AsuntoArea Oy
AsuntoArea Oy

Omakotitalo | oh, k, 3h, kph, s, pukuh, kellari, tekn.tila, varastotilaa, autotalli

Vyökatu 8, Ahtiala, Lahti

Hinta

95 000 €

Koko

92 / 136 m²

Vuosi

1962

Tämä sydäntä lämmittävä omakotitalo on ollut kokoajan saman suvun omistuksessa. Se on omistajilleen hyvin rakas ja siitä on pidetty hyvää huolta. Nyt se etsii perhettä, joka huolehtisi siitä jatkossa. Unelmoitko sinä ja perheesi vanhasta talosta, jonka haluaisitte remontoida omannäköiseksenne vanhaa kunnioittaen? Tämän kodin suojaisalla pihalla mahtuvat lapset hyvin leikkimään. Kaunis rinteessä oleva oma tontti (tila) 1470 m2. Pihan takana Kivisillanpuisto. Suuri piha sopii hyvin sinulle, joka nautit myös puutarhatöistä ja kasvien istuttamisesta. Pihalta löytyy jo nyt erilaisia hyötykasveja, kuten tyrni- ja herukkapensaita, sekä erilaisia perennoja. Ihastuin tässä kodissa sen hienostuneesti ikääntyneisiin puupintoihin, komeroihin ja viinikellariin. Oleskelutilojen kauniit lautaparkettilattiat tuovat arvokkuutta tähän kotiin. Monenlaiseen käyttöön ja muunneltavissa olevat tilaratkaisut kahdessa kerroksessa. Rv. 1961. Tässä talossa on jo tehty joitakin kunnossapitotöitä/remontteja: kellarikerroksen kylpyhuone ja sauna on remontoitu v. 1987, sähkökiuas on vuodelta 2015, ikkunoihin on asennettu lisälasi 70-luvulla, vesikatto on uusittu 80-luvun lopulla, käyttövesiputket uusittu v. 2005, lämmitysputket, patteritermostaatit ja öljykattila on uusittu v. 2005, poltin on uusittu v. 2017. Tarkemmat tiedot tehdyistä remonteista löytyy kohdasta "korjaukset". Talon päädyssä yläpihan puolella on tilava kylmä varasto, josta pääsee yläpohjaan ja jossa on hyvin säilytystilaa työkaluille, polttopuille ja kaikelle muulle tarvittavalle. Alapihan puolella olevassa autotallissa mahtuu hyvin nikkaroimaan. Sijainti Ahtialassa Myllypohjassa rauhallisella omakotitaloalueella lähellä kauppoja ja palveluita (n. 600 m). Hyvät julkiset kulkuyhteydet ja sujuva ajoreitti moottoritielle. Lähimpään kauppaan n. 0,6 km. Kauppakeskus Karismaan n. 3,5 km. Lahden keskustaan n. 6,5 km. Myllypohjan alueen monitoimitalon kehitysvaihe jatkuu kesään 2024 asti. Tavoitteena on, että monitoimitalon rakentaminen käynnistyy kesällä 2024 ja talo on käyttövalmiina elokuussa 2026. Monitoimitalolle suunnitellaan peruskoulua, päiväkotia, iltapäivätoimintaa, kirjastoa, koripallolle sopivaa liikuntasalia jne. Lämpimästi tervetuloa! Heli Salonen Kiinteistönvälittäjä LKV puh. 040 8423377 heli.salonen@asuntoarea.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80353417
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
oh, k, 3h, kph, s, pukuh, kellari, tekn.tila, varastotilaa, autotalli
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
92 m²
Muiden tilojen pinta-ala
44 m²
Kokonaispinta-ala
136 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Pinta-alatiedot perustuvat rakennuslupapiirustuksiin. Lahden kaupungin rakennusvalvonnan rakennuspaikan nykytilanne-otteen mukaan kerrosala on 144 m2.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1962
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

