RE/MAX Family | Excellence m2 Oy

Kerrostalo | 1h + kt + kph + ransk.parveke

Ullanmäentie 10 D, Ymmersta, Kauniainen

Hinta

199 000 €

Koko

31 m²

Vuosi

2020

Löydä uusi kotisi Kauniaisten Ullanmäen sydämestä, modernista ja valoisasta yksiöstä, joka tarjoaa kaiken tarvittavan mukavaan ja huolettomaan asumiseen. Tämä 31,0 m² asunto sijaitsee rauhallisella ja arvostetulla alueella, joka tunnetaan viihtyisistä ulkoilumaastoistaan ja Kauniaisten alueen monipuolisista palveluistaan. Taloyhtiö on valmistunut vuonna 2020, joten asunto on kuin uusi – täydellinen valinta sinulle, joka arvostat nykyaikaista mukavuutta ja tyylikkäitä yksityiskohtia. Olohuoneen alkovi tarjoaa mukavasti lisätilaa ja järjestelyvapautta. Ranskalainen parveke tuo asuntoon kauniisti luonnonvaloa sekä mahdollisuuden nauttia raikkaasta ilmasta omassa rauhassa. Keittiö on varustettu nykyaikaisilla kodinkoneilla, jotka tekevät arjesta sujuvaa ja nautinnollista. Induktio liesi, integroitu astianpesukone ja jääkaappipakastin ovat kaikki osa tätä tyylikästä ja toimivaa kokonaisuutta. Tilavassa kylpyhuoneessa on vaaleat laatat, kauniit kalusteet ja miellyttävä lattialämmitys, mikä lisää asumismukavuutta. Pyykinpesutorni tarjoaa käytännöllisyyttä vaatehuoltoon ja arkeen. Eteisessä on isot kaapistot ulkovaatteille ja siivoustarvikkeille. Asunto Oy Kauniaisten Herttua tarjoaa asukkailleen laadukasta asumista. Taloyhtiössä on hissi, urheiluvälinevarasto ja lastenvaunuvarasto. Lisäksi autohallipaikkoja on saatavilla, mikä tekee arjesta sujuvaa autoilijoille. Koivuhovin rautatieasema on vain kävelymatkan päässä, ja alueen bussiyhteydet vievät sinut kätevästi pääkaupunkiseudun eri kohteisiin. Tämä asunto on ihanteellinen valinta niin sinkuille kuin pariskunnille, jotka arvostavat laadukasta ja helppoa asumista lähellä kaupungin palveluita. Asunto sopii hyvin omaksi ensiasunnoksi kuin sijoitukseen. Tartu tilaisuuteen ja tee tästä valoisasta yksiöstä oma kotisi, missä voit nauttia modernista asumisesta parhaimmillaan. MYYNTI JA ESITTELYT: Ilpo Aaltonen P. 0400-802008 ilpo.aaltonen@remax.fi RE/MAX Family Kallio & Töölöntori

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80352850
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + kt + kph + ransk.parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
31 m²
Kokonaispinta-ala
31 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
2/4
Rakennusvuosi
2020
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan. Vapaa 1.6 alkaen. Myydään vuokrattuna.

