ASUMUS LKV
ASUMUS LKV

Kerrostalo | 2 h + k + p

Kavolinkatu 2 A, Keskusta, Nokia

Hinta

76 000 €

Koko

58,1 m²

Vuosi

1971

Löydä uusi kotisi Nokian sydämestä, valoisasta ja tilavasta kaksiosta, joka sijaitsee kävelymatkan päässä kaupungin keskustan palveluista. Tämä 58,1 neliömetrin asunto Kavolinkatu 2:ssa tarjoaa erinomaiset puitteet niin ensiasunnon ostajalle kuin kaupunkielämästä nauttivalle. Asunto sopii myös liikuntarajoitteiselle asukkaalle. Asunnon suurista ikkunoista avautuvat osittain avarat kaupunkinäkymät ja lasitetulta parvekkeelta voit ihailla rauhoittavia puistonäkymiä. Olohuone on avara ja kutsuva, tarjoten täydellisen paikan rentoutumiseen tai ystävien viihdyttämiseen. Makuuhuoneessa on tilaa suuremmallekin sängylle ja lisäksi vaikkapa työpisteelle, mikä tekee siitä monikäyttöisen. Keittiö on varustettu vaaleilla kaapistoilla, jotka tekevät tilasta valoisan ja viihtyisän. Käynnissä olevan putkiremontin myötä kylpyhuone uudistetaan kokonaan, ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa materiaalivalintoihin ennen huoneistokohtaisen katselmuksen alkamista. Myöskin keittiö on mahdollista uudistaa tässä yhteydessä. Asunto sijaitsee alueella, jossa on erinomaiset liikenneyhteydet niin bussilla kuin junallakin, ja omalla autolla liikkuminen on sujuvaa. Läheltä löytyvät monipuoliset palvelut, kuten terveyskeskus, kirjasto, uimahalli sekä lukuisat kaupat ja erikoisliikkeet. Kulttuurin ja liikunnan ystäville Nokia tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja vapaa-ajan viettoon. As Oy Kavolinhaka on hyvin hoidettu taloyhtiö, jossa on muun muassa sauna, huoneistokohtaiset varastot sekä vuokrattavissa olevat autopaikat ja -tallit. Käynnissä olevan putkiremontin myötä taloyhtiössä on kaikki isommat remontit suoritettu ja se tuo asuntoon lisäarvoa tulevaisuudessa. Tämä koti on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat kaupunkielämän mukavuuksia, mutta haluat myös rauhallisen ja viihtyisän asumisympäristön. Tartu tilaisuuteen ja tee tästä asunnosta oma kotisi!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80351100
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2 h + k + p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
58,1 m²
Kokonaispinta-ala
58,1 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
3/6
Rakennusvuosi
1971
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan, viimeistään 2 kk kaupanteosta.

