Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Omakotitalo | 6h, k, takkahuone, khh, 2xkph / wc, kph / s, erillinen WC, verstas / varasto, lämmin kuisti, autotalli

Huhmarintie 8, Huhmari, Kangasala

Hinta

319 000 €

Koko

218 / 245 m²

Vuosi

1952

Kangasalla Huhmarin alueella sijaitseva hurmaava omakotitalo tarjoaa tilaa ja mukavuutta isommallekin perheelle. Tämä vuonna 1952 rakennettu ja vuosien varrella laajennettu sekä huolella päivitetty koti sijaitsee rauhallisella alueella, jossa arki sujuu vaivattomasti niin lasten kuin aikuistenkin näkökulmasta. Sijainti on mitä mahtavin! Läheltä löytyvät upeat ulkoilumaastot harjulla sekä lähimmälle uimarannalle ja omalle venepaikalle on vain noin parin sadan metrin kävelymatka. Läheltä löytyy myös Vesaniemen uimaranta saunoineen avantouintimahdollisuudella. Kangasalan keskustan palveluihin on lyhyt matka. Tämä ihastuttava monien mahdollisuuksien talo sijaitsee upealla 1315 m2 idyllisellä puutarhatontilla. Pihassa kasvaa marjapensaita sekä hedelmäpuita. Nyt on juuri oikea aika päästä laittamaan pihaa kesäkuntoon! Kasvihuoneessa kasvatat omat tomaatit ja kurkut. Kasteluvettä saakin omasta pihakaivosta. Pääsisäänkäynti taloon kulkee lämpimän ja tilavan kuistin kautta mistä käynti alakertaan. Keskikerroksessa on tilava keittiö apukeittiöineen sekä erillinen ruokailuhuone. Tilava ja toimiva kodinhoitohuone yhdistettynä kuraeteiseen tekee arjen pyörittämisestä mahtavaa! Suuren ja valoisan olohuoneen jatkeena on etelänpuoleinen katettu komposiittiterassi. Yläkerrasta löytyy kaksi makuuhuonetta joiden välissä on yhteinen kylpyhuone/WC. Makuuhuoneita talosta löytyy yhteensä neljä ja WC tiloja löytyy joka kerroksesta. Alakerrassa sijaitsee viihtyisä takkahuone/ saunaosasto. Oivan lisän talon monikäyttöisyyteen tuo omalla sisäänkäynnillä varustettu huone missä on varaus keittiölle. Alakerran WC/ suihkutila on yhdistettävissä tähän tilaan jos haluaa käyttää erillisenä asuntona tai vaikkapa liiketilana. Talon vanha autotalli toimii verstaana kaikenlaiseen puuhasteluun. Talon lämmitysratkaisut ovat monipuoliset ja energiatehokkaat. Talossa on vesi-ilmalämpöpumppu, varaava takka, ilmalämpöpumppu ja aurinkopaneelit sähköä tuottamassa. Lisäksi kodissa on valokuituyhteys, joka takaa nopeat internetyhteydet. Autolle löytyy autotalli sähköisellä nosto-ovella varustettuna. Tämä koti on täynnä mahdollisuuksia ja odottaa uusia asukkaita luomaan omia tarinoitaan. Jos etsit tilavaa ja monipuolista kotia rauhalliselta alueelta - tämä talo saattaa olla juuri sinun uusi kotisi. Lisätiedot ja esittelyt: Johanna Oksanen Kiinteistönvälittäjä LKV 0405429440 johanna.oksanen@neliotliikkuu.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80351040
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h, k, takkahuone, khh, 2xkph / wc, kph / s, erillinen WC, verstas / varasto, lämmin kuisti, autotalli
Asuintilojen pinta-ala
218 m²
Muiden tilojen pinta-ala
27 m²
Kokonaispinta-ala
245 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1952

Hinta

Myyntihinta

319 000,00 €

Velaton hinta

319 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

694,72 € / vuosi

Vesi- ja jätevesimaksu

70,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Elisan valokuitu ja sopimus on määräaikainen joten siirtyy ostajalle sopimuskauden loppuun ainakin. Jätemaksut ollut noin 20€/kk. Sähkönkulutus n. 25 000kWh vuodessa, omat aurinkopaneelit 20kpl tuottaa n. 3500kWh vuodessa

