Kerrostalo | 2h, k, kph, las. parveke

Kauppalantie 16 A, Etelä-Haaga, Helsinki

Hinta

287 500 €

Koko

54,2 m²

Vuosi

1954

Etsitkö valoisaa ja tilan tuntua tarjoavaa kaksiota hyvien kulkuyheyksien ääreltä Etelä-Haagasta? Nyt vapautumassa ihastuttavan tunnelmallinen kaupunkikoti tehokkaita ja toiminnallisia ratkaisuja arvostavalle! Neliömäärä mahduttaa mainiosti mm. erillisen keittiön, josta löytyy laadukkaat, osittain integroidut, kodinkoneet ja mm. astianpesukonekin on sijoitettu oikeaoppisesti heti tiskialtaan/huuhtelupisteen viereen. Vaaleat kaapit luovat tumman kivityötason kanssa miellyttävää kontrastia. Välitilana toimii levy, jossa koreilee tyylikäs kaupunkisiluetti. Keittiössä on lisäksi kaappi- ja säilytystilaa runsaasti, kuin myös laskutilaa mm. kiinteän saarekkeen muodossa. Makuuhuoneessa on seinästä seinään ulottuva liukuovikaapisto, jonka lisäksi yhtiön tiloista löytyy lisäsäilytystilaa vielä kahden kellarikomeron muodossa! Tilava olohuone on puolestaan mahdollista kalustaa useammallakin tavalla ja täältä on käynti myös omalle ylimmän kerroksen lasitetulle parvekkeelle ja tämä jos mikä toimii pitenevien kevätiltojen fiilistelypaikkana mainiosti! Näkymät parvekkeelta siintävät Kauppalanpuistoon ja sen yli aina Mannerheimintielle saakka! Keskuspuiston ulkoilureitit starttaavat reilun kilometrin päässä ja monelle voi tulla yllätyksenä, mutta meren rantaankaan ei ole kuin n. 15 minuutin kävelymatka, nimittäin Haaganpuro yhdistyy Pikku Huopalahden poukamaan jo kilometrin päässä kotioveltasi! Tämä asunto on osa hyvin hoidettua taloyhtiötä, joka sijaitsee omalla tontillaan. Yhtiöllä oli viime tilikauden päättyessä ylijäämää n. 74 000 euroa ja hoitovastike on maltillinen 5,40 €/m2. Asukkaiden käytössä on sauna ja auton omistajille on tarjolla autotallipaikkoja. + Oma tontti + Ylimmän kerroksen oma rauha ja näkymät + Yhtiössä mm. linjasaneeraus ja julkisivusaneeraus tehty + Asunnossa hyvin säilytystilaa, lisäksi kaksi kellarivarastoa + Mainiot kulkuyhteydet (juna, raitiovaunu, bussit) + Keskuspuisto ja ulkoilumaastot lähellä Kulkeminen on myös täältä käsin joutuisaa: lähellä sijaitsevat valtaväylät Mannerheimintie, Hämeenlinnanväylä, Vihdintie, Turunväylä sekä Kehä I. Julkinen liikenne on omaa luokkaansa, nimittäin Huopalahden juna-asemalta (900 m) pääset suoraan junalla niin Leppävaaran kuin Tikkurilan ja Helsingin suuntaankin. Myös suora junayhteys lentokentälle hoituu Huopalahdesta. Huopalahden juna-aseman kautta kulkee myös tuoreena uutukaisena Raide-Jokeri. Reilun 5 minuutin kävelymatkan päässä sijaitsee myös raitiovaunu 10:n päätepysäkki. Tällä puolestaan matkaat ydinkeskustaa myöten kätevästi ruuhka-aikoinakin! Olisiko tämä seuraava kotinne? Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan varaamalla oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Tämä kaunis koti vapautuu nopeasti uuden omistajan tarpeisiin. Kysy rohkeasti lisää! Myyntiä hoitaa Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808 tai s-posti: tommi.nasiaho@kotiovi.com. Service also in english!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80352521
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, kph, las. parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
54,2 m²
Kokonaispinta-ala
54,2 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
4/4 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1954
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

