RE/MAX Parhaat Kodit | Kiinteistönvälitys Hansa Oy LKV

Kerrostalo | Olohuone, keittiö, kaksi makuuhuonetta, pesutila / wc, eteinen, varastotila, lasitettu parveke

Maauuninkuja 4 K, Korso, Kulomäki, Vantaa

Hinta

145 000 €

Koko

80 m²

Vuosi

1976

80 m² kolmio vuonna 1976 valmistuneessa asuinkerrostalossa. Iso asunto-oy, jossa 98 huoneistoa. Oma tontti. Kaukolämpö. Asunnossa on valoisa olohuone, keittiö, kaksi makuuhuonetta, pesutila/wc, eteinen, varastotila ja lasitettu parveke, johon käyntiovi läntisestä makuuhuoneesta. Asunto sijaitsee kolmikerroksisen asuinkerrostalon 3. kerroksessa. Ei hissiä. Olohuoneesta, toisesta makuuhuoneesta ja lasitetulta parvekkeelta on näkymät länteen piha-alueelle sekä keittiöstä ja toisesta makuuhuoneesta itään piha-alueelle. Iso asunto-oy, jonka asuinrakennuksissa on yhteensä 98 asuntoa, neljä asuinrakennusta. Oma tontti. Kaukolämpö. Yhtiössä on DNA-Welho kaapeli-tv ja taloyhtiölaajakaistaliittymä, DNA-Welhon kiinteistöliittymä (10M). Yhtiössä on toteutettu vuonna 2023 taloyhtiön pysäköintialueen ja porraskäytävien (9kpl) peruskorjaukset. Taloyhtiön hallitukselle myönnettiin valtuudet hakea ja nostaa remonttilimiittilainaa enintään 650 000 € remontteja varten. Remonttilimiittilaina muutetaan urakoiden päätyttyä velkakirjalainaksi. Isännöitsijältä 25.3.2024 saadun tiedon mukaan molemmat urakat ovat valmistuneet ja luottolimiitti riittää. Hankkeesta jyvitetään osakkaiden kustannukset huhtikuun puoliväliin mennessä, joista tulee rahoituslainaosuus ja rahoituslainavastike. Yhtiöjärjestyksen mukaan vastikkeiden suuruuden perusteena on osakkeiden lukumäärä. Tämän huoneiston osakkeiden lukumäärä on 4842 ja yhtiön kokonaisosakemäärä on 387978 osaketta. Terveisin Hannu Hannu Savolainen 040 67 111 77 hannu.savolainen@remax.fi Kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV, KiAT, YAT, MBA, ins. Kaupanvahvistaja Keskuskauppakamarin hyväksymä kiinteistönarvioitsija (KHK) ja Auktorisoitu kiinteistöarvioija (AKA), yleisauktorisoitu

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80350815
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Olohuone, keittiö, kaksi makuuhuonetta, pesutila / wc, eteinen, varastotila, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
80 m²
Kokonaispinta-ala
80 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
3/3 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1976
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

