Mökki tai huvila | 4H + K + RT + kellari + rantasauna + varasto

Klaukkalantie 100, Klaukkala, Nurmijärvi

Hinta

690 000 €

Koko

98 / 160 m²

Vuosi

1929

Unelmoitko omasta kesähuvilasta, jossa voit nauttia luonnon rauhasta ja kauneudesta? Haluatko viettää vapaa-aikasi historiallisessa ja tyylikkäässä rakennuksessa, joka on remontoitu nykyaikaisilla mukavuuksilla? Jos vastasit kyllä, niin tämän parempaa kesähuvilaa on vaikea kuvitella. Vain reilun puolen tunnin matkan päässä Helsingin keskustasta, myynnissä kattavasti remontoitu huvila, omalla suurella järvenrantatontilla. Reilun 3000 neliön tontilla on omaa rantaviivaa peräti yli 50 metriä. Suvirannan huvila on vuonna 1929 rakennettu arkkitehtoninen helmi, joka sijaitsee Nurmijärven Klaukkalassa, Valkjärven rannalla. Tämä ainutlaatuinen huvila on kattavasti remontoitu viime vuosina, mutta sen alkuperäinen viehätys sekä tunnelma on säilytetty. Huvila koostuu kolmesta makuuhuoneesta, valoisasta ja avarasta olohuoneesta, sekä keittiöstä ja ruokailutilasta. Useista ikkunoista avautuu henkeäsalpaavan upea näkymä Valkjärvelle. Lämpiminä kesäpäivinä voit nauttia ystävien ja perheen seurasta joko sisällä tai ulkona suurella terassilla. Terassilta voit ihailla järven kimmellystä ja kuunnella lintujen laulua. Aivan Valkjärven rannassa on oma rantasauna, joka yhdistyy laituri- ja terassialueeseen. Rantasauna lämpiää puukiukaalla ja tarjoaa pehmeät löylyt. Löylyjen jälkeen voit pulahtaa järveen virkistymään tai ottaa aurinkoa suurella terassilla. Rantasauna on niin tunnelmallinen, että täältä et haluaisi lähteä pois! Suvirannan huvila on osa Suomen kulttuurihistoriaa. Valkjärven rantojen huvila-asutus on rakennustaiteellisesti arvokas kokonaisuus, joka heijastaa 1900-luvun alun suomalaista elämäntapaa ja estetiikkaa. Suvirannan huvila on yksi alueen arvokkaimmista kohteista, ja se on Nurmijärven kunnan rakennusperintöselvityksessä arvioitu erittäin merkittäväksi rakennushistoriallisesti. Huvilan kuutiomainen muoto, kellomainen mansardikatto, peiterimalaudoitus, säleiset ikkunaluukut, koristeelliset vuorilaudat ja portaiden kauniit kaiteet luovat persoonallisen ja elegantin ilmeen; häivähdyksen barokkia. Asemakaavan mukaan huvilan ja alueen ominaispiirteet tulee säilyttää tuleville sukupolville. KOHDE ON VAPAA-AJANASUNTO, JOTA EI VOI KÄYTTÄÄ VAKITUISENA ASUNTOA. Älä anna tämän tilaisuuden mennä ohi! Ota yhteyttä välittäjään ja varaa oma esittelyaikasi jo tänään! Suvirannan huvila odottaa sinua! - Virpi Schlegel | 045 631 4151 | virpi.schlegel@remax.fi - Sven Schlegel | 045 885 4900 | sven.schlegel@remax.fi TUTUSTU MYÖS VIRTUAALIESITTELYYN JA TILAA ESITE SEKÄ LISÄTIEDOT SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI Onko nykyinen asuntosi vielä myymättä? Pyydä meidät kylään! Tapaamisen aikana saat arvion asuntosi arvosta sekä tietoa siitä, kuinka juuri me voimme auttaa kotisi myynnissä. Teemme työtämme tiiminä, jolloin saat palvelukseesi aina kaksi välittäjää, jotka molemmat antavat kaikkensa onnistuneen asuntokaupan eteen. Yhdessä onnistumme!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
80353510
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4H + K + RT + kellari + rantasauna + varasto
Huoneita
Ei tiedossa
Asuintilojen pinta-ala
98 m²
Muiden tilojen pinta-ala
62 m²
Kokonaispinta-ala
160 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Päärakennuksen huoneistoala on yhteensä noin 98 m2 (1. ja 2. kerros). Tämän päälle tulee kellari. Rantasaunan pinta-ala on yhteensä n. 46 m2 ja rantavaraston pinta-ala n. 14 m2.
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1929
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

