Kiinteistö Pi-Re Oy
Kiinteistö Pi-Re Oy

Kerrostalo | Olohuone, makuuhuone, keittiö, pesuhuone, eteinen ja vaatehuone.

Pispalankatu 1 C39, Korkeavaha, Forssa

Hinta

51 000 €

Koko

56 m²

Vuosi

1972

Keskustassa, arvostetulla alueella, 56 m²:n kaksio odottaa uusia asukkaita hissitalon toisessa kerroksessa. Läpitalon huoneisto ja lasitettu parveke. Asunto alkaa kaipaamaan jo päivitystä, mutta muuttaa voit hetikin. Taloyhtiössä tehty paljon remonttia, esimerkiksi käyttövesiputkistosaneeraus tehty ja hissit uusittu 2021. Palvelut ja harrastusmahdollisuudet aivan nurkalla. Osta sinulle oma koti tai sijoituskohde?

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80350653
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Olohuone, makuuhuone, keittiö, pesuhuone, eteinen ja vaatehuone.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
56 m²
Kokonaispinta-ala
56 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Olohuone, makuuhuone, keittiö, eteinen, pesuhuone/wc ja vaatehuone 56 m² sekä lasitettu parveke.
Kerrokset
2/7
Rakennusvuosi
1972
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

51 000,00 €

Velaton hinta

51 000,00 €

Neliöhinta

910,71 €/m²

Vastike

Hoitovastike

232,40 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

232,40 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: AUTOPAIKKAMAKSU: Autopaikka/tolppa 8 eur/kpl/kk, autotallipaikka 14 €/kk. VESIMAKSU: Oman kulutuksen mukaan. SÄHKÖ: Oman kulutuksen mukaan. SAUNAMAKSU: Saunamaksu 9 eur/kpl/kk.

