Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku
Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Kerrostalo | 4h, k + lasitettu parveke

Ekmaninkatu 6, Nättinummi, Turku

Hinta

223 000 €

Koko

91,5 m²

Vuosi

1975

LÖYDÄ UUSI KOTISI TURUN NÄTTINUMMEN SYDÄMESTÄ Valoisa ja tilava ylimmän kerroksen (8/8krs) vuonna 2018 tyylikkäästi remontoitu koti tarjoaa upeat näkymät ja rauhaa liikenteen vilinän yläpuolella. Olohuone ja keittiö muodostavat yhtenäisen tilan, jossa ikkunat ovat kahteen suuntaan. Keittiö on varustettu laadukkailla kodinkoneilla ja modernilla ilmeellä, joka tekee ruoanlaitosta nautinnollista. Olohuoneesta on pääsy lasitetulle parvekkeelle – täydellinen paikka nauttia ilta-auringosta! Kolme makuuhuonetta tarjoavat joustavuutta ja tilaa perheen eri tarpeisiin, käytännöllisyyttä lisää kaksi wc:tä ja säilytystilaa löytyy runsaasti kahden vaatehuoneen ansiosta. Asunto Oy Sohvinlehto on hyvin hoidettu taloyhtiö, jossa asumiskulut ovat hyvin maltilliset, sillä hoitovastike tässä 91,5 m² asunnossa on vain 282,38 €/kk, eli 3,09€/m². Sijainti on ihanteellinen kaikille, jotka arvostavat hyviä kulkuyhteyksiä ja lähellä olevia palveluita. Lähin linja-autopysäkki on vain kivenheiton päässä ja lähikauppa sekä päiväkoti löytyvät lähes kotiovelta. Koulut, liikuntamahdollisuudet ja Turun keskustan kattavat palvelut ovat kaikki helposti saavutettavissa. Omaa autoa et siis välittämättä tarvitse, mutta jos sellainen löytyy, niin autopaikkoja on vapaana ja sähköautollekin löytyy latausmahdollisuus. Lisätiedot ja esittelyt: Tea Lehvänen, LKV puh. 045 108 5200 tea.lehvanen@solidhouse.fi IG: @solidhousetea FB: @solidhousetea Harkitsetko oman kotisi myyntiä? Varaa minulta maksuton arviokäynti.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80349698
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k + lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
91,5 m²
Kokonaispinta-ala
91,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Ostajan halutessa varmistua pinta-alasta, suosittelemme SFS-standardin 5139 mukaista pinta-alamittausta.
Kerrokset
8/8 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1975
Vapautuminen
3 kk kaupanteosta / sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

223 000,00 €

Velaton hinta

223 000,00 €

Neliöhinta

2 437,16 €/m²

Vastike

Hoitovastike

282,38 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

282,38 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Kulutuksen mukaan
Lisätietoja maksuista: Nettivastike 1€/kk. Kaapeli-TV 0,50€/kk. Taloyhtiö laskuttaa huoneistokohtaisen sähkön kulutuksen mukaan.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet (asunnossa, että parvekkeella), vaatehuoneiden hyllyt, pakastin (vaatehuoneessa oleva), eteisen kattovalaisin, vaatehuoneiden kattovalaisimet ja kaikki kiinteät valaisimet.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Kyllä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Varustus: Kaapistot laminaattitasolla, jääkaappipakastin, astianpesukone, erillisuuni, liesitaso (induktio), mikroaaltouuni, liesituuletin suodattimella (v.2024) ja kiinteät valaisimet.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Varustus: Suihku, suihkuseinät (sisään taittuvat), peili, allaslaatikosto, kaappi, wc-istuin, bidee-suihku, pesukoneliitäntä, tilavaraus kuivausrummulle ja lattialämmitys (sähköllä).
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
WC-tilojen kuvaus
Varustus: Peili, allaskaappi tammitasolla, wc-istuin, bidee-suihku.
Seinämateriaalit: Kaakeli ja maali
Lattiamateriaalit: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kaapistot ja kellarikomero
Kattotyyppi
Aumakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Varsinais-Suomen isännöintitalo Oy, Janne Hyrsky, janne.hyrsky@isannointitalo.fi, 020 722 9949
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kellarikomerot, väestönsuoja, mankelihuone, ulk.välinevarastot, pesutupa ja sauna- ja pesutilat
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 111 Autokatospaikkoja: 28 Parkkipaikkoja: Yhtiössä sähköautojen latausmahdollisuus Nättinummen Lämmö Oy:n kautta. Yhteensä neljä (4) hidaslatausasemaa ja neljä (4) keskinopeaa latausasemaa.

