Haven LKV Helsinki | Haven Group Oy
Haven LKV Helsinki | Haven Group Oy

Kerrostalo | 2h, k, kph, lasitettu parveke

Aallonhuippu 6 B, Kivenlahti, Espoo

Hinta

197 000 €

Koko

57 m²

Vuosi

1973

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan Kivenlahden korkeimmalle kohdalle rakennetun Asunto Oy Aallonharjan valoisaan ylimmän kerroksen kaksioon. Asunnon kaikista ikkunoista ja lasitetulta parvekkeelta avautuu esteettömät näkymät lounaaseen Espoonlahdelle. Mikrosijainti on loistava, sillä bussit, metroasema ja kauppakeskus Lippulaivan monipuoliset palvelut ovat kävelyetäisyydellä, mutta yhtiö sijaitsee rauhallisen kadun varrella, Hyökyvuoren viheralueen reunalla. Asukkaiden viihtyvyyteen sekä yhtiön arvon ja kunnon säilyttämiseen panostetaan. Asukkaiden käytössä on jopa kolme saunaa ja uima-allasosasto, joita remontoidaan parhaillaan perinteisen putkiremontin yhteydessä. Asunnon osalta putkiremontti valmistuu toukokuun puolivälissä ja kokonaisuudessaan linjasaneerausurakan on arvioitu valmistuvan heinäkuussa. Tämän asunnon arvioitu lainaosuus on n. 62.000€. Rahoitusvastiketta aletaan kerätä arviolta 1/2025. Asunnossa on tilavat huoneet ja selkeä pohjaratkaisu. Olohuoneesta on käynti suojaisalle parvekkeelle, joka lasituksen ansiosta toimii lisäoleskelutilana aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Kesähelteilläkin ilmalämpöpumppu pitää olohuoneen ja makuuhuoneen ihanan viileinä. Hyvin varusteltuun keittiöön mahtuu ruokapöytä. Kylpyhuone on vielä remontissa, mutta on valmistuessaan tyylikäs mustine hanoineen ja suihkuineen. Kotiovelta alkavat loistavat ulkoilumaastot: lyhyen kävelymatkan päästä löytyy uimarantoja, Kivenlahden kalliot, venesatama sekä ulkoilijoiden suosima Espoon rantaraitti. Kesäisin voi hypätä Marinsatamasta lähtevän saaristoveneen kyytiin ja lähteä viettämään kiireetöntä päivää saaristossa. Metroaseman avautumisen myötä Kivenlahden aluetta kehitetään jatkuvasti ja palvelutarjonta paranee vielä entisestään, kun uusi Hype-hybridiarena valmistuu metroaseman viereen vuoden loppuun mennessä. Monipuolinen areena tarjoaa puitteet niin päivittäiseen liikuntaan ja hyvinvointiin kuin kansainvälisiin urheilu- ja viihdetapahtumiin. Putkiremontin takia asuntoa esitellään vain yksityisesittelyin. Varaa oma esittelyaikasi! Esittelyt ja yhteydenotot: Soile Goodall soile@havenlkv.fi 040 533 5533 ONKO OMAN ASUNNON MYYNTI AJANKOHTAINEN? Soita tai laita viestiä ja jutellaan lisää. Tulen mielelläni maksuttomalle arviokäynnille. Service also in English.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80352434
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, kph, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
57 m²
Kokonaispinta-ala
57 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
3/3 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1973
Vapautuminen
10.5.2024

