RE/MAX Ainoa | Ainoa Oikea LKV Oy

Rivitalo | 2h + k + s

Toininkuja 8 C, Viilala, Aura

Hinta

84 000 €

Koko

54 m²

Vuosi

1982

Etsitkö kodikasta ja valmista kotia rauhallisella alueella, jossa yhdistyvät vehreät näkymät, luonnon rauha ja hyvät kulkuyhteydet? Tämä Auraan, Viilalan idylliseen kaupunginosaan sijoittuva rivitalokoti tarjoaa juuri tämän – ja paljon muuta. Vuonna 1982 rakennettu ja hiljattain, vuonna 2015, kattavasti remontoitu 54 neliön rivitaloasunto kutsuu sinut tutustumaan. Keittiö on uusittu seinä- ja lattiapintojen, kalusteiden ja kodinkoneiden osalta. Samaan aikaan on uusittu eteisen, olo- ja makuuhuoneen lattiat sekä seinä pinnat. Kylpyhuone ja sauna on on myös tuolloin uusittu. Asunnon lisäksi pääset nauttimaan omasta terassista, joka kutsuu viettämään aikaa ulkona ja nauttimaan rauhallisesta ympäristöstä. Asuntojen välinen tila on varastokäytössä, tila on lämmin ja tehokas äänivalli naapuriin. As Oy Auran Toininhovi on hyvin hoidettu taloyhtiö, jossa on tehty tarvittavat remontit ajan saatossa, mukaan lukien viimeisimpänä ikkunoiden, ovien ja lukituksen uusiminen vuonna 2021. Tulevaisuuden suunnitelmissa on huolehtia kiinteistön ylläpidosta mm. IV-kanavien puhdistuksella ja lämminvesivaraajien uusimisella tarpeen mukaan, joten voit olla varma, että asumismukavuutesi on turvattu myös tulevaisuudessa. Sijainti tarjoaa rauhallisen asuinympäristön lisäksi erinomaiset kulkuyhteydet ja Auran keskustan palvelut ovat aivan äärellä. Tämä koti sopii erinomaisesti kaikille, jotka arvostavat rauhaa ja viihtyisyyttä, mutta haluavat silti olla lähellä palveluita ja hyviä yhteyksiä. Jos kaipaat kodikasta ja huoletonta asumista tarjoavaa kotia, tämä koti on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Tartu tilaisuuteen ja tee tästä juuri sinun kotisi! Soita ja sovi oma yksityisnäyttösi Jyrki LIikkanen LKV, Kaupanvahvistaja 050 386 3237 jyrki.liikkanen@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80350998
Sijainti
  • Aura Viilala
  • Toininkuja 8 C, 21380
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
54 m²
Kokonaispinta-ala
54 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1982
Vapautuminen
4 kk kaupasta

Hinta

Myyntihinta

71 800,14 €

Velkaosuus

12 199,86 €

Velaton hinta

84 000,00 €

Neliöhinta

1 555,56 €/m²

Vastike

Hoitovastike

124,20 € / kk

Pääomavastike

149,58 € / kk

Erityisvastike

16,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

289,98 € / kk

Muut maksut

Sähkölämmityskulut

140,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 15 € / hlö / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Sähköpatterit ja ILP. Kokonaissähkön kulutus: 8500 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili ja puu
Keittiön kuvaus
Keittiö uusittu 2015, jääkaappipakastin, keraaminen liesi, liesituuletin ja astianpesukone. Lattia on vinyyliä ja seinät maalattu, kaapistojen välitila on laminaattia, työtaso laminaattia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone uusittu 2015, Wc-istuin, suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, peilikaappi, pesuallas ja allaskaappi. Lattia on laattaa ja seinät kaakeloitu.
Saunan kuvaus
Saunan lattia uusittu 2015. Saunan lattia on laatoitettu, seinät paneelia ja sauna lämpiää sähkökiukaalla.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen pinnat uusittu 2015, lattia on laminaattia ja seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuone on uusittu pinnoiltaan 2015. Lattia on laminaattia ja seinät maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Lämmin, tilava varasto asuntojen välissä.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Kiinteistötunnus
019-423-1-494
Isännöitsijän yhteystiedot
Helenta Oy, Raija Hiekkamäki, 044 335 2054
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: 2 paritaloa ja 2 rivitaloa. Jokaisella asunnolla lämmin varasto. Taloyhtiön kiinnitykset: 230 000 €.
Tehdyt remontit
2000 sadevesiviemäröinnin uusiminen Toininkuja puoleisiin päätyihin. 2008 as. 10 kosteusvaurion korjaus. 2010 kattojen puhdistus sammaleista. 2011 ulkolaudoituksen uusimista ja puuosien maalausta sekä katon korjausta. 2011 katon korjausta. 2015 katon uusiminen, asuntojen 1,5,8 ja 9 kph-saneeraus kosteusvaurion vuoksi. Asunnon 4 kph-saneeraus lattiakaivon korjaamisen vuoksi. Ilmanvaihtokanavien puhdistus. Kph- silikonisaumojen tarkastus ja uusiminen. Raitisilmaventtiilien asennus tuuletusikkunoihin. D9 ja C5 lämminvesivaraajien vaihto. 2017 Puiden kaatoa, parkkialueen kunnostus, lumiesteet katolle, läh. kytkimellä varustetut led-valonheittimet. As 3 kph tuuletuksen parantamiseksi laitettiin tuuletin Pax. 2018 B4 ja C7 lämminvesivaraajien uusiminen. 2020 pääty- ja räystäslautojen maalaus, korvausilmaventtiilit varastoihin. 2021 ovien, ikkunoiden ja lukituksen uusiminen. 2023 pensaiden istutus Arvinkujan puoleiselle rajalle.
Tulevat remontit
Lämminvesivaraajien uusiminen tarvittaessa, kph:n silikonisaumojen tarkistus ja uusiminen tarvittaessa 2024, IV-kanavien puhdistus 2024
Energialuokka
E (2018), Energialuokka: E2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 11.01.2029, Lisätiedot: E-luku 265
Tontin koko
4 166 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Auran kunta
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Auran Toininhovi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Tiedustelut
Jyrki Liikkanen, 050 386 3237, jyrki.liikkanen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Aura

Asuinalueena Aura

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jyrki Liikkanen

Kiinteistönvälittäjä LKV, Kaupanvahvistaja

RE/MAX Ainoa | Ainoa Oikea LKV Oy

RE/MAX Ainoa | Ainoa Oikea LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.