287 500,00 €

Velaton hinta

287 500,00 €

Neliöhinta

5 304,43 €/m²

Vastike

Hoitovastike

292,68 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

292,68 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20,00 € / hlö / kk
Lisätietoja maksuista: Autotallipaikka 100,00 €/kk.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Käyttötarkoitus: asunto.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Integroitu jääkaappipakastin (Siemens), integroitu mikro (Siemens), pyykinpesukone (Siemens), induktioliesi (Siemens), uuni (Siemens), astianpesukone (AEG), kiinteä ruokapöytä vetolaatikoilla, työtaso kiveä. Lattia laminaattia, seinät maalattu, yksi seinä tehostemaalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku, taittuva suihkuseinä (+mahdollisuus suihkuverholle), vesikiertoinen rättipatteri, pesuallas, bidesuihku, peilikaappi, allaskaappi, erilliskaappi, sähkötoiminen lattialämmitys. Lattia laattaa, seinät kaakeloitu.
Olohuoneen kuvaus
Kolme avohyllyä. Seinät maalattu, lattia laminaattia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Liukuovikaapisto. Seinät maalattu, yksi seinä tehostemaalattu, lattia laminaattia.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Kaapistot, makuuhuoneen liukuovikaapisto, 2 kellarikomeroa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
10+ Isännöinti Oy, Oskari Träskelin, asiakaspalvelu@10p.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Autotalli (9 kpl), varasto (4 kpl), sauna, ulkoiluvälinevarasto.
Tehdyt remontit
1994 Porrashuoneet 2000 Kattojen hiekkapuhallus ja maalaus 2003 Lukkojen uusiminen 2006 Patteriventtiilien uusiminen ja lämmitysjärjestelmän tasapainotus. Putkistojen kuntokartoitus. C-rapun päätyhuoneistojen (8 kpl) vesi- ja viemärinousujen uusiminen. C-rapun päädyn tiiliverhoilukorjaukset, halkeamat. Käyttöveden pohjaputkien uusinta. 2007 Antenniverkoston kunnostaminen ja Welhokaapeliverkkoon liittyminen. Jätekatoksen rakentaminen. 2010 LVIS remontin hankesuunnittelu. LVIS toteutussuunnittelu. Valmis 2011. 2011 Vintin lämmöneristyksen ja sen tuuletuksen suunnittelu. LVIS saneerauksen toteutus. 2012 LVIS saneerauksen toteutus valmis. Katolle lisätty tuuletusputkia jään muodostumisen vähentämiseksi katon lipalle. 2013 Katon tuuletusputket vaihdettu ja katon kuntokartoitus suoritettu, sekä tehty suositeltuja korjauksia katolle. Yläpohjan lisälämmöneristys. 2014 Lämpökuvaus suoritettu taloyhtiöön (TermoLog Oy). 2015 Julkisivusaneerauksen hanke- ja toteutussuunnittelu valmis. Parvekkeiden kuntotutkimus. 2016 Julkisivusaneerauksen toteutus. 2017 Julkisivusaneerauksen toteutus valmis. 2018 Ulko-ovien lukitus uusittu (Abloy Classic). Kaukolämpölaitteiston uusiminen. Vakiopaineventtiilin uusiminen. 2019 Piha-asfaltoinnin uusiminen. 2021 Vesikalusteiden tarkastus. 2022 Viemäreiden kuntokartoitus. Hormikartoitus. 2023 Energiatodistuksen uusiminen. 2023 Vesikalusteiden huolto ja vedensäästölaitteiden asentaminen. 2023 Katon kuntokartoitus.
Tulevat remontit
Suunnitellut toimenpiteet: 2023 Sinkitty ja maalattu rivipeltikate (1263). Kuntokartoitus. 2024 Vesikaton kunnostus kuntokartoituksen perusteella. 2025 Huoneisto-ovien uusiminen. 2025 Lukituksen uusiminen. 2025 Porrashuoneiden maalaus. Esitetyt kustannukset ovat arvioita ja voivat suunnitelmien edetessä muuttua merkittävästikin ollen ilmoitettua suuremmat tai pienemmät. Mainittujen toimenpiteiden aikataulu saattaa muuttua. Myyjä ei vastaa yhtiön myöhemmin päättämistä remonteista, eikä niistä koituvista huoneistokohtaisista kustannuksista.
Energialuokka
E (2018), Energialuokka: E2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 07.03.2033
Tontin koko
2 438,3 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Lisätietoja kaavoituksesta: Helsingin kaupunki 09 3101691 sekä karttapalvelu https://kartta.hel.fi/
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Kauppalantie 16

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Tiedustelut
Tommi Näsiaho, 050 4682808, tommi.nasiaho@redlkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Haaga, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tommi Näsiaho

Vantaan Kotiovi OY LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.