137 934,43 €

Velkaosuus

7 065,57 €

Velaton hinta

145 000,00 €

Neliöhinta

1 812,50 €/m²

Vastike

Hoitovastike

261,47 € / kk

Pääomavastike

121,05 € / kk

Erityisvastike

29,05 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

411,57 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

15,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista: 20.03.2024 päivätyn isännöitsijäntodistuksen mukaan: * Hoitovastike 261,47 €/kk. * Hoitovastike 29,05 €/kk. Yhteensä hoitovastikkeen kaltaiset maksut 290,52 €/kk. Rahoitusvastike 6, Parvekelaina 121,05€/kk. * Vesimaksu 20 €/kk/henkilö. * Sauna 10 €/kk. Tarpeen mukaan, jonotusperiaatteella: * Autopaikka 15 €/kk. * Moottoripyöräpaikka 30 €/kk. * Ylimääräinen komero 5 €/kk. Yhtiöjärjestyksen mukaan vastikkeiden suuruuden perusteena on osakkeiden lukumäärä. Tämän huoneiston osakkeiden lukumäärä on 4842 ja yhtiön kokonaisosakemäärä on 387978 osaketta. Isännöitsijäntodistuksen mukaan: * Yhtiöllä on luotollinen tili, jonka limiitti on 650 000 € ja josta oli 18.03.2024 käytetty 575 601,68 €. * Yhtiökokouksessa 30.5.2023 päätettiin käynnistää taloyhtiön pysäköintialueen ja porraskäytävien (9kpl) peruskorjaukset. Taloyhtiön hallitukselle myönnettiin valtuudet hakea ja nostaa remonttilimiittilainaa SHB:stä enintään 650 000 € remontteja varten. Remonttilimiittilaina muutetaan urakoiden päätyttyä velkakirjalainaksi. Velkakirjalaina jyvitetään jokaiselle huoneistolle omaksi lainaosuudeksi huoneistojen osakelukumäärien mukaan. * Yhtiökokouksessa joulukuussa 2016 on päätetty korvata osakkaille vedeneristyskuluja kylpyhuoneiden osakasremonttien yhteydessä 250 €/asunto. Taloyhtiö tilaa ja kustantaa kylpyhuoneremonttien valvonnan.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
1) Tilava eteinen. 2) Kätevä ikkunaton varastotila, joka on teetetty vuonna 1999 teetettyjen muutosten yhteydessä, jossa aiempi makuuhuone on muutettu olohuoneen paikalle ja muodostettu olohuone-avokeittiö-kokonaisuus, aiempi olohuone muutettu kevytrakenteisin väliseinin ja rakentein makuuhuoneeksi ja sen vieressä sijaitsevaksi varastotilaksi mukaan lukien sen ilmanvaihto sekä asennutettu ko. tilaan pieni sähkölämmityspatteri. Muutokset on myyjän mukaan asunto-yhtiö teettänyt osakkaan kustannuksella, valvonut ja tarkastanut aikanaan.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Yhtiössä on DNA-Welho kaapeli-tv ja taloyhtiölaajakaistaliittymä, DNA-Welhon kiinteistöliittymä (10M)., Asukas tekee oman sopimuksen. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: * 20.03.2024 päivätyn isännöitsijäntodistuksen kohdan lisätietoja mukaan: Vantaan Kaupunki on päätöksellään pvm. 16.12.2019 asettanut tupakointikiellon kaikille taloyhtiön huoneistoihin kuuluville parvekkeille. Yhtiöjärjestyksen 19 § mukaan: Vastuu osakkeenomistajan toteuttamista muutoksista ja lisäyksistä Osakkeenomistaja vastaa yhtiön asuinhuoneistojen rakentamisvaiheen aikaisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien osakkeenomistajan toimesta huoneistoon tai sen ulkopuolelle asentamien tai asennuttamien rakenteiden, rakennelmien sekä lisä- ja muutostöiden, kuten huoneistokohtaisten ilmalämpöpumppujen kunnossapidosta ja niiden virheellisyyden tai puutteellisuuden aiheuttamien vikojen korjaamisesta ja niiden kustannuksista. Tässä mainittu vastuu kunnossapidosta käsittää vastuun huollosta, hoidosta, korjaamisesta, perusparantamisesta ja uudistamisesta sekä mainittujen toimenpiteiden kustannuksista. Mikäli yhtiölle syntyy lisäkustannuksia siitä, että yhtiön toteuttamaa remonttia tehtäessä samalla joudutaan purkamaan tai ennalleen saattamaan näitä osakkaan huoneistossa tehtyjä muutoksia tai lisäyksiä, vastaa ko. huoneiston osakkeenomistaja yhtiölle aiheutuvista lisäkustannuksista. Osakkeenomistajan vastuu määräytyy tämän pykälän mukaisesti myös silloin, kun muutostyö on toteutettu aikaisemman osakkeenomistajan toimesta.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Asunnon kunto on tyydyttävä. Kaikki huoneiston sisäosat uusittu vuonna 1999. * Asuinhuoneiden pinnoissa ja kiintokalusteissa sekä märkätilojen kiintokalusteissa kulumaa. * Keittiökalusteet ja -koneet uusittu vuonna 1999 ja keittiökoneita on uusittu tarpeen mukaan. * Pesutila-wc uusittu vuonna 1999, wc-tilaosan peilikaappi, pesuallas ja allaskaappi uusittu vuonna 2024. * Parveke kunnostettu ja lasitettu julkisivuremontin yhteydessä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni, puu ja tiili
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Sisäseinien pinnoite osin lasikuitutapettia ja osin maalia. Märkätiloissa laattaa, joka asennettu vuonna 1999. Pintamateriaalit (lattia): Asuinhuoneissa parkettia, joka asennettu vuonna 1999. Märkätiloissa laattaa, joka asennettu vuonna 1999. Pintamateriaalit (katto): Asuinhuoneiden sisäkatot maalatut/ruiskutasoitetut.
