Kerrostalo | 3h + k + ph + wc + vh + parveke

Urheilutie 11 P, Kasavuori, Kauniainen

Hinta

269 000 €

Koko

70,5 m²

Vuosi

1967

Katso kohteen esittelyvideo nettiportaalien painikkeilla, tai tästä linkistä: https://youtu.be/t8hZmAJbnEo Tämä rauhallinen ja arvostettu taloyhtiö sijaitsee upealla puolentoista hehtaarin kokoisella omalla kalliotontilla ja yhtiöstä on vuosien varrella pidetty hyvää huolta. Putkiremontti ja suurin osa muista suuremmista remonteista ovat jo takanapäin. Valoisan läpitalonhuoneiston ehdottomia valttikortteja toimivan pohjaratkaisun lisäksi ovat asunnosta avautuvat rauhoittavat näkymät kallioiselle, ikimäntyjä kasvavalle pihalle, sekä markiisilla varustettu lounaaseen avautuva parveke. Lisäksi asunnon vuonna 2017 kokonaan uusittu kylpyhuone, kaksi wc:tä ja tilava vaatehuone mahdollistavat aktiivisen perheen toiminnot. Runsaat autopaikat, sekä taloyhtiön siistit ja toimivat yleiset tilat, kuten sauna ja pesutupa, lisäävät taloyhtiön arvostusta. Täällä on helppo nauttia arjen mutkattomuudesta. Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään kotiin Granin Urheilutien luonnonkauniissa ympäristössä! Tiedustelut ja esittelyvaraukset: ArtoHolappa 0400-406808 arto.holappa@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80349719
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + ph + wc + vh + parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
70,5 m²
Kokonaispinta-ala
70,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1967
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan. Vapautuminen kesäkuun alussa.

Hinta

Myyntihinta

200 851,68 €

Velkaosuus

68 148,32 €

Velaton hinta

269 000,00 €

Neliöhinta

3 815,60 €/m²

Vastike

Hoitovastike

297,91 € / kk

Pääomavastike

558,61 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

856,52 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 22,50 € / hlö
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Tässä avarassa läpitalon huoneistossa on erittäin toimiva ja valoisa pohjaratkaisu, jossa perinteisten asuintilojen lisäksi on tilava eteinen ja käytännöllinen vaatehuone. Tässä kokoluokassa harvinainen kahden wc:n ratkaisu lisää toimivuutta.
Parveke
Asunnossa on parveke
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni ja kaapeli-tv.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Huoneisto on siistissä kunnossa. Pientä kunnostamisen tarvetta mm. kaapistoissa.
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Putkiremontin yhteydessä tehty taloyhtiöön.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
kaukolämpö, Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: betoni
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Asuintilojen seinäpinnat ovat pääosin vaaleaan capuccinon värisiksi maalatut. Märkätiloissa on laatoitetut seinäpinnat. Pintamateriaalit (lattia): Asuintilojen lattiapinnat ovat yhtenäistä puujäljitelmälaminaattia ja märkätiloissa on laatoitetut lattiapinnat. Pintamateriaalit (katto): Sisäkatot ovat valkoisiksi maalatut.
Keittiön kuvaus
Valoisa, vaaleilla kaapistoilla varustettu keittiö, josta käynti olohuoneeseen. Keittiöön mahtuu hyvin 4-6 hengen ruokapöytä. Varustuksena liesiuuni, jääkaappipakastin, astianpesukone ja liesituuletin.
Kylpyhuoneen kuvaus
Linjasaneerauksen yhteydessä 2017 täysin uusittu kylpyhuone on tilava ja tyylikkäästi laatoitettu. Varustuksena suihkuseinä, allaskaappi, peilikaappi, wc-istuin ja pesukoneliitäntä.
WC-tilojen kuvaus
Asunnossa on kaksi linjasaneerauksen yhteydessä täysin uusittua wc:tä, joista toinen on pesuhuoneen yhteydessä ja lisäksi asunnossa on erillinen wc eteisessä, heti asunnon sisäänkäynnin yhteydessä.
Saunan kuvaus
Taloyhtiöllä on upea linjasaneerauksen yhteydessä uusittu saunaosasto.
Olohuoneen kuvaus
Tilavasta ja valoisasta olohuoneesta on käynti asunnon lounaaseen avautuvalle parvekkeelle. Vaaleat seinäpinnat ja huoneiston yhtenäinen laminaattilattia luovat valoisan ja viihtyisän tunnelman.
Makuuhuoneiden kuvaus
Asunnon kaksi tilavaa makuuhuonetta ovat luoteeseen päin ja niistä avautuu rauhoittavat näkymät kallioiselle pihalle ikimäntyjen lomitse.
Säilytystilojen kuvaus
Jäähdytetty kellari, vaatehuone, lämmin ulkovarasto, kaapistot ja häkkivarasto. Lisätietoja säilytystiloista: Asunnossa on kunnollinen vaatehuone ja kaapistoja. Taloyhtiöllä on runsaat linjasaneerauksen yhteydessä kunnostetut varastotilat.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Isännöitsijän yhteystiedot
Yhtiön nimi ja osoite (rakennuksen sijaintiosoite) Fluxio Isännöinti Oy Tekniikantie 2 02150 ESPOO Isännöitsijätoimisto 010 339 0533 Puhelin www.fluxio.fi/apua, Ari Siljander, www.fluxio.fi/apua, 010 339 0533
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: mankelihuone, pesutupa, kuivaushuone, kylmäsäilytystilat, kaapeli-tv, kellarikomero, kuivaushuone, mankeli, urheiluvälinevarasto, pyörävarasto ja pesutupa
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 9 367 200 €.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Yhteensä 93 autopaikkaa.

