Hämeen Laatu LKV
Hämeen Laatu LKV

Kerrostalo | 2h, kt, psh

Raatihuoneenkatu 6 B, Keskusta, Hämeenlinna

Hinta

209 000 €

Koko

65 m²

Vuosi

1899

Ainutlaatuinen kerrostalokaksio vuonna 1899 valmistuneessa jugend-talossa Hämeenlinna ydinkeskustassa. Historiaa huokuva Asunto Oy Hämeenlinnan Rauhanlinna on saneerattu asuinkäyttöön vuonna 2018. Tyylikkäät katto- ja jalkalistat, leveät ikkunalaudat sekä paksut tiiliseinät tuovat ylellisyyttä asumiseen tässä laadukkain materiaalein toteutetussa täysin modernissa, mutta vanhaa kunnioittaen remontoidussa kodissa. Heti jykevän ulko-oven jälkeen avautuu avara eteinen, jossa on mukavasti naulakkotilaa. Suoraan eteisestä aukeaa vaalea iso olohuone, jossa on ikkunoita kahteen eri ilmansuuntaan. Ikkunalaudat ovat leveät ja lattia on muun asunnon tapaan märkätiloja lukuun ottamatta laadukasta tammi kartano parkettia. Heti eteisestä oikealle käännyttäessä sijaitsee keittiö, eli kokonaisuus muodostaa yhtenäisen ilmavan avokeittiö-olohuone-yhdistelmän. Värimaailmaltaan valkoisen keittiön kodinkoneet ovat pääosin integroitu ja keraaminen induktioliesitaso on uusittu 2020. Keittiössä on käytännöllinen saareke, johon on asennettu vetolaatikoita, ja jonka ääreen mahtuu kaksi ruokailijaa. Olohuoneeseen mahtuu sijoittamaan sohvakalusteiden lisäksi väljästi kuudenkin hengen pöytäryhmä. Kaikki avokeittiö-olohuoneen sekä makuuhuoneen pyöreät kattovalaisimet kuuluvat kauppahintaan. Keittiön päädystä on käynti makuuhuoneeseen, joka sijaitsee sisäänkäynnistä katsottuna asunnon oikeassa etukulmassa. Makuuhuoneessa on runsaasti, lähes kahden seinämän leveydeltä säilytystilaa sekä peililiukuovi- että kiintein kaapistoin. Asunnon oikeassa päädyssä on pieni viehättävä oleskelutila, josta on käynti kylpyhuoneeseen. Lattialämmitetyssä kylpyhuoneessa on muun asunnon tapaan ajattoman tyylikäs yleisilme ja reilusti kaapistoja. Tilassa on wc-istuin ja iso peili sekä allaskalusteessa hyvänkokoiset laatikostot. Pyykinpesukone sijaitsee tyylikkäästi kaapistossa oven takana. Lisäksi suihku on käytännöllisesti omassa syvennyksessään, eli muu tila on suojassa vesiroiskeilta. Asunnolle kuuluu huoneistokohtainen kellarikomero, ja asukkaiden yhteiskäytössä on sauna, ulkoiluvälinevarasto ja kerhotila. Uniikin Asunto Oy Hämeenlinnan Rauhanlinnan sijainti on loistava aivan Hämeenlinnan keskustan palveluiden että Vanajaveden ulkoilumaastojen ääressä. Varaa oma esittelyaikasi puh. 050 476 2332 / mika@laatulkv.fi tähän tyylikkääseen ja muuttovalmiiseen kaupunkikotiin!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80353328
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, kt, psh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
65 m²
Kokonaispinta-ala
65 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
1/3
Rakennusvuosi
1899
Vapautuminen
2 kk kaupanteosta/sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

209 000,00 €

Velaton hinta

209 000,00 €

Neliöhinta

3 215,38 €/m²

Vastike

Hoitovastike

374,40 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

374,40 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Kulutuksen mukaan
Lisätietoja maksuista: Ylimääräinen vastike 84,5 e/kk (toistaiseksi). Vesimaksuennakko 17€/hlö/kk, tasaus oman mittauksen mukaan kaksi kertaa vuodessa. Hoitovastikkeeseen sisältyy 10M Telia laajakaista, nopeus nostettavissa lisämaksusta. Hoitovastike 422,5 e (1.7.2024 alkaen).

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, verhotangot, naulakko, kiinteät valaisimet. Olohuoneen, keittiön ja makuuhuoneen pyöreät kattovalaisimet
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili ja betoni
Keittiön kuvaus
Lattiassa tammi kartano parketti Urban Soul, seinät maalattu. Valkoiset keittiön kaapistot, työtasot valkoiset. Välitilassa harmaa levy. Jääkaappi/pakastin (integroitu), astianpesukone (integroitu), induktiotaso, erillisuuni, liesituuletin, mikroaaltouuni, keittiön hana vaihdettu 2018
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattia harmaa laatta, seinät valkoinen laatta.. Suihku, wc-istuin, iso peili, allaskaappi, kaapistot, varaus pesutornille ja ilmanvaihtokone. Mukavuuslattialämmitys.
Olohuoneen kuvaus
Lattiassa tammi kartano parketti Urban Soul, seinät maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiassa tammi kartano parketti Urban Soul, seinät maalattu.
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Hämeenlinna toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöinti Kuvaja Oy, Seppo Toivio, seppo.toivio@kuvaja.fi, 03 615 660
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Huoneistokohtaiset kellarikomerot ja omilla osakkeillaan olevat kellarivarastot, lisäksi yhteiskäytössä oleva talosaunaosasto sekä ulkoiluvälinevarasto.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 8 Parkkipaikkoja: Tolppapaikat 8 kpl erillisinä osakkeina (lunastusoikeus osakkailla, Yj 17§).

Tulevat remontit
Taloyhtiön julkisivussa räystäällä on 4/2023 havaittu rappauksen irtoamista. Irtonaiset betonin kappaleet on poistettu hätätyönä ja peltikaton vuotokohdat korjattu. Vaurioituneiden rakenteinen korjaus suoritetaan myöhemmässä
vaiheessa 2024.
Energialuokka
Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta
Tontin koko
1 767 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Kiinteistötunnus 109-4-5-2, 23/56 määräosa. Kiinteistöllä on hallinnonjako- ja yhteiskäyttösopimus AsOy Hämeenlinnan Rauhanhelmen kanssa asuinrakennuksista, sisäänajo-/pelastustiestä tontille, yhteispihasta, leikkialueesta ja tuuletustelineestä, tontilla sijaitsevista autopaikoista sekä saunatilan yhteiskäytöstä.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Hämeenlinnan Rauhanlinna

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Kaikki keskustan palvelut lähes vieressä
Tiedustelut
Mika Lehtonen, 050 476 2332, mika@laatulkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hämeenlinna

Asuinalueena Keskusta, Hämeenlinna

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mika Lehtonen

Kiinteistönvälittäjä LKV, Kaupanvahvistaja

Hämeen Laatu LKV

Hämeen Laatu LKV
Hämeen Laatu LKV
SKVL jäsenyritys

Arvi Kariston katu 13 lh 4,
13100 Hämeenlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.