on vastikään uusittu. Kaapistojen välitila on joko kaakeloitu tai maalattu. Lattia on laattaa. Keittiön takaosassa on kaunis valoseinä, joka luo lisää tilan tuntua.
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilavan kylpyhuoneen varustukseen kuuluu suihku, kääntyvä suihkuseinä, wc-istuin, käsienpesuallas, pesukoneliitäntä sekä pyyhekuivain. Kylpyhuoneen yhteydessä on sauna. Lattia on laattaa, seinät kaakelia. Yhtiön kaikki kylpyhuoneet on omistajan kertoman mukaan uusittu vuosien 2008-2010 aikana.
WC-tilojen kuvaus
Erillisen wc:n varustukseen kuuluu wc-istuin, käsienpesuallas, bideesuihku sekä allaskaappi. Lattia on laattaa, seinät osin kaakelia, osin maalattu. Wc:tä on remontoitu vuonna 2021 uusimalla allaskaappi, peili sekä wc-istuin.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen ikkunat ovat rauhallisen sisäpihan suuntaan. Olohuoneeseen yhdistyy ruokailutila ja keittiö ja olohuoneen ja ruokailutilan välistä on käynti huoneiston lasitetulle parvekkeelle. Olohuoneen seinät on maalattu ja lattia on mattavalkolakattua saarniparkettia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneiden seinät on maalattu ja lattia on mattavalkolakattua saarniparkettia. Toisessa makuuhuoneista on kiinteät kaapistot.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöitsijätoimisto Fallenius Oy, Niko Matinpalo, asikaspalvelu@fallenius.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kellarikomero, mankeli, kuivaushuone, pesutupa ja urheiluvälinevarasto
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Taloyhtiöllä on OP:sta 500 000 euron remonttilimiitti viemärisaneeraukseen liittyen. Limiitti tullaan konvertoimaan yhtiölainaksi ja kustannus jyvittämään huoneistoille viemärisaneeraushankkeen loppuselvityksen valmistuttua kesän 2024 aikana. Taloyhtiön kiinnitykset: 1 694 000 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 32 Parkkipaikkoja: Autopaikat ovat Malminkadun Pysäköinti Oy:n tiloissa. Taloyhtiö on osakkaana MPOY:ssä.

Tehdyt remontit
2022: B-portaan sisäänkäynnin katon uusinta ja sadeveden ohjaus kasvialtaaseen, jätehuoneen lattiapinnoitteen vesitiivistäminen ja lattiakaivon puuttuneet osat sekä viemäriputkien lisääminen, uusi mankeli pesutupaan. 2021: Ouman Oy:n taloautomaation asennus. 2020: Ohjauskeskuksen uusiminen sähköpääkeskuksessa, sisäpihan A-ulkoportaiden kosteuskorjaus ja sokkelin kosteuskorjauksen takuukorjaus, 2-vaihteisen lämmönsiirtimen uusiminen 3-vaihteiseksi ja paisuntasäiliön uusiminen lämmönjakohuoneessa, uusi pyykinkuivausrumpu pesutupaan. 2019: Huoneistojen märkätilojen kartoitus, vastuunjako osakehuoneistoissa taloyhtiön ja osakkaiden välillä. 2018: Ulko-ovien (17 kpl) huoltomaalaus ja sisäpihan puoleisten kellarien maalaus, 1. kerroksen ulko-ovien ja A-portaan alapihan ulko-oven kostuneen betonilattian korjaus mattosyvennyksin ja uudet kumimatot. 2017: Uusi pyykinpesukone pesutupaan, palovaroittimet yleisiin tiloihin, sisäpihan alapihalla sokkelin korjaus, uudet salaojat ja -tarkistuskaivot, pumppaamo, sadevesien ohjaus kaupungin hulevesiverkostoon, uudet savunpoistoluukut ja pelastustien parannus maamassoja vaihtamalla ja uusi rakennuskerros, murskeilla. 2016: LED-valaisimet porrashuoneisiin. 2015: Poistoilmakone 7 pumpun uusiminen ja glykolien vaihto, paineensäätöventtiilin asennus kylmävesijohtoon, LED-valot ulkovaloihin. 2014: Ikkuna-, seinä- ja kattoventtiilien uusiminen, kattojen poistoilmakoneiden ja IV-huoneen puhaltimien uusiminen sekä ilmastointikanavien puhdistus, automaatiokeskusten (VAK 9 ja 10) uusiminen, huoneistojen ilmastoinnin säätö, poistoilmakone 7 pumpun kunnon ja glykolien tarkistus. 2013: Terassiparvekkeiden katosten uusiminen ja lasitus. 2012: Sähköpääkeskuksen ja alajakokeskuksien tarkistus ja vikojen korjaus, IV-järjestelmän kuntokartoitus, keittiöviemärien painehuuhtelu ja tarvittaessa vesikalusteiden korjaukset, tuuletusviemärien kuvaus ja puhdistus, huoneistoparvekkeiden lasitus. 2011: Lukituksen uusiminen, televerkoston peruskorjaus, porrashuoneiden maalaus, julkisivujen ja parvekkeiden peruskorjaus. 2010: Patteritermostaattien uusiminen ja patteriverkoston tasapainotus, pysty-, vaaka- ja pohjaviemäreiden painehuuhtelu, talosauna- ja pesutilojen kunnostus, vesikaton kuntotutkimus, porrashuoneiden ja kellarikäytävien valaistuksen uusiminen. 2009: Tulo- ja poistoventtiilien puhdistus- ja säätötyö. 2008-10: Kylpyhuoneiden korjaus koskien vedeneristystä, vesiputkistoja ja laatoitusta. 2008: Patteriverkoston tasapainotuksen ja termostaattien uusinnan suunnittelu. 2006: Julkisivujen saumauskorjaus, ikkunoiden huoltomaalaus.
Tulevat remontit
2023: Toimistotilojen ikkunakorjaus, viemärikorjaus hankesuunnitelman osoittamassa laajuudessa (urakka meneillään, myytävään asuntoon vaikuttavat työt on jo tehty, kustannus, noin 9 000 euroa, on vielä jyvittämättä), pihan ja viheralueiden pienkunnostus. 2025: Lukituksen uusiminen. 2026: Vesikaton uusiminen. 2027: Käyttövesiverkoston seuranta.
Energialuokka
E (2013), Energialuokka: E2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 15.01.2025
Tontin koko
1 326 m²
Tontin omistus
Vuokra
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Vuokran korotusperusteena elinkustannusindeksi.
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki/karttapalvelut.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
197 197 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin Kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2050

As. Oy Helsingin Runeberginkatu 4B

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Kauppakeskus Kamppi ja muut keskustan kattavat palvelut.
Paikallistiedot: Kampissa asut lähellä ydinkeskustan palveluita ja loistavia liikenneyhteyksiä. Kaupunkiasumista parhaimmillaan.
Koulut: Alueella.

Liikenneyhteydet
Bussi, metro, junat ja raitiovaunut ovat kaikki kävelyetäisyydellä.
Tiedustelut
Katja Helminen, 0400 204 507, katja.helminen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kamppi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Katja Helminen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiLAT / Pepite Oy

RE/MAX Power | Homes and More Oy

RE/MAX Power | Homes and More Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.