Keittiön kuvaus
Tilava ja valoisa avokeittiö. Keittiökalusteet, -koneet ja pinnat uusittu vuonna 1999, samassa yhteydessä muutettu avokeittiöksi. Varustus: * Liesi noin 2021, * Liesituuletin, * Jääkaappi-pakastin noin 2019, * Astianpesukone 2020, * Työtasot, laminaattia ja teräksinen tiskiallas ja -taso. * Keittiöhana.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesutila ja wc-tilakokonaisuus. Kokonaan uusittu vuonna 1999, samassa yhteydessä tiloja on muutettu tarpeen mukaan, mm. asennutettu kuivauskaappi ja sen ilmanvaihto. Vuonna 2024 uusittu wc-tilaosan peilikaappi, pesuallas ja allaskaappi. Pesutila-osan varustus: * Suihku, * Suihkuseinä, * Peili, * Pesukoneliitännät, * Kuivauskaappi, * Kaapistot, * Seinät laattaa, * Lattia laattaa. Wc-tilaosan varustus: * Peilikaappi, 2024 uusittu, * Pesuallas, 2024 uusittu, * Allaskaappi, 2024 uusittu, * wc-istuin, * Kaapisto, * Seinät laattaa, * Lattia laattaa.
Olohuoneen kuvaus
Tilava olohuone, joka kokonaan uusittu vuonna 1999, jossa yhteydessä aiempi makuuhuone on muutettu olohuoneen paikalle ja muodostettu olohuone-avokeittiö-kokonaisuus, aiempi olohuone muutettu kevytrakenteisin väliseinin ja rakentein makuuhuoneeksi ja sen vieressä sijaitsevaksi ikkunattomaksi varastotilaksi. Muutokset on myyjän mukaan asunto-yhtiö teettänyt osakkaan kustannuksella, valvonut ja tarkastanut aikanaan.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaksi makuuhuonetta, jotka kokonaan uusittu vuonna 1999, jossa yhteydessä aiempi makuuhuone on muutettu olohuoneen paikalle ja muodostettu olohuone-avokeittiö-kokonaisuus, aiempi olohuone muutettu kevytrakenteisin väliseinin ja rakentein makuuhuoneeksi ja sen vieressä sijaitsevaksi ikkunattomaksi varastotilaksi. Muutokset on myyjän mukaan asunto-yhtiö teettänyt osakkaan kustannuksella, valvonut ja tarkastanut aikanaan.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Huoneiston käytössä on viereisen 1. talon kellarikerroksessa sijaitsevat lämmin säilytyskomero ja talouskellarikomero. Yhtiössä on varaustilanteen mukaan vuokrattavissa lisäsäilytyskomeroita, tällä hetkellä 5 €/kk.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
92-81-2-2
Isännöitsijän yhteystiedot
AL-Isännöinti Oy, Niko Petteri Laitinen, niko@alisannointi.fi, 040 015 0111
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Yhtiön omistuksessa on neljä asuinkerrostaloa. Kerrostalossa 2 on maanpäällisessä pohjakerroksessa neljä asuntoa ja yleiset tilat. Muut asunnot ovat kerrostalon kolmessa ylemmässä kerroksessa I, II ja III. Yhtiössä on DNA-Welho kaapeli-tv ja taloyhtiölaajakaistaliittymä, DNA-Welhon kiinteistöliittymä (10M). Taloyhtiössä on mm.: Saunatilat, Pyörävarastot, Huoneistokohtaiset varastot, Huoneistokohtaiset jäähdytetyt varastokomerot, Talopesula, jossa mm. pesukoneet, kuivausrumpu, mankeli, sekä kaksi kuivaushuonetta. Yleiset tilat, kuten verkkokomerot, saunat ym. ovat taloissa 1 ja 2. Yhtiön välittömässä hallinnassa olevat tilat (yhtiöjärjestyksen mukaan): Kylmäkellarit 2 kpl, Ulkoiluvälinetilaa 109 m², 4 kpl saunaosastoja 101 m², Pesulaosasto 54,5 m², 2 kpl kuivaushuoneita 27,3 m², 2 kpl varastotiloja 27,3 m², 2 kpl askarteluhuoneita 33,5 m² sekä 2 kpl väestönsuojia 146 m². Taloyhtiön lisätiedot: Isännöitsijäntodistuksen mukaan: * Yhtiöllä on luotollinen tili, jonka limiitti on 650 000 € ja josta oli 18.03.2024 käytetty 575 601,68 €. * Yhtiökokouksessa 30.5.2023 päätettiin käynnistää taloyhtiön pysäköintialueen ja porraskäytävien (9kpl) peruskorjaukset. Taloyhtiön hallitukselle myönnettiin valtuudet hakea ja nostaa remonttilimiittilainaa SHB:stä enintään 650 000 € remontteja varten. Remonttilimiittilaina muutetaan urakoiden päätyttyä velkakirjalainaksi. Velkakirjalaina jyvitetään jokaiselle huoneistolle omaksi lainaosuudeksi huoneistojen osakelukumäärien mukaan. Isännöitsijältä 25.3.2024 saadun tiedon mukaan molemmat urakat ovat valmistuneet ja luottolimiitti riittää. Hankkeesta jyvitetään osakkaiden kustannukset huhtikuun puoliväliin mennessä. ---- Yhtiöjärjestyksessä on huoneistojen kokonaispinta-alaksi merkitty yhteensä 6065 m² ja isännöitsijäntodistuksessa 6 003 m². Isännöitsijältä 25.3.2024 saadun tiedon mukaan Yhtiöjärjestyksessä on väärin laskettu. Taloyhtiön kiinnitykset: 2 547 600 €
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Isännöitsijäntodistuksen mukaan: Toteutetut autopaikat 90 kpl. Autopaikat jonotusperiaatteella. Isännöitsijältä 25.3.2024 saadun tiedon mukaan: - Uudelle osakkaalle on mahdollista vuokrata nykyisen osakkaan paikka ja taitaa muutama vapaakin paikka olla vielä listalla. - Osakas saa omalla kustannuksella asennuttaa yhtiön määrittämän sähköajoneuvojen latausaseman, jonka sähköstä laskutetaan käytön mukaan.

