Paritalo | 5 h, k, rt, s, kph, khh, erill. wc, varasto + lasitettu parveke ja terassi

Länsiviitta 5, Saunalahti, Espoo

Hinta

549 000 €

Koko

130 m²

Vuosi

2010

Tilava 4 makuuhuoneen perheasunto Saunalahden viihtyisällä ja kehittyvällä asuinalueella! Täyskivitalo, jonka avarat oleskelutilat sekä neljä hyvänkokoista makuuhuonetta tarjoavat oivat tilat suuremmallekin perheelle! Lämmitysmuotona kaukolämpö. Alakerta on raikas ja todella valoisa suurten ikkunapintojen ansiosta. Eteisessä peililiukuovellinen kaapisto, minne saa ulkovaatteet katseilta piiloon. Kodinhoitohuone on eteisen vieressä, mikä helpottaa arkea esim. kurakelien aikaan lapsi- ja koiraperheessä. Eteisestä avautuu valtava olohuone, missä myös tilaa isolle ruokapöydälle. Tilaan viilennystä tuo ilmalämpöpumppu. Keittiö on mittatilauksena tehty ja se hohtaa vaaleana korkeakiiltoisilla ovilla. Ilmeen viimeistelee vaalea ja kestävä Corian komposiittitaso sekä musta välitilalevy. Tasoon upotettu induktioliesi sekä erillisuuni on uusittu v. 2022. Alakerran lattia on vaaleaa vinyyliä. Yläkertaan sinut vie vankat betoniportaat, joiden alle jää varastotilaa. Makuuhuoneita on neljä ja kaikissa on kaapistot sekä suuret ikkunat. Kahdessa huoneista on myös viilentävä ilmalämpöpumppu. Yhdestä makuuhuoneesta on kulku suurelle lasitetulle parvekkeelle. Yläkerrassa on myös tyylikkäästi uusittu sauna Saunum Premium - kiukaalla, jossa koet aivan uudenlaiset löylyt! Kattoon upotetut runsaat valot näyttävät parhaimmillaan upealta tähtitaivaalta! Tilan kaksi suihkua on lasiseinien suojassa. Alakerran terassi on laajennettu ja uusittu v. 2021, materiaaliksi on valittu kestävä lehtikuusi. Osa terassia on katettu sekä lasitettu (Lumon) ja paneloituun kattoon on upotettu suuri määrä kuituvaloja, jotka pimeällä hohtavat kuin kirkas tähtitaivas. Kattamattomalla osalla on myös ulkoporeallas. Täällä viihdyt suojassa katseilta ja nautit koko päivän auringosta! Terassilla on myös tilaa grillille ja ulkokalusteille. Huoneiston vieressä sijaitsevalle leikkipaikalle on kulku omalta terassilta.  Huoneistolle kuuluu yhtiön tiloista lämmin varasto (talon alapuolella) ja yksi katospaikka (nro 5). Lisäksi yhtiöllä on autoille pihapaikkoja (jonotusperiaate), kaksi varastoa, joista suuremmassa on tilaa mm. polkupyörille, auton renkaille sekä suojaisa leikkipaikka talojen välissä. Sijainti on mainio ja lähipalvelut, koulut sekä päiväkodit löytyvät ihan läheltä. Upeat ulkoilureitit meren läheisyydessä vievät sinut aina Kivenlahteen saakka. Merenrantaan on n. 300 m ja löytyypä pienen matkan päästä kaksi uimarantaakin (Kivenlahti ja Kallvik). Tervetuloa ihastumaan tähän tilavaan ja valoisaa perheasuntoon merelliseen Saunalahteen! Myynti ja esittelyt: Pekka Lahtinen p. 0400 606 730, pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi * * * TARVITSETKO APUA OMAN ASUNTOSI MYYMISESSÄ? Tiesithän, että kauttamme saat luotettavan hinta-arvion nykyisestä kodistasi. Ota yhteyttä ja sovitaan maksuton arviokäynti. #pekkalahtinenlkv #suurellasydämellä

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80352301
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5 h, k, rt, s, kph, khh, erill. wc, varasto + lasitettu parveke ja terassi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
130 m²
Kokonaispinta-ala
130 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
2010
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