690 000,00 €

Velaton hinta

690 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

668,86 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Sakokaivon tyhjennys on noin 120 €/krt. Verisuren hälytysjärjestelmä on noin 50 €/kk. Sähkönkulutus on ollut n. 14 000 kWh vuodessa viimeisten viiden vuoden aikana.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
2022: Tehty porakaivo käyttövettä varten (suodatinjärjestelmä asennettava). Asennettu uudet ilmalämpöpumput. Rakennettu parkkipaikka kivimuureilla.
2018: Kellarin seinät maalattu osittain.
2017: Asuinrakennukseen rakennettiin iso parveke, joka yhdistyy verantaan.
2016: Päärakennuksessa tapahtui vesivahinko. Vesivahingon korjaustyön yhteydessä ensimmäisen asuinkerroksen lattiarakenteet uusittiin täysin. Myös seinät uusittiin tiettyyn korkoon saakka ja samalla kunnostettiin kellari.
2015: Uusi rantasauna ja pesuhuone valmistuneet.
2014: Rakennettu rantaterassi.
2012: Pihatöitä, mm. asennettu kiviset portaat tieltä talon edessä olevalle piazzalle asti. Tehty laatoitetut (kivi) oleskelualueet talon eteen ja taakse. Istutettu runsaasti pensaita (mustikkapensaita runsaasti talon eteläpuoleisessa rinteessä), perennoja ja puita. Porrastettu piha-aluetta, jotta piha-alueelle on saatu viljely- ja oleskelualueita.
2011: Asuinrakennus suoristettu, kunnostettu ja maalattu. Talossa tehtiin laaja kunnostusremontti, jonka aikana mm.:
- tehtiin salaojat talon ympärille,
- tontille rakennettiin oma viemäröinti painekaivoineen, jonka tyhjennys umpisäiliöön,
- katto pestiin ja tarkastettiin,
- ulkoseinien eristys vaihdettiin,
- ulkopinnat uudistettiin (maalaus),
- ikkunat uusittiin,
- vesijohdot uusittiin
- sähköt uusittiin
- lämmityspatterit uusittiin
- raitisilmaventtiilit uusittiin
- uusittiin takka
- putkitettiin takan hormi
- keittiö uusittiin ja modernisoitiin
- rakennettiin erillis-wc ja
- uusittiin sisäpinnat (tapetointi).
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Suora sähkölämmitys, jossa lämmönjako tapahtuu seinäpattereiden kautta. Lisäksi ilmalämpöpumppu sekä takka.
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Oma porakaivo käyttövettä varten. Veden laatu ja riittävyys: Veden riittävyys on hyvä. Vedessä on todettu rautaa, jonka pitoisuutta on mahdollista alentaa erityyppisillä suodatinratkaisuilla.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Avara ja valoisa, vaaleasävyinen keittiö. Keittiön varustuksiin kuuluu liesitaso, kalusteuuni, liesituuletin, integroidut astianpesukone ja jääkaappipakastin. Keittiössä on runsaasti kaappi ja laskutilaa. Välitila on laatoitettu, lattiat parkettia ja maalatuissa seinissä puolipaneeli. Keittiö yhdistyy viihtyisään ruokailutilaan sekä olohuoneeseen.
Kylpyhuoneen kuvaus
Viihtyisät pesutilat löytyvät erillisen saunarakennuksen yhteydestä. Pesutilat on varustettu kahdella suihkulla, wc-istuimella, pesukoneliitännällä, lavuaarilla ja allaskaapilla. Lattia ja seinät ovat laatoitetut. Pesutilan yhteydestä löytyy myös sauna.