Hinta

Myyntihinta

76 000,00 €

Velaton hinta

76 000,00 €

Neliöhinta

1 308,09 €/m²

Vastike

Hoitovastike

229,84 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

229,84 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

7,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 19,50 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Autotallivuokrat iso 30,00 €/paikka/kk, pieni 26,00 €/paikka/kk. Vesimaksun perinnässä siirrytään huoneistokohtaiseen kulutusperusteiseen korvaustapaan, kun huoneistoihin asennetaan yhtiön toimesta tarvittavat mittauslaitteet.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä muovimatto ja maalatut seinäpinnat. Eteisestä käynti vaatehuoneeseen.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni (Yhteisantennijärjestelmä). Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Taloyhtiössä on käynnissä putkiremontti. Huoneistoissa asuminen on remontin aikana mahdollista, joskin hankalaa, koska vettä ei ole käytettävissä sinä aikana, kun huoneisto on remontissa. Mahdollinen asbestipurku saattaa estää pääsyä huoneistoon. Remontin ajaksi rakennetaan väliaikaiset peseytymis- ja wc-tilat, joita asukkaat voivat tarvittaessa käyttää. Huoneiston A9 osalta aloituskatselmus on 11.06.2024, työt huoneistossa alkavat 24.06.2024 ja huoneisto on valmis 13.09.2024.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Kiinteistön kuntoarvioraportti 2007, Tutkimusseloste parvekkeista 2007, Julkisivu- ja parveketutkimus 2014 ja Asbestikartoitus 2015 , Putkiremontin hankesuunnittelu 2015 ja sen päivitys 2022-2023.
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Raportti on laadittu putkiremontin hankesuunnittelun yhteydessä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betonielementti
Keittiön kuvaus
Liesi: Valurauta. Työtason materiaali: Laminaatti. Vaaleat kaapistot.
Jääkaappipakastin (2019), liesi ((viimeinen levy ei toimi/ole käytössä)) ja liesituuletin (suodatimella)
Lattiamateriaalit: Muovimatto
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesutilat remontoidaan tulevan putkiremontin yhteydessä täydellisesti. Mahdollisuus vaikuttaa materiaaleihin ennen huoneistokohtaisen remontin alkamista. Remontin yhteydessä myös wc-istuimen ja altaan paikka muuttuvat.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, suihkukaappi, pesukoneliitäntä, peilikaappi, pesuallas, allaskaappi, bidee-suihku ja Erillinen kaapisto
Olohuoneen kuvaus
Isohko olohuone, jossa iso ikkuna antaa valoa kauniisti. Käynti lasitetulle parvekkeelle.
Lattiamateriaalit: Muovimatto
Seinämateriaalit: Maali ja tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Tilaa riittää helposti parisängylle ja vaikkapa lasten sängylle tai työpisteelle. Avarat kaupunkimaiset näkymät.
Lattiamateriaalit: Muovimatto
Seinämateriaalit: Tapetti ja maali
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, Irtaimistovarasto ja kaapistot
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Nokia toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
536-1-49-1
Isännöitsijän yhteystiedot
Lännen Isännöintipalvelu Oy, Mikko Fredriksson, mikko.fredriksson(at)vlkkp.fi, 044 422 3221
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Väestönsuoja, urheiluvälinevarasto ja Huoneistokohtaiset irtaimistovarastot
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Yhtiöjärjestyksessä on mainittu seuraavaa osakkeenomistajan kunnossapitovastuusta: - 7§ Kunnossapito: Osakkeenomistaja on velvollinen omalla kustannuksellaan toimittamaan huoneistonsa sisäkorjaukset. Yhtiö korjauttaa kuitenkin rakenteesta johtuvat sisäpuoliset viat sekä ne lämpö-, vesi- ja viemärijohdot, jotka olivat huoneistossa, kun se luovutettiin osakkeenomistajalle tai jotka yhtiön on myöhemmin huoneistoon laittanut. - 17§ Vastuu osakkeenomistajan toteuttamista muutoksista ja lisäyksistä, esim. parvekelasitus, ilmalämpöpumppu: Osakkeenomistaja vastaa osakkeenomistajan toimesta huoneistoon tai sen ulkopuolelle tehtyjen/teetettyjen rakenteellisten, sisustuksellisten tmv. muutosten ja/tai lisäysten kunnossapidosta. Osakkeenomistaja vastaa lisäksi kaikista mainituista muutoksista ja lisäyksistä yhtiölle aiheutuneista lisäkustannuksista sekä näiden rakennukselle tai huoneistoille aiheuttamista vioista ja niiden korjaamisen kustannuksista. Vastuu käsittää vastuun kohteen huollosta, hoidosta, korjaamisesta, perusparantamisesta ja uudistamisesta sekä mainittujen toimenpiteiden kustannuksista. Osakkeenomistajan vastuu on edellä mainittu, vaikka muutos ja/tai lisäys on toteutettu aikaisemman osakkeenomistajan toimesta. (ks. pykälä kokonaisuudessaan yhtiöjärjestyksestä). Taloyhtiön kiinnitykset: 2 258 863 €.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Autopaikat ja -tallit ovat vuokrattavissa taloyhtiöltä.

Tehdyt remontit
- 2021 Saunan ilmanvaihtokoneen uusiminen, ilmastointikanavien puhdistus ja säätö, raitisilmasuodattimien vaihto
- 2019 Ikkunoiden raitisilmasuodattimien uusiminen, ruusuaidan alasleikkuu ja puhdistus puista
- 2018 Lauteiden uusiminen + penkit (puuosat)
- 2016 Jätekeräysastiat/Molokit, energiatodistus julkisivuremontin valmistuttua, hissien korjaus/uusiminen
- 2015 Julkisivuremontti (sis. parvekkeet, kattoremontti kallistuksineen ja ulkopuolisella vedenpoistolla), vakiopaineventtiili käyttöveteen, paisuntasäiliön huoltotarkastus, mudattajan sihti
- 2014-2015 Putkiremontin hankesuunnittelu
- 2014 Julkisivun hankesuunnittelu
- 2013 Saunatilan saneeraus
- 2012 Kiinteistön sisäänkäyntien rappusten kunnostus
- 2010 Elementtisaumausten ja myrskypeltien uusiminen
- 2009 Vesikaton korjauksia, ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen
- 2008 Ilmanvaihtokoneet uusittiin ja IV-kanavien puhdistus ja säätö, lämmönsiirrin ja patteriventtiilit uusittu sekä lämmitysverkon säätö
- 2007 Kiinteistön kuntoarvio ja kuntotutkimuksen teettäminen, 6 kappaletta alkuperäiskuntoisia kylpyhuoneita kunnostettu
- 2003 Lukkojen uusiminen ja sisäisen tv-verkon kunnostus digivalmiuteen, piha-alueen kunnostus (mm. asfaltointi, autopaikkojen sähköistys)
- 2001 Vesikaton korjauksia
- 1997 Julkisivut korjattu (elem.saumaukset ja parvekkeiden sisäosien maalaus)
Tulevat remontit
2. Ylimääräinen yhtiökokous 13.09.2023 on päättänyt aloittaa putkiremontin. Alustavan aikataulun mukaan remontti alkaa 01/2024 ja valmistuu 01/2025. Kustannusarvio on 1.300.000€. Kustannukset katetaan pankkilainalla. Huoneiston A9 osalta arvioitu lainaosuus on 38.245 € ja arvioitu tuleva rahoitusvastike 268€/kk. Arviot ovat suuntaa-antavia ja lopullinen kustannus vahvistuu vasta urakan taloudellisen loppuselvityksen valmistuttua. Tulevasta, ei vielä jyvittämättömästä, yhtiölainasta vastaa ostaja.