280 197,91 €

Velkaosuus

268 802,09 €

Velaton hinta

549 000,00 €

Neliöhinta

4 223,08 €/m²

Vastike

Hoitovastike

520,00 € / kk

Pääomavastike

2 252,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

2 772,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 13 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Autopaikat 13 € / kk / paikka. Mikäli autopaikalle asennettu sähköautonlatauspistoke, maksaa paikan käyttäjä kulut latauksesta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
ulkoporeallas, ikkunoiden sälekaihtimet, terassin kaihtimet, terassimatto, olohuoneen kattovalaisin ("hämähäkki")
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Lisätietoja terassista: Osittain lasitettu. Terassi uusittu v. 2022. Materiaali: lehtikuusi. Vahva ja paksu terassimatto lasitetulla osalla. Upotetut valot. Poreallas.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja tiili
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Corian (komposiitti). Mittatilauksena tehty kaunis keittiö. Korkeakiiltoiset valkoiset kaapistot.
Erillisuuni (uusittu v. 2022), liesi (uusittu v. 2022), astianpesukone (integroitu, uusittu v. 2021), jääkaappi (rosteri), erillinen pakastin (rosteri), liesituuletin (Savo) ja mikroaaltouuni (tila mikroaaltouunille)
Lattiamateriaalit: Vinyyli ja (vinyylin alla mikrosementtilattia)
Seinämateriaalit: Maali ja välitila: välitilalevy (musta)
Kylpyhuoneen kuvaus
Tyylikäs pesuhuone. Wc-istuin, käsienpesuallas, allaskaappi, peili, 2 suihkua. Lattia ja seinät: laatoitettu. Katto: paneloitu (haapa).
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
WC-tilojen kuvaus
Wc-istuin, käsienpesuallas, allaskaappi, peilikaappi, kaappi. Lattia ja lattia: laatoitettu. Katto: maalattu.
Saunan kuvaus
Saunum Sauna Primary - kiuas toimii hiljaa ja jakaa höyryn sekä lämpötilan tasaisesti koko saunaan varmistaen aktiivisen, mutta terveellisen hikoilun. Lisäksi Sauna Primary rikastuttaa löylyhuoneen ilmaa Himalajan suola-ioneilla, joilla on parantava vaikutus hengitykseen ja ihoon. Etäohjaus. Ohjelmoitavissa eri profiileja. Lauteet: haapa. Lattia: laatoitettu. Seinät: paneloitu (haapa). Lasiovi.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Ikkunallinen kodinhoitohuone alakerrassa eteisen vieressä.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Tila pesutornille, pesukoneliitäntä, pyykkikaapit (valkoiset ovet), pesuallas, lattiakaivo, lattialämmitys ja pöytätaso (tummanharmaa)
Olohuoneen kuvaus
Todella tilava ja valoisa runsaiden, isojen ikkunoiden ansiosta. Kulku lasitetulle terassille.
Lattiamateriaalit: Vinyyli
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
MH1: Suuri ikkuna ja kulku lasitetulle parvekkeelle. Vaatekaappi. Ilmalämpöpumppu. MH2: Suuri ikkuna. Vaatekaappi. Ilmalämpöpumppu. MH3: Suuri ikkuna. Liukuovikaapisto. MH4: Suuri ikkuna. Liukuovikaapisto.
Lattiamateriaalit: mikrosementti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Huoneiston kaapistot, portaiden alla varasto sekä lämmin varasto yhtiön tiloissa (talon alla).
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
betoni, tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
49-42-227-3, 4
Isännöitsijän yhteystiedot
Braleva Kiinteistöpalvelut Oy, Tuomas Iissalo, tuomas.iissalo@braleva.fi, 010 3276 436
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv (Elisa), kellarikomero (lämmin), urheiluvälinevarasto ja väestönsuoja
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 16 Parkkipaikkoja: Jokaiselle osakkaalle kuuluu 1 autokatospaikka. Pihapaikat jonotusperiaatteella. Osakas voi rakennuttaa katospaikalle latauspisteen (tällä hetkellä maks 6 latauspaikkaa). Osakkeen omistaja vastaa itse kustannuksista, auton latauspisteestä sekä kulutuksesta kulutuksen mukaan. Osakas on velvollinen tekemään muutostyöilmoituksen sekä muuttamaan paikan normaaliksi lämpöpaikaksi, kun muuttaa pois.

Tehdyt remontit
v. 2022 sokkelibetonin maalaus
v. 2021 Piha-aidan rakentaminen/läpikulun esto, keräysastiat
v. 2020 Kattojen harjaus ja BioComp-käsittely, parvekelasituksen huolto, lämmitysjärjestelmän toiminnantarkastus, kiinteistön 10-vuotistarkastus.
v. 2019-2020 Lämpökamerakuvaus
v. 2019 Salaojatarkastus
v. 2017 Autokatosten huoltomaalaus, huoneistokohtaisten pinta-alojen tarkistus, ilmanvaihdon puhdistus ja huolto, piha-alueiden maamuotoilut ja kohennukset, säleikköjen huoltomaalaus, tiilikatteen kuntotarkastus
v. 2016 Istutusallas ja pihaistutuksia
v. 2015 A-B talojen asuntojen väliset puuaidat tehty ja maalattu, C-D talojen piha- ja ulkoaitojen puuosien maalaus, tuija-aita A-B talojen edessä istutettu
Tulevat remontit
Hallituksen korjaustarveselvitys seuraavalle 5 vuodelle:
2023 Pihatuijien tasaaminen n. 3 metriin, pergoloiden yläosien korjaus ja maalaus, viemärien huuhtelu, energiatodistuksen päivitys, väestönsuojan turvallisuustarkastus, katon kuntotarkastus
Energialuokka
E (2007), Energialuokka: E2007, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 30.05.2023, Lisätiedot: Energiatodistus vanhentunut.
Tontin koko
4 023 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Espoon Länsiviitta

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Lähikauppa S-Market n. 600 m. Lippulaivan upeat palvelut n. 5 km / 10 min autolla. K-Supermarket Lasihytti myös suosittu ostospaikka n. 3,5 km / 7 min autolla.
Paikallistiedot: Saunalahti on kasvava ja kehittyvä asuinalue meren äärellä. Upeita ulkoilureittejä merellisessä ympäristössä. Kallvikin ja Kivenlahden uimaranta lyhyen matkan päässä.
Koulut: Saunalahden koulu (luokat 1-9) n. 450 m kävellen. Koululle turvallinen kulku ilman tien ylityksiä.

Liikenneyhteydet
Kivenlahden metroasemalle n. 3 km ja Espoonlahden metroasema n. 4,5 km, joille bussiyhteys. Bussit 163, 163K, 164, 165, 165N.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Jokaisen huoneiston käyttöön kuuluu yksi (1) autokatospaikka (YJ 4§). Huoneistolla autokatospaikan lisäksi pihapaikka.
Pihan kuvaus
Terassipiha
Tiedustelut
Pekka Lahtinen, 0400 606 730, pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Saunalahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pekka Lahtinen

uudiskohteet, tontit, kiinteistöt, asunnot

Pekka Lahtinen LKV

Pekka Lahtinen LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.