Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku
Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Puutalo-osake | 5-6h + k + kph + ph / s

Allinkatu 8, Lonttinen, keskusta, Turku

Hinta

342 000 €

Koko

138 m²

Vuosi

1863

_______________________________ VALLOITTAVA ISON PERHEEN KOTI KAHDESSA KERROKSESSA _______________________________ Puutalokodeilla on jokaisella uniikki valloittava sydän, joka tuntuu jo pihaan astuessa. Tällä vuonna 1863 valmistuneella puutalolla on juuri sitä parhaimmillaan. Perinteikkäät rakennustavat ja oivaltavat nykyaikaiset ratkaisut yhdistyvät toimivaksi tunnelmalliseksi kokonaisuudeksi. Poikkeavan asunnosta tekee myös sen koko ja huonejako. Koti on vuosikymmeniä sitten yhdistetty kahdesta pienemmästä asunnosta yhdeksi asunnoksi, mahdollistaen ison perheen neliöt kahteen kerrokseen. Tällaisia ratkaisuja onkin vain harvoin tarjolla. Puutaloasunnoissa on usein hieman ahtaat ja soukat huoneet, joissa tilat saattavat jakaantua jopa kolmeen kerrokseen. Tässä kodissa kaikki on toisin. Keskikerroksessa on tilava makuuhuone, keittiö ja iso olohuone sekä pesuhuone saunoineen. Olohuoneessa komeilee kaunis valkoinen kakluuni, joka onkin talvisin aktiivisessa käytössä. Kylpyhuone ja sauna on remontoitu käyttövesiä, viemäreitä ja sähköjä myöden 2019 ja kokonaisuus on todella toimiva. Yläkerrassa on aula, joka soveltuu hyvin vaikka lasten olohuoneeksi tai vierashuoneeksi, sekä kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuone, joka niin ikään on remontoitu vuonna 2019. Yläkerrassa on myös ilmalämpöpumppu. Koska talolla on ikää, on vuosirenkaita moneen aikakauteen. Kuitenkin kalleimmat remontit on jo tehty. Talo on arkkitehtuuriltaan mitä kaunein, ja yhtiössä rakennuksista onkin pidetty hyvää huolta. Yhtiössä on vain viisi asuntoa, joten toimiminen on ketterää ja yhteishenki on hyvä. Pihapiiri on idyllinen ja jokaiselle on varattu oma patio oleskeluun. Asunnolla on käytössään myös auton sähköpistokepaikka. Lonttinen on pieni idyllinen alue Raunistulan ja kaupungin välissä Aurajokivarren läheisyydessä. Keskustaan on matkaa vain reilu kilometri, linja-autoasemalle 600m eikä juna-asemallekaan tulee matkaa kuin 1,5km. Autoilevalle sijainti on mitä parhain sillä kodista on hyvät kulkuyhteydet moottori- ja valtateille oikeastaan kaikkiin suuntiin. Tuntuuko että tämä voisi olla juuri sinun kotisi? Soita niin sovitaan sinulle sopiva esittelyaika. Nähdään näytöllä! ______________________________ SOLID HOUSE KIINTEISTÖNVÄLITYS OY Erika Sjö Asuntomyyjä, partner 050 542 3414 erika.sjo@solidhouse.fi facebook: Solid House Erika Sjö instagram: solidhouse_erikasjo www.solidhouse.fi/erika-sjo ________________________________ Onko oma asuntosi vielä myymättä? Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen. Saat arvion asuntosi hinnasta sekä juuri sinun kodillesi räätälöidyn myyntisuunnitelman. Se on sinulle maksuton, eikä sido mihinkään.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
ma 6.5. 14:00 - 14:30
Esittelijänä Erika Sjö
p. 050 542 3414

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80351537
Sijainti
Tyyppi
Puutalo-osake (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5-6h + k + kph + ph / s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
138 m²
Kokonaispinta-ala
138 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Jokaiseen huoneistoon kuuluu lisäksi asuinkerroksien alla oleva kellaritila, jonka pinta-ala ei sisälly yllä olevassa huoneistoselitelmässä mainittuun huoneistokohtaiseen pinta-alaan.
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
1863
Vapautuminen
2kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

