Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Autotalli

Haikanvuori 6 VAR, Linnakallio, Pirkkala

Hinta

76 900 €

Koko

39,5

Etsitkö monipuolista tilaa, joka palvelee niin varastointi-, työ- kuin harrastuskäyttöäkin? Pirkkalan Linnakallion alueella sijaitseva talliosake tarjoaa juuri tämän – ja vielä enemmän. Vuonna 2017 valmistunut 39,5 m²:n tila, johon kuuluu lisäksi noin 10 m²:n parvi, on moderni ja siisti ratkaisu monenlaisiin tarpeisiin. Tilaan on asennettu mm. wc, mikä lisää mukavuutta ja monipuolistaa käyttömahdollisuuksia entisestään. Tämän talliosakkeen sijainti on erinomainen. Hyvät liikenneyhteydet, kuten bussipysäkit, moottoritien läheisyys ja lentokentän sijainti lähellä, tekevät siitä helposti saavutettavan eri puolilta Pirkanmaata. Alueen kattavat palvelut ovat myös vain lähes kivenheiton päässä, mikä lisää arjen sujuvuutta. Tilan tekniset ratkaisut, kuten sähköpatterilämmitys ja koneellinen poistoilma, takaavat hyvän käyttökokemuksen. Epoksipinnoitettu betonilattia ja peltielementtirakenteet antavat tilaan kestävän ja laadukkaan ilmeen. Kiinteistöyhtiö Kiinteistö Oy Linnakallion Talliosakeella on myös suojaisa piha-alue. Tämä tekee siitä ihanteellisen paikan niin yksityisille autoilijoille kuin yritystenkin käyttöön. Jos etsit tilaa, joka tarjoaa monipuoliset käyttömahdollisuudet, hyvät liikenneyhteydet ja modernit tilat, tämä talliosake Pirkkalan Linnakalliossa on tutustumisen arvoinen. Tartu tilaisuuteen ja tee tästä tilasta oma monikäyttöinen tukikohtasi! Esittelyt & myynti: Wille Peltonen / Wipeway Oy, Neliöt Liikkuu Lkv yrittäjä, tj, LKV, LVV, KiAT, YAT, YJEAT, HTHJ, HTHJPLUS julkinen kaupanvahvistaja Kaupanvahvistajatunnus: 402000/335 Kaaritie 13 A 13, liiketila 37600 Valkeakoski Puh.(+358) (0)45 657 5412 wille@neliotliikkuu.fi www.neliotliikkuu.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80352878
Sijainti
Tyyppi
Pinta-ala
39,5 m²
Kokonaispinta-ala
49,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). 39,5 m2, muu ala 10 m2 Pinta-alatiedot ovat vain ohjeellisia ja saattaavat poiketa oleellisestikin esitteessä mainituista pinta-aloista. Pinta- alatiedot perustuvat yhtiöjärjestyksestä ja isännöitsijäntodistuksesta saatuihin tietoihin. Yhtiöjärjestyksen mukainen pinta- ala on 39,5m2 ja lisäksi jäljempänä rakennetulla parvella on noin 10,0m2.
Rakennusvuosi
2017
Vapautuminen
Sop.muk. Tarjouksessa esitettävä.

Hinta

Myyntihinta

49 112,37 €

Velkaosuus

27 787,63 €

Velaton hinta

76 900,00 €

Vastike

Hoitovastike

56,00 € / kk

Pääomavastike

328,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

384,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Kulutuksen mukaan
Lisätietoja maksuista: Sähkö kulutuksen mukaan / oman sähkösopimuksen mukaan. Osakkeenomistaja, joka haluaa huoneistoonsa vesipisteen, maksaa omalla kustannuksellaan kaikki vesipisteeseen ja sen asentamiseen liittyvät kustannukset. Osakkeenomistaja maksaa kuluttamansa veden määrän mukaisen korvauksen kiinteistöyhtiölle

Kohteen lisätiedot
Laajakaistaliittymä: DNA yritysinternet 50m/50m. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Kts. is.todistus ja yhtiöjärjestys. Tiloja VAR 1 - VAR 76 voidaan käyttää varasto- ja harrastetiloina. Tilaa LI 77 voidaan käyttää liiketilana. Väestönsuojaa VSS voidaan tarvittaessa käyttää tilapäisenä varasto ja harrastetilana. Tiloja voidaan käyttää myös kaikkeen tontin kaavan sallimaan toimintaan, sillä edellytyksellä, että tilan omistaja on varustanut tilan rakennusvalvonnan vaatimusten mukaisesti.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Siisti.
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: On.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
604-408-4-713
Tontin pinta-ala
10 337 m²
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Kts. is.todistus ja yhtiöjärjestys. Tiloja VAR 1 - VAR 76 voidaan käyttää varasto- ja harrastetiloina. Tilaa LI 77 voidaan käyttää liiketilana. Väestönsuojaa VSS voidaan tarvittaessa käyttää tilapäisenä varasto ja harrastetilana. Tiloja voidaan käyttää myös kaikkeen tontin kaavan sallimaan toimintaan, sillä edellytyksellä, että tilan omistaja on varustanut tilan rakennusvalvonnan vaatimusten mukaisesti.
Kaavoitustiedot
Kts. ote kaavasta ja merkinnät.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Linnakallion alueen palvelut.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, lentokenttä ja hyvät pyöräilytiet Bussi, mootoritie ja lentokenttä lähellä.
Pihan kuvaus
Asfaltoitu piha-alue.
Tiedustelut
Wipeway Oy, 045 657 5412, wille.peltonen@neliotliikkuu.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Pirkkala

Asuinalueena Linnakallio, Pirkkala

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Wipeway Oy

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.