Kiinteistö Pi-Re Oy
Kiinteistö Pi-Re Oy

Kerrostalo | Olohuone, 3x makuuhuone, keittiö, kylpyhuone, wc, eteinen ja vaatehuone

Rytyntie 4 A4, Haudankorva, Forssa

Hinta

52 000 €

Koko

98 m²

Vuosi

1974

Edullinen 98 m²:n nelikko, jossa olohuone, 3x makuuhuone, keittiö, pesuhuone, wc, vaatehuone ja eteinen sekä lisäksi vielä lasitettu parveke. Asunto muuten lähes alkuperäisessä kunnossa, mutta keittiön remontointi juuri valmistunut. Myös pesuhuone ja wc maalattu. Taloyhtiössä mm. käyttövedet uusittu. Kaupat, palvelut ja Vesihelmi melko lähellä. Nyt ei ole ainakaan hinta kynnyskysymys sijoittamiseen, tai päästä asumaan omaan kotiin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80351122
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Olohuone, 3x makuuhuone, keittiö, kylpyhuone, wc, eteinen ja vaatehuone
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
98 m²
Kokonaispinta-ala
98 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Olohuone, 3x makuuhuone, keittiö, kylpyhuone, wc, vaatehuone ja eteinen, 98 m² ja lasitettu parveke.
Kerrokset
1/3
Rakennusvuosi
1974
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

46 500,00 €

Velkaosuus

5 500,00 €

Velaton hinta

52 000,00 €

Neliöhinta

530,61 €/m²

Vastike

Hoitovastike

411,60 € / kk

Pääomavastike

107,31 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

518,91 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: VESIMAKSU: Huoneistokohtainen vedenmittaus ja kulutuksen mukainen laskutus. SÄHKÖ: Oman kulutuksen mukaan. SAUNAMAKSU: 12 €/kpl /kk. AUTOPAIKKAMAKSU: 10 €/kpl /kk.

Kohteen lisätiedot
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Asunto on peruskuntoinen.
Olohuoneen kuvaus
OLOHUONE: Isossa olohuoneessa laminaatti lattiassa, seinät tapetoitu ja maalattu katto. Kulku parvekkeelle. MAKUUHUONEET: Kaikissa makuuhuoneissa laminaatti lattiassa ja seinät maalattu/tapetoitu. Yhdessä huoneessa kaapisto. KEITTIÖ: Lattiassa muovimatto ja seinät maalattu/tapetoitu. Kodinkoneina jääkaappi/pakastin, liesi, liesituuletin, astianpesukone. Keittiössä kaapistot ja tasot sekä jääkaappi juuri uusittu. SAUNAOSASTO: Taloyhtiössä on sauna. PESU / WC-TILAT: Kylpyhuoneen lattiassa laatta ja seinät ja katto maalattu. Suihku, käsienpesuallas ja pesukoneliitäntä. Erillinen wc, jossa muovimatto lattiassa ja seinät maalattu. ETEISTILAT: Tilava eteinen, jossa kaapisto. PARVEKE: Lasitettu parveke.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Eteisessä ja makuuhuoneessa kaappeja, lisäksi huoneistokohtainen varasto.
Isännöitsijän yhteystiedot
OP Koti Lounaismaa Oy, p. 010 256 1311, Johanna Kupias. op-isannointi.forssa@op.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: TONTIN KUVAUS / KOKO: Taloyhtiöllä on oma tontti 4000,80 m². RAKENNETTU: 1974. VESI / VIEMÄRI: Forssan Vesihuoltoliikelaitos Oy. RAKENNETTU: Betonielementti talo, tasakatto huopakatteella. LÄMMITYS: Kaukolämpö, vesikeskuslämmitys. ILMANVAIHTO: Koneellinen poisto. HUONEISTOT: Rakennuksia 1 kpl, kerroksia 3 kpl, porrashuoneita 2 kpl, asuntoja 24 kpl. AUTOPAIKAT: 24 autopaikkaa, joista 10 autotalleja. YHTEISET TILAT: Ulkoiluvälinevarasto, kylmäkellari, pesutupa, sauna sekä huoneistokohtaiset varastot. LUNASTUSOIKEUS: Ei ole. MUUTA: Osakkeen omistajan ryhtyessä omaehtoiseen huoneiston kunnostustyöhön on osakas velvollinen teettämään asbestikartoituksen sekä vastaamaan kartoituksen ja mahdollisen asbestipurkutyön kustannuksista.
Tehdyt remontit
1998 vesikatteen uusiminen. 2005 parvekeremontti, porraskäytävien maalaus. 2008 ilmastointikanavien puhdistus. 2009 käyttövesiputkiston uusiminen. 2011 sadevesiviemäröinnin kunnostus, taloyhtiön löylyhuoneen kunnostus. 2013 katon peruskorjaus, iv-putkien uusinta. 2015 kylpyhuoneiden kosteusmittaukset, parvekkeiden taustaseinien kunnostus. 2016 ilmamäärien mittaus, poistokanavien nuohous. 2018 kaukolämpökeskuksen uusiminen, pihalla kulkevan viemärin uusiminen. 2020 jätekatoksen rakentaminen yhdessä Rytyntie 2 kanssa. 2022 huoneistokohtaiset sähkömittarit asennettu.
Tulevat remontit
2023 parvekkeiden ja julkisivun kuntotutkimus. Rappukäytävän maalaus. 2024 parvekkeiden peruskorjauksen suunnittelu. 2025 parvekkeiden peruskorjaus. 2026 autotallien peruskorjauksen/muuttamisen suunnittelu. 2027-2030 julkisivun peruskorjaus (sis. ulko-ovet).
Energialuokka
D (2018), Energialuokka: D2018
Tontin koko
4 000,8 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Viksbergin asuntoalueella, jossa asemakaava.

Asunto Oy Forssan Rytynrinne.

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Forssan torille 2,4 km. Akvarellin kouluun alle kaksi kilometriä.
Tiedustelut
Jani Hirsimäki, +358 40 773 3430, jani.hirsimaki@kiinteistopire.com

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Forssa

Asuinalueena Haudankorva, Forssa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jani Hirsimäki

Myyntineuvottelija, IAT

Kiinteistö Pi-Re Oy

Kiinteistö Pi-Re Oy
Kiinteistö Pi-Re Oy
SKVL jäsenyritys

Rautatienkatu 12,
30420 Forssa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.