Hinta

Myyntihinta

197 000,00 €

Velaton hinta

197 000,00 €

Neliöhinta

3 456,14 €/m²

Vastike

Hoitovastike

262,20 € / kk

Erityisvastike

114,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

376,20 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

21,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Sisältyy hoitovastikkeeseen
Lisätietoja maksuista: Erillistä vesimaksua ei tällä hetkellä peritä. Yhtiössä siirrytään kulustusperusteiseen vesimaksuun kun putkiremontin yhteydessä asennetut vesimittarit otetaan käyttöön. Saunamaksuun sisältyy uima-altaan käyttö omalla saunavuorolla Autopaikkamaksu ensimmäisestä paikasta 21€ / kk, kylmä autopaikka 17€ / kk.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Ilmalämpöpumppu, ikkunakaihtimet
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Telia, 10Mb talonetti sisältyy hoitovastikkeeseen, voi ostaa lisänopeutta 100Mb asti., valokuitu, Asukas tekee oman sopimuksen.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Teräsbetoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti. Keittiö on tilava ja valoisa ja sinne mahtuu hyvänkokoinen ruokapöytä. Alakaappien ovet ovat tammea, yläkaapit valkoiset. Työtaso on mustaa laminaattia ja lattia mustaa vinyylilaattaa. Integroidut kodinkoneet ja reilusti säilytystilaa. Uuni ja astianpesukone ovat uudet ja käyttämättömät.
Jääkaappipakastin, erillisuuni, liesi, liesituuletin ja astianpesukone
Lattiamateriaalit: Vinyyli
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone uusitaan täysin linjasaneerauksen yhteydessä. Suunnitelma saatavilla välittäjältä.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, peilikaappi, pesuallas, allaskaappi, lattialämmitys, bidee-suihku ja Pyyhekuivain
Olohuoneen kuvaus
Valoisasta ja avarasta olohuoneesta on käynti tilavalle, lasitetulle parvekkeelle. Olohuoneen lattia on vaaleansävyistä parkettia ja seinät on maalattu. Takaseinällä on kiva harmaa-valkoinen kuviotapetti. Olohuoneeseen on asennettu ilmalämpöpumppu viilennykseen v.2022.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneen lattia on vaaleansävyistä parkettia ja seinät on maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja kellarikomero
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
REIM Espoo Oy, Pirjo Elomaa, pirjo.elomaa@reim.fi, 09 809 1121
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kellarikomero, jäähdytetty kellari, kaapeli-tv, kuivaushuone, Kerhohuone, urheiluvälinevarasto ja uima-allas
Tehdyt remontit
2022: Vesikaton kuntoarvio ja paikkakorjaukset, linjasaneerauksen toteutussuunnittelu.
2021: Raitisilmaventtiilien suodattimien vaihto, ikkunoiden lukitusten korjaus ja säätö.
2020: Linjasaneerauksen hankesuunnittelu.
2019: A-B -talon länteen olevan julkisivun levyverhoilun uusiminen ja muiden rakennusten yksittäisten vaurioituneiden levyjen vaihto tai paikkakorjaus.
2018: C-talon huippuimurin uusiminen ja ilma määrien säätö, parvekeovien ja -ikkunoiden takuukorjaukset, VSS varusteiden uusiminen ja VSS tiiveyskoe, pelastustarkastus ja pelastussuunnitelman päivitys.
2017: Poistoilmanvaihdon mittaus ja säätö 0- ja E-portaiden asunnoissa, Fiksuvesi-vedentarkkailujärjestelmän käyttöönotto, E-portaan saunan puuosien ja oven uusiminen, parvekeseinien, -ikkunoiden ja -ovien takuutarkastus & lämpökuvaus, kellarikerroksen teräsovien huoltomaalaus.
2016: Käyttövesiputkistojen kunnon seurantatutkimus, autopaikoitusalueen kunnostustöiden kustannuksiin osallistuminen yhteistyössä muiden aluetta käyttävien yhtiöiden kanssa, patteriverkoston kiertovesipumpun uusiminen paine-erosäätyväksi.