Kohteen lisätiedot
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Kaipaa pintaremonttia/remonttia, vaatimustasosta riippuen.
Olohuoneen kuvaus
OLOHUONE: Lattiassa muovimatto ja seinissä tapetti/maali. Olohuoneesta käynti parvekkeelle. MAKUUHUONEET: Muovimatto lattiassa ja seinissä tapetti/maali. Makuuhuoneessa myös vaatehuone. KEITTIÖ: Varustuksena Jääkaappi, sähköliesi ja astianpesukone. Lattiassa muovimatto ja seinissä puolipaneeli ja yläosa maalattu. Keittiöön mahtuu hyvin ruokapöytä. PESU / WC-TILAT: Wc pesuhuoneen yhteydessä. Lattiassa laatat, seinät kaakeloidut. Varustuksena wc, käsienpesuallas, peilikaappi, suihkukaappi ja pyykinpesukoneelle liitäntä sekä seinustalla vielä kaappi. SAUNAOSASTO: Taloyhtiössä sauna. PARVEKE / TERASSI: Lasitettu parveke. SÄILYTYSTILAT: Eteisessä kaappeja ja makuuhuoneessa vaatehuone. Huoneistokohtaiset varastot.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Sp-Isännöintipalvelut Oy, p. 010 231 7530 / Pasi Harju.
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: TONTTI: Taloyhtiöllä on oma 4347 m²:n tontti. RAKENNETTU: 1972. RAKENNUSAINE: Betoni, harjakatto peltikatteella. LÄMMITYS: Kaukolämpö, vesikiertoinen patterilämmitys. ILMANVAIHTO: Koneellinen poisto. VESI / VIEMÄRI: Forssan Vesihuoltoliikelaitos Oy:n vesi ja viemäri. HUONEISTOT: Yksi asuinkerrostalo, jossa 3 rappua ja 52 asuinhuoneistoa. 7 kerrosta, joista 6 asuinkerrosta ja kellarikerros. AUTOPAIKAT: Autotalleja 17 kpl, joista yhtiön omistuksessa 17 kpl. Lisäksi 9 lämpötolppapaikkaa. LUNASTUSOIKEUS: Ei ole. MUUTA: Kaapeli-tv. Laajakaista: 10/10 M/valokuituyhteys, Lounea Oy Yhteiset tilat: Väestösuoja, kaksi urheiluvälinevarastoa, talonvarasto, talonmiehen varasto, talouskellari, kaksi saunaosastoa, kuivaushuone, askarteluhuone, huoneistokohtaiset varastokomerot, muuntamotila ja sähkömittarihuone.
Tehdyt remontit
1980 Kaukolämpöön liittyminen. 1984 A -B ja B -C saunojen remontointi. 1993 Huoneistoikkunoiden uusinta. Ei parvekeikkunat. 1996 Lämmönsiirtimen uusinta. Julkisivujen kuntotutkimus. 1997 Vakiopaineventtiilin asennus. 1999 Huoneistoparvekkeiden saneeraus. 2000 Hissikonehuoneiden ulkovuoren ja katon saneeraus. 2001 Vesikatteen huoltokäsittely. 2002 Saunatiloihin LTO -järjestelmä Kanavien uusinta. 2004 Saunaosaston ilmanvaihtojärjestelmä uusittu. Julkisivu korjattu lämpörappausmenetelmällä. Savunpoistoluukkujen asennus porraskäytäviin. Rakennettu Tähti800 antenniverkoksi. Porraskäytävien huoltomaalaus. 2005 LVISA - ja rakennustekninen energiaselvitys. 2006 Lämmitys -, käyttövesi -, ilmanvaihto - ja automatiikkajärjestelmien uusiminen. Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö. Käyttövesiverkoston lämmönsiirrin uusittu. 2007 Hisseille suoritettu kuntoarviointi. 2009 Kylmäkellarin jäähdytyskompressori uusittu. 2010 Käyttövesiputkistosaneeraus. 2011 Sähkötekninen tarkastus ja huolto. 2012 Yleisten tilojen lattioiden maalaustyöt. Väestönsuojan ja varastotilan muutostyöt. Jätteidenkeräysjärjestelmän uusinta. 2013 Parvekeikkunoiden ja -ovien uusinta. Rappukäytävien ovet ja pielirakenteet uusittu. Valokaapeliliittymä ja tietoliikennesisäverkon saneeraus. 2014 Ilmanvaihtokanavien ja päätelaitteiden puhdistus, ilmamäärien mittaus ja säätö sekä älykkäästi säätyvä poistoilmanvaihto A/B -saunaosaston peruskorjaus. Pihaviemäriverkoston ja salaojien kuntotutkimukset. Sokkelin ja sokkeliosan parvekepielien huoltomaalaus. Käyttöveden lämmönsiirtimen uusinta. 2015 Autotallien peltikattopintojen naulaukset vaihdettu ruuvikiinnityksiin. Raja -aidan uusinta. Autotallien korjaustarpeiden selvittäminen ja työselityksen laadinta. Ouman lämmönvahtijärjestelmän asennus. 2016 Huoneistoparvekkeiden huoltokäsittely. Julkisivumaalaus. Sadevesikourujen pinnoitus. Huoneistoparvekkeiden vesikatteiden uusinta ja rakennekorjaus. 2017 Vesikaton massaus. Porraskäytävien kulmalistojen asennus. Jälkiheijastavien porrastasannenumerojen maalaus. 2019 Raitisilmasuodattimien uusiminen. 2020 Pyörävaraston rakentaminen. 2021 Lukituksen uusinta iLOQ -sähkölukoiksi. Hissien uusinta. Esteettömyyden parantaminen. 2022 Piha-alueiden korjaus. 2023 Ikkunoiden korvausventtiilien suodattimien vaihto. Paloturvallisuuden tarkastelu, palovaroittimien vaihto.
Tulevat remontit
2023 Porraskäytävien välitasanteiden ikkunoiden huoltomaalaus ja tiivistys. Sisääntulokatos takapihan puolelle. 2024 Poistoilman lämmöntalteenotto - ja aurinkoenergian käyttöönottomahdollisuuksien selvittäminen. 2025 Pihasaneerauksen suunnittelun käynnistäminen. Sähköautojen latauksen suunnittelu. 2026 Ilmanvaihtokanavien puhdistus, mittaus ja säätö. Piha -alueiden peruskunnostus. Autotallin kunnostaminen / uusinta.
Energialuokka
F (2013), Energialuokka: F2013
Tontin koko
4 347 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Forssa, Korkeavaha, asemakaava. Lisätietoja kaavoituksesta Forssan kaupungilta.

Asunto Oy Papinpyöli.

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Keskustan palvelut käden ulottuvilla. Koulut alle kilometri. Terveyskeskus ja sairaala lähes naapurissa. Kaupat n. 500 - 800 m.
Forssan kaupunki Lamminrannan urheilukenttä n. 800 m, Linikkalanlammin uimaranta n. 900, jäähalli n. 500 m.
Tiedustelut
Jani Hirsimäki, +358 40 773 3430, jani.hirsimaki@kiinteistopire.com

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Forssa

Asuinalueena Korkeavaha, Forssa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jani Hirsimäki

Myyntineuvottelija, IAT

Kiinteistö Pi-Re Oy

Kiinteistö Pi-Re Oy
Kiinteistö Pi-Re Oy
SKVL jäsenyritys

Rautatienkatu 12,
30420 Forssa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.