AsuntoArea Oy
AsuntoArea Oy

Rivitalo | 3h, k, s, kph, wc, lasitettu terassi, oma piha-alue, autokatospaikka ja pihapaikka

Pellavatie 15 A, Kartano, Hollola

Hinta

215 000 €

Koko

76,5 m²

Vuosi

2015

Vuonna 2015 valmistuneesta taloyhtiöstä Hollolasta Kartanon alueelta vapautuu nyt siistissä kunnossa oleva 76,5 m2 1-tasoinen rivitalokolmio uusille asukkaille. Taloyhtiössä on yhteensä 10 asuntoa, jotka jakautuvat kahteen eri rakennukseen. Talot ovat kaukolämmössä ja huoneistoissa on vesikiertoiset lattialämmitykset ja koneellinen ilmanvaihto LTO. Yksi autokatospaikka / huoneisto. Taloyhtiöllä on OMA tontti ja huoneistojen lasitetut terassit ja takapihat ovat etelään. Nyt myytävä huoneisto on päätyhuoneisto, jonka etupihalle on jo rakennusvaiheessa tehty toiselle autolle paikka huoneistoon kuuluvan autokatospaikan lisäksi. Huoneistossa olohuone ja ruokailutila ja keittiö ovat yhtenäistä tilaa ja olohuoneesta on käynti etelän puolella olevalle tilavalle lasitetulle terassille. Huoneistoon on asennettu ilmalämpöpumppu viilennykseen kesällä -20, joka lisää asumismukavuutta helteisinä kesäpäivinä. Molemmat makuuhuoneet ovat asiallisen kokoisia ja valoisia huoneita. Sauna ja sen lauteet on paneloitu lämpökäsitellyllä puulla ja saunassa on valkoinen Harvian pilarikiuas. Kylpyhuoneessa on myös kuivauskaappi, joka nopeuttaa niin aikuisten kuin lasten ulkoiluvaatteiden ja urheiluvaatteiden tai minkä tahansa pyykin kuivatusta. Kylpyhuoneessa on myös wc-istuin ja sen lisäksi huoneistossa on myös erillinen wc, jonka olemassaoloa arvostetaan nykyisin kun kotia ollaan ostamassa. Tästä kodista on helppo lähteä lenkkeilemään tai hiihtämään talviaikoina lähellä meneville hiihto- ja ulkoilureiteille. Päijät-Hämeen keskussairaalalle on matkaa vain noin 1,5 km metsän kautta kävellen. Hollolan kuntakeskuksen palveluihin on matkaa noin 2,5 km ja lähikauppaan on matkaa noin 1,5 km. Tervetuloa tutustumaan tähän kotiin yksityisesittelyin. Soita tai watsappaa ja sovi oma esittelyaikasi Marjo Hurskainen p. 040-9322892 tai laita sähköpostia marjo.hurskainen@asuntoarea.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80352972
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, s, kph, wc, lasitettu terassi, oma piha-alue, autokatospaikka ja pihapaikka
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
76,5 m²
Kokonaispinta-ala
76,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2015
Vapautuminen
1-2 kk

Hinta

Myyntihinta

215 000,00 €

Velaton hinta

215 000,00 €

Neliöhinta

2 810,46 €/m²

Vastike

Hoitovastike

298,35 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

298,35 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Kulutuksen mukaan
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Autokatospaikkojen lämmityspistokkeista syntyvät kustannukset tulevat osakkaan omaan sähkölaskuun.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Sisääntuloeteinen on leveä ja sen seinät ja katto on maalattu valkoiseksi. Lattiassa on mattamustat lattialaatat. Peililiukuvoikaapisto.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Lisätietoja terassista: Suojaisa, leveä lasitettu terassi.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnallistekniikassa.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja tiiliverhoilu
Keittiön kuvaus
Korkeakiiltoiset valkoiset keittiökapistot, tammensävyiset laminaattitasot, ledvalot kaapistojen alla ja pistokkeita lisätty 6 kpl (nykyisen omistajan toimesta ), korkeakiiltoiset valkoiset välitilalaatat, valkoiset korkeat jää- ja pakastinkaappi (sijoitettu erikseen), induktioliesi- ja erillisuuni, liesituuletin, astianpesukone. Valkoinen levykatto, keittiön osalla on lattia on laatoitettu ja ruokailutilan osalla on vaalea tamminen vinyylilaatta (alla on vaalea parketti, jos joku haluaa parkettilattian). Seinät on maalattu valkoiseksi/beigeksi.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa on mattavalkoiset seinälaatat/suihkun takana musta tehostelaatoitus, Lattiassa on mustat 10 x 10 lattialaatat. Katto on lämpökäsiteltyä puuta. Valkoinen wc-istuin, peilikaappi, allaskaappi, kuivauskaappi, pesukoneliitäntä.
WC-tilojen kuvaus
Erillisen wc:n seinät on maalattu valkoiseksi ja lattiassa on laatoitus. Katossa on valkoinen sisustuslevytys. Valkoinen allaslaatikosto, wc-istuin, peili, valkoinen seinäkaappi.
Saunan kuvaus
Saunan seinät, katto ja lauteet ovat lämpökäsiteltyä puuta. Harvian valkoinen pilarikiuas.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen seinät on maalattu valkoiseksi. Katossa on valkoinen sisustuslevytys. Lattiassa on vaalea tamminen vinyylilaatta (alla on jätetty vaalea parketti, jos joku haluaa parkettilattian vinyylin sijaan). Olohuoneesta on käynti lasitetulle terassille.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneiden seinät on maalattu valkoiseksi. Katossa on valkoinen sisutuslevytys. Lattiassa on vaalea tamminen vinyylilaatta (alla on jätetty vaalea parketti, jos haluaa parkettilattian vinyylin sijaan).
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Kiinteistötunnus
98-435-1-86
Isännöitsijän yhteystiedot
Taloasema Lahti, Saija Mäkynen, saija.makynen@taloasema.fi, 050-4771000
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv (lämmin oma tilava lämmitettävä eristetty varastotila (sähköpatteri ja pistorasia on))
Muuta: Taloyhtiön kiinnitykset: 1 500 000 €.
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 10 Parkkipaikkoja: Taloyhtiöllä on 3 kpl pihapaikkoja vieraspaikkoina. Tällä huoneistolla on 1 autokatospaikka sähköpistokkeella ja huoneiston edessä on toinen oma autopaikka toiselle autolle, joka on lisätty asukkaan muutostyönä rakennusvaiheessa.

Tehdyt remontit
2018: Radon imureiden asennus
2020: Terassien öljyäminen, pylväiden korjausmaalausta, piha-aitojen leikkauksia (asukkaiden tekemänä)
2021: Julkisivun huoltomaalausta, ilmanvaihtokanavien puhdistus, ilmanvaihdon mittaus ja säätötyö
Energialuokka
C (2013), Energialuokka: C2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 08.10.2025
Tontin koko
4 383 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Hollolan Pellavatie

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Jokaiselle huoneistolle kuuluu yksi katoksellinen sähköpistokepaikka. Auton lämmityksen sähkönkulutus tulee omaan sähkömittariin. Sähköautojen latauspisteet jokainen kustantaa ja asennuttaa itse sekä hyväksyttää asentamisen taloyhtiöllä.
Tiedustelut
Marjo Hurskainen, 040 932 2892, marjo.hurskainen@asuntoarea.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hollola

Asuinalueena Kartano, Hollola

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Marjo Hurskainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

AsuntoArea Oy

AsuntoArea Oy
AsuntoArea Oy
SKVL jäsenyritys

Mariankatu 12 B, 2krs.,
15110 LAHTI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.