RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy

Kerrostalo | 2h + k PUTKIREMONTOITU

Raappavuorenreuna 4 B, Martinlaakso, Vantaa

Hinta

50 000 €
Tarjouskauppa

Koko

55 m²

Vuosi

1971

Löydä uusi putkiremontoitu koti. Martinlaakson rauhalliselta ja viihtyisältä alueelta, jossa arki sujuu vaivattomasti ja palvelut ovat lähellä. Tämä valoisa kaksio Raappavuorenreunalla tarjoaa 55 neliötä hyvin suunniteltua ja viihtyisää asuintilaa, joka on juuri sinulle, joka etsit ensimmäistä omaa kotiasi. Asunto sijaitsee neljännessä kerroksessa hissillisessä talossa, joten näkymät ovat avoimet ja valoa tulvii sisään suurista ikkunoista. Asunto Oy Martinlukko on hyvin hoidettu taloyhtiö, joka tarjoaa asukkailleen monipuoliset palvelut, kuten saunan, pesutuvan ja viileän kellarin. Lisäksi yhtiössä on tehty kattavasti perusparannuksia vuosien varrella, ja tulevatkin remontit on suunniteltu huolella, jotta asumismukavuus ja yhtiön arvo säilyy korkeana tulevaisuudessakin. Martinlaakson alueelta löytyvät kaikki tarvittavat palvelut läheltä: terveysasema, kirjasto, uimahalli ja Martinlaakson Ostari ostoskeskus ovat vain kävelymatkan päässä. Myös koulut ja päiväkodit, mukaan lukien ruotsinkielinen päiväkoti, ovat lähellä, mikä tekee alueesta erinomaisen valinnan perheille. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset niin bussilla, junalla kuin omalla autollakin liikkuville, ja hyvät pyöräilyreitit tarjoavat mainiot puitteet aktiiviseen arkeen. Tämä koti on valinta sinulle, joka arvostat rauhallista asuinympäristöä, mutta haluat silti olla lähellä kaupungin palveluita ja hyviä liikenneyhteyksiä. Älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä – ota yhteyttä ja tule tutustumaan uuteen kotiisi Martinlaaksossa! Mikäli tarvitset rahoitusta ja lainalupausta ei vielä ole, yhteistyökumppanimme tarjoavat sinulle erinomaisia vaihtoehtoisia ratkaisuja 24/7 lupauksella. Tiedustelu ja esittelypyynnöt: Timo Mähönen 0458640052 timo.mahonen@remax.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80352869
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k PUTKIREMONTOITU
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
55 m²
Kokonaispinta-ala
55 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
4/6
Rakennusvuosi
1971
Vapautuminen
Heti

Tarjouskauppa
on vakiintunut kauppatapa, jossa tarjoukset tehdään lähtöhinnasta ylöspäin.