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Ruokailuhuoneessa lattia parkettia. Takkahuoneessa on varaavatakka (nunnauuni), epoxilattia ja seinät poltettua lautaa. Verstas/varasto/vanha autotalli yhteensä n.33m2.
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Polttopuut kuuluvat kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Elisa, Valokuitu, Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Tilava komposiittiterassi valokatteella.
Tehdyt remontit
Kunnossapitotöitä/ remontteja on tehty kattavasti vuosien aikana mm: autotalli 2009, salaojat 2010, katto 2019, vesi- ja viemärijohdot uusittu (ei runkoviemäri), sähköjä uusittu yläpohjan lisäeristys, lämmitysjärjestelmän muutos 2018, ikkunoita uusittu, koneellisen ilmanvaihdon asennus (kosteat tilat ja kellarikerros) kaikkien Pesutilojen ja WC:n uusiminen, keittiön uusiminen, terassin rakentaminen, sisäänkäynti kuraeteiseen, uudet portaat kellariin, aurinkopaneelien asennus 20kpl.
Tarkemman erittelyn saa pyytämällä välittäjältä.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Hyvä. Katto uusittu 2019. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Radonmittaus tehty 2024
Kuntotarkastus
Tehty 15.09.2021
Energialuokka
  • D (2018)
  • Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 13.09.2031, Lisätiedot: Energiatodistuksen laatimisen jälkeen on asennettu aurinkopaneeleja 20 kpl.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Ilmalämpöpumppu, Vesi-ilmalämpöpumppu, varaava takka, lattilämmitys sähköllä
Tulisija
Takka
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Sähköliittymä Elenia
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Keittiössä on apukeittiö.
Jääkaappi, erillinen pakastin, erillisuuni, liesi, liesituuletin ja astianpesukone
Lattiamateriaalit: Korkki
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerran kph/WC: suihku, allaskaappi, WC-istuin, bideeuihku, lattialämmitys. Lattia laattaa ja seinät Fibo-Tresbo kosteantilan sisustuslevy, Kellarikerroksen kylpyhuone 1: 2x suihku, lattialämmitys, käsienpesuallas, käsisuihku, käynti saunaan. Lattia laattaa ja seinät Fibo-Tresbo kosteantilan sisustuslevy. Kellarikerroksen kylpyhuone 2: WC-istuin, suihku, suihkuseinät, lattialämmitys, allaskaappi, peili, bideeallas. Lattia laattaa ja seinät Fibo-Tresbo kosteantilan sisustuslevy.
WC-tilojen kuvaus
Keskikerroksessa erillinen WC: WC-istuin, bideesuihku, allaskaappi, peilikaappi. Lattia laattaa ja seinät tapetti.
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneeseen on oma käynti kuraeteisen kautta, kuraeteisessä on vesipiste, lattiakaivo, lattialämmitys, pyyhepatteri. Lattia laattaa ja seinät kaakelia. Kodinhoitohuoneessa on hyvät tilat pyykkihuoltoon yms. Paljon kaapistoja, pesukoneliitäntä, Lattia korkkia.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneesta on käynti terassille
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerran makuuhuone 1: lattia vinyylilankkua (uusittu 2024), seinät maalattu/tiiliseinä, vinttivarastot. Yläkerran makuuhuone 2: lattia vinyylilankkua (uusittu 2024), seinät maalattu, vinttivarastot. Molemmista makuuhuoneista on käynti kylpyhuoneeseen. Keskikerroksen makuuhuone 1: lattia laminaattia, seinät maali/tapetti, liukuovikaapisto. Kellarikerroksen makuuhuone: lattia laminaattia, käynti ulos.
Säilytystilojen kuvaus
Jäähdytetty kellari ja paljon varastotiloja
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
211-407-0002-0057
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 315 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Tontista luovutetaan Kangasalan kaupungille asemakaavan mukaista katualuetta 175m2. Lunastustoimitus 18.3.2024. Luovutettavan alueen jälkeen tontin koko on 1315m2. Roskiskatos poistuu ja sille katsottava uusi paikka. Kiinteistöstä on osa kaavatonttia ja osa katualuetta. Asemakaavan mukaisen kaavatontin epävirallinen pinta-ala on 1275 m2.
Rasitteet
Kiinnitykset: 360728
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeuslaskelman mukaan 10.8.2011 rakennusoikeutta jäljellä päärakennuksessa 5m2 ja talousrakennuksessa 48m2.
Kaavoitustiedot
Kangasalan kaupunki 0401336773
Rakennukset
Varasto
Palvelut
Palvelut: Supermarket ja k-Market
Koulut: Huutijärven koulu

Liikenneyhteydet
180metriä bussipysäkille 40 Kävelymatkan päässä keskustan liikenneyhteydet
Tiedustelut
Johanna Oksanen, 0405429440, johanna.oksanen@neliotliikkuu.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kangasala

Asuinalueena Kangasala

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Johanna Oksanen

Kiinteistönvälittäjä LKV

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.