RE/MAX Classic | Grand yhtiöt Oy

Omakotitalo | 6 H + k + sauna + työ / varastotilaa

Ratavallintie 3, Tuomarila, Espoo

Hinta

349 000 €

Koko

187 / 237 m²

Vuosi

-

ETSITKÖ MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN OMAKOTITALOA, jossa pääset näyttämään remontti- ja tyylitaitojasi. MEILLÄ ON LOISTAVA EHDOTUS: Tuomarilan halutulla pientaloalueella on nyt tarjolla todella reilun kokoinen 230 m2 omakotitalo, joka tarjoaa remonttitaitoiselle monipuoliset mahdollisuudet. Alimman kerroksen mahdollisuudet ovat vain omista tarpeista ja mielikuvituksesta kiinni. Tarvitsetko tilaa moottoripyörien rakentamiseen. Kenties tarvitset liiketoimintaasi varten vastaanotto-, varasto- tai asiakastiloja. Vai perheessäsi harrastetaan monipuolisesti: Kotiteatteri, bändi, piano, nikkarointi, kuntosali jne. ovat vain esimerkkejä eri mahdollisuuksista toteuttaa unelmiasi. PALVELUJA JA LIIKENNEYHTEYDET Espoon kaupunkiratahanke on käynnissä, mikä parantaa entisestään liikenneyhteyksiä ja mahdollisuutta arvonnousulle. Tästä ei liikenneyhteydet enää parane: Tuomarilan juna-asemalle 5 minuutin kävely (Helsinkiin ja Kauklahteen sekä Kirkkonummelle) ja linja-autopysäkille enintään. 5 minuutin kävely. Linja-autoja mm. 224 Espoon Keskus-Leppävaara, 224B Espoon Keskus – Kauniainen, 213 Kamppi-Tuomarilan asema-Kauklahti. Omalla autolla pääset nopeasti Turunväylälle ja kehä III:lle siis helposti ympäri pääkaupunkiseutua. Kauppakeskus Entressessä päivittäistavarakaupat, muoti, ravintolat, kampaamo- ja kosmetiikkapalvelut sekä kulttuuripalvelut jne. Lisäksi Espoontorilla kaikki päivittäiset ostoksesi hoituvat sujuvasti, muitta mutkitta. Päivittäistavaraliikkeiden lisäksi sinua palvelee lähes 30 erikoisliikettä. TÄÄLLÄ LASTEN ON TURVALLISTA KASVAA ja KEHITTYÄ Lasten liikunnasta kiinnostuneille on hyvät harrastusmahdollisuudet, koska Keski-Espoon Urheilupuisto ja jalkapallohalli on vain 300 metrin kävelyetäisyydellä. Keski-Espoon urheilupuistossa on mm.: - kaksi tekonurmikenttää (talvisin toinen lämmitetty, toinen tekojäänä) – jalkapallohalli – beachvolley- ja koripallokenttä - talvisin tekojää (kaukalo sekä mailaton luistelualue). Lähellä on myös Keski-Espoon urheilu- ja uimahalli sekä Kasavuoren ulkoilualueen pururata ja hiihtoladut. Alueella useita päiväkoteja. Lähin on Kylänaukion päiväkoti ja päiväkoti Onnentupa. Lähin koulu on arkkitehtonisesti palkittu Kirkkojärven koulu (1-9 luokat ja esiopetus). Pyydä lisätietoja risto.karjalainen@remax.fi tai 044 089 9111. Tervetuloa tutustumaan!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80352986
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6 H + k + sauna + työ / varastotilaa
Asuintilojen pinta-ala
187 m²
Muiden tilojen pinta-ala
50 m²
Kokonaispinta-ala
237 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi. Kauppa ei ole pinta-alaperusteinen.
Asuinkerrosten määrä
3
Vapautuminen
2 kk