330 586,17 €

Velkaosuus

11 413,83 €

Velaton hinta

342 000,00 €

Neliöhinta

2 478,26 €/m²

Vastike

Hoitovastike

336,00 € / kk

Pääomavastike

80,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

416,00 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

5,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 12 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista: Asunnossa ei ole omaa vesimittaria. Laskutus vastikkeena 12€/hlö/kk. Autopaikan vuokra 5€/kk Sähkö omalla sopimuksella.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni (asuntokohtaiset antennit) ja kaapeli-tv. Laajakaistaliittymä: Telia, Valokuitu, Asukas tekee oman sopimuksen.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Kosteuskartoitus 1.8.2019. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Asunnon osalta: Svarcon Oy, Kimmo Kurjen tekemä kosteustarkastus asuntokaupan yhteydessä. Tarkastukseen sisältyi: keittiön, yläkerran kylpyhuoneen, alakerran pesuhuoneen ja saunan kosteuskartoitus.
Asbestikartoitus
  • Kylpyhuoneet saneerattu 2019, testattu, ei löytynyt asbestia. Muilta osin asbestikartoitusta ei ole tehty tai siitä ei ole tietoa.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu, Ilmalämpöpumppu, Sähkö, sähköpatterit
Tulisija
Varaava takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Hirsi ja Puuverhous
Keittiön kuvaus
Tilava keittiö on alunperin remontoitu 1996 asunnossa tehdyn laajamittaisen remontin aikana, mutta kaapistot on uusittu 2008. Astianpesukone ja jääkaappi on uusittu hiljattain. Käyttövesiputket ja viemärit on keittiön osalta uusittu 1996. Varustus: Jääkaappipakastin, erillisuuni, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone ja saareke. Keittiössä lattialämmitys. Materiaalit: Lattia laattaa, seinät maalattu, välitila maalattu laatta, tasot kiveä
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerran pesu- ja saunatilat sekä yläkerran kylpyhuone kodinhoito nurkkauksineen on kokonaan uusittu 2019 todella tyylikkääksi ja toimiviksi kokonaisuuksiksi. Remontit on tehty perusteellisesti ammattilaisen toimesta, uusien materiaalit runkoon asti. Myös sähköt, käyttövedet ja viemärit on uusittu. Tiloissa poistoilmapuhallin kosteuden tunnistimilla sekä lattialämmitys. Alakerran pesutilat: wc istuin, suihku, pesuallas, allaskaappi ja peilikaappi, bidee suihku Yläkerran kylpyhuone: wc istuin, suihku, suihkuseinä, pesuallas, allaskaappi, peilikaappi, pesukoneliitäntä, tilaa kuivausrummulle. Tiloissa poistoilmapuhallin kosteuden tunnistimilla ja lattialämmitys. Materiaalit: Lattia ja seinät laattaa, katto haapapaneelia, kiinteät valaisimet.
Saunan kuvaus
Sauna uusittu 2019 kokonaan Varustus: Sähkökiuas, ikkuna Materiaalit: lattia laattaa, seinät paneelia
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Yläkerran kph:ssa tila pesukoneelle ja kuivausrummulle. Tilaan mahtuisi myös säilytystilaa ja taso, joten tästä mahdollisuus tehdä pienellä vaivalla todella toimiva kodinhoitosyvennys.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone on tämän kodin sydän. Alunperin kahdesta olohuoneesta yhdistetty iso tila mahdollistaa isommankin perheen yhdessäolon. Huoneen katseen vangitsijana toimii kaunis vanha kakluuni, joka on ahkerassa käytössä kylminä aikoina. Materiaalit: lattia valkolakattua tammiparkettia, seinät maalattu (tapetti alla), katto paneelia
Makuuhuoneiden kuvaus
Päämakuuhuone sijaitsee alakerrassa. Tilavasta huoneesta on käynti myös suoraa alakerran kylpyhuoneeseen. Yläkerrassa on kaksi erillistä makuuhuonetta ja aulatila, joka toimii myös vierashuoneena tai lasten omana olkkarina. Aulassa on myös matala soma soppi lappeen alla, joka on kuin pesä perheen pienimmille. Huoneissa on hyvät säilytystilat, lisäksi toisen yläkerran huoneessa ullakkotilaa. Materiaalit: lattia valkolakattu tammiparketti, seinät maalattu (osassa seiniä lasikuitutapettia / tapettia), katto paneelia
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, ullakko ja kylmä ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
853-6-33-12
Isännöitsijän yhteystiedot
Onni Isännöinti Oy, Katja Saarenoja, katja.saarenoja@onnisisannointi.fi, 09 6181 5700
Huolto
Asukkaat
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv, hormi olemassa ja pyörävarasto
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Pihan vanhassa saunarakennuksessa yhtiön yhteisiä työkaluja ja puutarhavälineitä sekä tilaa polkupyörille. Taloyhtiön lisätiedot: Poikkeava kunnossapitovastuu, joka jakautuu seuraavasti: Osakkeenomistajien kunnossapitovastuun piiriin kuuluvat: - huoneistojen sisäpuoliset kunnossapitotyöt - rakenteista aiheutuneiden huonetilojen sisäpuoliset korjaustyöt - huoneistoon asennettujen putkistojen, johtojen ja vesikalusteiden, kuten hanojen ja altaiden korjaus ja kunnossapito - ikkunoiden, ovien, lukkojen, ovikatoksen, postilaatikon, palohälyttimen, pihavalaisimen, osakashallinnassa olevan kellaritilan ja hormin korjaus ja kunnossapito. Yhtiön kunnossapitovastuun piiriin kuuluvat: - kiinteistön yleinen kunnossapito, - yhtiön rakennusten ulkopintojen, aitojen, porttien sekä piha-alueen kunnossapito. Taloyhtiön kiinnitykset: 110 091,28 €
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 2 Parkkipaikkoja: Yhtiö on mahdollisesti ottamassa käyttöön myös kolmannen autopaikan, aidan remontoinnin yhteydessä. Tämä paikka jäisi asunnon 7 käyttöön.

