RE/MAX Power | Homes and More Oy

Kerrostalo | 2 h + k + sauna + lasitettu parveke

Pajamäentie 9 E, Pajamäki, Helsinki

Hinta

219 000 €

Koko

57 m²

Vuosi

1959

Läpitalon tunnelmallinen kaksio nyt myynnissä hyvin hoidetussa, maalämmöllä lämpiävässä taloyhtiössä. Tässä päätyasunnossa on olohuone jonne mahtuu hyvin isompikin ruokapöytä, makuuhuone tilavine liukuovikaapistoineen, käytännöllinen keittiö sekä kylpyhuone, jossa on sauna. Olohuoneesta on käynti asunnon lasitetulle parvekkeelle. Asunto sopii erinomaisesti rauhallisesta asuinympäristöstä nauttivalle, joka arvostaa lähellä olevia palveluita ja hyviä liikenneyhteyksiä. Pitäjänmäentietä kulkee reittiä Itäkeskus-Keilaniemi liikennöivä pikaraitiotie ja bussipysäkki ja lähikauppakin ovat ihan vieressä. Silti tämän, metsän reunassa sijaitsevan, asunnon ulko-ovelta pääset suoraan lenkkipoluille. Tämän asunnon parhaita puolia ovat: + oma sauna + edullinen hoitovastike + rauhallinen sijainti + hyvät liikenneyhteydet + maalämpö Taloyhtiötä on hoidettu järjestelmällisesti. Linjasaneeraus on tehty vuonna 2005, ikkunat ja parvekeovet on uusittu julkisivujen kunnostuksen yhteydessä 2014, vesikatto on uusittu 2009 ja vuonna 2020 yhtiö siirtyi maalämpöön. Kellaritiloissa on asukkaiden käytössä ulkoiluvälinevarastot, sauna, pesutupa, kuivaushuone, rengasvarasto sekä huoneistokohtaiset häkkivarastot. Lisätiedot ja yksityisesittelyjen varaukset: katja.helminen@remax.fi / 0400 204 507.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80352615
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2 h + k + sauna + lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
57 m²
Kokonaispinta-ala
57 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Kerrokset
1/4
Rakennusvuosi
1959
Vapautuminen
2 kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

219 000,00 €

Velaton hinta

219 000,00 €

Neliöhinta

3 842,11 €/m²

Vastike

Hoitovastike

179,40 € / kk

Tontin vuokravastike

68,45 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

249,85 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

15,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Muu vastike: 2 € / kk Lisätietoja vastikkeista: Huoneiston osakkeiden lukumäärä on 276 kpl. Muu vastike 2,00 €/kk on laajakaistavastike Lisätietoja maksuista: Autotallit 50 €/kk (pieni) tai 55 €/kk (suuri).

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Myyjä on valmis keskustelemaan asunnossa olevien kalusteiden jättämisestä asuntoon.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA, 10 M, Asukas tekee oman sopimuksen. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Lisätietoja osakkaan kunnossapitovastuusta yhtiöjärjestyksen 16 §:ssä.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Asbestikartoitus
  • Asbestikartoitus vaaditaan tehtäväksi kaikissa ennen vuotta 1994 rakennetuissa yhtiöissä ennen purkavan remontin aloittamista.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja tiili
Keittiön kuvaus
Keittiön varustukseen kuuluu keraaminen liesi, astianpesukone ja jääkaappi/pakastin. Keittiön alkuperäistä sijaintia asunnossa on muutettu. Työtasot laminaattia, keittiön lattia ja kaapistojen välitilat laattaa. Ikkunassa on sälekaihtimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa on varustuksena wc-istuin, käsienpesuallas, peilikaappi, pesukoneliitäntä, pesukone, suihku ja pyyhekuivain. Sähkökäyttöinen mukavuuslattialämmitys. Kylpyhuonetta on laajennettu aiemmin keittokomerona toimineeseen tilaan ja kylpyhuoneeseen on rakennettu sauna.
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen lattia on laminaattia, seinät on maalattu. Olohuoneesta on käynti asunnon lasitetulle parvekkeelle. Ikkunoissa on sälekaihtimet.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneessa on liukuovikaapisto ja sen lisäksi yksi alkuperäinen komero. Makuuhuoneen lattia on laminaattia, seinät on maalattu. Yhdellä seinällä on koristetarraa. Ikkunassa on sälekaihtimet.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Lahex Oy, Mikko Lindbohm, toimisto@lahex.fi, 09 879 6766
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Pesutupa, urheiluvälinevarasto, kaapeli-tv, kellarikomero ja sauna
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Kellaritiloissa asukkaiden/osakkeiden käytössä on lisäksi rengasvarasto. Taloyhtiön kiinnitykset: 1 181 602 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 23 Parkkipaikkoja: Autotallit ja pihapaikat jaetaan jonotusperiaatteella. Sähköauton latausmahdollisuus.