Tehdyt remontit
Isännöitsijäntodistuksen 20.03.2024 mukaan:
1999: Ikkunat ja parvekeovet uusittu.
2001: Putkiremontti (käyttövedet), laajuus 90 %.
2004: Tasakatot ja IV-koneet uusittu.
2011: Lämpökanaalin uusinta talojen 1 ja 4 välillä, Kylmäkellareiden kunnostukset (A- ja G-portaat).
2012: Autopaikkojen sähköistystyöt (8 kpl), Julkisivujen- ja parvekkeiden korjaussuunnittelu, Moottoripyöräalueen rakentaminen (Maauuninkuja 2 ja 4).
2013: Varastotilojen peruskorjaukset.
2014: Julkisivujen lisälämmöneristys + ohutrappaus, Parvekkeiden laajennukset + parvekelasitukset, Kaapeli TV + laajakaista (DNA-Welho).
2015: Ikkunoiden- ja korvausilmaventtiilien huollot, Aidan rakentaminen (talot 1 - 2), IV-kanavistojen nuohoukset ja ilmamäärien säädöt.
2016: Tonttivesijohdon uusiminen, Sisäpihan kunnostus.
2017: Kaivojen korjaukset ja asfaltoinnit, KL- lämmönjakokeskuksen uusinta, Tukimuurin portaiden saattolämmitys, A-kylmäkellarin uusinta.
2018: Putkikanaalin uusinta K-porras, Pihojen kunnostus.
2019: Singelien poisto tasakatoilta, Saunan peruskorjaus (G-porras), Kylpyhuoneiden kosteuskartoitus (45 as).
2020: Vesivahinkojen korjaukset (A-B-portaat), Saunojen B, C ja F peruskorjaukset, A-porraskäytävän peruskorjaus.
2021: Vesivahingon korjaus (E-porras).
2022: Lämpöverkoston tasapainotus, Huoneistojen tekninen tarkastus, Kiipeilytelineen ja pihakeinujen uusinta.