Hinta

Myyntihinta

76 320,70 €

Velkaosuus

122 679,30 €

Velaton hinta

199 000,00 €

Neliöhinta

6 419,35 €/m²

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei tiedossa

Tontin vuokravastike

98,58 € / kk

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

120,90 € / kk

Pääomavastike

525,60 € / kk

Tontin vuokravastike

98,58 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

745,08 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20,00 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Hoitovastike asuinhuoneisto 3,90 euroa/m2/kk, Hoitovastike autopaikka 12,50/osake/kk, Hoitovastike varasto 0,975 euroa/m2/kk, POV 1 rakennuslaina 1752 x 0,30 euroa > Huoneisto D 93 = 525,60 euroa, Vesivastike-ennakko 20 euroa/henkilö/kk, Hoitovastikkeen A suuruuden perusteena käytetään yhtiöjärjestyksen 4 §:ssä mainittuja asuinhuoneistojen pinta-aloja siten, että asuinhuoneistoissa hoitovastikekerroin on 1 ja varastoissa kerroin on 0,25. Hoitovastikkeen B perusteena käytetään autohallipaikkojen ja autopihapaikkojen osakelukumääriä kertoimella 1. Pääomavastikkeella katetaan pitäaikaiset menot. Pääomavastiketta C peritään yhtiölle rakennusaikana otettujen lainojen aiheuttamien menojen kattamiseksi, perusteena on yhtiöjärjestyksen 4 §:ssä mainittuja jyvitettyjen osakkeiden lukumääriä. Pääomavastikeella D katetaan pitkävaikutteiset menot, jotka aiheutuvat yhtiön kiinteistön ja rakennusten lisärakentamisesta, peruskorjauksesta ja uudistuksesta. Pääomavastikkeen D suuruuden perusteena käytetään yhtiöjärjestyksen 4 §:ssä mainittuja asuinhuoneistojen ja varastojen pintaaloja sekä autohallipaikkojen ja autopihapaikkojen osalta laskennallista pinta-alaa 6 m² siten, että asuinhuoneistojen pinta-alan kerroin on vastikkeen määrittämisessä 1, varastojen pinta-alan kerroin on 0,25, autohallipaikkojen pinta-alan kerroin on 1 ja autopihapaikkojen pinta-alan kerroin on 0,5. Niin kauan kuin muulla kuin perustajaosakkaalla on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaosuutta jäljellä enemmän kuin 50 % huoneiston alkuperäisestä yhtiölainaosuudesta, tulee yhtiön hallussa olla ao. huoneiston osalta aina vähintään kolmen (3) kuukauden pääomavastikkeiden suuruinen pääomavastikevakuus yhtiön pääomavastikesaatavan vakuutena. Yhtiön hallitus/isännöitsijä vastaa yhtiön päätöksen mukaisesti em. vastikevakuuden palauttamisesta tai korottamisesta.

Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Yhtiöjärjestys 17 § Lunastusmenettely: Jos autohallipaikan, autopihapaikan tai osakkeina myytävien varastojen hallintaan oikeuttava osake (osakkeet 28916-29009) siirtyy millä tahansa saannolla muulta kuin perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin asuinhuoneiston hallintaan, on siirronsaajan ilmoitettava siirrosta hallitukselle viipymättä, ja on yhtiön osakkeenomistajilla oikeus lunastaa siirron kohteena oleva osake. Lunastusmenettelyssä noudatetaan edellä olevan lisäksi kaikilta muilta osin kulloinkin voimassa olevan asunto-osakeyhtiölain säännöksiä. Autohallipaikkojen tai autopaihapaikkojen osakkeiden omistajalla tai vuokraoikeuden haltijalla ei ole käyttöoikeutta yhtiön hallinnassa olevien tilojen käyttöön edellyttäen, että käyttörajoitus ei este edellä mainittujen osakkeiden käyttömahdollisuutta. Huoneistokohtainen tonttiosuuden lunastushinta ei ole maksettu yhtiölle huoneiston D 93 osalta. Taloyhtiötä rasittaa 04.03.2020 allekirjoitetut rakennusrasitesopimus ja kiinteistörasitesopimus Asunto Oy Kauniaisten Kreivin ja Asunto Oy Kauniaisten Markiisin kanssa. Varsinaisessa yhtiökokouksessa päätettiin antaa hallitukselle valtuudet tarvittaessa periä tai olla perimättä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoito- ja/tai rahoitusvastike. Päätettiin, että ylimääräiset lainanlyhennykset sekä tonttiosuusuoritukset rahastoidaan ja kuukausittain maksettavat pääomavastikkeet ja tonttivastikkeet tuloutetaan. Yhtiön tontin ja naapuritonttien (235-5-502-2 ja 235-5-502-4) välille on solmittu kaksi rasitesopimusta, joissa on sovittu mm. yhteiskäytössä olevista piha- ja leikki- sekä oleskelualueista, kulkuväylistä, jätehuollosta ja autopaikoista. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Valinnainen vuokratontti. Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siiretty huoneistotietojärjestelmään tai se siirretään kaupanteon jälkeen, mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon omalta pankiltaan.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä 30 päivän lunastusoikeus.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Asunto on valmistunut 2020.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti. Avokeittiö.
Jääkaappipakastin, uuni, astianpesukone ja liesi
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, lattialämmitys, allaskaappi, pesukoneliitäntä, suihkuseinä ja peilikaappi
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa alkovi.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja Varastokomero
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumi
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Kauniaisten Herttua
Kiinteistötunnus
235-5-502-3
Isännöitsijän yhteystiedot
Aarre Isännöinti Oy, Henri Nieminen, asiakaspalvelu@aarre.com, 020-1986700
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Urheiluvälinevarasto, kellarikomero ja Lastenvaunuvarasto
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Teknisiä tiloja.
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 42 Parkkipaikkoja: Autohallipaikat 42 kpl osakkeina (osakelukumäärä 84), autopihapaikat 5 kpl osakkeina (osakelukumäärä 5), varastot 3 kpl osakkeina (osakelukumäärä 3). Autohallipaikoista 8 sähkölatauspaikkoja, autopihapaikoista 2 sähkölatauspaikkoja. Sähköautopaikkojen osakkeenomistajat suorittavat hoitovastike B:n lisäksi sähköauton lataukseen käyttämästään sähköstä eri korvauksen mittareiden osoittamien kulutuslukemien mukaisesti. Sähköautopaikkoihin liittyvien laitteiden ylläpidosta, uusimisesta ja peruskorjauksesta aiheutuvista kustannuksista yhtiöjärjestyksen 5 §:ssä. Autopaikat liikuntarajoitteisille taloyhtiön hallinnassa 2 kpl. Korttelin 502 tonttien 2, 3 ja 4 yhteiskäytössä 17 vieraspaikkaa sekä 1 moottoripyöräpaikka.