Tehdyt remontit
2022: Ilmanvaihtokanavien nuohous. 2020-2021: Maalämpöön siirtyminen, patteriverkoston perussäätö, autosähköjärjestelmän päivittäminen (latausmahdollisuus), pihan asfaltoinnin uusiminen, sokkeleiden kunnostus. 2016: Talon pääsisäänkäynnin puoleisen asfaltoinnin uusiminen. 2014: Ikkunat ja parvekeovet uusittu, julkisivut kunnostettu. 2011: Vesikaton peltikate pinnoitettu. 2009: Vesikaton peltikate uusittu. 2006: Porrashuoneet maalattu. 2005: Vesi- ja viemärijohdot uusittu. 2002: Saunaosasto peruskorjattu. 2002: Asennettu linjasäätöventtiilit.
Tulevat remontit
2023-2024: Julkisivun tiiliosien korjauksia ja muita paikkakorjauksia. 2024: Vesikatteen pinnoitteen tarkastus. 2025: Saunaosaston tarvittavat korjaukset.
Energialuokka
D (2018), Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 10.02.2031
Tontin koko
4 252,6 m²
Tontin omistus
Vuokra
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Tontinvuokravastike on tällä hetkellä 0,25 euroa/osake/kk. Tonttivuokra nousee vuoteen 2031 asti, jolloin saavutetaan täysimääräinen tonttivuokran taso. Helsingin kaupungin ilmoituksen mukaan täysimääräinen tonttivuokra vuonna 2031 tulee olemaan 57 398,00 euroa, mikä tarkoittaisi, että vuonna 2031 tontinvuokravastike on 0,324 €/osake/kk (ko. asunnossa noin 89,42 €/kk). Vuokrankorotus on sidottu indeksiin.
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki, karttapalvelut.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
34 439 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2075

Asunto Oy Pajamäentie 9

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Pajamäki on viihtyisä ja rauhallinen asuinalue Talin ulkoilualueiden tuntumassa. Alueella on lähinnä 50-luvulla rakennettuja kerrostaloja ja vajaat 2 000 asukasta. Pitäjänmäki ja Pitäjänmäen juna-asema ovat noin kilometrin päässä asunnolta ja pikaraitiotien lähimmälle pysäkille on vajaa 500 metrin kävelymatka. Pajamäki kehittyy ja kasvaa lähivuosina Pitäjämäentien ja Pajamäentien varteen suunnitellun uudisrakentamisen myötä. Lähin kauppa on Pajamäessä, kattavammat palvelut esim. Kauppakeskus Sellossa.
Koulut: Munkkiniemen ala-asteen koulu.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä ja raitiovaunupysäkki lähellä Bussit ja pikaraitiotie, junat Pitäjämäen juna-asemalta. Talon päädystä lähtevällä bussilla nro 25 pääsee Helsingin keskustaan noin puolessa tunnissa.
Tiedustelut
Katja Helminen, 0400 204 507, katja.helminen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Pajamäki, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Katja Helminen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiLAT / Pepite Oy

RE/MAX Power | Homes and More Oy

RE/MAX Power | Homes and More Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.