Etta LKV | Kiinteistönvälitys Etta LKV Oy
Etta LKV | Kiinteistönvälitys Etta LKV Oy

Kerrostalo | 3h + k + vh + lasit.p

Rykmentintie 64 H, Uittamo, Turku

Hinta

176 000 €

Koko

69,5 m²

Vuosi

1968

Merellinen Uittamo on yksi Turun kauneimmista asuinalueista. Vehreät puistot, metsät ja meri luovat täydelliset puitteet aktiiviseen arkeen ja myös siihen tärkeimpään - leppoisista päivistä nauttimiseen. Lähimmät kaupat ja lapsiperheiden palvelut löytyvät kaikki kävelymatkan etäisyydeltä, eikä Turun keskustaankaan ole matkaa kuin alle neljä kilometriä. Julkiset liikenneyhteydet ovat Uittamolta myös erinomaiset. Tämä remontoitu asunto on yleisilmeeltään vaalea ja avara. Tyylikäs valkoinen keittiö on uusittu tottakai kauttaaltaan ja tuleva asukas pääseekin korkkaamaan sen ensimmäisenä. Täyspuiset tasot ja laadukkaat kodinkoneet tekevät keittiössä kokkailusta nautintoa. Tilavaan keittiöön mahtuu hyvin neljän hengen ruokapöytä, ja näkymät ovat rauhallisen sisäpihan suuntaan. Kylpyhuoneen, kuten koko kodin, materiaalivalinnat ovat skandinaaviset ja ajattomat, joten tähän on helppoa lähteä luomaan ympärille sitä omanlaista sisustusta. Säilytystilaa on kodissa todella runsaasti. Pienemmän makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone ja isommassa makuuhuoneessa sekä eteisessä on liukuovikaapistot. Tilaa on kaikissa huoneissa myös tarvittaessa vaikkapa erilliselle senkille tai lipastolle sängyn ja yöpöytien lisäksi. Laadukas tammiparketti luo yhteneväisen ilmeen koko kotiin ja tuntuu ihastuttavalta jalkojen alla. Olohuone on tässä kodissa poikkeuksellisen suuri ja tila tuntuu jatkuvan entisestään huoneen perällä olevan parvekkeen puolelle. Olohuoneen ja suuremman makuuhuoneen ikkunat ovat taloyhtiön isolle nurmi- ja puistoaluelle. Olohuoneesta ja parvekkeelta merikin pilkottaa. Tämä koti on täysin muuttovalmis ja yhtiössä on runsaasti isoja remontteja takanapäin. Tervetuloa tutustumaan uuteen kotiisi paikan päälle - tehdään yhdessä kodinvaihtoon liittyvistä haaveistasi totta! Lisätiedot: Johanna Willberg

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80351366
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + vh + lasit.p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
69,5 m²
Kokonaispinta-ala
69,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
5/6
Rakennusvuosi
1968
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

155 424,25 €

Velkaosuus

20 575,75 €

Velaton hinta

176 000,00 €

Neliöhinta

2 532,37 €/m²

Vastike

Hoitovastike

228,14 € / kk

Pääomavastike

344,75 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

572,89 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Vesi- ja sähkö kulutuksen mukaan. DNA kiinteistölaajakaista 10/10 M sisältyy vastikkeeseen, maksulliset lisänopeudet max 1000M. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista ja mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Hissien uusinnasta ja pääovien esteettömyyskorjaukset tehdään vuoden 2024 aikana. Kustannusarvio 4,6166 €/osake tai rahoitusvastikkeena 0,0576 €/osake/kk kymmenen vuoden laina-ajalla. Tämän asunnon kustannusarvio 6 542 euroa ja näistä kustannuksista vastaa ostaja.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Kyllä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Maalatut seinät Pintamateriaalit (lattia): Parkettilattia
Keittiön kuvaus
Valkoiset vetimettömät kaapistot puutasolla. Varustus: jääpakastinkaappi, astianpesukone, mikroaaltouuni, erillisuuni, induktioliesi ja liesituuletin.
Kylpyhuoneen kuvaus
Allaskaapisto, peilikaappi, wc, suihku ja pesukoneliitäntä. Laatoitettu, lattialämmitys.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöinti Granberg, Lasse Granberg, lasse.granberg@isannointigranberg.fi, 02 276 1555
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kellarikomero, urheiluvälinevarasto, pesutupa, mankeli, kaapeli-tv, väestönsuoja, jäähdytetty kellari ja kuivaushuone
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 8 570 295 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 68

