Huoneistoketju Oulu

Omakotitalo | Tupa-keittiöyhdistelmä + 2mh + kph / wc + ullakkotila + kellari

Leipävaara 14, Jamali, Lieksa

Hinta

70 000 €

Koko

80 m²

Vuosi

1952

Etsitkö kotia, joka yhdistää menneen ajan tunnelman ja nykyaikaisen asumisen? Tämä koti Lieksan Jamalissa tekee juuri tämän, olisiko Sinun kotisi? Tupa-keittiöyhdistelmä + 2 mh + kph/wc + vh + kellari + kylmä vinttitila + ulkosauna. Koivukuja reunustaa tietä mäen päälle Leipävaaraan. Mäen päällä sijaitsee v. 1952 rakennettu puurakenteinen omakotitalo. Alue on Lieksan Jamalissa, vain yhdeksän kilometrin päässä Lieksan keskustasta. Oma tontti n. 1ha, pääosin koivupuuta. Kohdetta on remontoitu kattavasti v. 2015. Lattiat, seinät, katot ja keittiökalusteet on uusittu. Kylpyhuone on uusittu. Kylpyhuoneessa on lattialämmitys ja tilava suihkukaappi. Avokuisti. Eteisen lattia on laatoitettu, myös lattialämmitys. Eteisestä sisäänkäynti aulatilaan, josta käynti tupakeittiöön, ylävintille ja oleskelutilaan. Vesiputket on uusittu. Viemäriputket on uusittu muoviputkiksi. Lämminvesivaraaja, painesäiliö ja hanat ovat uusittu. Talon sähköjärjestelmä on päivitetty vastaamaan nykyvaatimuksia. Käyttövesi saadaan omasta porakaivosta. Kohteessa on valoisa ja viihtyisä tupa-keittiöyhdistelmä. Leivin-uuni ja puuhella luovat tunnelmaa. Keittiöstä on käynti makuuhuoneeseen ja sieltä kellaritiloihin. Oleskeluhuoneen kautta on kulku päämakuuhuoneeseen. Tila voidaan erottaa lasisilla pari-ovilla. Pihapiirissä on talon vanhoista ikkunoista tehty viehkeä lasitalo. Lasitalo on ihanteellinen oleskeluun ja kauniista pihapiiristä nauttimiseen. Ulkosauna ja tilava pukuhuone sijaitsevat rinteessä. Ulkosaunaan tulee kesävesi. Polku johdattaa rinteen päällä sijaitsevaan hirsiseen, idylliseen ja historialliseen asuinrakennukseen aittaan. Tämä on kunnostettu ihanaksi kesähuoneeksi. Rauhallinen maalaismaisema, kaukana kaikesta, silti lähellä. Varaa esittelyaikasi jo tänään!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
80350262
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Tupa-keittiöyhdistelmä + 2mh + kph / wc + ullakkotila + kellari
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
80 m²
Kokonaispinta-ala
80 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1952
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

70 000,00 €

Velaton hinta

70 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

134,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Tiemaksu: 280
Lisätietoja maksuista: Sähkönsiirtomaksu n. 39e. Jätekukko, sopimus biojätteelle.

