Solid House Helsinki Oy,  Espoo
Solid House Helsinki Oy,  Espoo

Omakotitalo | 4 h + k + kph (sis. wc) + sauna + eteinen + kodinhoito / tekn.tila.

Kelokuja 69 A, Hila, Kirkkonummi

Hinta

335 000 €

Koko

120 / 130 m²

Vuosi

1992

Hyvin pidetty 1 -tasoinen, hyvä omakotitalo kauniilla alueella Kirkkonummen Hilassa. . Talo on asunto-osakeyhtiössä ( As Oy Golf Maestro Kirkkonummi, osakkeet nro 1-50 (talo A), joten varainsiirtovero on vain 1,5 %. Kaupan kohteelle kuuluu mahtavan kokoinen, kaunista metsää ja kalliota oleva tontti. Oma tonttiosuus on n. 9897 m2. Alueen luonto ja maastot houkuttelevat liikkumaan. Pihasta lähtee upeat luontopolut, hyvät lenkki- ja pyöräilymaastot sekä marjamaat. Piha on osittain aidattu, joten täällä on helppo ja turvallista pitää omaakin koiraa. Kirkkonummen koirametsä on lähellä. Alueen aktiviteettejä lisää n. 3 km etäisyydellä oleva Linlon venesatama ja ulkolualueet. Myös Kantvikin venekerho lyhyen ajomatkan päässä. Lähialueella myös Golf-, ratsastus-, laskettelumahdollisuudet. Myynti: Risto Ursin, kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, Rakennuttaja-ja kiinteistöasiamies Puh. 050 328 6950 , risto.ursin@solidhouse.fi Solid House Helsinki Oy Piispansilta 9-11, 02230 Espoo (Iso Omena)

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80351219
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4 h + k + kph (sis. wc) + sauna + eteinen + kodinhoito / tekn.tila.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
120 m²
Muiden tilojen pinta-ala
10 m²
Kokonaispinta-ala
130 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Rakennusrekisterin mukaan huoneistoala 120 m2. Muut tilat (kodinhoito-tekninen tila) on arvio n. 10 m2. Kokonaisala noin 130 m2. Rakennusrekisterin mukaan käytetty kerrosala on 133 m2. Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1992
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan esim. 2-3 kk

Hinta

Myyntihinta

335 000,00 €

Velaton hinta

335 000,00 €

339 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

330,00 € / vuosi

Muut lämmityskulut

142,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Tiemaksu: 230
Lisätietoja maksuista: Osuus vakuutusmaksusta n. 930 euroa/ vuosi Lämmityskulut riippuvat omista käyttötarpeista sekä omasta sähkösopimuksesta. Kaupan varainsiirtovero vain 1,5 %