Tehdyt remontit
Rakennuksen korjaukset/remontit
2023 Talon katon ja rännien pesu
2022 Vanhojen eristevillojen poisto alapohjassa, alapohjan lisätuenta
2013 Julkisivun uusiminen ja lisäeristys
2010 Julkisivu remontti
2009 Tulovesiputken uusiminen
2006 Alapohjan kuntotarkastus, alapohjan hirsien borosol käsittely ja kaarnan poisto
2005 Peltikaton uusiminen
2003 Alapohjan kuntotarkastukset, alapohjan puhdistaminen

Asunnossa tehdyt merkittävät korjaukset/remontit:
2019 Alakerran pesuhuone ja sauna sekä yläkerran kylpyhuone uusittu kokonaan
2008 Keittiön kaapistot uusittu
2016 Parketti asennettu asuintilohin (alkuperäinen lankku on mahdollisesti alla)
1996 Yläkerran laajennus asuinkäyttöön sekä kuistin käyttötarkoituksen muutos pesu- ja saunatiloiksi sekä yläkerran osalta kylpyhuoneeksi. Yläkerran makuuhuoneeseen lisätty lape ja gaaveli-ikkuna (Rakennuslupa 882/95, rakennuslupakuvat välittäjältä). Remontin yhteydessä uusittu käyttövedet ja viemärit keittiön ja kylpyhuoneiden osalta.
Tulevat remontit
Rakennuksen osalta:
2023 Kellarin runkovesiputkien kunnon kartoitus
Määrittelemätön aika: Pihaporttien ja -aitojen uusiminen, Räystäslaudoitusten maalaus

Asunnon osalta:
Vesivaraajan tekninenkäyttöikä on lopussa ja uusien omistajien tulee varautua uuden varaajan hankkimiseen.
Energialuokka
Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta
Tontin koko
645 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaavatunnus: 853 13/1985, tullut voimaan 06.05.1989 Turun kaupunki: Turun kaupungin vaihde: 02 330 000
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Turun Allintie 8

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Asunnolla on käytössä pistokkeellinen piha-autopaikka. Yhtiöllä on kaksi autopaikkaa jotka ovat olleet yhtiön kahden isoimman asunnon käytössä, mutta paikat eivät virallisesti yhtiöjärjestyksen mukaan kuulu asunnoille. Käytännössä paikka vapautuu kuitenkin uuden omistajan käyttöön. Sähkötolppamaksu 5€/kk
Tiedustelut
Erika Sjö, 050 542 3414, erika.sjo@solidhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Lonttinen, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Erika Sjö

Asuntomyyjä, partner

Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Solid House Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.