Tarkemmat tiedot isännöitsijäntodistuksen liitteessä: Tehdyt korjaukset v. 2012 - 2022.
Tulevat remontit
Isännöitsijäntodistuksen 20.03.2024 mukaan päätetyt korjaukset:
2023: Porraskäytävien kunnostaminen (9kpl)
2023: Paikoitusalueen peruskorjaus.

Kunnossapitotarveselvitys vuosiksi 2023 - 2027 (30.1.2023) -asiakirjan mukaan:
2023:
1. Porraskäytävien kunnostus (9 kpl).
2. Paikoitusalueen peruskorjaus (autopaikkojen sähköistystyöt, latauspisteet, kaapeloinnit ja kotelot.
2024:
1. Rakennusten julkisivujen huoltopesut.
2025:
1. Kellarikerrosten käytävien kunnostaminen (lukot, valaistus, yms.)
2. Käyttövesiputkistojen uusimiset (talo 1 runkoputket käytävällä)
2026:
1. Ilmanvaihtojärjestelmän nuohous ja ilmamäärien säätö
2027:
1. Muut korjaukset
Huom! Seuraavan 5 vuoden korjausohjelmaan suunniteltuja korjaustöitä ei kaikkia voida rahoittaa hoitovastikkeilla. Taloyhtiön tulee varautua tarvittaessa ottamaan ulkopuolista rahoitusta. Päätös ulkopuolisen rahoituksen ottamisesta tehdään yhtiökokouksessa.
Energialuokka
F (2013), Energialuokka: F2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 04.07.2024
Tontin koko
7 839 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
www.vantaa.fi/fi/kaavoitus
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Maauuninkuja 4

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Lähin lähikauppa, K-Market Kulomäki, noin 300 metrin kävelymatkan päässä.
Korson keskustan palvelut noin 1,3 km päässä.
Koulut: Alueella useita kouluja. Lähimmät ovat: * Vierumäen koulun Kulomäen opetuspiste, luokat 1-4, Maauuninpolku 3, 01450 Vantaa. * Vierumäessä on peruskoulun yläaste, * Ruusuvuoren koulu on noin 490 oppilaan lähikoulu Korsossa, joka tarjoaa perusopetusta 6-9 luokkalaisille. * Lumon lukio, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan Korson juna-aseman vieressä. Opintoja helpottavat ja täydentävät samassa rakennuksessa toimivat kirjasto, kuvataidekoulu, musiikkiopisto, yhteispalvelupiste, aikuisopisto ja ravintola.

Liikenneyhteydet
* Lähin bussipysäkki, Maauuninkuja, noin 250 metrin kävelymatkan päässä, [bussit 631 mm. Tikkurilaan 731 mm. Hakaniemeen, Helsinkiin]. * Korson asema noin 1,4 km kävelymatkan päässä, * Helsinki-Lahti moottoritien liittymään noin 3,4 km, * Tuusulan moottoritien liittymään noin 4 km.
Tiedustelut
Hannu Savolainen, 040 671 1177, hannu.savolainen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Korso, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Hannu Savolainen

YKV, LKV, AKA, MBA, INS., KHK / Kiinteistönvälitys Hansa Oy LKV

RE/MAX Parhaat Kodit | Kiinteistönvälitys Hansa Oy LKV

RE/MAX Parhaat Kodit | Kiinteistönvälitys Hansa Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.