LKV Tuija Hurme Oy

Kerrostalo | 5h + k, lasitettu parveke

Eräkuja 4 A, Louhela, Myyrmäki, Vantaa

Hinta

199 000 €

Koko

98 m²

Vuosi

1968

Asunnossa on kertaalleen uusittu ja toimivaksi suunniteltu keittiö, 2018 remontoitu kylpyhuone ja erillinen wc, todella tilava olohuone ja neljä mukavankokoista makuuhuonetta. Ylin 7/7 kerros, kulma-asunto. Länsiparvekkeelta ja huoneiston ikkunoista on ihanan vehreät ja esteettömät näkymät. Hyvin hoidettu taloyhtiö, jossa on tehty paljon remontteja vuosien varrella. Iso oleskelupiha leikkipaikkoineen sekä huvimaja grilleineen. Koirapuisto, ratagolf, matonpesupaikka, useat lasten leikkipaikat ja urheilualue sijaitsevat viereisessä puistossa. Ihanat viheralueet ympäröivät kotiasi. Talvisin hiihtoladut lähtevät melkein kotiovelta. Loistavat ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet, keskuspuiston ulkoilupolut sekä Vetokannaksen maauimala lähellä. Myös uimahallit, palloilu-, jää- ja jalkapallohallit ovat kävelymatkan päässä. Useita päiväkoteja ja kaikki kouluasteet alueella sekä kaupat ja liikenneyhteydet lähietäisyydellä. Soita, niin sovitaan aika katselmukselle. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80351328
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + k, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
98 m²
Kokonaispinta-ala
98 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
7/7 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1968
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

159 628,88 €

Velkaosuus

39 371,12 €

Velaton hinta

199 000,00 €

Neliöhinta

2 030,61 €/m²

Vastike

Hoitovastike

392,00 € / kk

Pääomavastike

382,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

774,20 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

15,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Kulutuksen mukaan
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Kaapeli-TV-vastike 2 eur/kk, laajakaistavastike 3 eur/kk, moottoripyöräpaikka 6 eur/kk, latauspisteet 45 eur/kk.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Telia, 10M/10M, laajakaista.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Huoneisto kaipaa pintojen osalta päivittämistä. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Autopaikkasähköjen kapasiteettikartoitus, hissien kuntoarvio, julkisivun eteläpäätyjen kuntotutkimus, sähkösaneeraussuunnittelu 2020.
Asbestikartoitus
  • Kiinteistöön ei ole teetetty kokonaisvaltaista haitta-ainekartoitusta. Asbestiriskistä johtuen osakkaan tulee huoneistokohtaisten muutostöiden yhteydessä teettää asbestikartoitus asbestilain mukaisesti.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Lasikuitutapettia ja maalia. Kaipaavat päivittämistä. Pintamateriaalit (lattia): Mosaiikkiparketti, joka on hiottava ja lakattava.
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Kivi ja kvartsikomposiitti. Kertaalleen uusittu vaalea keittiö. Tilaan mahtuu ruokailuryhmä. Mosaiikkiparketti kaipaa hiontaa ja lakkausta.
Jää-viileäkaappi, uuni (kiertoilmauuni), liesi, mikroaaltouuni (integroitu), astianpesukone ja liesituuletin
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
2018 remontoitu kylpyhuone.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukoneliitäntä (pesutorni mahtuu), peilikaappi, pesuallas, allaskaappi, suihku, suihkuseinä ja kuivauspatteri
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: Kaakeli
Lattiamateriaalit: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Tilava, valoisa olohuone, josta käynti lasitetulle parvekkeelle. Tilan voi tarvittaessa jakaa olo-, työ- ja/tai ruokailutilaksi.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Lasikuitutapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
4 makuuhuonetta sijaitsee eripuolella huoneistoa. Yhdessä lasiovet olohuoneeseen. Makuuhuoneissa kaapistot, yhdessä vaatehuone. Mukavankokoiset huoneet.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Lasikuitutapetti
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikomero, vaatehuone ja kaapistot. Lisätietoja säilytystiloista: Vaatehuone ja makuuhuoneiden kaapistot. Hyvät säilytystilat.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistötunnus
0092-0414-0001-0169
Isännöitsijän yhteystiedot
Louhelan huolto Oy, Virpi Päivinen, isannoitsija@louhelanhuolto.fi, 045 347 0534
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kellarikomero, väestönsuoja ja urheiluvälinevarasto
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: 2 rakennusta, 6 porraskäytävää. Taloyhtiön lisätiedot: Kylmäkellarit on poistettu käytöstä 31.5.2023. Ilmalämpöpumpun saa asentaa osakkaan muutostyönä. Muutostyöstä pitää tehdä muutostyöilmoitus ennen asennusta ja allekirjoittaa asennussopimus. YK 16.11.2023 päätöksellä lainanlyhennysrahastoja kartutetaan lainojen lyhennyssuunnitelman mukaisilla ja osakkaiden ylimääräisillä suorituksilla. Taloyhtiön kiinnitykset: 4 634 550,32 €
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 74 Parkkipaikkoja: Lisäksi vieraspaikkoja 14 kpl, moottoripyöräpaikkoja 6 kpl ja invapaikkoja 2 kpl.

