Kiinteistö Pi-Re Oy
Kiinteistö Pi-Re Oy

Kerrostalo | Oloh, 2x makuuh, keittiö, rt, wc, kylpyh, sauna, ja lasitettu parveke.

Tapulikatu 5 as13, Forssa

Hinta

169 000 €

Koko

67 m²

Vuosi

2007

Nyt saatavissa loistavalla pohjaratkaisulla varustettu 67 m²:n saunallinen kolmio ja 12 m²:n puistoon katsova, etelä-länsi suuntainen lasitettu parveke. Asunnossa olohuone, 2x makuuhuone, keittiö, sauna, pesuhuone, wc, eteistilat ja hulvaton lasitettu parveke. Kun tämä kokonaisuus sijaitsee vielä näköyhteyden päässä Forssan suurimmista ostoskeskuksista, eikä harrastuksiinkaan ole kuin kiven heitto, niin voidaan sanoa, että sijainti on paikkakunnan parhaita. Kulkupelikään ei jää taivasalle, sillä nyt on mahdollisuus ostaa autotalli 4.400 euroa + lainaosuus 600 euroa.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80351716
Sijainti
  • Forssa 
  • Tapulikatu 5 as13, 30100
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oloh, 2x makuuh, keittiö, rt, wc, kylpyh, sauna, ja lasitettu parveke.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
67 m²
Kokonaispinta-ala
67 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Olohuone, kaksi makuuhuonetta, keittiö, pesuhuone, sauna, wc ja eteistilat 67 m² +suuri lasitettu parveke. Mahdollisuus ostaa autotalli.
Kerrokset
4/6
Rakennusvuosi
2007
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

161 000,00 €

Velkaosuus

8 000,00 €

Velaton hinta

169 000,00 €

Neliöhinta

2 522,39 €/m²

Vastike

Hoitovastike

294,80 € / kk

Pääomavastike

97,15 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

391,95 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 28 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista: HOITOVASTIKE: Autotalli 20,55 €/kk. RAHOITUSVASTIKE: Autotalli 6,77 €/kk. VESIMAKSU: Vesivastike 28 €/hlö/kk. SÄHKÖ: Oman kulutuksen mukaan. AUTOPAIKKAMAKSU: Lämpötolppa 10 €/kpl/kk.

Kohteen lisätiedot
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Todella siisti.
Olohuoneen kuvaus
OLOHUONE: Isot ikkunat, valoisa olohuone, jonka jatkeena tilava ruokailuhuone. Parkettilattiat ja seinät maalattu. Kulku parvekkeelle. MAKUUHUONEET: Makuuhuoneissa myös parketti lattiassa ja seinät maalatut. Molemmissa huoneissa kaapistot. KEITTIÖ: Keittiössä parketti lattiassa seinät maalattu ja välitilassa laatta. Kodinkoneina jääkaappi/pakastin, astianpesukone, liesi ja liesituuletin. Reilunkokoinen ruokailutila keittiön jatkeena. Tähän mahtuu hyvin isompikin ruokailuryhmä. SAUNA: Asunnossa oma siisti sauna sähkökiukaalla varustettuna. Laattalattia, seinät ja katto paneloidut. PESU / WC-TILAT: Laatoitettu kylpyhuone, jossa suihkulle oma tila, käsienpesuallas kaappeineen ja pyykinpesukoneelle liitäntä. Erillinen wc, jossa käsienpesuallas kaappeineen, peilikaappi ja wc istuin. Laattalattia ja seinissä kaakelit. ETEISTILAT: Avara eteinen, jossa kaapisto peililasein. PARVEKE: Poikkeuksellisen ihana 12 m²:n puistoon katsova, etelä-länsi suuntainen lasitettu parveke, kuin ylimääräinen huone. SÄILYTYSTILAT: Makuuhuoneissa ja eteisessä kaapistoja sekä huoneistokohtainen varasto.
Isännöitsijän yhteystiedot
Sp-isännöintipalvelut Oy, Pasi Harju, 010 2317530
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: RAKENNETTU: 2007 RAKENNUSAINE: Betoni, pulpettikatto peltikatteella. LÄMMITYS: Kaukolämpö, vesikiertoinen patterilämmitys. ILMANVAIHTO: Koneellinen tulo- ja poisto. HUONEISTOT: Rakennuksia 2 kpl, kerroksia 7 kpl, porrashuoneita 1 kpl, huoneistoja 19 kpl. AUTOPAIKAT: Autotallit 10 kpl, katospaikat 2 kpl, lämpötolppa 7 kpl. YHTEISET TILAT: Väestönsuoja, ulkoiluvälinevarasto. LUNASTUSOIKEUS: Ei ole. TONTTI: Taloyhtiöllä oma 2086 m2:n tontti. TIETOLIIKENNE: Ethernet. Taloyhtiösopimus 10/10 M, Lounea Palvelut Oy. Kaapeli-tv (DVB-C).
Tehdyt remontit
2008 Valmiusvaihetarkastus. 2009 julkisivupinnoitteiden vauriotarkastus. 2010 Julkisivun rappauskorjaus. 2011 Jatkettiin rakennusvaiheen takausvakuuden piiriin kuuluvia töitä.2012 Jatkettiin rakennusvaiheen takausvakuuden piiriin kuuluvia töitä. 2013 Puuttuvan pihakaivon rakentaminen. Myrskylistan asentaminen. vesi- ja viemärilaitteiden katselmus. Rakennusliikkeen aikaisten vaurioiden lopullinen kunnostaminen. 2014 Rakennustarkastajan loppukatselmus. 2015 Teräsaidan rakentaminen takapihan puolelle, maalaus 2016 puolella. Julkisivun ohutrappauksen pinnoitteen huoltokorjaus. 2016 Ilmanvaihtokanavien puhdistus, mittaus ja säätö. Ulko-oven automaattinen ovenavaus. 2017 Hissin valoverhon asennus. 2020 Rapattujen julkisivujen uusiminen levyrappausmenetelmällä. 2022 Ulkovaraston ja autotallin huoltomaalaus.
Tulevat remontit
2023 Hissin kuntotutkimus. Lämmityksen perussäätö ja termostaattien vaihto. 2024 Hissin peruskorjaus tarvittaessa. Sokkeleiden maalaus. Uusia pihaistutuksia. Käyttövesiverkostosaneerauksen suunnittelu. Sähköautonlataus mahdollisuuksien selvittäminen.
2025 - 2027 ei suunniteltuja remontteja.
Energialuokka
E (2013), Energialuokka: E2013
Tontin koko
2 086 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Forssan Tapulikatu

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Tiedustelut
Tero Rekunen LKV AIT, +358 50 590 9112, tero.rekunen@kiinteistopire.com

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Forssa

Asuinalueena Forssa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tero Rekunen LKV AIT

Kiinteistö Pi-Re Oy

Kiinteistö Pi-Re Oy
Kiinteistö Pi-Re Oy
SKVL jäsenyritys

Rautatienkatu 12,
30420 Forssa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.