95 000,00 €

Velaton hinta

95 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

332,10 € / vuosi

Muut lämmityskulut

375,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Öljyä on kulunut vuodessa noin 3000 litraa. Nykyisen omistajan käyttösähkön kulutus on ollut n. 1620 kWh/vuosi. Myyjän jätemaksut ovat olleet n. 27,00 e/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni.
Tehdyt remontit
Öljypoltin on uusittu v. 2017. Öljykattila, lämmitysputkistot ja patteritermostaatit on uusittu v. 2005. Käyttövesiputket on uusittu v. 2005. Lämmityspattereista kaksi on uusittu asumisvuosien aikana. Keittiö on saanut nykymuotonsa 90-luvulla. Kylpyhuone ja saunatilat on remontoitu v. 1987. Kiuas on uusittu v. 2015. Wc-tila on saneerattu pinnoiltaan v. 1989.
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: 80-luvulla uusittu profiilipeltikate. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Kuntotarkastuksen suoritti Suomen Rakennusasiantuntijat Oy/ Jari Salminen.
Kuntotarkastus
Tehty 19.03.2024
Energialuokka
  • G (2018)
  • Energialuokka: G2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 26.03.2034
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Öljykeskuslämmitys vesikiertoisin patterein, märkätiloissa vesikiertoinen lattialämmitys.
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
vesi- ja viemäriliittymä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Poltettu tiili, kivirouhelaasti
Keittiön kuvaus
Keittiö on remontoitu 90-luvulla. Jääkaappi/pakastin (v. 2014), keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone (rikki, ohjelma ei toimi). Lattiamateriaali on lautaparketti, seinät tapetoitu, puolipaneelia & välitila on laatoitettu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone on remontoitu v. 1987. Suihku, pesukoneliitäntä, puilla lämmitettävä vesipata. Vesikiertoinen lattialämmityskierto ei toimi. Lattia ja seinät on laatoitettu.
WC-tilojen kuvaus
Yläkerran eteisessä sijaitseva wc-tila on saneerattu pinnoiltaan v. 1989. Allas, peilikaappi, seinäkaappi, wc-istuin ja käsisuihku.
Saunan kuvaus
Sauna on remontoitu v. 1987. Sähkökiuas on vuodelta 2015. Lattia on laatoitettu, seinät on paneloitu & kiukaan takaseinä on laatoitettu.
Olohuoneen kuvaus
Tilavaan olohuoneeseen mahtuu halutessa myös ruokailuryhmä. Lattiamateriaali on lautaparketti, seinät on tapetoitu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa on on kolme huonetta, joista yksi on suuri huone, joka on jaettu kahteen tilaan. Yksi huoneista on käytössä tällä hetkellä ruokailutilana. Nämä huoneet soveltuvat mainiosti esimerkiksi makuuhuone- tai työhuonekäyttöön. Lattiamateriaalit: lautaparketti tai laminaatti, seinät on tapetoitu/puolipaneloitu.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Lahti toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
398-404-1-737
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 470 m²
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rakennusoikeuden pinta-ala
294 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kohde on tila-muotoinen kiinteistö ja se tulee muuttaa rekisterinpitäjän päätöksellä asemakaavan mukaiseksi tontiksi, jotta saa rakennusoikeuden käyttöön. Lahden kaupunki veloittaa rekisterinpitäjän päätöksestä n. 670,00 euroa. Kiinteistön rajat säilyvät samana.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Pihan kuvaus
Pihalla on n. 3 m x 6m kokoinen uima-allas (rak. 60-luvun alkupuolella). Runsaasti tyrni- ja marjapensaita, karviaisia ja erilaisia perennoja.
Tiedustelut
Heli Salonen, 040 842 3377, heli.salonen@asuntoarea.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lahti

Asuinalueena Ahtiala, Lahti

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heli Salonen

Kiinteistönvälittäjä LKV

AsuntoArea Oy

AsuntoArea Oy
AsuntoArea Oy
SKVL jäsenyritys

Mariankatu 12 B, 2krs.,
15110 LAHTI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.