Kiinteistö Pi-Re Oy
Kiinteistö Pi-Re Oy

Kerrostalo | Oloh, 2x makuuh, keittiö, wc, sauna, kylpyh / wc, vh ja lasitettu parveke.

Tapulikatu 4 A9, Forssa

Hinta

198 000 €

Koko

74 m²

Vuosi

2012

Tarjolla kaikkien palvelujen ympäröimänä, 2012 rakennetun keltatiilitalon toisessa kerroksessa, 74 m²:n muuttovalmis kolmio. Asunnossa oh, 2x mh, k, wc, sauna, kylpyh/wc, vh ja lasitettu parveke. Mahdollisuus ostaa myös autotalli. Edulliset asuinkustannukset, mm. kylpyhuoneen, wc:n, saunan lattialämmityksien sähköt sisältyvät vastikkeeseen ja LTO-koneen sähkö menee taloyhtiölle. Paljon säilytystilaa ja kaappeja. Soveltuu hyvin myös liikuntarajoitteisille, sillä hissi tulee katutasolle ja ulko-ovissa on sähköinen aukipitomekanismi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80351711
Sijainti
  • Forssa 
  • Tapulikatu 4 A9, 30100
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oloh, 2x makuuh, keittiö, wc, sauna, kylpyh / wc, vh ja lasitettu parveke.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
74 m²
Kokonaispinta-ala
74 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen Olohuone, kaksi makuuhuonetta, keittiö, pesuhuone/wc, sauna, wc, vaatehuone ja eteinen, 74 m² + lasitettu parveke. Mahdollisuus ostaa autotalli.
Kerrokset
2/4
Rakennusvuosi
2012
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

198 000,00 €

Velaton hinta

198 000,00 €

Neliöhinta

2 675,68 €/m²

Vastike

Hoitovastike

236,80 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

236,80 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: VESIMAKSU: Vedenmittaus huoneistokohtaisten mittareiden mukaan. SÄHKÖ: Oman kulutuksen mukaan.

Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Hyvä, ehkä tapetit voi uusia.
Olohuoneen kuvaus
OLOHUONE: Lattiassa parketti ja seinät tapetoidut. Kulku parvekkeelle. MAKUUHUONEET: Olohuoneen vieressä oleva makuuhuone on todella reilun kokoinen ja käytävän varrella selvästi pienempi. Molemmissa parkettilattiat, seinissä tapettia/maalattu ja molemmissa kaapistoja. KEITTIÖ: Keittiössä myös parkettilattia, seinät maalattu ja välitilassa vaalea laatoitus. Kodinkoneina jääkaappi/pakastin, astianpesukone, liesi keraamisella tasolla ja liesituuletin. SAUNA: Asunnossa oma siisti sauna sähkökiukaalla varustettuna. Seinät ja katto paneloitu ja lattiassa laatat. PESU / WC-TILAT: Pesuhuoneessa laattalattia lattialämmityksellä, seinissä kaakelit ja katto paneloitu. Suihkulle on oma tilansa. Saunaan käynti tummasta lasiovesta. Käsienpesuallas, peilikaappi ja hyvä tila pyykinpesukoneelle. Pesuhuoneessa myös toinen wc. Sisääntulon lähellä erillinen wc, jossa käsienpesuallas, peilikaappi ja wc istuin. Seinissä kaakelit, lattiassa laattaa ja lattialämmitys. PARVEKE: Idän suuntaan katsova parveke, jossa parvekelasit. Parvekkeelle on sijoitettu ilmalämpöpumpun koneisto. SÄILYTYSTILAT: Makuuhuoneissa ja eteisessä kaapistoja, vaatehuone sekä huoneistokohtainen varasto.
Isännöitsijän yhteystiedot
OP Koti Lounaismaa Oy, Päivi Oksanen, op-isannointi.forssa@op.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: RAKENNETTU: 2012 RAKENNUSAINE: Betoni, tiili, harjakatto tiilikatteella. LÄMMITYS: Kaukolämpö, vesikeskuslämmitys, jako pattereilla. Pesutiloissa, saunassa ja wc:ssä lattialämmitys. Asuntokohtainen lämmön talteenotto. Lisäksi ilmalämpöpumppu viilennykseen tarvittaessa. ENERGIALUOKKA: B/2018 ILMANVAIHTO: Huoneistokohtainen ilmanvaihto. HUONEISTOT: Rakennuksia 2 kerroksia 4 kpl, porrashuoneita 1 kpl, huoneistoja 21 kpl. AUTOPAIKAT: Toteutuneet autopaikat 21 kpl, autotalli/katospaikkoja 12 kpl. TONTTI: Taloyhtiöllä oma 1744 m²:n tontti. LUNASTUSOIKEUS: Ei ole. MUUTA: Valokuituliittymä 50/20 M. Kylpyhuoneiden ja saunojen lattialämmityksien sähkö ja LTO-koneen sähkö menee taloyhtiölle. YHTEISET TILAT: Ulkoiluvälinevarastoa ja huoneistokohtaiset varastot.
Tehdyt remontit
2014 Autokatosten verkko-ovet pellitetty ja asennettu sähköiset aukipitolaitteet. 2017 Paineenalennusventtiilin asennus. Porraskäytävän- ja ulkovalojen vaihto. 2018 Palovaroittimien pattereiden vaihto. Verkkopellien asennus. 2019 LTO järjestelmän puhdistus ja ilmamäärien mittaus- ja säätötyö. Ulko-oveen asennettu sähköinen aukipitolaite. 2020 Leikkikenttäalue kunnostettu. Parvekelasit huollettu. 2021 Sähköiset palovaroittimet vaihdettu. 2022 Katon huippuimureiden vaihto 3 kpl.
Tulevat remontit
2023 Etäluettavat vesimittarit. 2024 LTO-laitteiden kuutioiden pesu. 2026 Maalämmön suunnittelun käynnistäminen.
Energialuokka
B (2018), Energialuokka: B2018
Tontin koko
1 744 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Forssan Matilda

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Tiedustelut
Tero Rekunen LKV AIT, +358 50 590 9112, tero.rekunen@kiinteistopire.com

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Forssa

Asuinalueena Forssa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tero Rekunen LKV AIT

Kiinteistö Pi-Re Oy

Kiinteistö Pi-Re Oy
Kiinteistö Pi-Re Oy
SKVL jäsenyritys

Rautatienkatu 12,
30420 Forssa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.