RE/MAX Noste | Noste Oy LKV

Omakotitalo | 3mh, ruokasali, 2oh, khh, ph, kph, s, vh, 2wc, veranta, talouskellari, et, piharakennukset

Hatsinantie 149, Uskila, Hollola

Hinta

239 000 €

Koko

120 m²

Vuosi

1922

Hollolan kirkonkylän kupeessa, Uskilan kylässä ihastuttava vuonna 1922 valmistunut ja vuonna 1947 laajennettu talo. Hirsirakenteinen omakotitalo on nähnyt elämää ja ollut kolmen perheen hellässä huomassa liki satavuotiaan historiansa aikana ja nyt on aika jatkaa sen tarinaa uusissa käsissä! Talon asuintilat jakatuvat kahteen kerrokseen ja ensimmäisessä asuinkerroksessa on tilava keittiö puuliedellä ja leivinuunilla, Gatton upeat siniset kaapistot ja tilaa ruuanlaittoon ja säilytykseen. Keittiön vieressä on ruokakomero, kodinhoitohuone, eteinen, kirjastohuone, kylpyhuone, wc ja sauna ja näiden alla tilava talouskellari. Alakerrassa on lisäksi ruokasali ja olohuone ja yläkertaan menee portaat talon molemmista päistä sisäkautta. Yläkerrassa on kolme makuutilaa, oma wc ja tunnelmallinen tv/oleskeluhuone jossa on kattoikkunat ja parrut. Lisäksi ylhäällä on vaatehuone ja vinttikomeroita ja hyvä huonekorkeus. Talossa on 21 ovea ja huoneilla voisi olla hyvinkin erilaisia käyttötarkoituksia. Tässä talossa on todellakin tilaa perheelle ja ystäville! Taloon on vaihdettu ikkunoita, tehty keittiöremontti, vaihdettu ilmasähköt maasähköksi, vaihdettu käyttövesiputket muoviputkiksi, kuvattu viemärit, vaihdettu wc-istuimat ja tehty pintamemonttia sekä maalattu julkisivut. Kattokaan ei ole alkuperäinen mutta sen asennusvuosi ei ole tiedossa. Lämmityksestä huolehtii seitsemän tulisijaa: puuhella, leivinuuni, kolme pönttöuunia, takka ja Porin Matti. Lisäksi sähköinen lattialämmitys osassa tiloista ja sähköpattereita. Kiinteistöllä on tällä hetkellä oma rengaskaivo ja sakokaivo mutta hakemus liittymisestä Lahti Aquan vesihuollon piiriin kunnallistekniikkaan veden ja viemärin osalta on jo tehty ja nykyinen omistaja maksaa liittymiskustannukset kaivuineen. Oma 3620m2 puutarhamainen tontti, jolla sijaitsee asuinrakennuksen lisäksi navettarakennus, puuliiteri, varastorakennus ja huonokuntoinen lato. Tontilla on puustoa, puutarhaa, syreeneitä ja peltosarkaa sekä kasvihuone. Varastorakennuksen päässä on eristetty tila sähköpatterilla jota voisi käyttää vaikka työtilana. Sijainti Hollolan kirkonkylän historiallisen kylämiljöön läheisyydessä jossa sijaitsevat mm.kauppa, keskiaikainen kivikirkko, kotiseutumuseo sekä uimaranta. Venepaikka Vesijärven rannalla, Hammonjoen laskupaikassa. Venepaikan hinta 40€/vuosi ja lasikuituvene kuuluu kauppaan rannalla. Myös siipiravintola Katinhäntä ja ravintola Kunnantupa lähellä. Kapatuosian linnavuori ja Vesijärvi mahdollistavat mukavan kesänvieton. Talviset liikuntamahdollisuudet mm. Messilän laskettelukeskus noin 12km:n päässä ja Hollolan monipuoliset latuverkostot, Lahteen matkaa noin 19km. Esittelen tätä kotia kiireettömin yksityisnäytöin, varaa oma esittelyaikasi nopeasti! Lisätiedot ja esittelypyynnöt: Pihla Hiltunen Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT 040-4108284 pihla.hiltunen@remax.fi Tervetuloa ihastumaan uuteen kotiisi!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80353403
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3mh, ruokasali, 2oh, khh, ph, kph, s, vh, 2wc, veranta, talouskellari, et, piharakennukset
Asuintilojen pinta-ala
120 m²
Kokonaispinta-ala
120 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Rakennuspaikan nykytilaotteen mukaan kerrosala 120k-m2. Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1922
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