2015: D ja E huippuimureiden uusiminen, LEO -valaistuksen asentaminen porras huoneisiin ja yhtiön muihin yhteistiloihin, käsipyörien korvaaminen patteritermostaateilla, parvekkeiden ikkunoiden, ovien ja taustaseinien uusiminen, vesi kattojen ja kattojen sadevesiviemäreiden kunnon tarkastaminen.
2014: Poistoilmanvaihtojärjestelmän puhdistus sekä ilma määrien mittaus ja säätä, viemärien ja sadevesiviemärien kansistojen nostaminen maan pinnan tasolle.
2013: Julkisivulevyjen kulmaelementtien korjaus, tontilla kulkevien sadevesiviemärien sekä viemärien huuhtelu ja tarkastus.
2012: Porrashuoneiden ovien ja niihin liittyvien rakenteiden uusiminen sekä koodilukituksen lisääminen. E-talon kylmäkellarin varastokomeroiden puolittaminen (18 kpl) ja A/8-talon kylmäkellarin käyttötarkoituksen muuttaminen (talkootyönä).
2011: Autopaikoitusalueen asfaltoinnin ja sähköjärjestelmän uusiminen, internet-yhteyden uusiminen ja Soneran kaapeli-tv:n käyttöönotto, pihakalusteiden kunnostaminen.
2009: Parvekkeiden kattojen räystäsrakenteiden puuosien uusiminen, putkistojen kuntotutkimus.
2007: Uima-allassaunojen ja uima-allashuoneen pintojen saneeraus . Julkisivulevyjen halkeamien korjaaminen.
2006: E- portaan kuivaushuoneeseen asennettu Esteri-kondenssikuivain. Parvekeovien käyntikorjaukset tehty asukaskyselyn perusteella.
2004: Yhtiössä on teetetty kaikkien asuntojen kph-tarkastukset. Sisäänkäyntien edustoille rakennettu betonikiveykset.
2003: Uusittu wc-sulkuventtiilit ja asennettu kiinteistön oma internet-laajakaistaliittymä.
2002: Julkisivujen takuukorjaukset ja ruuvikiinnitysten muuttaminen etäämmäksi levyjen reunoista.
2001: Lukitusjärjestelmän uusiminen Abloy Exec -järjestelmään (vaihtolukkopaketit), antennikeskuksen uusiminen digitaalisten kanavien vastaanottoa varten, kaukolämpökeskuksen, pumppujen ja ohjausautomatiikkalaitteiden uusiminen.
2000: Patteriverkoston venttiilien vaihto ja perussäätö, käyttövesiverkoston venttiilien uusiminen, poistoilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja ilma määrien säätö.
1999: Väestönsuojien tarkastus ja kunnostaminen
1998 Julkisivujen lisälämpöeristys ja levyverhoilu, ikkunoiden uusiminen (ei parvekeikkunoita eikä parvekeovia), parvekkeiden hiekkapuhallus ja laastikorjaus, sokkeleiden ylitasoitus ja maalaus
1997 Antenniverkon kunnostus ja TV4-kanavan lisääminen
1996 Vesikattojen kermieristyksen uusiminen
1994 Pihakäytävien asfaltointi
Tulevat remontit
Linjasaneeraus käynnissä, asunnon osalta valmis 10.5.2024, koko urakan osalta työmaan luovutus 12.7.2024.

Hallituksen kirjallinen selvitys yhtiön kunnossapitotarpeesta:
- E-portaan kylmäkellarin laitteiston ylläpito tarvittaessa
- 2025-2027 Julkisivulevyjen vaihto
- 2025-2027 Vesikaton uusiminen
Energialuokka
E (2013), Energialuokka: E2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 15.11.2026
Tontin koko
4 773 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
https://www.espoo.fi/fi/asuminen-ja-rakentaminen/kaupunkisuunnittelu
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Aallonharja

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut ja päiväkodit lähellä. Metrolle n. 700m, bussipysäkille n.300m. Ruokakaupat, apteekki ja terveysasema lähellä. Lippulaivan ostoskeskukseen 1,4km. Hyvät ulkoilu, urheilu- ja harrastusmahdollisuudet lähellä.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, metroasema lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla
Tiedustelut
Soile Goodall, 040 533 5533, soile@havenlkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Kivenlahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Soile Goodall

Kiinteistönvälittäjä LKV

Haven LKV Helsinki | Haven Group Oy

Haven LKV Helsinki | Haven Group Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.