RE/MAX Luotsi | Asuntokulma Oy LKV

Omakotitalo | 6h + k + rt + kph + s + 3wc + khh + ph + vh + aula + parveke

Kesätuulentie 16, Huhtinen, Porvoo

Hinta

349 000 €

Koko

220 / 251 m²

Vuosi

1992

Valtava metsän siimeksessä oleva omakotitalo Porvoon Huhtisissa etsii uusia asukkaita tarinaa jatkamaan! Suuri reilun parinsadan neliön vuonna 1992 valmistunut tilaihme, joka on valmiiksi KUNTOTARKASTETTU! Upea, uniikki talo, jollaista ei ole ihan samanlaista tulossa heti vastaan. Kahdessa kerroksessa ja käytännössä kolmessa tasossa aivan omanlaisensa valloittava kokonaisuus. Kun tulet taloon sisälle, huomaat, kuinka avara tila ja valoisa kokonaisuus on. Eteisaulasta on kulku niin ylä- kuin alakerrokseen sekä keittiö/ruokailutilaan. Yläkerroksesta löytyy tämän talon ehdoton kohokohta: avara ja suuri noin 40m2 kattava olohuonetila suurine ikkunoineen, jossa mahtuu vaikka tarpeen tullen tanssahtelemaan. Kolme tilavaa makuuhuonetta, joista yhdessä ’’päämakuuhuoneessa’’ on oma näyttävän vaalea kylpyhuone, josta olohuoneen tavoin on käynti upeiden metsämaisemien luo talon parvekkeelle. Alakerran sydän onkin sitten takka/olohuone, jossa oman takan lempeät lieskat tuovat tunnelmaa. Kuten yläkerroksessakin, alakerrassa on myös identtiset isot valoa tuovat ikkunat, jotka tehostavat upeasti vaaleita sävyjä. Iso kylpyhuone ja oma sauna takaavat sen, että täällä viihtyy varmasti isompikin perhe. Alakerroksesta löydät näiden lisäksi myös kodinhoitohuoneen, josta on suora käynti ulos, makuuhuoneen, wc:n, teknisen tilan ja varaston. Tontti on metsään rajoittuva yli 1100m2:n tontti, joten rauhaisia metsämaisemia on mukava ihastella vuoden ympäri. Kesäisin on mukava takapihan kivetyllä pihamaalla nauttia lintujen laulusta ja lämpimän kesätuulen hivelystä. Osa pihasta on nurmikkoa ja pihalla on tämän lisäksi myös paljon vehreyttä tuovia kasveja ja puita. Porvoon Huhtinen on idyllinen ja suosittu asuinalue, joka sijaitsee sopivasti lyhyen matkan päässä Porvoon keskustasta. Huhtisten alue tarjoaa asukkailleen monipuoliset palvelut ja hyvät liikenneyhteydet. Lähistöltä löytyvät niin päiväkodit, koulut ja muutaman sadan metrin päästä alueen oma päivittäistavarakauppa. Alueen sydämessä onkin viihtyisiä puistoja ja ulkoilumaastoja, jotka kutsuvat nauttimaan luonnosta. Eikä siinä vielä kaikki – Talon pihasta ajat vain 5 minuutissa valtatie 7:lle, josta matkaat Helsinkiinkin vain noin 40 minuutissa. Tule tutustumaan Kesätuulentielle upeaan taloon ja ympäristöön. Korttelin omakotitalot on rakennettu huolellisesti ja ne edustavat ajatonta arkkitehtuuria sekä sointuvat kaikki yhteen erittäin kauniisti! Jan Häyry Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT RE/MAX Luotsi, Asuntokulma Oy LKV 040 7450418, jan.hayry@remax.fi Suunnitteletko oman asuntosi, liiketilasi tai vaikka tonttisi myyntiä? Pyydä minut maksuttomalle arviokäynnille. Saat samalla ajankohtaista tietoa asuntomarkkinoista.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80350105
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h + k + rt + kph + s + 3wc + khh + ph + vh + aula + parveke
Asuintilojen pinta-ala
220 m²
Kokonaispinta-ala
251 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1992
Vapautuminen
noin 1kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