Tehdyt remontit
Julkisivun maalaus-86, pihan kunnostus-89, patteriventtiilien uusinta termostaattisiksi-91, ilmastointikanavien nuohous, eteläpäädyn ja itäsivujen ikkunoiden maalaus, päätyjen betonipaikkauksia ja tiivistyksiä-92, parvekkeiden paikkauskorjauksia-93, loppujen hissihuoneiden pellitys ja niiden ovien uusinta-97, päätyjen levytys Cem Stone Plus-levyillä ja lisälämpöeristys sekä päätyjen ikkunoiden uusiminen-98, peltikaton maalaus ja vesikourujen uusiminen ja lämmönsiirtimen uusinta-99, porrashuoneiden maalaus ja löylyhuoneiden korjaus talkoilla-01, ilmastointikanavien nuohous ja ilmamäärien säätö, julkisivu- ja parvekeremontti, antenniverkoston kunnostus Digi-tv kelpoiseksi-03, viemäreiden puhdistus ja valurautaisten hajulukkojen uusiminen-04, väestönsuojien ilmastointi, pihan pysäköintialueen kunnostus, uusittiin pysäköintialueen alla olevat putkistot, autopaikkalämmityspistokkeet, valaistusta ja pysäköintialueen asfaltti-07, putkiremontin hankesuunnittelu, lukituksen uusinta, parvekeikkunoiden ja ovien uusinta-09, viemäreiden sukitus-11, putkiremontin hankesuunnitelma-13, salaojien uusinta-14-15, käyttövesiputkien uusinta/linjasaneeraus, yleisten tilojen valaistuksen uusinta, saunatilojen uusinta-15-16, kattoturvatuotteiden asennus-16, sukituskorjaus (Are Oy:n takuutyönä)-17-19, kattoturvatuotteiden asennus-17, pyöräkellarien ovet uusittu, talo 12 pohjaviemärin uusiminen ja VSS-tilan pumppaamo-19, sähkösaneeraussuunnittelu, porrasulko-ovien uusiminen, ovikoodien asennus, muuntamon oven uusiminen, vierasparkkipaikkojen aitojen uusiminen, pihakeinun ja grillikatoksen uusiminen-20, sähkösaneeraus, julkisivujen eteläpäätyjen korjaus, hissien uusiminen-21, kellarikäytävien esteettömyyskorjaukset, julkisivujen pesut ja IV-säleikköjen uusiminen-23.
Energialuokka
G (2013), Energialuokka: G2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 18.12.2024
Tontin koko
10 156 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki/kaavoitus puh: 09 839 11. Lentomelualuetta, katso www.finavia.fi.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Kaarenmäki

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: K-market Louhela n. 200 m, Martinlaakson ostoskeskus Ostari palveluineen ja Alepa Martinlaakso n. 1 km, Myyrmäen suurtalousalue palveluineen n. 2 km, Martinlaakson ja Myyrmäen neuvolat sekä terveysasemat, kirjastot, uimahallit ja lisäksi useita liikuntakeskuksia ja -halleja.
Paikallistiedot: Lähiöpalvelut, useita puistoja kävelyetäisyydellä, Jokiuoman koira aitaus ja Jokiuoman puisto n. 200 m, Kaivokselan parkourkenttä.
Koulut: Varia, Kivimäen, Martinlaakson, Uomarinteen ja Kaivokselan ala-asteet, Martinlaakson ja Myyrmäen ylä-asteet, Martinlaakson ja Vaskivuoren lukiot. Kaivokselassa kansainvälinen koulu ja Martinlaaksossa ruotsinkielinen koulu. Myyrmäessä Metropolian kampus sekä Martinlaaksossa Merecuria kauppaoppilaitos.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, taksitolppa lähellä, lentokenttä ja hyvät pyöräilytiet Louhelan juna-asema 300 m, Martinlaakson juna- ja bussiasemat n. 1 km, Myyrmäen juna- ja bussiasemat n. 2 km, lähin bussipysäkki n. 200 m. Myyrmäki ja Martinlaakso sekä myös Louhela ovat yksi kasvavista palvelukeskuksista osin juuri erinomaisten liikenneyhteyksiensä ansiosta. Juna-asemalta pääset nopeasti niin Helsingin keskustaan kuin kehärataa pitkin Helsinki-Vantaan lentokentällekin. Autoilijoita palvelee lähellä kulkeva Hämeenlinnanväylä, josta pääsee kätevästi pohjoiseen ja etelään. Myyrmäestä ja Martinlaaksosta lähtee myös monipuolinen bussiliikenne lähialueille.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat vuokrataan isännöitsijäntoimistosta, jossa ne jaetaan jonotusjärjestyksessä.
Pihan kuvaus
Suojaisa kunnostettu piha grillikatoksineen.
Tiedustelut
Pia Hurme, 0400 649 412, pia.hurme@lkvtuijahurme.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Louhela, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pia Hurme

Yrittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, LVV, Ked, YEAT

LKV Tuija Hurme Oy

LKV Tuija Hurme Oy
LKV Tuija Hurme Oy

KT Oy Martinmiilu, Laajaniityntie 3,
01620 VANTAA

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.