WC-tilojen kuvaus
Asuinrakennuksen ensimmäisessä kerroksesta löytyy erillinen-wc, jonka varustuksiin kuuluu wc-istuin, lavuaari ja peilikaappi. Seinät ovat paneloidut ja lattia laattaa.
Saunan kuvaus
Sauna sijaitsee erillisessä rakennuksessa, aivan järven rannalla. Sauna on varustettu Harvian pilaripuukiukaalla, joka antaa uskomattoman hyvät ja tasaiset löylyt. Löylyistä voit kirmata suoraan Valkjärven aaltoihin ja nauttia oman rannan rauhasta. Täällä on ilo saunoa!
Olohuoneen kuvaus
Valoisa ja avara olohuone on kodin sydän, jossa on mukava nauttia vapaa-ajasta. Seinien puolipanelointi ja raikkaat tapetit tekevät tilasta kodikkaan. Siro valkoinen takka tuo tunnelmaa. Suurista ikkunoista avautuu upea järvimaisema. Mitäpä muuta sitä enää kaipaisi.
Makuuhuoneiden kuvaus
Asuinrakennuksessa on yhteensä kolme makuuhuonetta, yksi ala- ja kaksi yläkerrassa. Makuuhuoneiden lattiat ovat parkettia, seinät osin paneloidut, osin tapetoidut ja osin maalatut.
Kattotyypin kuvaus
Mansardikatto (taitekatto)
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiilikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Nurmijärvi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
543-403-3-37 | 543-403-3-122
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
3 176 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Myytävä kokonaisuus muodostuu kahdesta erillisestä kiinteistöstä Suviranta (543-403-3-37 | 0,2120 ha) ja Aavaranta (543-403-3-122 | 0,1056 ha), joiden yhteenlaskettu pinta-ala on 0,3176 ha.
Rasitteet
Kiinnitykset: 0,0, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: 1) Tieoikeus/-rasite (000-2019-K4909) / Leveys: 5 m (sekä oikeutettu että rasitettu) 2) Osuus yhteiseen vesialueeseen 543-403-876-1 VESIALUE. Osuuden suuruus: 0,0012 / 6,9165 3) Osuus yhteiseen maa-alueeseen 543-403-878-1 HIEKANOTTOALUEET. Osuuden suuruus: 0,0012 / 6,9165
Kaavoitustiedot
Nurmijärven kunta | kaavoituksen asiakaspalvelusihteeri: 040 317 2394
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Saunarakennus Valkjärven rannalla. Saunarakennuksessa on iso takkatupa, pesuhuone, sauna ja varasto. Lisäksi huonokuntoinen vaja/varastomökki järven rannalla.
Palvelut
Uuden kesähuvilasi sijainti on ihanteellinen! Ajat Helsingin keskustasta tänne reilussa puolessa tunnissa. Huvila sijaitsee järven rannalla, maaseudun rauhassa, mutta silti aivan Klaukkalan kattavien palveluiden vieressä.
Ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Kiinteistö sijaitsee karun kauniin Valkjärven rannalla. Kiinteistöllä on omaa rantaviivaa noin 55 metriä (ei tarkistusmitattu).
  • Valkjärvi
Tiedustelut
Sven Schlegel, 045 885 4900, sven.schlegel@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Nurmijärvi

Asuinalueena Klaukkala, Nurmijärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sven Schlegel

Kiinteistönvälittäjä LKV, YKV, LVV

RE/MAX Strand | Excellence m2 Oy

RE/MAX Strand | Excellence m2 Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.