Tilojen kuvaus
Yläkerta n. 60m2, ullakkotilana. Tarvittaessa voi remontoida lisähuoneita. Eteisessä vaatehuone. Ulkokuisti katettu. Tuulikaappi laatoitettu, lattialämmitys.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni.
Tehdyt remontit
2015; Huoneiden lattiat aukaistu ja oikaistu sekä lisätty 20cm villaa. Seinät on oikaistu ja paneloitu, katot on paneloitu, väliovet on uusittu, keittiökalusteet on uusittu. Kosteiden tilojen remontointi rakennettu uusi lattia( murskepohja ), lisätty eristettä, lattialämmitys, kaakelointi ja suihkukaappi. Pesutilan seinäventtiili, ilmanvaihtohormi asennettu seinään. Eteisen lattia laatoitettu ja lisätty lattialämmitys. Talon koillis-länsipäädyn ( ylämäen ) maanpinnan muotoilu; kaivettu auki ja vaihdettu massat. Alueelle tehty kaivot johon kattovesi johdetaan, tehty salaoja sekä sokkelin vierus vaihdettu sepeliin. Talon takaosa on viettävä maastoltaan salaojitusta ei ole sinne tehty. Hormin juuripelti uusittu. Räystäskourut, syöksyputket ja kattotikkaat asennettu. Vesihatut piippuun ja hormiin. Lämminvesivaraaja, painesäilö ja hanat uusittu. Sähköjohdot, pistorasiat ja patterit uusittu (sähkötarkastuspöytäkirja, mittauspöytäkirja ja piirustukset on).
Autokatokseen lisätty sähköt. Pihavalo lisätty.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Kuntotarkastusraportti A.Jurvansuu Oy. Kuntotarkastus ennen remonttia 7.7.2014 Rakvision.
Kuntotarkastus
Tehty 27.02.2015
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Asbestikartoitus
  • Asbestia on ollut sähkömittarin alla mutta kaikki on poistettu remontin myötä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Suorasähkö. Kokonaissähkön kulutus: 8000 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Puu, leivinuuni ja puuhella, kph/eteinen lattialämmitys
Tulisija
Leivinuuni ja puuhella.
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Oma. Lisätietoja vesijohdosta: Vesiputket on uusittu Upoleteillä ja ne kulkevat lattian alla. Pumppu uusittu n.4 vuotta sitten. Lämpökaapeli laitettu n. 8 vuotta sitten talosta kaivon lähellä. Veden laatu ja riittävyys: Porakaivo100m. vesi on riittänyt, hyvä vesi, vesi suodattimen läpi.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti. Uudistettu, valoisa ja viihtyisä tupa-keittiöyhdistelmä. Ikkunat kolmella seinustalla. Tulisijat leivinuuni ja puuhella antavat lämpöä. Kaapistot kahdella seinustalla. Listoilla neliöity katto tuo ilmeikkyyttä. Paneeliseinät kuultomaalattu.
Jääkaappipakastin, liesi, uuni, liesituuletin ja astianpesukone
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Paneli kuultomaalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Kph/ wc uudistettu, tilava. Korkea kaapisto. Tuuletusikkuna.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, suihkukaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, peilikaappi, pesuallas ja allaskaappi
Saunan kuvaus
Ulkosauna jossa muuripata, puukiuas. Kesävesi hanasta. Pukuhuoneessa sormipanelit, ikkunallinen.
Varusteet: Kiuas: Puukiuas
Makuuhuoneiden kuvaus
Oleskeluhuone, käynti makuuhuoneeseen jossa parilasiovet. Tuvasta käynti pienempään makuuhuoneeseen, sieltä käynti kellaritiloihin.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Paneeli kuultomaalattu
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ullakko ja kaapistot
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
422-415-54-56
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
9 997 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Pielisen pinnasta 200m. Osittain kalliota. Talo mäen päällä. Ulkorakennukset sauna, hirsitalo mäen rinteessä.
Rasitteet
Kiinnitykset: 70000, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Tieoikeus.
Kaavoitustiedot
Rakennusvalvonta
Kaavoitustilanne
Haja-asutusalue
Rakennukset
Autokatos, liiteri ja Ulkosauna, jossa erillinen pukuhuone. Hirsiaitta, entinen asuinrakennus, kunnostettu kesähuoneeksi. Vanhoista ikkunoista tehty lasitalo/huvimaja. Autokatos kahdelle autolle. Navettarakennus, jossa ylinen on purkukuntoinen, sähköt katkaistu. Hirsilato puu- ja talousvarastona.
Palvelut
Lieksan ydinkeskustaan 9km. Hyvin hoidettu tiestö.
Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla
Pihan kuvaus
Tie johdattaa koivumetsän reunaa mäen päälle jossa omakotitalo sijaitsee. Pihalla runsaasti koriste- ja marjapensaita sekä omenapuita.
Tiedustelut
Mirja Erkkilä, 050 389 8724, mirja.erkkila@huoneistoketju.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lieksa

Asuinalueena Jamali, Lieksa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mirja Erkkilä

Asuntomyyjä

Huoneistoketju Oulu

Huoneistoketju Oulu
Huoneistoketju Oulu

Kirkkokatu 63-65 M 1,
90120 OULU

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.