Tehdyt remontit
• 2020-2021: Luovuttu kaukolämmöstä maalämpö-, aurinko- ja PILP hybridilämmitysjärjestelmään, tehty sähköautojen latauspaikkoja ja uusittu jätepisteet. Talojen 1 ja 2 katot maalattu. Rakennettu pelastustiet taloihin 2 ja 3.
• 2018-2019: Kellarien ja porraskäytävien ikkunoiden sekä ovien uusinta.
• 2017: Asennettu lumiesteet, julkisivujen saumaukset uusittu sekä julkisivu ja sokkelit maalattu. Talojen 3 ja 4 katot maalattu. Lukitukset uusittu.
• 2015-2016 Perinteinen LVISA- saneeraus, jossa uusittu kaikki rakennusten sisäpuoliset käyttövesijohdot ja viemärit ja tonttijäteviemärit sukitettu. Uusittu pesutupa, kaikki yhtiön saunaosastot, sähköpääkeskukset, sähkönousut, tietoliikenne- ja tv-kaapeloinnit, yhtiön sisätilojen valaistukset, kylmäkellarit ja lämpimät kellarikomerot, huoneistojen sähkökeskukset, kylpyhuoneet ja wc:t. Asennettu verkkotoiminen paloilmaisin jokaiseen asuntoon ja porrashuoneiden jokaiseen kerrokseen. Puhdistettu ilmanvaihtohormit, uusittu ilmanvaihtokoneet, säädetty ilmamäärät, rakennettu lämmön talteenottojärjestelmä, säädetty lämmityksen perussäädöt ja käyttöveden normivirtaamat sekä toteutettu nykyaikainen rakennusautomaatio.
• 2013: Lämpökeskuksen ja talon 3 välisen pihakanaalin lämpö- ja vesijohtojen uusinta, märkätilojen kuntokartoitus. Asbestikartoitus.
• 2012: Putkiston kuntotutkimus.
• 2011: Salaojat ja sadevesiviemärit uusittu. Talojen 3 ja 4 väliset lämpö- ja vesijohdot uusittu sekä talojen 2 ja 3 välinen sähkön syöttökaapeli uusittu.
• 2009: Talojen 2 ja 3 välisen viemärin sujutus/korjaus.
• 2008: Talojen 1 ja 2 kattojen maalaus.
• 2006: Huoneistojen ikkunoiden uusinta. Huoneistojen parvekeovien uusinta. Huoneistojen ilmanvaihtohormien puhdistus ja ilmamäärien säätö.
• 2004: Talojen 3 ja 4 julkisivujen ja parvekkeiden maalaus.
• 1999: Talojen 1 ja 2 julkisivujen ja parvekkeiden maalaus.
• 1998: Saumaus ja betonipaikkaus.
Tulevat remontit
Keskipihan muutostyöt yhtiökokouksen päätöksen mukaisesti. Grillikatos on jo tehty. Vielä tehdään istutuksia ja näistä ei tule osakkeelle kustannuksia.
Kaikkien talojen hissit uusitaan ja tehdään pääovien esteettömyyskorjaukset. Kustannusarvio 4,6166 €/osake tai rahoitusvastikkeena 0,0576 €/kk kymmenen vuoden laina-ajalla. H-portaan hissiremontti alkaa 25.3. ja uusi hissi on valmis 12.4.2024.
Energialuokka
D (2018), Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 03.08.2031
Tontin koko
29 477 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Syväkallio

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Tiedustelut
Johanna Willberg, 040 041 0248, johanna.willberg@ettalkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Uittamo, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Johanna Willberg

Yrittäjä, Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, Kaupanvahvistaja

Etta LKV | Kiinteistönvälitys Etta LKV Oy

Etta LKV | Kiinteistönvälitys Etta LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.