Tehdyt remontit
Kaukolämpöön liittyminen (1990). Asuintalojen etelä- ja pohjoispäätyjen lisäeristys, pinnoitus ja ikkunoiden uusiminen (1998). Porrasaulan seinien laatoitus, sauna-, pesu- ja kuivaustilojen pintaremontti (1999). Ulkokuoren ovien koodilukot (2000). Käyttövesilinjojen uusiminen ja huoneistokohtaisten vesimittareiden asennus (2006). Tonttivesi ja lämpöjohtojen uusiminen (2007). B-talon saunan uusiminen, leikkikentän aitaus, vesikattojen paikkamaalaus, pihavalaistuksen lisääminen, korvausilmaventtiilien asennus asuinhuoneistoihin (2008-2009). Kaukolämmönsiirtiminen uusiminen, vesikaton paikkamaalaus, A- ja C-talon saunan uusiminen, betonilattioiden maalaus yleisissä tiloissa (2010). Pesutuvan koneiden uusiminen (2011). Ulkokuoren ovien uusiminen, sokkeli-ikkunoiden uusiminen (2012). Hissien uusiminen, porrasovien automatisointi, valaistuksen lisääminen porraskäytäviin (2013). Poistoilmakanavien nuohous, mittaus ja säätö, IV-koneiden uusiminen, yleistentilojen ikkunoiden ja ovien uusinta, asuinkiinteistön lukituksen uusiminen (2015). Parvekejulkisivujen uusiminen ja lisälämmöneristys, sokkeleiden kunnostus, parvekkeiden ja parvekelasitusten uusiminen, sisääntulokatosten uusiminen, piha- ja seinävalaisimien uusiminen (2016). B-talon kylmiölaitteiston uusiminen (2017). Piharemontin toteuttaminen, pihakalusteiden uusiminen ja kunnostaminen erillisen maisemasuunnitelman perusteella, jäteastioiden uusiminen MOLOK-syväkeräysjärjestelmäksi, vesikourujen pinnoitus (2018-2019). Pyöräsuojien peruskunnostus, uusi valaistus ja pyörätelineiden uusiminen, valvontakamerajärjestelmä, B-talon eteläpuolen vesikatelappeen uusinta osittain ja vesikourun uusiminen (2020-2021). Vesikaton ruostesuojamaalaus ja kunnostus (2023).
Tulevat remontit
Hallituksen selvityksen mukaan yhtiössä on tarve seuraaville kunnossapitotarpeille vuosina 2023-2027: Rakennusten pesu- ja saunatilat (A-B-C-talot peruskunnostus), Asuinhuoneistojen ovien uusiminen ja mahdollisesti lukituksen uusiminen, IV-nuohous, mittaus ja säätö, huoneistokohtaisen jäähdytyksen hankekartoitus, Lämmöntalteenoton ja maalämmön hankekartoitus, porrasvalaistuksen ja porrasaulojen peruskunnostus/uusiminen, yleistentilojen ja asuntojen sähkö- ja tietoliikenneremontti. Olohuoneen/parvekeikkunoiden uusiminen, vesikaton ruostesuojamaalaus ja kunnostus (jatkuva), asuinhuoneistojen kylpyhuoneiden kuntokartoitus, pihatontin leikkipaikan välineiden huolto ja kunnossapito, patteriverkoston perussäätö, kuntoarvion teettäminen/päivittäminen. Energiatodistuksen päivittäminen.

Lisätietoja:
Yhtiökokous 14.12.2023 päätti toteuttaa poistoilman lämmöntalteenoton, patteriverkoston perussäädön ja kuivaushuoneiden kuivaimien korvaamisen kondensoivilla kuivaimilla ja myönsi hallitukselle siihen enintään 357 300 euron pääomalainan ottovaltuutuksen. Samassa yhtiökokouksessa päätettiin toteuttaa huoneisto-ovien ja yhtiön lukituksen uusimisen ja myönnettiin hallitukselle siihen enintään 207 000 euron pääomalainan ottovaltuutuksen.

Mikäli koko 564 300 € laina käytetään, on nyt myytävän huoneiston osuus pääomalainasta noin 6 900 €.

Yhtiökokous 26.2.2024 päätti purkaa yhtiön alkuperäiset kylmiöt A-B-C-taloista ja muuttaa niiden käyttötarkoitus yhtiön välittömään hallintaan.
Energialuokka
F (2013), Energialuokka: F2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 24.04.2024
Tontin koko
8 413 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun kaupungin rakennusvalvonta
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Sohvinlehto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: K-Market Nättäri n. 50 m, Länsikeskuksen palvelut (esim. K-Citymarket, Prisma, Tokmanni, Lidl) n. 3 km, Kauppakeskus Mylly n. 4 km. Impivaaran uimahalli ja liikuntakeskus n. 2km. Turun keskustan palvelut n. 6 km.
Koulut: Hepokullan alakoulu n. 1,5 km, Rieskalähteen yläkoulu n. 3 km

Liikenneyhteydet
Lähin linja-autopysäkki noin 150 m
Tiedustelut
Tea Lehvänen, 0451085200, tea.lehvanen@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Nättinummi, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tea Lehvänen

Myyntijohtaja, LKV

Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.