Hinta

Lähtöhinta ilman velkaosuutta

50 000,00 €

Velaton lähtöhinta

50 000,00 €

Viimeisin tarjous

-

Neliöhinta

909,09 €/m²

Vastike

Hoitovastike

281,49 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

281,49 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Autopaikkamaksu: 10,00
Vesimaksu: Kulutuksen mukaan
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: YK 12.12.2023 päätti vesimaksujen perinnästä 1.1.2024 alkaen huoneistojen vesimittarilukeman mukaisesti. Autopaikka kylmä 5 eur/kk, lämmin 10 eur/kk, lämmin ulkopuoliselle 20 eur/kk, laajakaista kk-maksu 3,80 eur/kk, pesula 2 eur/kone. LINJASANEERAUKSEN KOKONAISKUSTANNUS 0N TALOYHTIÖLLE NOIN 6.500.000 E. MYYTÄVÄLLE ASUNNOLLE KOHDISTUVA ARVIOITU LAINNAOSUUS ON NOIN. 58 070 €. Laina-aika 25 vuotta, korko n. 2,5 %. Mikäli osakas ei halua maksaa osuuttaan kerralla tai puolta kertasummasta, hän maksaa osuuttaan pois kuukausittain pääomavastikkeena. YK 15.6.2023 päätti antaa hallitukselle valtuudet pääomavastikkeiden, lainanlyhennysten ja hankeosuuksien käsittelyyn, niiden rahastoinnista tarvittaessa enintään maksettujen pääomavastikkeiden ja/tai suoritettujen lainanlyhennysten ja/tai hankeosuuksien määrällä. Yhtiölainaosuus tullaan jyvittämään asunnolle kun linjasaneerauksen hanke on loppuun saatettu ja luovutettu yhtiölle.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: DNA, 10/10.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betonielementti
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen
Astianpesukone ja jääkaappipakastin
Lattiamateriaalit: Lautaparketti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone uusittu putkistosaneerauksen yhteydessä
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, suihkukaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, peilikaappi, bidee-suihku ja Rättipatteri (sähkö)
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Lautaparketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Lautaparketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja häkkivarasto
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Talonuotit Oy, Jorma Liimatainen, jorma.liimatainen@talonuotit.fi,, 09 512 9120
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Pesutupa, kellarikomero, askarteluhuone, mankeli, väestönsuoja, kuivaushuone, kaapeli-tv (Laajakaistaliittymä: DNA Welho, 10/10,), sauna, pyörävarasto ja jäähdytetty kellari
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 8 969 814,11 €.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Autopaikat vuokrattavissa isännöitsijäntoimistosta ja jaetaan jonotusjärjestyksessä.

Tehdyt remontit
Vesikatot saneerattu -93, ikkunoiden kunnostus ja maalaus -97, parvekkeiden peruskorjaus -98, elementtisaumat uusittu -99, patteriverkoston perussäätö -00, tuuletusparvekkeiden kunnostus -02, julkisivusaneeraus -07, parkkipaikkojen sähköistys ja valaistuksen uusinta -08, kameravalvonta hankittu -09, kylpyhuoneiden ja pikkuvessojen sekä keittiövesipisteiden tarkastus -10. kylpyhuonekorjauksia ja vesikatto korjattu -11, kylpyhuoneiden (E74, A5, F89, A17 ja E76) vesivuotokorjauksia, vesikattokorjausta A- ja E-portaiden kohdalla -12, lukituksen uusiminen, ilmanvaihtokoneet uusittu -13, vesikaton korjausta D- ja F portaiden kohdalla -14, vesivahinkokorjauksia D 49 ja F 94, normaaleita huoltokorjauksia -15, saunojen lauteet uusittu, teetetty putkien kuntotutkimus -16, linjasaneerauksen hankesuunnittelu -18, lämmityksen perussäätöurakka -19, normaaleita huoltokorjauksia -20, normaaleita huoltokorjauksia, linjasaneeraushankkeen suunnittelua -21. Marraskuussa -22 on aloitettu linjasaneeraushanke, jatkuu -23. Linjasaneeraustyön toteutussuunnittelu, kilpailutus ja sopimus on tehty,

Linjasaneeraus on huoneiston osalta valmistunut. Kustannukset jyvitetään huoneistoille, kun koko saneeraus yhtiön osalta on valmis.
Energialuokka
D (2013), Energialuokka: D2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 29.05.2033
Tontin koko
6 391 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki p. 09 83 911/kaavoitus. Alueella ajoittaista lentomelua.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Martinlukko

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Terveysasema Martinlaakso ja kirjasto (n. 0,7 km), uimahalli (n. 0,3 km), Konserttisali Martinus (n. 0,5 km), Alepa Martinlaakso (n. 0,6 km), Martinlaakson Ostari palveluineen (n. 0,8 km).
Koulut: Martinlaakson koulu (n. 0,3 km), Martinlaakson lukio (n. 0,5 km), Vaskivuoren lukio (n. 1,6 km), Metropolia Myyrmäki (n. 2,2 km).

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, juna-asema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Tiedustelut
Timo Mähönen, 045 864 0052, timo.mahonen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Martinlaakso, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Timo Mähönen

Kiinteistönvälittäjä LKV

RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy

RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.