Hinta

Myyntihinta

349 000,00 €

Velaton hinta

349 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 100,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Sähkölämmitys ja varaava takka. Keskimääräinen sähkönkulutuskustannus talous ja lämmityssähkölle on arviona noin 490 euroa/kk sisältäen sähköenergiamaksut (kilowattitunnin hinta noin 10 senttiä/kilowattitunnilta) ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron ja arvonlisäveron. Vuotuinen sähkönkulutus arviolta 33-39.000 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, energian hinnasta, perheen ja asunnon koosta, perheen kulutustottumuksista (esim. saunan lämmittämisestä, sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta). Suosittelisin hankkimaan testivoittaja ilmalämpöpumpun ainakin ensimmäiseen ja kellarikerrokseen. Asennettuna kaksi ilmalämpöpumppua maksaa noin 5.000 euroa. Lounaan puoleiselle katolle aurinkosähköpaneelit arviolta 11.000 euroa. Näillä keinoilla talous- ja lämmityssähkö saadaan merkittävästi edullisemmaksi. Lisäksi käytössä on varaava takka. Nykyiset omistajat ovat käyttäneet takkaa ja sähkönkulutus on ollut vuodessa noin 17.000 kWh. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 3 % kauppahinnasta. Lainhuuto- ja mahdolliset kiinnityksiin liittyvät kulut.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni.
Asunnon kunto
Välttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Välttävä kuntoinen ja myydään täydellisesti saneerattavana / uusittavana rakennuksena.
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Asbestikartoitus
  • Ostajaa vastaa mahdollisesta haitta-aine ja asbestikartoituksesta ja asbesti- tms. saneerauksesta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys.
Tulisija
Varaava takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnallistekniikassa.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäriliittymä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni, puu ja tiiliverhoilu
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti.
Jääkaappi, liesi ja astianpesukone
Lattiamateriaalit: Muovimatto
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku ja pesukoneliitäntä
WC-tilojen kuvaus
Lattiamateriaalit: Muovimatto
Saunan kuvaus
Varusteet: Kiuas: Puukiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Muovimatto
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Muovimatto
Säilytystilojen kuvaus
Kylmä ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-40-352-2
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 018 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rakennusoikeuden pinta-ala
407 m²
Tehokkuusluku
0.4
Rasitteet
Kiinnitykset: 0
Kaavoitustiedot
Asuinrakennusten korttelialue. ½II. 1 autopaikka kutakin asuntokerrosalan 75 m2 kohti. Tontille saa rakentaa kaavaan merkityn rakennusoikeuden lisäksi yksikerroksisia rakennuksia asuntojen yhteis- ja varastotiloja varten enintään 10 % kaavaan merkitystä rakennusoikeudesta eli noin 40 kerros-m2. Erillisiä talousrakennuksia voidaan sijoittaa myös rakennusalojen ulkopuolelle, ei kuitenkaan istutettavalle tontinosalle.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Kauppakeskus Entressessä päivittäistavarakaupat, muoti, ravintolat, kampaamo- ja kosmetiikkapalvelut sekä kulttuuripalvelut jne.
Lisäksi Espoontorilla kaikki päivittäiset ostoksesi hoituvat sujuvasti, muitta mutkitta. Päivittäistavaraliikkeiden lisäksi sinua palvelee lähes 30 erikoisliikettä.
Paikallistiedot: Katso:
https://www.kauniainen.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta/ulkoliikuntapaikat/kasavuoren-kuntorata/
https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/50570 (Keski-Espoon Urheilupuisto)
Koulut: Lähin koulu on arkkitehtonisesti palkittu Kirkkojärven koulu (1-9 luokat ja esiopetus).

Liikenneyhteydet
Juna-asema lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja bussipysäkki lähellä
Tiedustelut
Risto Karjalainen, 045 133 8888, risto.karjalainen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Tuomarila, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Risto Karjalainen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KED, Kaupanvahvistaja, NHS, LVI-INSINÖÖRI / Grand yhtiöt Oy

RE/MAX Classic | Grand yhtiöt Oy

RE/MAX Classic | Grand yhtiöt Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.