349 000,00 €

Velaton hinta

349 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Vesimaksut Porvoon veden hintojen mukaan. Jätehuolto Rosk'n Rollilta. Vuoden sähkönkulutus on ollut nykyisellä omistajalla noin 34 000 kWh. Kuukausimaksu maksetaan pääsulakekoon ja liittymätyypin mukaan. Noin 34 000 kWh:n vuosikulutuksen mukaan laskettuna vuosikustannus on noin 2 754,00 € (laskettu Porvoon Energian 24kk määräaikaisen sopimuksen mukaan 8,10 snt/kWh) eli n. 229,50 €/kk. Porvoon energian sähköverkon sähkönsiirtomaksu on 2,90 snt/kWh, näin ollen noin 34 000 kWh vuosikulutuksella sähkönsiirtomaksun vuosikustannus on noin 986,00 € eli n. 82,17 €/kk. Sähkön euromääräinen kustannus riippuu tietenkin kulloinkin voimassa olevan oman sähkösopimuksen hinnasta sekä elintavoista, asukkaiden määrästä ja totutusta käytöstä.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Upea avara aulatila. Tilat jakautuvat kolmeen tasoon.
Parveke
Asunnossa on parveke
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Asukas tekee oman sopimuksen. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Keskuspölynimurin toiminnasta ei tietoa. Verisuren valvontajärjestelmä.
Tehdyt remontit
2023: Katolle vaihdettu tuulettuva harja, rikkinäiset tiilet, ilmastointiputki lämpöeristetty, kourujen tyhjennys. Piipunhattu asennettu. Talotuuletin uusittu (liesituuletin). Keittiön parketti hiottu. Uusittu olohuoneen 2 patteria ja lattialämmityksen säätimiä sekä keittiön työvalopisteet.
2022: Talon ja autokatoksen maalaus.
2021: Katon pesu ja pinnoitus.
2020: Viemärit kuvattu ja puhdistettu. Märkätilojen viemäriputket vaihdettu muovisiin.
2014: Lämminvesivaraaja uusittu.
2009: Suihkukaappi uusittu.
2006: Puhallettu lisäeristystä yläpohjaan.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: kuntotarkastusraportti 22.03.2024. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Kuntotarkastus Rakennustarkastus Ratar Oy:n toimesta
Kuntotarkastus
Tehty 21.03.2024
Energialuokka
  • D (2018)
  • Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 27.03.2034
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Kokonaissähkön kulutus: 34000 kWh / vuosi.
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
vesi- ja viemäri
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni, puu ja tiiliverhoilu
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti. Liesituuletin ja liesi uusittu v.2023. Astianpesukone uusittu 2024. Keittiön alakaapit uusittu 2018. Parketti hiottu.
Erillinen pakastin, liesi, uuni, liesituuletin, astianpesukone ja jää-viileäkaappi
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Lasikuitutapetti
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerta kph: 2x suihku, lattialämmitys. Yläkerrassa 2 kph/wc tilaa.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
WC-tilojen kuvaus
Yläkerran makuuhuoneen erillinen WC-tila: Suihkukaappi, WC-istuin, pesuallas, allaskaappi, peilikaappi, lattialämmitys, bidee-suihku. Yläkerran olohuoneen erillinen WC-tila: WC-istuin, pesuallas, allaskaappi, peilikaappi, lattialämmitys, bidee-suihku Alakerta kylpyhuone/sauna: WC-istuin, pesuallas, peilikaappi, bidee-suihku.
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneessa kaapistoja.
Seinämateriaali: Lasikuitutapetti
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukoneliitäntä, lattialämmitys, pesuallas, pöytätaso ja tila pesutornille
Olohuoneen kuvaus
Yläkerta olohuone: parkettilattia (hiottu yhdestä kohtaa malliksi), tapettiseinät, isot valoa tuovat ikkunat, erittäin avara tila. Alakerta olohuone: laattalattia, lasikuitutapetti seinät, erittäin valoisa tila, tunnelmallinen takka.
Makuuhuoneiden kuvaus
4 kappaletta makuuhuoneita. 1 alakerrassa ja 3 yläkerrassa. Kaikki makuuhuoneet ovat tilavia ja niihin mahtuu isompikin sänky sekä näissä on liukuovikaapistot. Yläkerta makuuhuoneet: tapettiseinät ja parkettilattia. Alakerran makuuhuone: lasikuitutapetti ja parketti
Säilytystilojen kuvaus
Lämmin ulkovarasto, vaatehuone ja kaapistot
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Porvoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
638-8-657-8-L1
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 177 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Vuokraoikeus. Lisätiedot tontista: Lunastushinta on 64 735 euroa (55€ /m2), hinta voimassa ainakin 31.8.2024 saakka.
Rakennusoikeuden pinta-ala
400 m²
Rasitteet
Kiinnitykset: 236000, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Vuokraoikeus
Kaavoitustiedot
AO-18. Lisätiedot: Porvoon kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Autokatos
Tontin vuokraaja
Porvoon kaupunki
Vuokrasopimus päättyy
30.12.2043
Tontin vuokra
1 540,54 € / vuosi
Tiedustelut
Jan Häyry, 040 745 0418, jan.hayry@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Porvoo

Asuinalueena Huhtinen, Porvoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jan Häyry

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT

RE/MAX Luotsi | Asuntokulma Oy LKV

RE/MAX Luotsi | Asuntokulma Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.