Urakan pääasiallinen sisältö: uusitaan käyttövesi- ja viemäriputket, sähkö- ja tietoliikenneverkko uusitaan osittain (nousujohdot, keskukset sekä osittain asuntojen sisäisiä johdotuksia), asuntojen märkätilat remontoidaan, taloyhtiön saunaosasto remontoidaan, talouskellari poistetaan käytöstä ja seinärakenteet puretaan runkoon saakka, kylmäkoneet puretaan ja pinnat maalataan, rappukäytävät maalataan. Urakkaan sisältyy vesikalusteet, allaskaapit, suihkuseinät, kylpyhuoneiden laatat yms., joille on määritelty perustaso. Laatta- ja kalustemallit nähtävillä etukäteen.
Energialuokka
E (2013), Energialuokka: E2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 02.06.2026, Lisätiedot: E-luku 181.
Tontin koko
3 217,8 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Nokian kaupunki/kaavoitus, puh. (03) 5652 0000/vaihde.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As Oy Kavolinhaka

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Terveyskeskus sijaitsee tien toisella puolella. Kirjasto ja uimahalli sekä keskustan monipuoliset palvelut vain 500m-1 km säteellä. Ruokakauppoja ja erikoisliikkeitä löytyy lähistöltä useita, Prismaan matkaa on n. 1,2 km ja Viholan alueen kauppakeskittymään n. 2 km.
Paikallistiedot: Nokian kaupungissa riittää nähtävää ja koettavaa. Monipuolinen ja ympärivuotinen kulttuuri- ja tapahtumatarjonta. Löytyy teatteria, museoita ja erilaisia nähtävyyksiä. Scandic Eden Nokia tarjoaa upeat puitteet kylpylässä rentoutumiseen. Liikunnasta pitävälle löytyy lenkkipolkujen lisäksi mm. uimahalli, Golf-kenttä, Padel-halli, keilaamo, uimarantoja, kuntosaleja ja liikuntapaikkoja. Hopealinjojen risteilylle on mahdollista lähteä Nokialta ja risteillä aina Hämeenlinnaan saakka.
Koulut: Peruskoulu 1-9 luokat sekä lukio ja ammatillista koulutusta järjestävä Tredu löytyvät n. 1,5 km säteellä.

Liikenneyhteydet
Juna-asema lähellä ja bussipysäkki lähellä Lähimmälle bussipysäkille matkaa n. 200 m. Paikallisen joukkoliikenteen bussit , mm. linjat 71, 72A-B, 73 A-B, 77x, 78. Lisäksi lähiseudun ja kaukomatkan joukkoliikenteen vuorot. Rautatieasemalle matkaa n. 300 m, josta pääset lähiliikennejunalla Tampereelle ja aina Toijalaan asti sekä tavoitat muun VR:n tarjoaman junareitistön. Omalla autolla liikkuminen on sujuvaa ja tavoitatkin mm. valtatie 9 ja 11 nopeasti, sillä Nokia sijaitsee näiden valtateiden välissä. Hyvät liikenneyhteydet moottoriteitä pitkin mm. Tampereelle ja Pirkkalaan sekä siitä eteenpäin mm. valtatie 3:lle.
Tiedustelut
Jaana Vuorinen, 050 553 4376, jaana@asumusto.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Nokia

Asuinalueena Keskusta, Nokia

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jaana Vuorinen

ASUMUS LKV

ASUMUS LKV
ASUMUS LKV
SKVL jäsenyritys

Elotie 2,
33470 Ylöjärvi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.