Tulevat remontit
Rakennus on valmistunut vuonna 2020. Lähivuosina tullaan suorittamaan vain uudelle kiinteistölle ominaisia pienehköjä huoltokorjauksia sekä YIT:n vuositakuukorjauksia.
Energialuokka
C (2013), Energialuokka: C2013
Tontin koko
1 878 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei tiedossa
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Valinnainen vuokratontti, 1 878 m². Vuokranantaja LähiTapiola Tontit I Ky. Vuokra-aika 12.10.2065, vuokra 44 777,61 €/v. Huoneistoilla on mahdollisuus lunastaa oma tonttiosuus.
Kaavoitustiedot
Kauniaisten kaupunki / kaavoitus ja maankäyttö Puh. 09-50561 Kauniaistentie 10 PL 52, 02701 Kauniainen
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
44 777,61 € / vuosi
Tontin vuokraaja
LähiTapiola Tontit I Ky
Tontin vuokra-aika päättyy
11.10.2065
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Ruokakauppa ja liikkeitä.
Paikallistiedot: Ymmersta on Sepänkylän kaupunginosan pienalue. Alueella on paljon loistavia ulkoilualueita, joiden metsäpoluille ja pururadoille on helppo unohtua pidemmäksikin aikaa. Loistavien harrastusmahdollisuuksien lisäksi alueelta löytyy koulu ja päiväkoti. Lähimmät kaupalliset palvelut löytyvät Kuuriniitystä, Turunväylän toiselta puolelta. Isompia ostoksia ja muita päivittäisiä askareita voi hoitaa Kauniaisissa, josta löytyy esimerkiksi kauppakeskus Grani. Liikkuminen muualle pääkaupunkiseudulle ei tuota päänvaivaa, sillä Koivuhovin rautatieasema löytyy kävelymatkan päästä. Lisäksi bussilinjat kulkevat muun muassa Tapiolaan, Leppävaaraan ja Helsinkiin.
Koulut: Alueella koulut.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, juna-asema lähellä ja hyvät pyöräilytiet
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yhtiön autopaikoista 48 on osakepaikkoja ja 2 ensisijaisesti liikuntarajoitteisille tarkoitettua autopaikkaa. Lisäksi yhtiöllä on 17 naapuriyhtiöiden kanssa yhteiskäytössä olevaa vieraspaikkaa.
Tiedustelut
Ilpo Aaltonen, 0400 802008, ilpo.aaltonen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kauniainen

Asuinalueena Kauniainen

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ilpo Aaltonen

Myyntineuvottelija, KED

RE/MAX Family | Excellence m2 Oy

RE/MAX Family | Excellence m2 Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.