239 000,00 €

Velaton hinta

239 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

149,65 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Jätehuollon perusmaksu 36,48€/vuosi ja puhtaanapito sopimuksen mukaan. Nuohous vuosittain.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Veranta, eteinen, talouskellari.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Lämminvesivaraaja, tulisijat, sälekaihtimet, verhotangot, postilaatikko, jätekatos, jäteastiat, kiinteät valaisimet, aita, lasikuituvene ja kasvihuone. Polttopuut kuuluvat kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni.
Tehdyt remontit
Ikkunoita vaihdettu ennen vuotta 2001
Keittiöremontti 2002
Ilmasähköt maasähköksi 2000-luvun alussa
Käyttövesiputket muoviputkiksi 2000-luvun alussa
Pintaremonttia vuosien varrella
Viemärit kuvattu 2021
Wc-istuimet vaihdettu 2021
Julkisivujen maalaus
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Sähköpatterit, sähköinen lattialämmitys(sauna,wc,kph). Kokonaissähkön kulutus: 20000 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Puu, Seitsemän tulisijaa
Tulisija
Varaava takka ja Seitsemän tulisijaa: puuuhella, leivinuuni, Porin Matti, 3pönttöuunia, takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Oma rengaskaivo. Lisätietoja vesijohdosta: Kiinteistö on liittymässä kunnallistekniikkaan veden ja viemärin osalta vuoden 2024 aikana, hakemus jätetty Lahti Aqualle ja nykyinen omistaja maksaa liittymismaksut ja kaivuut, ei kustannuksia uudelle omistajalle ellei toisin sovita. Veden laatu ja riittävyys: Nykyinen rengaskaivo naapuritontilla. Kaivo puhdistettu vuonna 2021 ja vedenlaatu tutkittu vuonna 2018 ja 2021 ja todettu juomakelpoiseksi, Eurofins raportit.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja hirsi
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Tapetti, maali, laatta Pintamateriaalit (lattia): Lautalattia, latta
Keittiön kuvaus
Keittiöremontti 2002. Keittiössä Gatton kaapistot, puuhella, leivinuuni, jääkaaappipakastin (ei SMEG), keraaminen liesi, erillisuuni (uusitaan ennen kaupantekoa) ja kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa suihku, lasitiili-ikkuna ja sähköinen lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Kaksi erillistä wc:tä, toinen yläkerrassa, toinen alakerrassa.
Saunan kuvaus
Saunassa lauteet ja sähkökiuas sekä lasitiili-ikkuna kylpyhuoneeseen ja sähöinen lattialämmitys.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneessa kaapistot, pesukoneliitäntä ja sähköpatterilämmitys.
Olohuoneen kuvaus
Yläkerrassa ihastuttava tv-huone kattoikkunalla ja parruilla. Alakerrassa olohuone ruokasalin vieressä ja olohuoneesta portaat yläkertaan. Vanhan talon henkeen erilaisilla huoneilla voi olla monenlaisia käyttötarkoituksia.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kylmä ulkovarasto, kaapistot ja lämmin ulkovarasto. Lisätietoja säilytystiloista: Ulkorakennuksen päädyssä eristetty työtila sähköpatterilla, talouskellari vanhan kaupan alla.
Kattotyypin kuvaus
Mansardikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
98-451-11-0
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
3 620 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Iso puutarhamainen tontti, jolla myös peltosarka ja puustoa.
Rasitteet
Kiinnitykset: 66000, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Tieoikeus Talousveden ottaminen
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Hollolan kunta
Kaavoitustiedot
Strateginen yleiskaava. AT-1: Kyläalue. Kylämäisenä alueena kehitettävä alue, jolla rakentaminen voi olla ympäröivää maaseutua tehokkaampaa. Alueella voi sijaita kyläasutusta ja siihen liittyviä asutusta häiritsemättömiä yritys-, palvelu-ja työtiloja. Uusien rakennuspaikkojen toteuttaminen esellyttää osayleiskaavaa tai muuta rakentamisajankohtana voimassa olevan laindäädännön mukaista maankäytön alueellista suunnitelmaa tai selvitystä. Uudisrakentamisen tulee soveltua kylämiljööseen, eikä se saa haitata myöhäisempää kaavoitusta. Uudet rakennukset tulee liittää vesihuoltoverkostoon, jos se sijaitsee vesihuollon toiminta-alueella. Hollolan kunta
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Rakennukset
Asuinrakennus, navettarakennus, puuliiteri, varastorakennus, huonokuntoinen lato (josta pienempi osa naapurin tontilla).
Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla
Ranta
  • Oikeus vesialueisiin
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Vesijärven rannalla, Hammonjoen laskupaikassa. Venepaikka 40€/vuosi ja lasikuituvene kuuluu kauppaan rannalla.
  • Vesijärvi
Tiedustelut
Pihla Hiltunen, 040 410 8284, pihla.hiltunen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hollola

Asuinalueena Uskila, Hollola

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pihla Hiltunen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT

RE/MAX Noste | Noste Oy LKV

RE/MAX Noste | Noste Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.