LKV Tuija Hurme Oy

Autohallipaikka

Martinlaaksonpolku 10 A, Martinlaakso, Vantaa

Hinta

18 000 €

Koko

-

Yhtiö on rakennettu 2022. Martinlaaksonpolun autohalliin on pääsy puhelin appilla ja /tai rekisterinumerolla. Loistava sijainti ja hyvät palvelut lähietäisyydellä. Martinlaaksosta on hyvät julkiset kulkuyhteydet: juna-asema (Kehärata) ja bussiasema ovat noin 250 m päässä. Omalla autolla pääset nopeasti kaikille pääväylille sekä kehäteille. Mikäli olet kiinnostunut kohteesta, olethan yhteydessä meihin lisätietojen saamiseksi. *** Oletko myymässä asuntoasi? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Hyvin laadittu myynti- ja markkinointisuunnitelma takaavat sen, että säästämme aikaa ja rahaa. Hyvällä suunnittelulla asunnon myynti onnistuu sujuvasti ja varmasti sekä saat asunnostasi oikean hinnan. Lisätietoja meistä löydät www.lkvtuijahurme.fi. ***

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80351707
Sijainti
Rakennusvuosi
2021
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

18 000,00 €

Velaton hinta

18 000,00 €

Vastike

Hoitovastike

27,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

27,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa

Kohteen lisätiedot
Käyttö- ja luovutusrajoitukset: 11 § Lunastuslauseke Yhtiöllä on ensisijaisesti ja osakkeenomistajalla toissijaisesti oikeus lunastaa yhtiön osakkeet nro 24896-26965 (autohallipaikat AH131-AH153), kun omistusoikeus osakkeeseen siirtyy toiselle muulta omistajalta kuin yhtiöltä tai perustajaosakkaalta. Siirronsaajan on viipymättä ilmoitettava saannostaan yhtiön hallitukselle. Saantoilmoituksen tulee sisältää lunastusmenettelyn käynnistämisen kannalta riittävät tiedot.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä 14 päivän lunastusoikeus.
Tulevat remontit
Ei korjaustarpeita, normaaleja huoltotoimenpiteitä ja vastuukorjauksia.
Kohteen kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Kyllä
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
092-017-0568-0006
Tontin pinta-ala
1 240 m²
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
11 § Lunastuslauseke Yhtiöllä on ensisijaisesti ja osakkeenomistajalla toissijaisesti oikeus lunastaa yhtiön osakkeet nro 24896-26965 (autohallipaikat AH131-AH153), kun omistusoikeus osakkeeseen siirtyy toiselle muulta omistajalta kuin yhtiöltä tai perustajaosakkaalta. Siirronsaajan on viipymättä ilmoitettava saannostaan yhtiön hallitukselle. Saantoilmoituksen tulee sisältää lunastusmenettelyn käynnistämisen kannalta riittävät tiedot.
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki p. 09 83911/kaavoitus. Lentomelualuetta, katso www.finavia.fi.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Kauppakeskus Ostari palveluineen, jossa mm. kaksi päivittäistavarakauppaa (K ja S), apteekki, posti, R-kioski, Normal-kauppa, kuntokeskus sekä useita ruokaravintoloita, terveysasema ja kirjasto n. 250 m. Uimahalli ja Alepa lähes vieressä, useita liikuntakeskuksia, konserttisali Martinus sekä Jokiuoman puisto lähellä. Vetokannaksen uimaranta pyöräilymatkan päässä.
Paikallistiedot: Martinlaaksosta löytyvät kaikki toimivat palvelut ja hyvät liikenneyhteydet.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, taksitolppa lähellä, lentokenttä ja hyvät pyöräilytiet Kehärata ja bussiasema n. 150 m. Martinlaaksosta junayhteys (Kehärata) H:gin keskustaan (n. 20 min.), Itä -Vantaalle, Helsingin pohjoisosiin sekä lentoasemalle (n. 15 min). Martinlaaksosta liikennöivät seutulinjat 421, 435 ja 436 Helsinkiin. Martinlaaksosta on bussiliikennettä myös Espooseen ja eri puolille Vantaata, mm. Leppävaaraan, Espoon keskukseen ja Tikkurilaan. Hämeenlinnanväylällä on Martinlaakson pikavuoropysäkki. Autoliikenteen yhteyksiä ovat Hämeenlinnanväylä sekä Kehät I, II ja III.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autohallipaikkojen osakkeiden omistajalla (AH129-AH154, osakkeet nrot 24716-27055) tai tältä oikeutensa johtavalla, jolla ei samalla ole hallinnassaan asuinhuoneistoja, ei ole käyttöoikeutta yhtiön hallinnassa olevien yhteistilojen tai yhteisjärjestelysopimuksessa sovittujen yhteistilojen käyttöön lukuun ottamatta kulkuyhteyttä autohallipaikalle.
Tiedustelut
Pia Hurme, 0400 649 412, pia.hurme@lkvtuijahurme.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Martinlaakso, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pia Hurme

Yrittäjä, kaupanvahvistaja LKV, LVV, KED, YEAT

LKV Tuija Hurme Oy

LKV Tuija Hurme Oy
LKV Tuija Hurme Oy

KT Oy Martinmiilu, Laajaniityntie 3,
01620 VANTAA

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.