Tehdyt remontit
Elementtisaumojen korjaus -94-95, saunojen korjaus -95-98, viemärit, kaivot sekä kattovesikourut -99, pihojen asfaltointi, parveke- ja ikkunakorjauksia 2000, vesijohto- ja viemäritutkimus -02, lukkojen uusiminen -03, julkisivujen kunnostus, ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen -05, peltikattojen maalaus talot 9 ja 13 -09, kylmiön tippuvesiputkien uusiminen, lämmönsiirtimen uusiminen, Inspecta kuntoarvio -10,lumiesteet talo 9 ja 11, N-portaan putkiston korjaus -11, lumiesteet takapihan taloille, ulko-ovien koodilukot -12, linjasaneeraus -16
Tulevat remontit
Pyydä kunnosssapitosuunnitelma välittäjältä. Alla olevia korjauksia sunnitellaan, mutta niiden toteutuksesta ja laajuudesta ei ole tarkkoja suunnitelmia tai yhtiökokouksen päätöksiä.
Julkisivujen korjaus yhtiökokouksessa erikseen päätettävällä tavalla vuodesta 2024 eteenpäin.
Parvekkeiden korjaaminen tai uusiminen yhtiökokouksessa erikseen päätettävällä tavalla vuodesta 2024 eteenpäin.
Energialuokka
E (2018), Energialuokka: E2018
Tontin koko
16 538 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Kallioinen ikimäntyjä kasvava luonnonkaunis tontti.
Kaavoitustiedot
Kauniaisten kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Kasavuoren Salpa

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Sale Granin.700m. Kauppakeskus Granin kattavat palvelut n.1km
Paikallistiedot: Hyvät ulkoilumahdollisuudet lähellä ja mm. uimahalli, tenniskentät ja laskettelukeskus 600 m-1 km.
Koulut: Alakoulut luokat 1-6 Mäntymäen koulu n. 600 m, Granhultsskolan n. 500m Yläkoulut luokat 7-9 Kasavuoren koulu n. 500 m, Hagelstamskaskolan n. 500m Granin Lukio n.500m

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autotallit: 38kpl, Sähköpistokepaikkoja: 58kpl Yhtiöllä on autopaikkoja yhteensä 93 kpl, joista 55 lämpötolppapaikkaa ja 38 tallipaikkaa.
Tiedustelut
Arto Holappa, 040 040 6808, arto.holappa@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kauniainen

Asuinalueena Kauniainen

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Arto Holappa

Kiinteistönvälittäjä LKV, DI / Mareatum Oy

RE/MAX Classic | Mareatum Oy

RE/MAX Classic | Mareatum Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.