RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy

Omakotitontti

Kölikuja 9, Karhusaari, Helsinki

Hinta

478 000 €

Koko

1 200

Karhusaaren helmi. Kauniit maisemat ja rauhaisa päätymutka. Tämä loistava tontti kahdelle omakotitalolle odottaa Karhusaaressa. Upeat näkymät yli niittyjen ja laaksojen. Osittaiset rantanäkymät. Tartu tilaisuuteen, koska vielä väljässä Karhusaaressakaan tällaisia mahdollisuuksia ei joka hetki tule vastaan. Asemakaavan mukaista rakennusoikeutta 400 k-m2, joka voidaan jakaa kahdelle asunnolle tai kahdelle omakotitalolle. Kaavan mukaan asuinkerroksia voi olla 3, jonka lisäksi osin maanpäällinen kellari on mahdollinen, joten kerroksia saa tarvittaessa jopa 4. Viereisellä tontilla on 1-tasoinen talo, joten sellaisenkin tähän pitäisi saada. Tarvittaessa voidaan myydä myös kahtena erillisenä määäalana, jotka voi rekisteröidä omiksi tonteikseen. Tällöin rakennuspaikan hinta on 239 000 eur / määräala. Pohjatutkimus tehty. Harvoin tarjolla. Tontilla voi käydä tutustumassa itsekseen, mutta tulen tarvittaessa mukaan. Lisätiedot ja esittelypyynnöt SUORAAN VÄLITTÄJÄLTÄ: sam.kamras@remax.fi TAI PUH. 040 837 3465. Voit täyttää myös yhteydenottolomakkeen, niin otan yhteyttä. Myös maksuton arviokäynti asunnosta tai tontista. Tutustu välittäjään: www.samkamras.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80353246
Sijainti
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

478 000,00 €

Velaton hinta

478 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Kiinteistövero 2407,14 eur vuonna 2024. Kiinteistövero pienenee, kun tontille on rakennettu.

Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan. Lisätietoja vesijohdosta: Lisätietoja liittymistä voi kysyä seuraavasti: Vesi-viemäriliittymiä hallinnoi alueella Sipoon vesi. Alueen hulevesiliittymiä Hsy.
Siirtyvät liittymät
Ei siirtyviä liittymiä.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
91-58-105-10
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 200 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Tontti voidaan myös jakaa kahdeksi tontiksi / määräalaksi, jossa yhteinen ajotie. Määräalan voi rekisteröidä omaksi tontiksi. Pohjatutkimus tehty, jonka mukaan tontilla esiintyy avokalliota ja myös kairauksia tehty, jotka ovat päättyneet 0-1,4 m syvyydessä tiivisiiseen maakerrokseen, kiveen, lohkareeseen tai kallioon. Kölikujan uusi tie on asfalttia vaille valmis.
Rakennusoikeuden pinta-ala
400 m²
Rasitteet
Kiinnitykset: 0
Lisätietoja rakennusoikeudesta
400 k-m2.
Kaavoitustiedot
(1/2)III Sulkeissa oleva murtoluku roomalaisen numeron edessä osoittaa, kuinka suuren osan rakennuksen suurimman kerroksen alasta saa rakennuksen alimmalla kerrostasolla käyttää kerrosalaan luettavaksi tilaksi (toisin sanoen / lyhyesti: mahdollisuus maanpääliseen kellariin). Rakennusoikeusluvun jokaista täyttä 200:a kohden saa rakentaa yhden asunnon.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tiedustelut
Sam Kamras, 040 837 3465, sam.kamras@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Karhusaari, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sam Kamras

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT

RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy

RE/MAX Kodit | SK Välitys Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.