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kahdessa makuuhuoneessa ja eteisessä on peililiukuovikaapit, kiinteät valaisimet kalusteissa, ulkoiset sädekaihtimet/rullaverhot, naulakko, lämminvesivaraaja (v. 2019 ,300l), ilmalämpöpumppu, huoneistokohtainen ilmanvaihtokone, ilmalämpöpumppu. Keskuspölymuri putket valmiina (imuriyksikkö on varastossa, ei asennettu).
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni (Perusantenni). Laajakaistaliittymä: Mokkula 4G + antenni, Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Iso terassi, joka kiertää taloa kolmella sivulla. Puulämmitteinen palju.
Tehdyt remontit
1999 Kylpyhuoneremontti, 2007 makuuhuoneisiin laminaatti. Eteisen seinäpintaan colibri-pinnoite. 2008 WC:n laatoitus + lattialämmityksen uusiminen. Seinäpinnat uusittu colibri-pinnoitteella, lattiaan laitettu kiilto vedeneristys+primerit+valu. 2008 Eteisen laatoitus + lattialämmityksen asennus. Lattiassa Mira kosteussulku+valu. 2011 Uusittu sadevesijärjestelmä ja salaojajärjestelmä (Tage Malmberg Oy). Samalla tehty rossipohjan lisäeristys Isodrän levyillä sokkelin ulkopintaan, kapillaarikatko sora asennus 200-300mm ja lecasora eristyskerros 300-500mm (Tehoc Oy ja Anpe Oy). Kaikkien vesi- ja viemäriputkien eristeet uusittu. 2011 Olohuoneeseen ja eteistilaan+käytävä asennettu 28mm lankkulattia (valkoiseksi pinnoitettu). Jätetty myöhemmin asennetun laminaatin alle = helppo palauttaa käyttöön. 2012 kylpyhuoneen kosteus-kartoitus (todistus olemassa, ei kosteutta), 2013 Kattopintojen maalaus paneelikattomaalilla. 2016 Keittiöremontti. Kalusteina IKEA. Keittiön kevyt remontti tehty uudestaan myöhemmin. 2014: Ilmalämpöpumppu, 2016. Vesitutkimus ja lisätty juomaveteen käänteisosmoosilaite, savupiipun hattu, keittiön alakaapit runkoineen uusittu, kylpyhuoneeseen tehtiin 2/2017 talon toinen WC-pönttö ja haaroitettiin UV-putken toimesta poistoputket. WC-pönttö Gustavsberg Nautic 1596.
KEITTIÖ: Keittiöön asennettiin 2/2017 Watmannin RO TFC käänteisosmoosilaitteen (vedensuodatin). Vesinäytteet otettiin ilman suodatinta ja suodatetusta vedestä. Näytteiden perusteella suodatin poistaa tehokkaasti havaitun fluoridin pois. Käänteisosmoosilaitteen suodattimet, jotka vaihdetaan vuosittain: Keittiön alkuperäinen IKEA kaappi laajennettiin saarekkeeksi. ETEINEN: asennettiin 1/2017 Liukuovicenteriltä tilattu Lakeuden valmistama liukuovikaapisto erikoismitoilla.
PIHA: 2017 tilattiin pihalle lisää sepeliä ja hiekkaa.Tehtiin lisää paikoitustilaa. Sepeliä ja hiekkaa levitettiin roskalaatikolta aina terassille asti. Pihaan asennettiin pihavalaisimet 3kpl valotolppia ja 6kpl talon seinävalaisimia. Valotolppien johdot tulevat sähkökaapilta vintin kautta talon päätyyn (roskiksen puoli). Siitä johdot kaivettiin maahan kuvien mukaisesti. (Yksi valotolppa parkkipaikalla rikkoontui 2023 talvella. Suojattu ja piuhat valmiina) 2020: Keittiön pintaremontti:
Poistettiin vanhat seinäkaapit ja välitilan laatoitus, laatoitettiin välitila, uusittiin työtasot + induktioliesi (Electrolux) + hana.
ja m,alattiin seinät. 2022: asennettiin sähköauton latauspiste (11kW 3-vaihe latausteho, asetukset ja päivitykset puhelimen kautta), Kylpyhuone ja sauna (2022 kesä) Jonelli Oy: Kylpyhuoneen purku lattiasta kattoon, Kosteusmittaukset tehty runkorakenteisiin ja kaikki kuivaa, vesieristetty (Kiilto), valut ja uusi lattialämmityskaapeli ja laatoitus, ikkunan puhkaisu ulko-oveksi, vesiputket uusittu. Jakotukki saunassa ja siitä putkivedot neljään eri pisteeseen, uusi wc istuin erilliseen wc:hen, uudet kattopanelit, kalustus. SAUNA: lauteet uusittu (Radiata mäntyä), uusi Harvian kiuas, seinäpanelit pinnoitettu, lasiovi (Hietakari). ULKOTILAT : Asennettiin Kiramin Comfort family M palju. Varusteisiin kuuluu eristekansi sekä allasveden suodatin ja puutarhan kastelua varten uppopumppu. Katon pesu ja tiilien tarkastus. Yksi kattotiili vaihdettiin.
2023: Käytävän seinäpaneelien purku (vastaavat kuin keittiössä), käytävän seinien hionta, maalaus ja listoitus, olohuoneeseen, käytävään ja yhteen makuuhuoneeseen asennettu uusi laminaatti.(Laminaatti Niiittytammi ostettu 10lattiat yritykseltä). Lankkulattia jätetty alle ja väliin laitettiin askeläänieriste. Väliovet, ovenkarmit ja jalkalistat uusittiin kaikkiin tiloihin. Asennettiin liukuovikaapisto yhteen makuuhuoneeseen. 2020: Keittiön vaaleat yläkaapit, induktioliesi,
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Kuntotarkastus 2016
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Kokonaissähkön kulutus: 15000 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu, ilmanvahdossa LTO ja ACJ ilmalämmityskoje
Tulisija
Avotakka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Porakaivo (yhteinen). Veden laatu ja riittävyys: Vesitutkimus 2016. Lisätty juomavesihanaan fluoridi suodatin.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Erittäin hyvässä kunnossa oleva, tyylikäs, nykyaikainen keittiö. Hyvin kaappitilaa ja työtasoja. Iso jääkaappi, iso pakastin, baaripöytä/ruokailutaso, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone, laatoitettu lattia, lattialämmitys.
Kylpyhuoneen kuvaus
Uusittu kph (v.2022). Suihku, pari lasiseinäkettä, wc istuin, peili, käsiallas, bide hana. Tilava ja tyylikäs kph. Käynti saunaan ja terassille. Laatoitettu lattia (lattialämmitys) ja laatoitetut seinät.
WC-tilojen kuvaus
Erillinen wc: wc istuin, peili, käsienpesuallas, bide hana.
Saunan kuvaus
Uudistettu v. 2022. Laatoitettu lattia, paneloidut seinät, Harvia sähkökiuas etätoiminnolla.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Arkea helpottava tilava kodinhoitohuone, jossa on mm. pöytätasot, runsaasti kaappitilaa, maalatut seinät, pesukoneliitäntä, laatoitettu lattia. Kodinhoitohuone on kätevästi keittiön vieressä ja kodinhoitohuoneesta on myös oma ovi ulos.
Olohuoneen kuvaus
Valtavan iso tyylikäs olohuone, jonne mahtuu hyvin niin juhlapäivän pöytä kuten olohuonekalusteetkin. Laminaattilattia ( alla lautalattia ja askeleriste. Takan edessä laminaatin alla laatta). Maalatut seinät. Avotakka.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kolme reilunkokoista makuuhuonetta. Laminaatti, maalatut seinät. Kahdessa makuuhuoneessa peililiukuovikaapistot.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Kylmä ulkovarasto, liiteri , leikkimökki
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kirkkonummi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
257-453-1-26
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
9 897 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Kaunista kallio- ja metsämaastoa. Kiinteistö on kahden asunnon Asunto oy:ssä. Koko As Oy:n omistama tontti on noin 19 794 m2, josta kaupan kohteen osuus on 9897 m2.
Kaavoitustiedot
Lisätiedot Kirkkonummen kunta puh. 050 328 6950
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Maatilapuoti
Kirkkonummen keskustassa palvelut noin N. 10-15 min ajomatka keskustaan, jossa keskeiset kauppa-ja virastopalvelut


Paikallistiedot: Alueella maatilapuoti, Kotieläinpiha
Koulut: Kirkkonummen Kantvikissa erittäin suosittu ala-aste, noin 10-15 min.. Ylä-aste uudehkossa Jokiniitynrinteen oppimiskeskuksessa. n. 15-20 min Lukio keskustassa. n. 15 min

Pihan kuvaus
Erittäin kauniilla alueella oleva piha luonnon keskellä. Kaunista kallioista maastoa ja metsämaata. Iso sepelöity autopiha. Isot terassit ja palju.
Tiedustelut
Risto Ursin, 050 328 6950, risto.ursin@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kirkkonummi

Asuinalueena Hila, Kirkkonummi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Risto Ursin

Myyntipäällikkö, LKV, YKV, kaupanvahvistaja

Solid House Helsinki Oy, Espoo

Solid House Helsinki Oy,  Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.